Stividoru pakalpojumi, visā Latvijā

Drukāt

Salacgrīvas Nord termināls, SIA

Jūras 18, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Pakalpojumi:

Uzņēmums piedāvā:

✓ stividoru pakalpojumus, t.i., dažādu preču pārkraušanu no kravas laukuma un automašīnām uz kuģi un otrādi; ✓ preču uzglabāšanas pakalpojumus noliktavā; ✓ ostas pakalpojumus. Preču grupas:

Uzņēmums piedāvā pakalpojumus šādām preču grupām:

✓ koksne (zāģbaļķi, papīrmalka, malka, zāģmateriāls u.tml.); ✓ berama krava (koka skaidas, šķembas, kūdra u.tml.); ✓ parasta krava.

Jaunzeltiņi, SIA

Birztalu 9, Rīga LV-1015
, zāģmateriālu apstrāde, zāģmateriālu žāvēšana, zāģmateriālu šķirošana, loģistikas pakalpojumi , stividoru , pakalpojumi , noliktavas pakalpojumi , imports un eksports Rīgā, muitas brokera pakalpojumi , kokmateriāla

Transit Service Agency, SIA

Brīvības 123, Liepāja LV-3401
Stividoru pakalpojumi , Dzelzceļa kravu pārvadājumi., Stividori, stividoru pakalpojumi . noliktavas pakalpojumi , ekspeditori, osta, neaizsalstoša osta, loģistika

WT Terminal, SIA

Flotes 12a, Rīga LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Stividoru pakalpojumi ✓ Kokmateriālu apstrāde ✓ Noliktavu pakalpojumi ✓ Muitas brokeri ✓ Loģistika

Ferro Terminal, SIA

Brīvostas 22, Liepāja, LV-3405
Pakalpojumi: ✓ Noliktavu pakalpojumi ✓ Kuģu aģentēšana ✓ Muitas brokeru pakalpojumi ✓ Transporta pakalpojumi

 

Ekspedēšana visaugstākajā līmenī:

Maksimālā efektivitāte, augstas kvalitātes pakalpojumi un jūsu kravas drošības garantija

Par mums:

SIA "Ferro Terminal" dibināts 2005. gadā Liepājā, Liepājas ostas teritorijā.  Mūsu uzņēmums specializējas beramu, ģenerālu un gabalainu kravu pārkraušanā un apstrādē. Mūsdienās mēs galvenokārt sadarbojamies ar uzņēmumiem, kuri veic ferosakausējumu pārkraušanu. Kā jau zināms, šādas kravas ir “kaprīzas” un ir nepieciešama lielāka uzmanība attiecībā uz pārkraušanas kvalitāti un drošību. Lai nodrošinātu pakalpojumu maksimālo efektivitāti un kvalitāti, lai nodrošinātu kravas drošību, sadarbojamies ar neatkarīgām survejeru kompānijām. Mums ir unikāla iespēja izmantot neaizsalstošu ostas akvatoriju. Mēs nodrošinām maksimālu efektivitāti un drošību, strādājot ar Jūsu kravām.

DFDS Seaways, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

DFDS, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Jūras 28, Liepāja LV-3401
pasažieru pārvadāšana, pasažieri ar invaliditāti, kvalitāte, augstas kvalitātes serviss, kvalitatīvi pakalpojumi , Stividoru pakalpojumi . Puspiekabju transportēšana. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas.

LGT stividors, SIA

Dzintaru 3a, Ventspils, LV-3602
Stividoru pakalpojumi

GPT pluss, SIA

Daugavgrīvas šoseja 1, Rīga, LV-1007

Frigo Terminal, SIA

Uriekstes 18b, Rīga, LV-1005

Ventplac, SIA, Termināls

Rūpniecības 25, Ventspils, LV-3601