Somas, adresē Rīga

Drukāt

Viesu nams Strenči, SIA Ābolīši

Rīgas 28a, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
Viesu nams, Kāzas. Viesu nams Strenčos, Viesu nami, Viesu nams, Viesnīca - viesu māja, nakšņošana, svinības, svinības Strenčos, kur svinēt svētkus Strenčos, Pirts kompleksa īre pasākumiem, Kāzu un ballīšu piedāvājums ar nakšņošanu, banketu zāle, banketu zāle Strenčos, viesību zāle, konferenču zāle līdz 100 vietām, telpas svinībām, banketi,

Repack, SIA

Ropažu 14a-41, Rīga LV-1039
Maisi, papīra iepakojums, non wowen somas

BV Pack, SIA

Slokas 52, Rīga LV-1007
gredzenu uzstādīšana, maisi, kalendāri, POS materiāli, dažādu detaļu skavošanai, izšūšana, tūtas, papīra somas

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
plombas, skaitītāju plombas, drošības plombas, medicīnas konteineru plombas, drošības maisiņi, drošības somas

all4pets, Olaines veterinārā klīnika

Zeiferta 12, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Bļodiņas, guļvietas, somas , rotaļlietas, būri pārvadāšanai. Kopšanas līdzekļi.

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
kvalitatīvi penāļi, mugursomas, mugursomas Valmierā, labas mugursomas, kvalitatīvas bērnu mugursomas, somas , datoriem, datoru somas , portfeļi, dizains, druka, apdruka, apdrukāt, reklāmas pakalpojumi, reklāma Vidzemē

Birma PETS Matīsa, suņu un kaķu frizētava, zooveikals un interneta veikals

Matīsa 64, Rīga LV-1009
barība, suņiem un kaķiem, sausā barība, konservi, kopšanas līdzekļi, dzīvnieku guļvietas, pārnēsājamās somas

Specializētais basketbola preču veikals „PROBASKETBALL”

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 106, Rīga, LV-1001
Preču grupas:: ✓ basketbola apavi ✓ sporta ekipējums ✓ sporta apģērbs ✓ aksesuāri sportam ✓ preces brīvajam laikam WE DELIVER YOU PLAY Par uzņēmumu:: "ProBasketball" ir SIA "EM - JAY" piederošs, specializēts basketbola preču veikals, kas piedāvā iegādāties basketbola apavus, apģērbu, zeķes, inventāru un aksesuārus, kā arī brīvā laika apavus, apģērbu un aksesuārus. Preces tiek tirgotas gan veikalā Brīvības ielā 101, gan interneta veikalā. Uz konkurentu fona izceļas ar plašu sporta apavu piedāvājumu un ievērojamu ekipējuma klāstu, kurā ietilps basketbola bumbas, grozi, svilpes, tīkliņi un pārējā spēles atribūtika. Pieejamas arī somas, cepures un sporta medicīnas piederumi.

Thread solutions, SIA, Diegi rūpnieciskai ražošanai

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Apraksts: Jau 20 gadus Latvijā pārstāvam COATS diegus un šūšanas piederumus. Konsultējam ražotājus un dizainerus atbilstošu diegu izvēlē gan no funkcionālā viedokļa, gan no ekonomiskā viedokļa. Veicam diegu piegādes atbilstoši klientu vēlmēm. Palīdzam dizaineriem rast iedvesmu, iepazīstinot ar jaunākajiem materiāliem un tehnoloģijām.

Watermelon, SIA, Reklāmas suvenīri

Durbes 10, Rīga, LV-1007
Apraksts: Reklāmas suvenīri, reklāma, prezentreklāma, biznesa dāvanas, reklāmas apģērbi, suvenīri. Rīga, Jūrmala, Jelgava, Ogre, Tukums, Vidzeme, Pārdaugava, Imanta, Iļģuciems, Vecrīga.

Baltic Media Ltd., SIA, Valodu mācību centrs

Elizabetes 11, Rīga LV-1010
Mūsu galvenie pakalpojumu sniegšanas noteikumi:: ✓ mēs uzņemamies atbildību; ✓ mēs nodrošinām, lai klients būtu mūsu galvenā prioritāte; ✓ mēs sniedzam to, ko apsolām; ✓ klienta vajadzības un valodas zināšanu līmenis nosaka valodu kursu saturu, intensitāti un mērķus.

JS projekts, SIA

Mazā Nometņu 45a, Rīga, LV-1002
Apraksts: Uzņēmums JS Projekts piedāvā plašu apģērbu klāstu, kā arī apģērbu apdrukas pakalpojumus firmām. Mūsu veikalā atradīsiet apģērbus visdažādākajiem laikapstākļiem un nolūkiem. Plašs ārpustelpu apģērbu klāsts, kā arī izturīgu darba apģērbu piedāvājums.

GUNMARKET EU, SIA, Mednieku un makšķernieku veikals Rīgā

Latgales 243, Rīga LV-1019
Piedāvājam: Preces MEDĪBĀM, medniekiem ✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ apģērbs un apavi ✓ ekipējums, komplekti Preces MAKŠĶERĒŠANAI, makšķerniekiem ✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas ✓ apģērbs un apavi

Babyfans.lv, Bērnu preču veikals, internetveikals

Latgales 240, Rīga LV-1063
Apraksts: BABYFANS.LV ir plašs preču piedāvājums gan dažāda vecuma bērniem, gan arī māmiņām. Rotaļlietas, transportlīdzekļi bērniem, vannas piederumi, atpūtas preces, gultasveļa, kā arī plaša apģērbu izvēle. Mēs ievedam preces nelielā daudzumā, vispirms rūpējoties par preču klāsta dažādību. Tādēļ preču daudzums ir ierobežots, un pirms pirkšanas nepieciešams precizēt, vai konkrētā prece šobrīd ir noliktavā. Ja jūs interesējušo preci jau ir nopirkusi cita laimīgā pircēja, mēs palīdzēsim Jums atrast alternatīvu.

Prolux, SIA, Profesionālā tehnika

Strādājam daļēji no mājām, daļēji klātienē.
Smiltnieku 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts: Prolux piedāvā pilnu projekta ciklu - tehnoloģijas izstrādi, projektēšanu, piegādi un uzstādīšanu, garantiju un pēcgarantijas servisu profesionālajām virtuves iekārtām un aprīkojumam, kā arī profesionālajām veļas mazgājamām iekārtām un aprīkojumam.

Izbushka, viesu nams-pirts

Latgales 268B, Rīga LV-1063
Viesu namā pieejami: ✓ Stāvvieta ✓ Balkons ✓ Terase ✓ Bezmaksas Wi-Fi ✓ Atļauti mājdzīvnieki ✓ Baseins ✓ Pirts Viesu nams:

Krievu pirts ar banketa zāli Rīgā, Ķengaragā. Viesiem pēc pirts piedāvā silto baseinu ar hidromašāžu. Pie guļbūves ēkas atrodas laukums aktīvai atpūtai, automašīnu stāvlaukums.

Ieliecmaisa.lv, iepakojuma materiāli

Ulbrokas 44a, Rīga LV-1021
Mēs ražojam: ✓ Papīra un kartona iepakojums ✓ Polipropilēna un polietilēna iepakojums ✓ Apdruka un pēcapstrāde Mūsu piedāvājumā: ✓ KRAFT papīra maisiņi ✓ Dāvanu maisiņi ✓ Kartona kastītes ✓ Kartona kastes - transportēšanai ✓ Iepakojumi pasta sūtījumiem ✓ Auduma maisi un somas ✓ Polipropilēna maisi ✓ Papīra maisiņi ar plakanu pamatni ✓ Maisi ar zip-lock aizdari ✓ Papīra tūtas ✓ Materiāli dekorēšanai ✓ Lentes un auklas ✓ Aploksnes un kartītes ✓ Maisiņu aizdares ✓ Papīrs ✓ Polsterētās aploksnes ✓ Iepakošanas līmlente ✓ Iepakošanas plēve ✓ Polietilēna maisi ✓ Minigrip maisi ✓ Burbuļplēves iepakojums ✓ Putu plēve ruļļos ✓ Plastmasas trauciņi

Skrivanek Baltic, SIA, Tulkojumu birojs

Lāčplēša 87c, Rīga LV-1011
Rakstiskās tulkošanas pakalpojumi:: ✓ vispārīgi un specializēti rakstiskie tulkojumi ✓ notariāli apliecināti tulkojumi ✓ tekstu gramatiskā un stilistiskā uzlabošana (korektūra) ✓ redaktūra ✓ tekstu adaptācija un radošu tekstu sagatavošana (copywriting) ✓ mājaslapu tulkošana un lokalizācija ✓ programmatūras lokalizācija ✓ audio un video failu lokalizācija ✓ GoogleAds un SEO tulkojumi ✓ digitālā mārketinga satura lokalizācija ✓ e-mācību satura un risinājumu lokalizācija ✓ neironu mašīntulkošana ✓ tekstu grafiskā apstrāde – DTP ✓ subtitrēšana  ✓ video satura dublāža ✓ tehniskā tulkošana ✓ interneta veikala tulkošana

Reklāmas apģērbi, SIA

Tallinas 84, Rīga LV-1009
Apraksts:

Uzņēmums "Reklāmas apģērbi" reklāmas nozarē darbojas vairāk kā 20 gadus un ir pierādījis sevi kā uzticamu un kvalitatīvu sadarbības partneri. "Reklāmas apģērbi" SIA piedāvā plašu apģērbu un suvenīru klāstu. Veicam apdrukas un izšūšanas pakalpojumus - apģērbu apdruku, T-kreklu apdruku, darba apģērbu apdruku, izšuvumus uz apģērba u.c. Katram klientam tiek piemeklēts individuāls risinājums pasūtījuma izpildei. Apmeklējot mūs Tallinas ielā 84, klienta ērtībai tik piedāvāta bezmaksas autostāvvieta.

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30b, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA “Sārmi 4” dibināts 1999. gadā un ir viens no lielākajiem mājsaimniecības preču vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā - vairāk nekā 5 000 dažādu preču sortiments tiek importēts no Vācijas, Šveices, Spānijas, Itālijas, Čehijas un Polijas, kā arī no citām Eiropas un Tālo Austrumu valstīm. 

Tikai pie mums varēsiet atrast visplašāko mūsu pārstāvēto zīmolu sortimentu, kā arī augstāko apkalpošanas servisu. 

Katram klientam tiek piedāvāta individuāla pieeja, profesionāla apkalpošana, precīzs un ātrs pasūtījumu izpildījums, un piegāde visā Latvijas teritorijā.

Preces tiek tirgotas no noliktavas Rīgā, Ganību dambī 30B, kurā ir ierīkota plaša preču demonstrācijas zāle, kas mūsu klientam sniedz iespēju preci aplūkot klātienē, izvērtēt tās pielietojumu ikdienā un sanemt to uzreiz, jo visas preces ir pieejamas uz vietas!