Stiprinājumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Strautiņi, veikals, Mājai, dārzam, saimniecībai, būvei

Sauleskalns, Raiņa 4, Bērzaunes pagasts, Madonas nov., LV-4853
Stiprinājumi . Naglas. Skrūves. Instrumenti. Darbarīki. Lāpstas. Dakšas. Kūdras substrāts. Krāsas.

Ottensten Latvia, SIA

Dreiliņi, Garā 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
, līme, karstlīme stieņos, karstlīme granulās, kantfrēzes, frēzmašīnas masīvkoka defektu labošanai, stiprinājumi

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

Jumta segumi, žogi, SIA, interneta veikals Buvniecibaletak.lv

Ātri un kvalitatīvi! 😊 👍
Dārzciema 60b, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ Jumtu segumi ✓ Jumta piederumi ✓ Žogi ✓ Fasādes materiāli ✓ Citas būvniecības preces Pakalpojumi: ✓ Jauna būvniecība un renovācijas darbi ✓ Jaunu angāru projektēšana un būvniecība ✓ Produktu parametru pārbaudes

PATA TIMBER, SIA

Vienības gatve 87d, Rīga, LV-1004
Pieejams plašākais kokmateriālu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Kalibrēts /ēvelēts materiāls C24/C16 ✓ Konstrukciju materiāls ✓ Apdares dēļi ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Pirts dēļi ✓ Līmētas brusas ✓ OSB/Saplāksnis ✓ Kurināmā koksne (malka, granulas, briketes)

PATA TIMBER, SIA, Dreiliņu veikals

Kuršu 3, Ulbroka, Ropažu nov.
terases dēļi, pirts dēļi, lāvas dēļi, apdare pirtij, apdares dēļi, iekšējā apdare, ārējās apdares dēļi, stiprinājumi

PATA TIMBER, SIA, Rīgas veikals

Vienības gatve 97, Rīga, LV-1058
Zāģmateriāls, kokmateriāli, dēļi, terase, terases dēļi, kalibrēti dēļi, konstrukciju materiāls, brusas, līmētas plātnes, PATA, PATA TIMBER, kokmateriālu veikali, ēvelēti dēļi, žoga dēļi, mājas būvniecība, koka mājas, grīdas dēļi, oša malka, bērza malka, termo terases dēļi, pirts dēļi, lāvas dēļi, apdare pirtij, apdares dēļi, iekšējā apdare,

PATA TIMBER, SIA, Saldus veikals

Apvedceļš 15a, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Kokmateriālu tirdzniecība

PATA TIMBER, SIA, Liepājas veikals

Parka 15, Liepāja LV-3401
Pieejams plašākais kokmateriālu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Kalibrēts /ēvelēts materiāls C24/C16 ✓ Konstrukciju materiāls ✓ Apdares dēļi ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Pirts dēļi ✓ Līmētas brusas ✓ OSB/Saplāksnis ✓ Kurināmā koksne (malka, granulas, briketes)

PATA TIMBER, SIA, Valmieras veikals

Patversmes 9, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pieejams plašākais kokmateriālu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Kalibrēts /ēvelēts materiāls C24/C16 ✓ Konstrukciju materiāls ✓ Apdares dēļi ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Pirts dēļi ✓ Līmētas brusas ✓ OSB/Saplāksnis ✓ Kurināmā koksne (malka, granulas, briketes)

TEKATEH, SIA

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairumtirdznicība mājai un būvei. Apdares materiāli,  durvju furnitūra, rokturi, mehānismi, uzlikas, atslēgas, B-Harco, ABLOY, metāla kalumi, elektroinstrumenti DWT, CROWN, Bylectrica rozetes, slēdži, vadu kanāli, lāpstas, Kodak, insektu tīkli.

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

Kosters, SIA

Turpinām strādāt klātienē, attālināta konsultācija
Brīvības gatve 441a, Rīga LV-1024
Lai padarītu klientu iepirkšanos vienkāršāku un ērtāku, piedāvājam izmantot interneta veikalu koveikals.lv - izdariet pasūtījumu, izvēlieties vēlamo apmaksas un piegādes veidu un saņemiet savu jauno pirkumu maksimāli ātri. Piedāvajam preces saņemt birojā, piegādāt uz Jūsu vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no piegādes punktiem. Norēķināties varēsiet pēc izvēles - pie mums birojā skaidrā naudā vai ar bankas karti, vai arī internetbankā.

Electro Base, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Electro Base® piedāvā: ✓ LED apgaismojums ✓ Videonovērošanas sistēmas ✓ LAN datortīkli ✓ Drošības un apsardzes sistēmas ✓ Akumulatori ✓ Nepārtrauktas barošanas bloku UPS sistēmas ✓ 10" un 19" komutācijas un serveru skapji, sastatnes ✓ Koaksiālo kabeļu tīkli ✓ Optiskie datu tīkli ✓ Akustisko sistēmu kabeļi ✓ Telefonija ✓ Elektromateriāli ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Mēbeles un preces miegam

SD-Serviss, SIA

Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi !
Avotu 67, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi; ✓ Ceļa horizontālie apzīmējumi; ✓ Norobežojošo barjeru sistēmas; ✓ Mobilie luksofori. Apraksts:

Uzņēmums ir dibināts 1993. gada aprīlī un Latvijas tirgū darbojas kā profesionāls specializēto ceļu marķēšanas krāsu un ceļa aprīkojuma pārdevējs. SIA "SD-Serviss" izveidojis stabilu sadarbību ar ražotājiem Slovēnijā, Dānijā, Anglijā, Čehijā u.c. Šajā laikā uzkrāta liela pieredze un izveidojies stabils klientu loks.

PMC Hydraulics, SIA, Hidrauliskās iekārtas

Rātsupītes 9, Rīga LV-1067
Piedāvājam:: ✓ Hidrauliskie sūkņi ✓ Hidrauliskie motori ✓ Hidrauliskie vārsti ✓ Hidrauliskās caurules un stiprinājumi ✓ Hidrauliskie filtri ✓ Hidrauliskie piederumi ✓ Hidrauliskie cilindri Par uzņēmumu: SIA "PMC Hydraulics" ir daļa no Skandināvijas koncerna "PMC Group", kas tiek uzskatīts par lielāko hidraulikas piegādes uzņēmumu šajā reģionā ar visplašāko hidraulikas komponenšu klāstu. "PMC Hydraulics" nodarbojas ar hidraulisko staciju projektēšanu, izgatavošanu, montāžu un diagnostiku.

Evidence Network, SIA, Drošības un ugunsdrošības sistēmu tirdzniecība

Latgales 227, Rīga LV-1019
Preces un piedāvājumi: ✓ IP videonovērošanas iekārtas un aksesuāri ✓ HDCVI / AHD videokameras un rakstītāji ✓ Informācijas nesēji un komutātori ✓ Displeji un monitori ✓ Konvencionālās un adrešu ugunsdrošības sistēmas paneļi, detektori ✓ Apsardzes sistēmas ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Audio un video namruņu sistēmas ✓ Balss izziņošanas sistēmas ✓ Integrējamās sistēmas ✓ Kabeļi, signalizācijas vadi, kārbas, ugunsdrošie stiprinājumi ✓ Akumulatori un barošanas bloki ✓ Apmācības, semināri un treningi klientiem

Energoefekt, SIA

"Lubānas šoseja 9.km" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts: Saules baterijas. Saules paneļi. Projektējam saules elektrostacijas. Uzstādām, saskaņojam dokumentāciju. Jau vairāk nekā desmit gadus Solar-Fabrik AG ražo augstas kvalitātes kristālu saules moduļus vienā no Vācijas modernākajām ražotnēm. Tas nodrošina vairākas priekšrocības klientiem: Saules moduļi izceļas ar augstu kvalitāti, labāku uzticamību un maksimālu veiktspēju. Stingri standarti un izcila kvalitāte - tas attiecas gan uz pašu ražojumiem, gan uz komponentēm, kuras Solar-Fabrik AG iegādājas no uzticamiem piegādātājiem.

Bauska lauktehnika 1, SIA

Rītausmas, "Bauskas "Lauktehnika"" , Īslīces pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Preču kategorijas:: ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ MTZ (Belarus) rezerves daļas ✓ Starteri, ģeneratori ✓ Traktoru kabīnes ✓ Lukturi, spoguļi, atstarotāji ✓ Rezerves daļas lauksaimniecības tehnikai ✓ Lopkopības un ganību aprīkojums ✓ Akumulatori ✓ Dārzam un saimniecībai ✓ Kardāni ✓ Kravu stiprinājumi ✓ Instrumenti, darbarīki

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Pakalpojumi:: Pēc pieprasījuma iznomājam un pielāgojam klienta vajadzībām pārvietojamos moduļus - ofisa telpas, sanitāro mezglu telpas, strādnieku ģērbtuves, jūras konteinerus, sarga posteņus, glabātuves. Piedāvājam visa veida būvtehnikas instrumentu, sastatnes un pārvietojamā mobilā žoga nomu, kā arī pēc klienta pieprasījuma uz vietas veicam montāžas un demontāžas darbus. Konsultējam loģistikas pakalpojumos.