Skavas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Čiekurkalna 2.līnija 75, Rīga LV-1026
, montāžas instrumenti, instalācijas instrumenti, Caurumu sitēji, noņemšanas ierīces, Naži, asmeņi, Skavas

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Ventspils LV-3602
Metālapstrādes rokas instrumenti. Hoffmann Group. Metālapstrādes instrumenti. Metālapstrādes darbgaldi. Metāla griešanas un urbšanas darbarīki. Mērinstrumenti. Slīpēšanas darbarīki. Rokas darbarīki. Darbnīcu iekārtas. GARANT. HOLEX. MITUTOYO. Pneimatiskie instrumenti. ATLAS COPCO. Zāģlentes RONTGEN, Knipex, Kukko, Mahr,

Ottensten Latvia, SIA

Dreiliņi, Garā 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Preču kategorijas: ✓ SENCO štiftu pistoles ✓ SENCO skavotāji ✓ SENCO naglotāji ✓ SENCO kompresori ✓ SENCO Duraspin skrūvmašīnas ✓ 4PRO armatūras apstrādes instrumenti ✓ Darba galdi paletēm ✓ MAX armatūras instrumenti ✓ MAX naglotāji /skavotāji ✓ SIGA celtniecības lentas ✓ SIMSON Strong-tie būvkalumi ✓ Skavas pakošanai ✓ Skrūves ✓ Štiftes ✓ Skavas ✓ Naglas ✓ 4PRO naglotāji ✓ Kompresori un saspiesta gaisa aprīkojums ✓ LAMELLO frēzmašīnas un aprīkojums ✓ Līmes pistoles un līmes ✓ RAPID skavotāji ✓ 4PRO skavotāji ✓ 4PRO mājai un darbnīcai ✓ KIHLBERG pakošanai ✓ Aprīkojums muguras slodzes atvieglošanai

Uponor Latvia, SIA

Ganību dambis 7a, Rīga LV-1045
Produkti:: ✓ Caurules (MLC, PE-Xa) ✓ Veidgabli un kompresijas savienojumi (S-Press PLUS, RS, Uni-X, Q&E) ✓ Skavas, plāksnes siltajām grīdām un citi palīgmateriāli ✓ Sadalītāji un sadalītāju skapji ✓ Sūkņu grupas ✓ Telpu temperatūras vadība (tai skaitā attālināta silto grīdu vadība) ✓ Rūpnieciski izolētas caurules Ecoflex ar VIP izolācijas slāni (vakuuma izolācijas panelis) ✓ Lokālie dzīvokļu siltummezgli ✓ Centrālie siltummezgli ✓ Instrumenti (iztinēji, presēšana, izspiešana, nostiprināšana, nogriešana & sagatavošana)

Electro Base, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Electro Base® piedāvā: ✓ LED apgaismojums ✓ Videonovērošanas sistēmas ✓ LAN datortīkli ✓ Drošības un apsardzes sistēmas ✓ Akumulatori ✓ Nepārtrauktas barošanas bloku UPS sistēmas ✓ 10" un 19" komutācijas un serveru skapji, sastatnes ✓ Koaksiālo kabeļu tīkli ✓ Optiskie datu tīkli ✓ Akustisko sistēmu kabeļi ✓ Telefonija ✓ Elektromateriāli ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Mēbeles un preces miegam

Autex, UAB

9-ojo Forto gatvė 65-1, Kaunas
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi Serviss: SIA AUTEX nodrošina Perkins motoru regulārās apkopes, garantijas apkopes, kapitālos remontus. Lai nodrošinātu tehnikas nepārtrauktu darbību, veicam remontdarbus arī izbraukumos pie klienta.

Autex, SIA, Motori, to rezerves daļas un remonts

Motoru, elektrostaciju, sūkņu un sprauslu remonts!
Rīgas 105, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi ✓ Serviss ✓ Degvielas sistēmu rezerves daļas ✓ Degvielas augstspiediena sūkņi

Evidence Network, SIA, Drošības un ugunsdrošības sistēmu tirdzniecība

Latgales 227, Rīga LV-1019
Preces un piedāvājumi: ✓ IP videonovērošanas iekārtas un aksesuāri ✓ HDCVI / AHD videokameras un rakstītāji ✓ Informācijas nesēji un komutātori ✓ Displeji un monitori ✓ Konvencionālās un adrešu ugunsdrošības sistēmas paneļi, detektori ✓ Apsardzes sistēmas ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Audio un video namruņu sistēmas ✓ Balss izziņošanas sistēmas ✓ Integrējamās sistēmas ✓ Kabeļi, signalizācijas vadi, kārbas, ugunsdrošie stiprinājumi ✓ Akumulatori un barošanas bloki ✓ Apmācības, semināri un treningi klientiem

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Pakalpojumi:: Pēc pieprasījuma iznomājam un pielāgojam klienta vajadzībām pārvietojamos moduļus - ofisa telpas, sanitāro mezglu telpas, strādnieku ģērbtuves, jūras konteinerus, sarga posteņus, glabātuves. Piedāvājam visa veida būvtehnikas instrumentu, sastatnes un pārvietojamā mobilā žoga nomu, kā arī pēc klienta pieprasījuma uz vietas veicam montāžas un demontāžas darbus. Konsultējam loģistikas pakalpojumos.

Cran-Ex, SIA

Katlakalna 8, Rīga, LV-1073
Produkcija: ✓ Ķēžu stropes, štropes ✓ Sintētiskās stropes, Štropes ✓ Trošu stropes, Štropes ✓ Elektriskie telferi, telferis ✓ Tilta celtņi, celtnis ✓ Palešu ratiņi ✓ Hidrauliskie ratiņi, ROHLA ✓ Hidrauliskie domkrati ✓ Celtņu radio vadāmība ✓ Telferu pultis ✓ Buka celtņi, buka celtnis

Skava M, metālizstrādājumu darbnīca

Kursīšu 22, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Mākslinieciskā metālkalšana un metālapstrāde pēc individuālā pasūtījuma. Metālkalumi: vārti, logu restes, margas, žogi, gaismas ķermeņi, galdi, kamīnpiederumi, kamīnrestes, eņģes - durvīm, logiem, vārtiem, rokturi, karogturētāji, metāla galdi, krēsli, lampas, gaismekļi - sienas, griestu, lukturi - apaļi, kantaini, pakaramie, svečturi.

Termopulss

Lejupes 11, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Produkti:: TERMOAPSTRĀDES IEKĀRTAS ✓ Krāsnis ✓ Termopāri ✓ Sildelementu spirāles ✓ Nestandarta sildelementi ✓ Iekārtu vadības/sistēmas bloki ✓ Ugunsdroša betona detaļas Par mums:

"Termopulss" ražotās termoapstrādes iekārtas ir projektētas un būvētas, izmantojot desmitgadēs uzkrātu pieredzi (Keramserviss grupas uzņēmums – www.keramserviss.lv) un ilgspējīgus materiālus. Mūsu radītie tehniskie risinājumi ir klientu vidū augstu novērtēti, jo reti kurš no termoapstrādes aprīkojuma ražotājiem var lepoties ar tādiem energoefektivitātes gradienta rādītājiem kā Termopulss iekārtas.

Denta-D, SIA. Dr. Dorofejeva zobārstniecības kabinets

Turpinām strādāt klātienē!
Sarkanmuižas dambis 2-1, Ventspils LV-3601
Apraksts: "Denta-D" ir zobārstniecības klīnika Ventspilī. Piedāvājam dažādus zobārstniecības pakalpojumus - mutes higiēna, zobu ārstēšana, protezēšana, implantācija, ķirurģija, stomatoloģija, sakodiena korekcija, zobu breketes, zobu kapes un citi pakalpojumi.

 

Proeco LV, SIA, Žogiem.lv

Pirms ierašanās sazināties ar mums!
Ozolu 6a, Kandava, Tukuma nov. LV-3120
Apraksts:

Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir nožogojumu un vārtu izgatavošana un uzstādīšana privātiem un industriāliem objektiem. Mūsu klienti ir privātpersonas, uzņēmumi, būvkompānijas, ģenerāluzņēmēji, apsaimniekotāji, attīstītāji. Šobrīd esam spējuši attīstīties, pateicoties elastīgiem un profesionāliem risinājumiem (http://www.zogiem.lv/site/produkti/), atbilstoši katra klienta vēlmēm un vajadzībām. Sniedzam konsultācijas par nožogojuma un vārtu uzstādīšanu, kā arī automātikas ierīkošanu. Uzņēmumā strādā pieredzējuši darbinieki, kvalificēti būvniecības un elektromontāžas speciālisti, tādēļ darbi tiek paveikti kvalitatīvi un iekļaujoties uzdotajos termiņos. Pēc pasūtījuma piegādājam materiālus tieši jūsu objektā. Atradīsim Jums piemērotāko risinājumu žoga izbūvei.

DSI Auto SIA

Višķu 15, Daugavpils LV-5404
hidropastiprinātāja blīvējuma remonts un maiņa, bremžu uzliku, trumuļu maiņa, bremžu kluču, disku maiņa, bremžu skavas

Viss mēbelēm, veikals

Čiekurkalna 1.līnija 11, Rīga, LV-1026
Piedāvājumā:: ✓ Rokturi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ LED Lampas ✓ Furnitūra birojam ✓ Viras ✓ Vadotnes ✓ Kājas un riteņi mēbelēm ✓ Plauktu turētāji ✓ Atslēgas ✓ Savilces ✓ Skrūves ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra gultām un galdiem ✓ Furnitūra duškabīnēm

Elīnas Putraševicas Podologa privātprakse

Ausekļa 5, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Podologa kompetencē ir problemātiskās un / vai bojājuma skartas pēdas novērtēšana, aprūpe un rehabilitācija, kas ietver pēdas apstrādi, lokālu medikamentozu pielietošanu un individuālu palīglīdzekļu izgatavošanu, pielāgošanu. Pakalpojumā izmanto autoklavētus instrumentus. Autoklāvs ir iekārta, kurā pie 121 – 134 grādiem karstā tvaikā, zem spiediena tiek sterilizēti pakalpojumā izmantojamie instrumenti. Instrumentu komplektu skaits ir pielāgots apmeklētāju daudzumam vienā dienā. Tas nozīmē, ka katram klientam ir individuāli sagatavots instrumentu komplekts. Pārējie dezinfekcijas veidi: (virsmām, iekārtām, ādai pirms un pēc manipulācijas) atbilst normatīvajiem aktiem un sanitārajām prasībam.

Balt Load, SIA, Stropes, troses, ķēdes

Aisteres 6, Rīga LV-1007
Apraksts: Celšanas aprīkojums, stiprināšanas aprīkojums. Pārvietošanas aprīkojums Rīga.

Keramserviss, SIA

Podnieku 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Piedāvājumā:: ✓ Keramikas izejmateriāli ✓ Karstumizturīgie un ugunsizturīgie materiāli ✓ Sildelementi un vadības sistēmas ✓ Ražošana un termoapstrāde Par mums:

"KERAMSERVISS" ir industrijas servisa uzņēmums ar pieredzi. Esam viena no vadošajām kompānijām Baltijā, kura darbojas termoapstrādes, siltumtehnikas un ugunsdrošības jomā. Piedāvājam materiālus un jaunākos tehniskos risinājumus sadarbībā ar vadošajiem termoindustrijas ražotājiem. Mūsu keramikas izejvielu un aprīkojumu veikals piedāvā materiālus keramiķiem, podniekiem, mākslas skolām un pulciņiem.

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.