Starteri, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Spectrum, AS, spuldžu, gaismekļu tirdzniecība, LED izstrādājumi projektiem

Balvu 5, Rīga LV-1003
Spuldzes, lampas, gaismekļi, prožektori, komponentes, aksesuāri, starteri , diodes, balasti, kondensatori

DZ Automeistars, SIA, Riepu serviss

Lietuvas šoseja 5, Jelgava LV-3001
Aixam, Mazlitrāžas auto tirdzniecība, mopēdauto, Aixam Diski, riepu serviss, disku remonts, disku tirdzniecība, riepu glabāšana, riepu uzglabāšana, balansēšana, auto riepas lietotas, auto riepas jaunas, autoriepu nomaiņa, lietie, metāla diski, tērauda diski, vieglmetāla diski, alumīnija atjaunotas riepas, riepas močiem, riepas

Metalbee, SIA, Katalizatoru un metāllūžņu uzpirkšana

Uriekstes 3, Rīga LV-1005
Krāsaino metālu uzpirkšana:: ✓ Auto katalizatori; ✓ Vara vadi; ✓ Misiņa vadi; ✓ Vara kabeļi ar PVC izolāciju; ✓ Nerūsējošā tērauda lūžņi; ✓ Misiņa radiatori; ✓ Alumīnija automašīnu diski; ✓ Elektromotori; ✓ Auto ģeneratori; ✓ Auto starteri; ✓ DPF filtri; ✓ Elektroplates; ✓ Mobilo telefonu plates; ✓ Datoru plates; ✓ Telekomunikāciju plates; ✓ Serveru plates.

Bondareva A. Ģeneratoru un starteru remontdarbnīca

Akmeņu 53, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts:

Bondareva A. darbnīca nodarbojas ar ģeneratoru, starteru remontu, suportu remontu. Labojam plašu produktu sortimentu no dažādākajiem pasaules ražotājiem. Mūsu mājaslapā varat iepazīties ar sortimentu.

Autodok.lv

Rīga
Apraksts: Diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa vai pie jūsu mājām. Bieži gadās, ka no rīta nevar piedarbināt auto, neuztraucieties - zvaniet!

Rēzeknes autobusu parks filiāle Autoosta Kārsava, AS

Vienības 40, Kārsava, Ludzas nov., LV-5717
Pakalpojumi:: ✓ Pasažieru pārvadājumi ✓ Autobusu noma ✓ Autoserviss ✓ Transports personām ar kustību traucējumiem ✓ Autobuss ekskursijām ✓ Autobusi pārvadājumiem Eiropā. Rēzeknes autobusu parks:

Akciju sabiedrība "Rēzeknes autobusu parks" piedāvā autobusu nomu ar šoferi, bez nobraukuma ierobežojuma, par ļoti pieejamu cenu, ar dažādu vietu skaitu, servisa un komforta līmeni atbilstoši jūsu prasībām. Mūsu komfortablie autobusi paredzēti braucieniem pa Latviju un Eiropu tūrisma ceļojumiem, lietišķiem braucieniem, kultūras pasākumu apmeklējumiem vai vienkārši izklaides braucieniem, kā arī darbinieku un skolēnu pārvadāšanai.

Rēzeknes autobusu parks, AS

Jupatovkas 5, Rēzekne, LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Kravas automašīnu diagnostikas centrs ✓ Riepu remonts ✓ Dīzeļmotoru diagnostika ✓ Dīzeļmotoru dūmainības tests ✓ Automazgātava ✓ Bremžu sistēmas diagnostika ✓ Bremžu stends ✓ Ritošās daļas pārbaude un remonts ✓ Auto gaismas pārbaude ✓ Automašīnu tehnisko apkopju veikšana ✓ Automašīnu sagatavošana valsts tehniskajai apskatei ✓ Autoevakuācijas pakalpojumi un palīdzība uz ceļa

Riana, SIA, metināšanas iekārtas, Veikals

Gāzes metināšanas griezēji, kompresori
F.Sadovņikova 9, Rīga, LV-1003
WWW.RIANA.LV: ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Kompresori un sūkņi ✓ Akumulatora lādētāji ✓ Gāzes griezēji un degļi ✓ Šļūtenes un to savienojumi ✓ Pneimo- un rokas instrumenti ✓ Darba cimdi, brilles, aizsargmaskas ✓ Metināšanas materiāli un iekārtas

Agrorezerve, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
"Kalēji", Krustpils pagasts, Jēkabpils nov. LV-5204
hidrauliskie cilindri, hidrauliskās šļūtenes, rezerves daļas traktoriem MTZ, T40, T25, traktoru ģeneratori, starteri

Agens, SIA, Elektrodzinēju remontdarbnīca

Krāsotāju 6, Rīga, LV-1009
Elektrodzinēju darbnīca Rīgā. Asinhrono dzinēju, elektrodzinēju, elektromotoru remonts un pārtīšana. Gultņu maiņa, nomaiņa. Motociklu ģeneratoru un starteru pārtīšana. Auto ģeneratoru remonts. Auto starteru remonts. Auto elektrodzinēju remonts. Auto kondicionieru spoles pārtīšana. Zāles pļāvēju, pļaujmašīnu, sūkņu (t.sk. ūdens sūkņu)

DSI Auto SIA

Višķu 15, Daugavpils LV-5404
pulēšana, sadalījumu un to uzstādīšanas vietu remonts, dzinēju novēršanas sistēmas maiņa un profilakse, ( starteri , trumuļu maiņa, bremžu kluču, disku maiņa, bremžu skavas, (suports) remonts, atjaunošana, kompresori, starteri

NL Truck Serviss, SIA, Kravas autoserviss

Uriekstes 1c, Rīga LV-1005
Apraksts:

Kravas automašīnu serviss piedāvā dažādus remonta pakalpojumus - iespējama ritošās daļas un bremžu sistēmas diagnostika uz Beissbarth stenda, riepu montāža un balansēšana, eļļas maiņa dzinējā un transmisijā, bremžu sistēmu apkope un remonts, kā arī citi auto remonta darbi. Lielākai efektivitātei un ērtībām mēs būsim priecīgi izstrādāt detalizētas, individuālas programmas Jūsu transporta apkopei.

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15A, Rīga, LV-1004
Apraksts: Autoserviss Ziepniekkalnā. Auto metināšanas darbi, savirzes regulēšana.

Travertss, SIA, vieglo automašīnu, kravas auto, mikroautobusu autoserviss

Lizuma 1 k-16, Rīga LV-1006
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Auto signalizācijas uzstādīšana ✓ Auto signalizācijas remonts ✓ Motoru remonts ✓ Elektromotoru remonts ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Kondicionieru remonts ✓ Kravas auto remonts, serviss ✓ Mikroautobusu remonts, serviss ✓ Virsbūves remonts ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Riepu balansēšana ✓ Auto krāsošana ✓ Auto diagnostika

DSI auto, SIA, Autoserviss

Stadiona 3a, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: Sevisa vadītājs ir viens no leģendārajiem moto sporta Lokomotiv Daugavpils Speedway Club komandas biedriem. Mūsu komandā ir zinoši, profesionāli, darbinieki, kas mīl savu darbu.

Car Point, SIA

Viskaļu 20, Rīga, LV-1026
Apraksts: Autoserviss Automeistars.lv. Rīgā, Viskaļu ielā 20. Vieglo automašīnu, mikroautobusu serviss, kā arī autoevakuatora pakalpojumi. Automeistars.lv sniedz plašu remonta pakalpojumu klāstu vieglajām automašīnām un mikroautobusiem. Mūsu autoservisā ir daudzveidīgs darba un speciālo instrumentu aprīkojums, kurš visu laiku tiek papildināts, tādējādi paplašinot pakalpojumu sortimentu un uzlabojot darba kvalitāti.

DZ Automeistars, SIA, Autoserviss

Rūpniecības 5A, Jelgava LV-3001
Autoservisa pakalpojumi:: ✓ radiatoru noņemšana/uzstādīšana ✓ sūkņu maiņa ✓ termostata maiņa ✓ dzesēšanas šķidruma maiņa ✓ dzinēju un ātrumkārbu maiņa ✓ siksnu pievada, zobsiksnas maiņa ✓ aizdedzes sistēmas sveču maiņa ✓ dzinēja galvas blīves maiņa ✓ sajūga komplekta maiņa ✓ auto sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ auto diagnostika ✓ palīdzība uz ceļa Jelgavas robežās

Autoserviss pēdējā cerība, SIA

"Ezeri" , Priekules pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3434
Apraksts:

Autoserviss pēdējā cerība – auto remontdarbnīca Priekulē. Augsti profesionāli sertificēts meistars – Sergejs Gudinovskis.  Piedāvājam automašīnu remontu un apkopi. Speciālisti veiks labāko servisu jūsu auto!

Grobiņas autodarbnīca

Skolas 1, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Apraksts:

"Grobiņas autoskolas autoservisā" - auto diagnostika, remonts vieglajām automašīnām un komerctransportam. Automašīnu salonu ķīmiskā tīrīšana.

Keramserviss, SIA

Podnieku 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Piedāvājumā:: ✓ Keramikas izejmateriāli ✓ Karstumizturīgie un ugunsizturīgie materiāli ✓ Sildelementi un vadības sistēmas ✓ Ražošana un termoapstrāde Par mums:

"KERAMSERVISS" ir industrijas servisa uzņēmums ar pieredzi. Esam viena no vadošajām kompānijām Baltijā, kura darbojas termoapstrādes, siltumtehnikas un ugunsdrošības jomā. Piedāvājam materiālus un jaunākos tehniskos risinājumus sadarbībā ar vadošajiem termoindustrijas ražotājiem. Mūsu keramikas izejvielu un aprīkojumu veikals piedāvā materiālus keramiķiem, podniekiem, mākslas skolām un pulciņiem.