Svinības, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Elizete, SIA, Ziedu galerija - pasēdētava ELIZETE

Elizabetes 25, Rīga LV-1010
Svinības . Kristības. Kāzas. Bēres. Štrausi. Vārda dienas. Svētki. Svētku noformējums. 8. marts.

Valdo konferenču centrs

Bauskas 58A, Rīga, LV-1004
Konferences. Konferenču organizēšana. Telpu noma. Ofisa, biroja telpas. Svētki. Ēdināšana. Kafijas pauzes. Semināri. Pasākumu apskaņošana. Tehniskais nodrošinājums. Telpas semināriem, prezentācijām, svinībām. Biznesa pusdienas. Banketi. Semināru telpas. Pārrunu zāle. Svinību, svinīgo pasākumu organizēšana. Konforenču zāles,

Voldemārs, SIA, Biroju telpu noma

Skaistkalnes 3, Rīga LV-1004
Pārtika. Pārtikas preces. Pārtikas preču vairumtirdzniecība, produktu uzglabāšana, produktu šķirošana. Saldētavas, saldētavu pakalpojumi, saldētava. Pārtikas noliktava, noliktavas, Termo produkcija. Atdzesēta un saldēta produkcija. Temperatūras režīms +2 C, +6 C, -18 C, -25 C. Eļļas, konditoreja, margarīni, milti, putraimi, sieri.

Gaco, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Video. Profesionālā skaņas un gaismas iekārtu, tehnikas (aparatūras) uzstādīšana, īre, (noma) apkalpošana, Gaismas tehnika, Saliekamās (mobilās) skatuves īre, (noma) uzstādīšana, Skaņa, gaisma, skatuve koncertiem, diskotēkām, prezentācijām, sporta spēlēm, korporatīvajiem pasākumiem, banketiem, Profesionālā atskaņošanas tehnika,

Milli Pro, Ziedu bāze

Gunāra Astras 2 k-1, Rīga LV-1084
Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu pasts, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu dekorēšana, galdu, grīdu, grīdas, kompozīcijas, mašīnu pušķošana, kāzu auto rotājumi,

Rāmavas Depkina Muiža, viesu nams

Rāmava, Rāmavas 9, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Banketu svinības . Galdu klāšana. Naktsmītnes. Viesnīca, viesu nams. Konferenču, semināru telpas.

SVĒTKU PILS, SIA 4 Saules

"Attekas", Vimbukrogs, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Svinības , telpas pasākumiem, telpas svinībām, dzimšanas dienas pasākumi, jubilejas, saviesīgi pasākumi, , banketi, kāzu ceremoniju vieta, pils, svinības , svinību vieta.

Rīgas Motormuzeja kafejnīca

S.Eizenšteina 8, Rīga, LV-1079
KLĀJAM BANKETU GALDUS GAN PIE MUMS, GAN IZBRAUKUMOS, JEBKURĀ JUMS VĒLAMĀ VIETĀ: Gardumgardi ēdieni banketos pēc jūsu vēlmēm un iespējām! Mūsu pieredzējusī pavāru un viesmīļu komanda priecāsies apkalpot banketu vai pasākumu jūsu izvēlētā vietā: ✓ ģimenes svinības; ✓ kafijas pauzes, semināri, konferences; ✓ kāzas; ✓ uzņēmumu balles; ✓ korporatīvie pasākumi; ✓ sporta spēles u.c. Mums ir pieredze arī sevišķi lielu banketu apkalpošanā 500 personām un vairāk. Piedāvājam jau sagatavotas ēdienkartes, bet katru ēdienkartē iekļauto pozīciju varam koriģēt vai sastādīt individuālu piedāvājumu pēc jūsu vēlmēm.

Atar, SIA

Turpinām strādāt klātienē! Bezkontakta piegāde!
Visvalža 7, Rīga, LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Kafija ✓ Kafijas automāti ✓ Kafijas automātu serviss ✓ Kafijas automātu piederumi ✓ Receptes Kafijas grauzdētava:

Mēs esam Latvijas kafijas grauzdētava. Kafijas grauzdēšana mūsu uzņēmumā ir roku darbs un izmantojam tikai augstākās kvalitātes kafijas pupiņas. Grauzdēto kafiju klientiem nogādājam ne vēlāk kā divas nedēļas pēc grauzdēšanas, tādējādi vienmēr nodrošinām svaigu kafiju. Piedāvājam iegādāties pārbaudītu zīmolu kafijas automātus. Ja kafijas automāta iegādei vēl neesat gatavi, piedāvājam kafijas automātu nomu uz neierobežotu laiku. Iegādājoties pie mums noteiktu daudzumu kafijas, noma ir bez maksas. Kafijas automātus var iznomāt arī uz īslaicīga pasākuma laiku. Kā zināms, jebkura tehnika ar laiku nolietojas un bojājas – piedāvājam kafijas automātu apkopi un remontu

ANVI AM, SIA

E.Birznieka-Upīša 23-7, Rīga LV-1011
Apraksts:

Uzņēmums SIA "ANVI AM" nodarbojas ar tautas tērpu darināšanu, tautas tērpu nomu. Pasūtījumi tiek pieņemti gan no kolektīviem, gan individuāli. Uzņēmuma mākslinieki studē muzeju un citus materiālus par senajām Latvijas novadu etnogrāfiskajām tradīcijām. Tiek pieņemti pasūtījumi arī cittautību tautas tērpiem. Ar tautas tērpiem apgādāti tādi Latvijas kolektīvi kā "Dzintariņš", "Dancis", "Saime", "Pēda", "Raksti", "Janita", "Oļi" u.c.

Talifa, restorāns

Dreiliņi, Depo 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Priekšrocības: Pie mums Jūs varat patīkami pavadīt laiku ar draugiem, biznesa partneriem, kā arī Jūsu mīļajiem un tuvajiem cilvēkiem. Klientu rīcībā ir pieejama banketu zāle, kabineti, ziemas dārzs. Savukārt vasarā piedāvājam mājiņas, terasi, kā arī bērnu rotaļu laukumu. Par uzņēmumu: Restorāns "TALIFA" jau vairāk nekā piecus gadus rīko banketus, klāj svētku galdus un piedāvā bēru mielastu sagatavošanu. Pieejamas telpas 10-60 personām. Restorānā ik dienas var baudīt biznesa (kompleksās) pusdienas. Ēdināšanas uzņēmums specializējas šašlika gatavošanā, kas guvuši atzinību klientu vidū.

Uzkopšana un apsaimniekošana Spodre 7, SIA

Dignājas 3-7a, Rīga LV-1004
Perfekts serviss:

Uzturēties tīrā un sakoptā vidē ir daudz patīkamāk, vai ne? Uzticiet mums savu dzīvojamo vai darba telpu uzkopšanu un pretī saņemsiet perfekti izpildītu servisu jums ērtā laikā!

Apraksts:

Izvāksim atkritumus un būvgružus, novērsīsim krāsas, cementa un cita veida netīrumus, kā arī veiksim pilnīgu telpu sakārtošanu, tīrīšanu un dezinfekciju. Esam uzņēmums ar pieredzējušu un profesionālu darbinieku komandu. Palīdzēsim ikdienā un svētkos uzturēt tīru vidi gan mājās, gan darba telpās. Zvaniet, vienosimies - viss būs spodrs un tīrs!

Sabiedriskā krievu pirts Vizlas pirts

Strādājam!
Vizlas 11, Rīga LV-1057
Apraksts: Sabiedriskā krievu pirts „Vizlas pirts” atrodas Rīgā, Ķengaragā. Mēs piedāvājam publisko pirti ar sieviešu un vīriešu apmeklējuma dienām. Mūsdienīga ēka ar skaistu interjeru un mājīgu gaisotni Jums palīdzēs atslābināties, mūsu pirtī 20 tonnu smaga krāsns palīdzēs sasildīties, saņemt masu pirts priekus, pēc kuriem varēsiet atvēsināties aukstā baseinā vai dušā. SPA HAMAN - turku pirts. Asu izjūtu cienītājiem ir pieejams speciāli iekārtots laukums svaigā gaisā, kur var pasēdēt ērtos krēslos vai atgulties zviļņos. Jūsu rīcībā kvalificēts klasiskās masāžas speciālists, masāžas ilgums viena stunda.

Baltic Restaurants Latvia, SIA

Aktuālo informāciju skatīt mājas lapā!
Elizabetes 20, Rīga LV-1050
Darbības novirzieni:: ✓ kafejnīcas, restorāni un ēdnīcas ✓ ēdināšana skolās, bērnudārzos, aprūpes iestādēs ✓ ēdienu piegāde ✓ banketu apkalpošana ✓ ēdināšana lielos pasākumos ✓ „Subway” franšīze ✓ konditorejas izstrādājumi pēc pasūtījuma Banketi: "Baltic Restaurants" ir 20 gadu ilga pieredze dažāda mēroga un budžeta banketu rīkošanā. Līdz ar to, uzņēmums spēj kvalitatīvi parūpēties par visu pakalpojumu kompleksu, sākot ar ēdienu un beidzot ar ziediem vai citiem telpu dekoriem. E-pasts saziņai: banketi@balticrest.com

Maziņš kā jūra, privātais bērnudārzs, SIA Skolmeistars

Lielirbes 13, Rīga LV-1046
Misija: ✓ nodrošināt katram bērnam kvalitatīvas pirmsskolas izglītības ieguves iespējas pozitīvā, labvēlīgā mācību vidē; ✓ nodrošināt katram bērnam viņa individuālo spēju un potenciāla pilnvērtīgai attīstībai piemērotu mācību veidu un metodes; ✓ radīt priekšnosacījumus bērna sociālo iemaņu attīstībai, veidojoties par aktīvu, patstāvīgu, pašpietiekamu, radošu, atvērtu un cieņpilnu sabiedrības locekli, kas prot sadarboties ar citiem; ✓ veicināt bērnu, viņu vecāku un pirmsskolas darbinieku sadarbību kopīgu mērķu sasniegšanai, stabila pamata veidošanai mūžizglītībai un bērna dzīvei mūsdienu pasaulē.

Copy Pro, kopēšana, printēšana, iesiešana

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 17, Rīga LV-1050
Kvalitāte: Copy Pro izmanto augstas kvalitātes iekārtas. Kopiju un izdruku kvalitāti nodrošina sertificēti iekārtu inženieri un laba, iekārtu tehniskajiem rādītājiem atbilstoša papīra izvēle. Uzņēmums klientiem piedāvā: ✓ kopēšanu ✓ izdrukas ✓ iesiešanu ✓ laminēšanu ✓ citus dokumentu pēcapstrādes pakalpojumus

Viesu nams Strenči, SIA Ābolīši

Rīgas 28A, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
Pasākumu zāles: Viesu namā atrodas divu veidu zāles – lielā ar ietilpību līdz 100 cilvēkiem un mazā ar ietilpību līdz 30 cilvēkiem.  Mazā zāle ir ērta nelielu svinību organizēšanai - tajā ir biljarda galds, kamīns, bāra lete, galdi un krēsli, savukārt otrajā stāvā atrodas lielā zāle ar galdiem un krēsliem, kā arī plaša atpūtas telpa ar biljarda galdu, kamīnu, klubkrēsliem, televizoru un iespēju iziet uz balkona.

Safari parks – viesu nams MORE

"Saulstari", Mores pagasts, Siguldas nov., LV-2170
Apraksts:

DARBA LAIKS: Visu gadu. Ar iepriekšēju pieteikšanos. 

Luksus viesu nams unikālā vidē – briežu dārzā. Telpas konferencēm, svinībām, pirts, kubla. Bezvadu internets, projektors u.c. Baudi ekskluzīvus brieža un mežacūkas gaļas ēdienus, Latvijas meža un dabas veltes (Iepriekš piesakot). Makšķerēšana, peldvieta, laivas. Piknika un telšu vietas. Pasākumu organizēšana, kāzas. Loka šaušana un pasākumi viduslaiku stilā. Staltbriežu, dambriežu, balto briežu un mežacūku apskate, to barošana no rokas. Kopā vairāk nekā 500 dzīvnieki. Ekskursijas gida pavadībā, ragu kolekcijas apskate. Apmeklējums iepriekš jāpiesaka.

Floristic studio, SIA

Avotu 52, Rīga, LV-1009
Apraksts:

Ziedu veikals "Floristic Studio" specializējas ziedu kompozīcijās - veidojam un gatavojam ziedus dažādiem pasākumiem. Izveidosim ziedu kompozīcijas kāzām, bērēm, skatuvēm un citām vajadzībām. Pieejams plašs ziedu klāsts un garantējam apmierināt jebkuru gaumi.

Puķu Elvis, SIA, Veikals

Rīgas gatve 51, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Piedāvājam::

Kopā ar savu komandu piedāvāju noformēt jūsu kāzas. Varam parūpēties par kāzu dienas  tradicionālajiem aksesuāriem - līgavas pušķi, līgavaiņa piespraudi un piespraudēm vedējiem, kā arī palīdzēt skaisti izdekorēt svinību telpu, baznīcu, brīvdabas uzstādījumus.

Kādēļ izvēlēties "Puķu Elvis"?:

Dodiet man uzdevumu, un es piedāvāšu 100 idejas, kā tas varētu izskatīties!