Sporta spēles, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

berniem.lv, Attīstošas spēles, attīstošas rotaļlietas, sporta spēles bērniem, Montessori rotaļlietas Egle RIS, SIA

Ilgas 4a, Jūrmala LV-2008
Spēles bērniem, attīstošas rotaļlietas, attīstošas spēles bērniem, koka rotaļlietas, montessori spēles , Mācību līdzekļi,   mācību materiāli, bērnu sporta preces, rehabilitācijas inventārs, multisensorās

Rīgas Jauniešu leļļu teātris I-ā

Zebiekstes 3-14, Rīga LV-1082
Apraksts: JUMS IR GAIDĀMS PASĀKUMS? Jūsu iecerētais pasākums kļūs jautrāks, krāsaināks un neaizmirstamāks, ja rūpes par tā norisi uzticēsiet profesionāliem aktieriem. Rīgas Jauniešu leļļu teātris "I-ā" piedāvā: bērniem - bērnu ballītes, muzikālas izbraukumu leļļu izrādes, rotaļas, dejas, dziesmas, burvju trikus, cirka mākslinieku priekšnesumus utt. Kopā ar Burvju feju, Pūķīti, Lācīti vai kādu citu lielo masku. Pieaugušajiem - prezentācijas, sporta spēles, kāzas, jubilejas un citi izklaides pasākumi, kurās ietilpst pasākuma vadīšana, "pikantas" rotaļas, viktorīnas, konkursi utt. Pasākumu ilgums - pēc vienošanās. Pasākuma norises laikā mēs varam nodrošināt muzikālo noformējumu. Pastāv iespēja izveidot individuālu svētku norises scenāriju ar svētku salūtu, dažādiem specefektiem, cirka mākslinieku, aktieru, muzikantu, deju grupu utt. piedalīšanos. Lai programmas būtu jautras un interesantas, mēs sadarbojamies ar tautā labi pazīstamiem profesionāliem aktieriem, kuri spēs aizraut jebkuru publiku.

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces

Prestons, SIA

Lielā 9a-2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Pakalpojumi:: ✓ Bruģēšanas darbi ✓ Tāmēšana, uzmērīšana ✓ Teritorijas labiekārtošana, apzaļumošana Par uzņēmumu:

"Prestons", SIA piedāvā bruģēšanas darbus - bruģa ieklāšana gan privātmājām, gan ietvēm un celiņiem. Izbruģējam arī laukumus un piedāvājam vispārēju teritorijas labiekārtošanu pēc jūsu vēlmēm. Teritorijas labiekārtošanu piedāvājam dažāda izmēra teritorijām, dizains un izkārtojums tiks saskaņots ar jums. Bruģēšana Kurzemē, Latvijā, Talsos. 

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Daily, kafejnīca

Elizabetes 20, Rīga, LV-1050
Apraksts: Daily ir kvalitatīva izvēle par ikdienā pieņemamu cenu. Ar zīmolu Daily Latvijā un Igaunijā darbojas pusdienu restorāni, kafejnīcas un ēdnīcas, kurās katru dienu maltīti ietur desmitiem tūkstošu cilvēku. Ēdinām uzņēmumu darbiniekus un studentus, sniedzam ēdināšanas pakalpojumus skolās, bērnudārzos un aprūpes iestādēs. Mēs ticam, ka cilvēki spēj dzīvot ar prieku un attīstīt savas spējas tikai tad, ja viņiem katru dienu ir iespēja ieturēt sabalansētu, spēcinošu un savai gaumei atbilstošu maltīti, kas gatavota no kvalitatīviem produktiem. Baudi katru dienu!

Kafejnīca un restorāns “Chat”

13. janvāra 8, TC "Stockmann"-4.st., Rīga, LV-1050
Apraksts: "Chat" – tā ir nepiespiesta saruna pozitīvā gaisotnē. Laipni lūdzam uz tikšanos ar garšām, cilvēkiem un īpašo atmosfēru kafejnīcā un restorānā Chat! Izveidojiet neatkārtojamas sastāvdaļu un mērču kombinācijas salātu bārā. Pasūtiet pastu, voku, grilu vai pankūkas, izvēlieties unikālus garšu savienojumus, radot tieši savai gaumei atbilstošu maltīti. Pagatavotos ēdienus un karstos dzērienus jums pienesīs pie galdiņa. Ja vēlaties, varat paņemt jau gatavas uzkodas, salātus, zupas vai siltos ēdienus. Mūsu kūkas, deserti, dzērieni un smaržīga kafija jebkuru lietišķu tikšanos padarīs draudzīgu un vieglu. Darbdienās ir arī pusdienu piedāvājums steidzīgajiem.

Smart Grass 247, SIA

Rūjas 7, Valmiera, Valmieras nov., LV-4202
Uzņēmuma SIA SmartGrass247 pakalpojumi:: ✓ Mākslīgā zāliena ieklāšana ✓ Granīta šķembu klājums ✓ Sporta segumi ✓ Gumijas segumi ✓ Rotaļu iekārtas ✓ Āra trenažieri. Par SmartGrass247 uzņēmumu: Esam profesionāļi savā jomā. Kvalitāte neapšaubāmi ir mūsu prioritāte. Pieredze ir kvalitātes neatņemama sastāvdaļa, un tā mums noteikti ir.

Vairāk kā 10 gadu laikā esam piedalījušies simtiem dažādos projektos visā pasaulē. Tie bijuši ļoti ambiciozi, tādējādi esam strādājuši ar dažādiem materiāliem un dažādās tehnikās, nonākot pie, mūsuprāt, labākajiem, kvalitatīvākajiem un efektīvākajiem risinājumiem. Turpinām pilnveidoties, sekojam līdzi jaunumiem, lai varētu jums piedāvāt modernākos materiālus un iespējas.

Savā pieredzē dalīsimies ar katru klientu - palīdzēsim, ieteiksim un nonāksim pie labākā varianta tieši Jums!

Orange Bowling & PicaDA!, Izklaides un atpūtas komplekss

Cietokšņa 60-2.st., Daugavpils LV-5401
Apraksts:

Izklaides un atpūtas komplekss "Orange bowling & Pica DA" piedāvā jaunāko un mūsdienīgāko boulingu Daugavpilī - ar celiņiem un pasaulslavenās boulinga kompānijas Brunswick aprīkojumu. Mums ir četri jauni Eiropas Biljarda federācijas sertificēti pool galdi, vairākas neazarta spēles. Pie mums Jūs varat patīkami pavadīt laiku ģimenes un draugu lokā, nosvinēt dzimšanas dienu, noorganizēt korporatīvos pasākumus un citas svinības.

Olimpiskais centrs Limbaži, SIA

Parka 36, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:: ✓ Trenažieru zāle ✓ Peldbaseins ✓ Airēšanas bāze ✓ 2 tenisa laukumi ✓ Sporta laukumi ✓ Āra basketbola laukumi ✓ Āra volejbola laukums ✓ Futbola laukums ar mākslīgo un dabīgo segumu Daudzfunkcionālais sporta un veselības komplekss:

"Olimpiskais centrs "Limbaži"" ir sporta centrs, kas atrodas Limbažos un kas apsaimnieko sporta bāzes: airēšanas bāzi ar airēšanas distanci, Lielezera ielā 33, sporta halli, 3000m2, Parka ielā 36, stadionu (2 tenisa laukumi, āra basketbola laukumi, āra volejbola laukums, futbola laukumi ar mākslīgo un dabīgo segumu) Sporta ielā 3. 2018. gada 1. septembrī durvis vēra jaunais Limbažu peldbaseins Jaunatnes ielā 4 A, kur apmeklētājiem pieejama arī trenažieru zāle. "Olimpiskais centrs "Limbaži"" organizē dažādu sporta veidu čempionātus, dažādus sporta pasākumus, organizē sporta spēles, augstas klases sasniegumu sportu, sniedz ēdināšanas un naktsmītņu pakalpojumus.

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k.7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

Zeltābele.lv, SIA

Miera 56, Rīga LV-1013
Apraksts:

Privātais bērnudārzs "Zeltābele" - laimīgai, radošai un drošai bērnībai. Miera ielas bērnudārza "Zeltābele" spēks ir gan pašiem savās, gan tautas tradīcijās. Ar lielu aizrautību izzinām un mācāmies latviešu tautas folkloru, dziedam tautasdziesmas, izzinām gadskārtu svētku būtību un tradīcijas. Tādēļ arī mūsu mīļākie svētki, ko svinam, ir saistīti ar saules ciklu, kas mūsu senčiem vienmēr ir bijis svarīgs un nozīmīgs.

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, Veikals

Lielā Ezera 1-3, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Piedāvājam:: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri
ZL.LV iesaka

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Rīgas Motormuzeja kafejnīca

S.Eizenšteina 8, Rīga, LV-1079
Rīgas Motormuzeja apmeklētāji un garāmbraucošie gardēži tiek aicināti nobaudīt īpašo dienas ēdienkarti un pusdienu piedāvājumu, kā arī restorāna ēdienus pēc pasūtījuma! Piedāvājam gan tradicionālos latviešu ēdienus, gan arī cittautu garšas baudījumu! Piedāvājam: ✓ Biznesa pusdienas (zupa vai deserts, pamatēdiens, dzēriens)- 4.60eur; ✓ Gaļas, zivju ēdieni; ✓ Veģetārie ēdieni dažādām gaumēm; ✓ Mazkaloriju ēdieni; ✓ Veselīgi salāti; ✓ Aromātiska kafija, smalkmaizītes; ✓ Plašs desertu klāsts; ✓ Sezonas ēdieni. Ēdienkartes: ✓ Ēdienkarte "Steidzīgajiem" - plašs ēdienu piedāvājums, ēdienkarte tiek mainīta katru dienu; pasniegšanas laiks: 10-15 min; ✓ Ēdienkarte "Gardēžiem" - šefpavāra izstrādāta izsmalcināta ēdienkarte nesteidzīgajiem kafejnīcas viesiem, ēdienu pasniegšanas laiks: 20-25 min.

Donella, SIA

Rīgas 23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
rotaļlietas zīdaiņiem, bērnu šūpoles, bērnu rotaļlietu leļļu rati, lelles, mīkstās rotaļlietas, bērnu spēles

Tukuma tūrisma informācijas centrs

Talsu 5, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Tukuma tūrisma informācijas centrs (TIC) ir Tukuma novada pašvaldības Tūrisma un mantojuma attīstības nodaļas struktūrvienība, kas nodarbojas ar tūrisma un atpūtas iespēju popularizēšanu, kā arī ar tūrisma un tā saistīto nozaru uzņēmējdarbības veicināšanu Tukuma novadā. Tic ir izveidojis un administrē novada oficiālo tūrisma vietni visittukums.lv, kurā atrodama informācija gan par apskates objektiem, gan naktsmītnēm, ēdināšanas uzņēmumiem un aktīvās atpūtas piedāvājumiem, kā arī lielākajiem pasākumiem Tukumā un apkārtnē.

Poligons DK, SIA

"Poligons" , Iecavas pagasts, Bauskas nov., LV-3913
Peintbola spēles . Paint ball. Piknika vietas. Telšu vietas. Militāro šķēršļu joslas. Sporta spēles ., Ziemas spēles . Hokejs. Slēpju trase. Sporta spēļu laukums.

Liepājas Amatieru sporta spēļu aģentūra

Priežu 11-12, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Sporta organizācijas