Skapji, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Ecotrend, SIA

Jāņa Asara 15, Rīga LV-1009
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA “Ecotrend” jau piecus Latvijā un Baltijas valstīs piedāvā apģērbu žāvēšanas skapjus un apavu žāvētājus. Šobrīd esam paplašinājuši savu piedāvājumu ar kvalitatīviem apavu un apģērbu žāvēšanas skapjiem un specializētām žāvēšanas iekārtām, kuras ir piemērotas gan mājsaimniecībām, gan uzņēmumiem. Mēs pārstāvam lielākos Eiropas žāvēšanas iekārtu ražotājus. Lielākais apģērbu un apavu žāvēšanas iekārtu piedāvājums. Mūsu lielākie klienti ir pirmsskolas izglītības iestādes, valsts un pašvaldību uzņēmumi, kā arī privātuzņēmumi rūpējoties par darbinieku komfortu un veselību, lietojot kvalitatīvi izžāvētus apavus un apģērbu. Mūsu piegādātās apavu un apģērbu žāvēšanas iekārtas ir populāras Skandināvijā un Eiropā.

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12A, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

Mendali, SIA

Kalnciema 40d, Rīga LV-1046
Starpsienas, alumīnija, (Al) starpsienas, stikla starpsienas, iebūvējamie skapji un bīdāmās durvis, alumīnija, Iebūvējamie skapji . Skapju bīdāmās durvis, bīdāmās sistēmas. HPL NAI Kompozīt Materiāls.

ELAT BALTIC, SIA

Biķernieku 226-38, Rīga LV-1079
Objekti, kuros mēs piedalījāmies::

• VIADA Brīvības gatve 427 (jaunceltne) • VIADA Krūzes iela 53 (pārbūve) • VIADA Granīta iela 7a (pārbūve) • CIRKLE K Kārļa Ulmaņa gatve 110 (pārbūve) • Coldtrans Serviss (jaunceltne)

Veicam elektromontāžas darbus arī privātmājām, moduļmājām un karkasa mājām.:

• Ārējie tīkli • Iekšējie tīkli • Vājstrāva Elektromontāžas darbi Zibensaizsardzība Moduļmājas un karkasa mājas ierīkošana

JH Industry, SIA, Metālapstrāde

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Metālapstrāde - ražojam/ metinam: ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Kāpņu margas un trepes ✓ Margas balkoniem ✓ Terašu konstrukcijas ✓ Metāla plauktus, skapjus, u.c. ✓ Dažādus metāla izstrādājumus pēc Jūsu vēlmēm ar dažādiem dizaina risinājumiem Pulverkrāsošana - krāsojam pēc RAL kataloga: ✓ metāla detaļas industriālajiem pasūtījumiem ✓ profilus un to izstrādājumus ✓ auto detaļas un diskus ✓ velo detaļas un moto detaļas ✓ nestandarta un cita veida detaļas

Izmēri, kurus krāsojam ir no mazākajām detaļām līdz maksimālākajiem izmēriem, krāsns izmēri 1600x4200x1600 mm  

Skrošu strūkla

✓ Visa veida metāla virsmu skrotēšana. Skrotēšanas kamerasizmēri 2200x 5900 x2300mm 

Prenta, SIA, Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā

Dārgie klienti!Visas formalitātes var sakārtot attālināti!
Gustava Zemgala gatve 73, Rīga LV-1039
Apraksts:

SIA "Prenta" ir Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā. Ekskluzīva un klasiskā virtuves tehnika. Blanco izlietnes, jaucējkrāni, atkritumu šķirošanas sistēmas. InSinkErator pārtikas atkritumu smalcinātāji. Pando vīna skapju oficiālie pārstāvji Baltijā. Sadzīves tehnikas un virtuves aprīkojuma expozāle klientiem un salons Rīgā. Vadošo ražotāju Bosch, Snaige, Restart, Neff, AEG, Electrolux, Gorenje, Liebherr veikals.

WURTH, SIA

Lubānas 143, Rīga LV-1021
SIA WURTH piedāvā plaša spektra produktu klāstu:: ✓ Rokas instrumenti ✓ Darba apģērbs ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Abrazīvi ✓ Urbji ✓ Celtniecības un auto ķīmija ✓ Skrūves, stiprinājumi ✓ Ķīmijas preces pārtikas ražošanai ✓ Akumulatoru un elektroinstrumenti ✓ Stendi

WURTH, SIA, Veikals

Ganību dambis 7 k.3, Rīga, LV-1045
Plaukti un stendi, skapji autoservisiem un rūpniecības uzņēmumiem. Ugunsdrošība.

WURTH, SIA, Veikals

Antenas 3A, Rīga, LV-1004
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

WURTH, SIA, Veikals

Daugavgrīvas 56A, Rīga LV-1007
Instrumentu un darbarīku tirdzniecība

WURTH, SIA, Veikals

Pulkveža Brieža 111C, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u. c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

WURTH, SIA, Veikals

Rīgas 218C, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Plaukti un stendi, skapji autoservisiem un rūpniecības uzņēmumiem. Ugunsdrošība.

WURTH, SIA, Veikals

Latgales 328, Rīga LV-1063
Plaukti un stendi, skapji autoservisiem un rūpniecības uzņēmumiem. Ugunsdrošība.

WURTH, SIA, Veikals

Rīgas 98A, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Plaukti un stendi, skapji autoservisiem un rūpniecības uzņēmumiem. Ugunsdrošība.

WURTH, SIA, Veikals

Brīvības gatve 323, Rīga, LV-1006
Apraksts: SIA WURTH Latvijā strādā kopš 1996. gada. Laikam ejot, uzņēmums no Wurth Oy meitas uzņēmuma ir pārtapis par Wurth International AG meitas uzņēmumu Latvijā. Šobrīd uzņēmumā strādā vairāk nekā 150 darbinieki. SIA WURTH birojs un noliktava atrodas Rīgā, Lubānas ielā 143. Tāpat visā Latvijā ir 28 tirdzniecības pārstāvniecības un 40 tehniskais konsultants, kuri strādā visos Latvijas reģionos un apkalpo klientus celtniecības, transporta un ražošanas nozarēs. Kopš 2023. gada saimnieciskās darbības veicējiem pieejams E-VEIKALS.Pateicoties WURTH nezūdošajai kvalitātei un augstajam klientu apkalpošanas servisam, mūsu klientu skaits ir stabils. Wurth ir līderis Latvijā profesionālo elektroinstrumentu, rokas instrumentu, skrūvju, stiprinājumu, autoķīmijas un darba apģērbu tirdzniecībā.

Onninen, SIA, Tirdzniecības birojs

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Viss mēbelēm, veikals

Čiekurkalna 1.līnija 11, Rīga, LV-1026
Piedāvājumā:: ✓ Rokturi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ LED Lampas ✓ Furnitūra birojam ✓ Viras ✓ Vadotnes ✓ Kājas un riteņi mēbelēm ✓ Plauktu turētāji ✓ Atslēgas ✓ Savilces ✓ Skrūves ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra gultām un galdiem ✓ Furnitūra duškabīnēm

Logi-durvis-vārti, SIA, Rīgas birojs

Brīvības gatve 271, Rīga, LV-1006
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Jūrmalas birojs

Talsu šoseja 39, Jūrmala, LV-2016
garāžas vārti, sekcijveida garāžas vārti, rullo garāžas vārti, garāžas vārti, bīdāmās sistēmas, iebūvētie skapji

Logi-durvis-vārti, SIA, Filiāle

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Plastmasas logi, koka logi, alumīnija logi, durvis, lodžiju stiklošana, balkonu stiklošana, automātiskās durvis, PVC logi, PVC plastikāta, PVC durvis, koka durvis, metāla durvis, durvju montāža, logu montāža, durvju uzstādīšana, logu uzstādīšana, pieckameru profils, stiklotas durvis, starpsienas, plastikāta ārdurvis, koka ārdurvis,