Sporta apģērbi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

4 gadalaiki, veikals

Rīgas 6, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
, apģērbu veikals Valmierā, bērnu apģērbi Valmierā, apģērbi bērniem, apģērbi bērniem Valmierā, apģērbi , Apģērbi .

4 gadalaiki, veikals

Rauna, Cēsu 2, Raunas pagasts, Smiltenes nov. LV-4131
4gadalaiki Valmierā, 4 gadalaiki, četri gadalaiki, apģērbu tirdzniecība Valmierā, apģērbi visai ģimenei, apģērbu veikals Valmierā, bērnu apģērbi Valmierā, apģērbi bērniem, apģērbi bērniem Valmierā, apģērbi Vidzemē, sieviešu apģērbi Valmierā, apģērbi sievietēm, apģērbi jauniešiem, Valmiera, JAUNA KOLEKCIJA, MODE UN STILS, drēbes, bērnu

Krasts A, SIA, Universālveikals Saulkrastos

Ainažu 20-2.st., Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
, zeķes, galantērija, kancelejas preces, rotaļlietas, elektropreces, dāvanas, sporta preces, sporta apģērbi , , apģērbi mazuļiem, suvenīri, rotaļlietas, mīkstās mantiņas, zābaki, kurpes, čības, botes, sporta apavi

Magnolica-shop.com, SIA Olivia Style internetveikals

Saulgriežu 4, Jūrmala LV-2008
Mūsu pakalpojumi atšķiras:: ✓ mēs esam ražotāji; ✓ drēbes no trikotāžas un tekstilizstrādājumiem; ✓ liela sortimenta izvele; ✓ dažādas krāsas; ✓ ražotāja garantija; ✓ modeļi, kas lieliski pieguļ figūrai; ✓ mazi, vidēji, lieli izmēri; ✓ individuala pieeja katram klientam; 100% precizitāte pasūtījumu izpildē. Lielāka izvēle un visas akcijas pieejamas tikai interneta veikalā! WWW.MAGNOLICA-SHOP.COM 

Home & You

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga LV-1046
Apraksts:

Interneta veikals "HOME-YOU" rada unikālu atmosfēru, mainot ikdienas dzīvi ar maziem svaigiem akcentiem. Mūsu veikalā var iegādāties klasiskā un modernā stila dekoratīvas laternas svecēm, traukus, guļamistabas piederumus, bērnu preces, Ziemassvētku rotājumus, mājas, virtuves un vannas istabas piederumus, galda lampas.

Home & You

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Mājas un interjera preces, Aksesuāri, Aizkari, Drēbju pakaramie. LED virtenes, gaismiņas. Mājdzīvnieku mājas. Matu stīpiņas, gumijas. Naudas maki. Piezīmju klades. Pildspalvas, zīmuļi, somas. Bērnistaba. Bērnu spilveni. Kakla spilveni. Krājkasītes. Pledi bērniem. Rotaslietu kastītes. Termofors bērniem. Ēdamistaba. Galda paliktņi.

Taurenis, SIA, Apģērbu un apavu veikals

Raiņa 1, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apģērbu veikals Siguldā, apģērbi no Polijas, apģērbi no Itālijas, apģērbi no Turcijas, svētku kleitas, Apavi Siguldā, vīriešu zābaki, vīriešu kurpes, sieviešu zābaki, sieviešu kurpes, bērnu apavi, sporta
ZL.LV iesaka

Manfreds pluss, SIA

Lauku 31/35, Liepāja LV-3411
Par uzņēmumu:

Mežizstrāde, mežizstrādes, šķeldošanas pakalpojumi. Ekskavatoru pakalpojumi, dīķu, grāvju rakšana. Šķeldas izejmateriālu iepirkšana. Iepērkam mežus, birzis un cirsmas. Velosipēdi, zāles pIāvēji Liepājā. Riteņi, bērnu, pieaugušo, pusaudžu, meiteņu, zēnu velosipēdu tirdzniecība Kurzemē. Motorzāģi, zāles pļāvēji, piekabes, piekabju tirdzniecība, piekabju noma. Bērnu ratiņi, ratiņu, gultiņas, krēsliņi, sēdekļi, auto krēsliņu tirdzniecība Liepājā, Kurzemē.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Zepter International Baltic, SIA

K.Barona 32-2, 2.st., Rīga LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

ANVI AM, SIA

E.Birznieka-Upīša 23-7, Rīga LV-1011
Apraksts:

Uzņēmums SIA "ANVI AM" nodarbojas ar tautas tērpu darināšanu, tautas tērpu nomu. Pasūtījumi tiek pieņemti gan no kolektīviem, gan individuāli. Uzņēmuma mākslinieki studē muzeju un citus materiālus par senajām Latvijas novadu etnogrāfiskajām tradīcijām. Tiek pieņemti pasūtījumi arī cittautību tautas tērpiem. Ar tautas tērpiem apgādāti tādi Latvijas kolektīvi kā "Dzintariņš", "Dancis", "Saime", "Pēda", "Raksti", "Janita", "Oļi" u.c.

Voza Tekstils, SIA, izšūšanas, apdrukas pakalpojumi

Tēraudlietuves 11, Rīga LV-1026
Izšūšana: Mūsu uzņēmums specializējas datorizšūšanā, kas ir viens no perspektīvākajiem zīmējumu uzklāšanas paņēmieniem. Izmantojam unikālas pēdējās paaudzes "Melco" firmas 16 krāsu izšūšanas lieljaudas amerikāņu "Amaya" iekārtas. Piedāvājam jebkuras sarežģītības pakāpes augsti kvalitatīvas automatizētas mašīnu izšūšanas pakalpojumus.

Putusiltinasana.lv

Ragana, Bērzu 6-7, Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144
Pakalpojumi:: ✓ Poliuretāna putu siltināšana ✓ Ēku jumtu, sienu, pamatu siltināšana ✓ Komercēku, angāru un objektu fasāžu, jumtu, sienu, pamatu siltināšana ✓ Putu siltināšana Kas ir putu siltināšana?:

Poliuretāna putas ir viens no efektīvākajiem mūsdienu izolācijas materiāliem – ātri ieklājams, izturīgs un ilgmūžīgs, nodrošina hermētisku vienlaidu siltinājumu bez šuvēm, plaisām un tukšumiem uz jebkuras virsmas. Izsmidzinātas noteiktā biezumā putas kļūst arī par skaņas, tvaika un ūdens izolatoru, kas kalpo līdz 50 gadiem. Poliuretāns ir materiāls, kas sastopams mums visapkārt – mājsaimniecības precēs, apģērbā, automobiļos, sporta inventārā u.c. Poliuretāna putas plaši izmanto modernajā būvniecībā daudzviet pasaulē (ASV, Kanādā, Āzijā, Skandināvijā, Lielbritānijā u.c.), jo, pareizi iestrādājot, šis siltumizolācijas materiāls ļauj panākt augstu ēku energoefektivitāti un ievērojami samazināt apkures izmaksas. Putu siltināšanas pielietojums ir ļoti plašs – no pamatiem līdz jumtiem kā nelielās privātmājās un saimniecības ēkās, tā industriālos angāros. Poliuretāna putas veidojas divu polimēra grupas vielu – izocianāta un poliola – savienojuma rezultātā. Šīs divas komponentes tiek izsmidzinātas ar speciālu augstspiediena iekārtu, veidojot vienota slāņa izolācijas materiālu, kas nodrošina lielisku saķeri gandrīz ar jebkuru, arī nelīdzenu virsmu un būvniecības materiālu. Putu sastāvā nav ķīmisku šķīdinātāju, kā arī kaitīgu plastifikatoru, tām nepiemīt smarža. Putas ir ātri uzklājamas un sacietē jau 3 – 20 sekunžu laikā. Ražotāja garantija putu ilgstspējībai 25 gadi.

Viesnīca Viktorija ***

A.Čaka 55, Rīga, LV-1011
Piedāvājam:: ✓ Vienvietīgie numuri ✓ Divvietīgie numuri ar vienu lielu gultu ✓ Divvietīgie numuri ar divām gultām ✓ Trīsvietīgs numurs ar atsevišķām gultām ✓ Ģimenes numurs ✓ Pusluksusa numurs ✓ Luksusa numurs ✓ Konferenču un pasākumu telpas ✓ Brokastis ✓ Auto stāvvieta

Tulpe VN, SIA

Driksas 15, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Ziedu tirdzniecība, floristika un piegāde Jelgavā. Piegādājam ziedus adresātam. Līgavu, kāzu pušķi, kāzu auto noformēšana, auto pušķošana ar ziediem, vainagu izgatavošana, sēru vainagi, floristikas materiāli un pakalpojumi, ziedu rotas, piespraudes, dekori. Telpu, skatlogu, svinību, prezentāciju noformēšana. Dāvanu grozi, dāvanas, grieztie ziedi, apsveikuma ziedi. Rozes, neļķes, orhidejas, gerberas, tulpes, krizantēmas, lilijas, narcises.

PackForce Latvia, SIA

Juglas 95, Rīga LV-1021
Piedāvājumā: ✓ Maisi ✓ Kastes ✓ Plēves ✓ Līmlentes ✓ Sastiprināšanas instrumenti ✓ Transportēšanai ✓ Pārtikai ✓ Birojam ✓ Pakošanas mašīnas ✓ Citi

Mēs piedāvājam plašu produktu klāstu, kā arī ātru un profesionālu apkalpošanu. Sniedzam ieteikumus par piemērotākā iepakojuma veida un materiāla izvēli, ja tas ir nepieciešams. Papildus standarta sortimenta produktu klāstam, mēs piedāvājam arī dažādu iepakojuma materiālu apdruku vai arī speciāli, klienta prasībām izgatavota iepakojuma piegādi. Mēs varam nodrošināt jums nepieciešamo iepakošanas tehniku vai līniju. Mēs varam sakomplektēt, sagrupēt, nosvērt un sapakot mazumtirdzniecības un reklāmas kampaņu pakas, kuras Jums tikai atliek izsūtīt. Mūsu atsaucīgie darbinieki ir pieredzējuši un izpalīdzīgi.

SwanGifts, SIA, reklāmas suvenīri

Vētras, Putnu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SwanGifts ir prezentreklāmas uzņēmums, kurš specializējas īpaši pielāgotudāvanu un suvenīru izveidē. Mēs izceļamies ar savu personīgo attieksmi pret klientu darbības specifiku un vajadzībām, kā arī izvēlēto risinājumu pielāgošanas un izpildes ātrumu.  Kopš 2007. gada esam palīdzējuši daudziem simtiem uzņēmumu pārsteigt savus darbiniekus, partnerus un klientus ar atmiņā paliekošām un personificētām dāvanām. Savas darbības laikā, esam sastrādājušies ar klientiem visdažādākajās industrijās - telekomunikācijā, izglītībā, finansēs, būvniecībā, loģistikā, valsts institūcijās un citur.

Lai nemitīgi attīstītos, SwanGifts darbinieki katru gadu apmeklē prezentreklāmas izstādes Eiropā, tiekās ar sadarbības partneriem, lai uzzinātu par jaunāko nozarē, un meklē jaunus ražotājus arī Āzijas valstīs. Uzņēmuma galvenās vērtības ir pieredze un īpaši rūpīga pieeja savu klientu pasūtījumiem. Mēs vienmēr iedziļināmies klienta vēlmēs un cenšamies radīt to labāko. Priecīgi, apmierināti klienti sniedz lielāko gandarījumu.

Jau izsenis zināms, ka labas personīgās attiecības ir svarīgs aspekts ne tikai personīgās dzīves harmonizēšanā, bet arī veiksmīga biznesa uzsākšanā un turpināšanā. Mainoties vērtībām pasaules tirgos, pieaug darbinieku vērtība, kas tieši ietekmē uzņēmuma sasniegtos rezultātus.

Iekšējās un ārējās labsajūtas kultivēšana savstarpējās attiecībās ir kļuvusi par vienu no uzņēmējdarbības pamatblokiem, un tieši šī ir kategorija, kurā esam kļuvuši par ekspertiem. SwanGifts ar prieku ir gatavs palīdzēt ikvienam uzņēmam kļūt personīgākam un ietērpt savu pateicību darbiniekiem un klientiem ne tikai vārdos, bet arī skaistās dāvanās.

LSV-Klubs, SIA, Prezentreklāmas apdrukas aģentūra

Elizabetes 45/47-509, Rīga LV-1010
Pakalpojumi un produkcija: ✓ Iepakojumu apdruka ✓ Prezentdāvanas ✓ Pildspalvas ar apdruku ✓ Auto aplīmēšana ✓ Gravēšana ✓ Informācijas plāksnītes ✓ Izkārtņu un baneru izgatavošana ✓ Kausi, balvas un medaļas Par uzņēmumu:

Starp Latvijas biznesa vienaudžiem uzņēmums "LSV klubs" pretendē uz vecākā un pieredzējušākā statusu, jo kurš gan uzņēmums vēl var palielīties, ka dibināts jau 1988. gadā! (1991. gadā uzņēmums tika reģistrēts kā SIA). Tieši tad, kad aktīvi darbojās studentu vienības, vizuālā atribūtika bija nepieredzēti pieprasīta – nozīmītes un karodziņi, uzraksti uz formas, uzlīmes un firmu suvenīri. Tad šī problēma tika risināta Latvijas interešu kluba darbības ietvaros, kura dibinātāji Suzanna Karapetjana un Aleksandrs Gorbačovs-Fadejevs palika uzticīgi savam darbam līdz pat šai dienai.   

Copy Pro, kopēšana, printēšana, iesiešana

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 17, Rīga LV-1050
Kvalitāte: Copy Pro izmanto augstas kvalitātes iekārtas. Kopiju un izdruku kvalitāti nodrošina sertificēti iekārtu inženieri un laba, iekārtu tehniskajiem rādītājiem atbilstoša papīra izvēle. Uzņēmums klientiem piedāvā: ✓ kopēšanu ✓ izdrukas ✓ iesiešanu ✓ laminēšanu ✓ citus dokumentu pēcapstrādes pakalpojumus

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uhh Design piedāvā divu virzienu produktu un pakalpojumu klāstu.

Reklāmas, prezentreklāmas un dāvanas

baneri un baneru druka, izkārtnes, to saskaņošana un uzstādīšana,  dažādas informējošas plāksnes, māju numuru zīmes, uzlīmes, vizītkartes, etiķetes, kalendāri, personalizēti plānotāji, auto numura zīmju paliktņu druka, gravēšana, dāvanas glāzes, individuāli izstrādāti apbalvojumi, audumu apdruka, izšūšana, cepurītes ar nagu, uzšuves, karogu druka, auto aplīmēšana, u.c.

Labiekārtošanas produkti

Porta Doors durvis, Komandor iebūvējamie skapji, Cubu grīdlīstes, kvarca vinila grīdas segums, velosipēdu novietnes, pastkastes, karogi un karogu masti, parku soliņi.