Slīpdiski, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

WURTH, SIA, Veikals

Pulkveža Brieža 111c, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Griezējdiski, slīpdiski , abrazīvie diski, dimanta griezējdiski, drāšu birstes.

WURTH, SIA, Veikals

Kosmonautu 3, Rēzekne LV-4604
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

WURTH, SIA, Veikals

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Instrumentu un darbarīku tirdzniecība

WURTH, SIA, Veikals

Dzirnavu 23, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u. c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

WURTH, SIA, Veikals

Ganību dambis 7 k.3, Rīga, LV-1045
Griezējdiski, slīpdiski , abrazīvie diski, dimanta griezējdiski, drāšu birstes.

WURTH, SIA, Veikals

Zvaigžņu 15, Ventspils, LV-3601
Griezējdiski, slīpdiski , abrazīvie diski, dimanta griezējdiski, drāšu birstes.

WURTH, SIA, Veikals

Zemītes 5 k.11, Tukums, Tukuma nov., LV-3104
Instrumentu un darbarīku tirdzniecība, stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu

WURTH, SIA, Veikals

Latgales 328, Rīga LV-1063
Griezējdiski, slīpdiski , abrazīvie diski, dimanta griezējdiski, drāšu birstes.

WURTH, SIA, Veikals

Brīvības gatve 323, Rīga, LV-1006
Griezējdiski, slīpdiski , abrazīvie diski, dimanta griezējdiski, drāšu birstes.

Tespars, SIA, Makita Tehnikas centrs Rīgā

Latgales 322C, Rīga LV-1063
uzgaļi, betona urbji, koka urbji, kroņurbji, naglas, putekļsūcēju maisi, somas, filtri instrumentiem, slīpdiski

Baltic Abrasives, SIA, Smilšpapīra bāze

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Dimanta diski ✓ Griezējdiski ✓ Slīpdiski ✓ Pašlīmējošie abrazīvi ✓ Slīpkluči un slīpšvammes ✓ Slīplentes ✓ Smilšpapīrs ✓ Piederumi un spec produkti ✓ Urbji

Riana, SIA, metināšanas iekārtas, Veikals

Gāzes metināšanas griezēji, kompresori
F.Sadovņikova 9, Rīga, LV-1003
WWW.RIANA.LV: ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Kompresori un sūkņi ✓ Akumulatora lādētāji ✓ Gāzes griezēji un degļi ✓ Šļūtenes un to savienojumi ✓ Pneimo- un rokas instrumenti ✓ Darba cimdi, brilles, aizsargmaskas ✓ Metināšanas materiāli un iekārtas

MRT, SIA

Rencēnu 7b, Rīga, LV-1073
Ražošana:: ✓ 2000. sērija - IP20 zemapmetuma un virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar klasisku dizainu, pieejama baltā un krēmkrāsā. ✓ 2001. sērija - IP20 zemapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar modernu dizainu, pieejama 5 krāsās - balts, krēmkrāsas, platīna, alumīnija vai grafīta. ✓ IP44. sērija - IP44 virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas mitrām telpām un ārtelpām. Elegants un funkcionāls dizains, pieejams baltā vai pelēkā krāsā. ✓ Montāžas kārbas - ražojam gan zemapmetuma (betona un reģipša sienām), gan virsapmetuma kārbas. ✓ Kontaktligzdu bloki - komplektējam visdažādāko kombināciju kontaktligzdu blokus un būvlaukuma sadalnes līdz 125A gan pēc tipveida shēmām, gan pēc individuāla pasūtījuma. Plaša komplektējošo elementu noliktava ir par pamatu ātrai pasūtījumu izpildei.

 

Riana, SIA, Metināšanas iekārtas, Veikals

Metināšanas iekārtu veikals
Mūkusalas 51, Rīga LV-1004
SIA „RIANA” piedāvā:: ✓ metināšanas iekārtas ✓ instrumentus ✓ kompresorus ✓ metināšanas aparātus ✓ abrazīvos griezējdiskus ✓ slīpdiskus Par mums:

SIA „RIANA” nodarbojas ar elektriskā loka metināšanas, gāzmetināšanas un griešanas iekārtu, gaisa plazmas griešanas, kompresoru tirdzniecību un piederumu tirdzniecību darbam ar pneimatiskajiem instrumentiem. GALA GAR, GYS, TELWIN, IDEALGAS, IMAABRAZIVI, OMG, PATON, TRAFIMET zīmolu pārstāvji, izplatītāji LATVIJĀ. Preču piegāde visā Latvijā!

VIDZEMES BŪVSERVISS, SIA

Piebalgas 85, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets Mūsu priekšrocības: ✓ Plašs preču klāsts būvniecībai, remontam un dārza darbiem ✓ Materiālu aprēķinu kalkulators ✓ Ātra piegāde ✓ Zinoša un atsaucīga darbinieku komanda ✓ Pasūtījumi tiek pieņemti visā Latvijas teritorijā un ES valstīs ✓ Pastāvīgo klientu priekšrocības

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

RĪGAS BŪVSERVISS, Daugavpils filiāle

18.novembra 127a, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu: Savas darbības laikā "Rīgas Būvserviss" no nelielas firmiņas izaudzis par nopietnu uzņēmumu ar plašu preču – būvmateriālu, santehnikas, apdares materiālu - sortimentu un pakalpojumu klāstu. Būvmateriālu interneta veikalā Buvserviss.lv ir viss nepieciešamais, lai uzbūvētu māju no pamatiem līdz jumtam, veiktu iekštelpu apdari un iekārtotu piemājas dārzu. Mēs spējam būt universāli un elastīgi pielāgojamies klientu vēlmēm un vajadzībām. Būvmateriālu piegāde visā Latvijas teritorijā un ES valstīs.

RĪGAS BŪVSERVISS, Ventspils filiāle

Ģertrūdes 17, Ventspils LV-3601
lāpstiņas, ķelle, ķelles, stiklauduma siets, respiratori, aizsargbrilles, aizsargcimdi, slīpēšanas diski, slīpdiski

Multi Servis, SIA

Stacijas 129r, Daugavpils LV-5401
Auto remonta materiāli:

SIA “Multi Servis” specializējas tehnisko eļļu, autotransporta eļļu, dzesēšanas šķidrumu, stiklu tīrāmo līdzekļu, autoķīmijas un autokrāsu vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā. SIA “Multi Servis” saviem klientiem piedāvā visdažādākos auto remonta materiālus: krāsas, lakas, cietinātājus, šķīdinātājus, špakteles, gruntis un fillerus, dažādus krāsu aerosolus, pretkorozijas līdzekļus un universālas smērvielas, līmes un hermētiķus, līmlentes, slīppapīrus un abrazīvos materiālus, pulēšanas pastas un ripas, auto kosmētiku, instrumentus un servisa aprīkojumu.

Deco Group, SIA

Liepājas 35, Rīga, LV-1002
Slīpdiski . Dubultdiski. Sieti. Komponenta grunts, grunts. Silāna bāzes līme., Slīpdiski uz lipekļa. Slīpdiski ar lipekli. Fibras slīpdiski . Slīpējamā lente. Eļļa ar vasku.