Tēja un kafija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Acrulat, SIA, Mākslīgā akmens darba virsmu ražotne

Rāmuļu 1 k.1, Rīga LV-1005
Dažādu virsmu izgatavošana no mākslīgā akmens STARON un apstrāde., Akmens materiālu un virsmu speciālās līmes, līmju tirdzniecība.

Vollers-Rīga, SIA, noliktavas pakalpojumi

Turpinām strādāt klātienē!
"Lindes" , Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2118
dzelzceļa pievadu, noliktavas ar dzelzceļa pievadu, pārtikas noliktava, pārtikas uzglabāšana, kakao, kafija , saldētie produkti, kokvilna, vilna, trikotāžas izstrādājumi, sintētiskais, kaučuks, dzīvnieku barība, tēja

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Filtri dzeramajam ūdenim. Mehāniskie ūdens filtri, kombinētie ūdens filtri. Ķīmiskie ūdens filtri, Eirofiltri, filtri, (Junkors filtri) ūdens attīrīšana. Ūdens mīkstināšana. Filtri atdzelžošanai. Kombinētais ūdensfiltrs ar kvarca smiltīm „Balts Extra”, Akvedukts. Mehāniskais elements + aktīvā ogle, sudrabs, jonīta sveķi,

Koraļļu klubs veikals, SIA, Filiāle

Dzirnavu 37, Rīga LV-1010
līdzsvars, detokss, B grupas vitamīni, safrāns, atmiņa, multivitamīni, veselīgi batoniņi, grifonija, sejas un

HANSAS FLĪŽU TIRGUS, veikals - noliktava

Rēzeknes 5a, Rīga LV-1073
sienām, sienas apdares materiāli, sienu apdares materiāli, apdares materiāli vannas istabai, sienas un

Rota, veikals

Tirgotāju 16b, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Piedāvājam:: ✓ Svinību izrotāšanu ✓ Sezonālie ziedi ✓ Telpaugi ✓ Dāvanas ✓ Dāvanu iesaiņojumi ✓ Pulksteņi ✓ Interjera dekori ✓ Saldumi ✓ Kosmētika ✓ Tēja un kafija ✓ Bēru pušķi

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Baltic Media Ltd., SIA, Valodu mācību centrs

Elizabetes 11, Rīga LV-1010
Mūsu galvenie pakalpojumu sniegšanas noteikumi:: ✓ mēs uzņemamies atbildību; ✓ mēs nodrošinām, lai klients būtu mūsu galvenā prioritāte; ✓ mēs sniedzam to, ko apsolām; ✓ klienta vajadzības un valodas zināšanu līmenis nosaka valodu kursu saturu, intensitāti un mērķus.

ARI Stone, SIA, Akmens apstrāde

Lejupes 14, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Materiāli no:: ✓ SILESTONE – dizains, izturība un higiēna. Kvarca kompozītmateriāls, ko raksturo augsta izturība pret traipiem un triecieniem. Bezgalīgas krāsu iespējas, kas atbilst visiem virtuves stiliem. ✓ DEKTON – inovācija dizaina un veiktspējas jomā. Dekton ir labākā virtuves darba virsma – tā ir ļoti izturīga pret traipiem, skrāpējumiem, karstumu, UV stariem un pieejama ļoti plašā krāsu un dizaina klāstā. ✓ SENSA granīti un kvarcīti – dabīgais skaistums, kas izturīgs pret traipiem. Izvēlieties dabīgā akmens skaistumu, neuztraucoties par sadzīves traipiem. Sensa by Cosentino kvarcīti un granīti ir apstrādāti ar inovatīvu prettraipu pārklājumu, kas aizsargās jūsu darba virsmu un saglabās to kā jaunu.

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1a, Rīga LV-1029
Par uzņēmumu: ALANDEKO darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Kopš darbības uzsākšanas ALANDEKO ir izveidojis interjera preču veikalu tīklu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī kopš 2016. gada piedāvā ērti iegādāties preces arī interneta veikalā www.alandeko.com. Priekšrocības: ✓ Iepērcies ērti, neizejot no mājām. Profesionāli un atsaucīgi konsultanti. ✓ Visas interneta veikalā apskatāmās preces pieejamas mūsu noliktavās. ✓ Visām precēm nodrošinām 2 gadu ražotāja garantiju. ✓ Vienmēr droši maksājumi – norēķinies ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu. ✓ 14 dienu naudas atgriešanas garantija.

ALANDEKO, veikals, T/C SKY & MORE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Duntes 19a, TC "Sky&More", Rīga, LV-1005
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

Sky Dream Clinic, SIA, Zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
Par mums:

Sky Dream Clinic neapšaubāma priekšrocība ir integrēta pieeja pacientu ārstēšanā, kas nozīmē, ka visi klīnikas augsti specializētie zobārsti strādā vienotā komandā. Pateicoties tam, jūs taupāt savu laiku un nervus, jo nav patstāvīgi jāmeklē iespēja pierakstīties pie vajadzīgajiem speciālistiem, kas parasti ir pieejami dažādās klīnikās un medicīnas centros. Vēl viena svarīga Sky Dream Clinic priekšrocība ir sava digitālā zobārstniecības laboratorija, kurā tiek izgatavoti venīri, kroņi, dažādas kapes, ķirurģiskie gidi. Tas ļauj ārstējošajam ārstam nepastarpināti kontrolēt laboratorijas izstrādājumu kvalitāti, kā arī ievērojami samazina protezēšanas laiku un pacienta apmeklējumu skaitu pie zobārsta. Šāda uzmanīga attieksme pret pacienta veselību ļauj klīnikā veiksmīgi veikt 20 000 zobārstniecības manipulāciju gadā.

Dental Check – Up

Pirmajā vizītē Sky Dream Clinic stundas laikā jums tiks veikta kompleksa zobu diagnostika ar jaunākajām tehnoloģijām – fotofiksāciju, 3D datortomogrāfiju – kas izmeklējumu procesu padara pavisam vienkāršu un nesāpīgu. Pēc tam izmeklējumu rezultāti tiek atainoti uz lielā ekrāna un detalizēti izklāstīts mutes dobuma veselības stāvoklis, izveidots ārstēšanas plāns un veikti pieraksti pie klīnikas speciālistiem, kā arī sniegti individuāli ieteikumi par turpmāko ārstēšanu un/vai profilaksi.

Pakalpojumi

Sky Dream Clinic pakalpojumu spektrs nosedz it visas stomatoloģijas nozares:

✓ zobu ārstēšana; ✓ ķirurģija un implantācija; ✓ protezēšana un estētiskā restaurācija; ✓ endodontija (zobu ārstēšana ar mikroskopa palīdzību); ✓ ortodontija (sakodiena korekcija ar breketēm vai kapēm); ✓ smaganu slimību ārstēšana (periodontologa pakalpojumi); ✓ zobu balināšana ar dažādām metodēm; ✓ zobu higiēna; ✓ bērnu zobārstniecība, kā arī sedācija ar smieklu gāzi, kas jutīgiem pacientiem krietni palīdz mazināt trauksmes sajūtu.

Vispārējā anestēzija

Savukārt jaunajā filiālē Mārupē ir pieejama medikamentozā sedācija, kas ļaus veikt sarežģītākas un ilgākas ķirurģiskās manipulācijas. Šis pakalpojums īpaši palīdzēs izvairīties no stresa bērniem.

Zobu feja

Par mazajiem pacientiem vispār ir sevišķi padomāts, jo viņiem ir ierīkots omulīgs stūrītis, tiek izsniegts diploms par izrādīto drosmi un uzdāvinātas jaukas dāvanas, savukārt īpaši noformēti kabineti rada maksimāli nepiespiestu un pat rotaļīgu vidi, kamēr prasmīgās un iejūtīgās zobu fejas gādā par vieglu un nesāpīgu ārstēšanas procesu bez asarām.

Atmosfēra 

Abas Sky Dream Clinic klīnikas atrodas gaišās un plašās telpās, kas rada mierīgu sajūtu. Klusā un mājīgā vide garantē apmeklētājiem miera un drošības sajūtu, turklāt par viņiem rūpējas augsti kvalificēti speciālisti, kuri turpina pilnveidot savas zināšanas un prasmes, lai saviem pacientiem nodrošinātu vislabāko iespējamo ārstēšanu.

Kristīnes picērija un beķereja

Turpinām strādāt klātienē!
Tērvete, "Pagasta ēka" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Apraksts:

"Kristīnes picērija un beķereja" - Tērvetē, pašā ceļa malā, ieguļ maza picērija-beķereja. Picas ar pašu rokām mīcītas mīklas pamatni, šķipsniņa mīlestības un visu to labāko jums. Saimnieces Kristīnes gardās kūkas, našķi, uzkodas un maizītes. Klājam galdus.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

SIA LIRO, Ziepju virtuve

Turpinām strādāt!
Lāčplēša 31, Rīga LV-1011
Apraksts:

"Ziepju Virtuve" nodarbojas ar daudzveidīgu ziepju un kosmētikas produktu izgatavošanu un tirdzniecību. Izgatavošanas materiāli, izejvielu tirdzniecība - formas, bāzes, krāsvielas, ēteriskās eļļas un citi materiāli. Piedāvājam plašu dizainu un smaržu ziepes - gan cietās, gan šķidrās, kā arī bāzes šampūnam un dažādas krāsvielas.

Putni - Kūku bode, konditoreja

Mātera 40, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Mēs esam ģimenes uzņēmums, kurš piedāvā gardas kūkas un ēdienus - Jums un Jūsu draugiem.

Garāža, restorāns-bārs

Aldaru 10, Rīga LV-1050
Apraksts: Viskija bārs-restorāns "Garāža" ir neparasta vieta mazajā Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt izcilu maltīti, ekskluzīvu Single Malt viskiju piedāvājumu, reibinošus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus. Te ātri vien vari justies kā savējais, gan satiekot draugus pie alus kausa, gan baudot romantiku, gan viesiem izrādot Vecrīgas interesantākās vietas.

Valda, veikals

Rīgas 38, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: VEIKALS VALDA piedāvā: Suvenīri, suvenīri no Latvijas un Daugavpils simboliku. Tekstilizstrādājumi, trauki, galantērijas preces, daiļamatnieču ražojumi, somas, gleznas, dāvanas, dāvanu kartes.

SIA SELECT, interneta veikals NETPRICE.LV

Ventspils 63b, Rīga LV-1046
Apraksts: Interneta veikals www.netprice.lv piedāvā saviem klientiem  plašu saimniecības preču, sadzīves tīrīšanas līdzekļu un higiēnas preču  izvēli, kā arī izcilu kafijas sortimentu. Atsaucīgi darbinieki vienmēr  pakonsultēs un palīdzēs veikt pareizo izvēli. Nodrošinām ērtu pasūtījumu piegādi visā Eiropas teritorijā. Uzticami ražotāji un izdevīgas cenas.

Nāc un ēd, veikals-ēdnīca

Bērzpils 3a, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: Ātri un garšīgi paēst jebkurā dienas laikā! Ēdnīca "Nāc un ēd" piedāvā brokastis, pusdienas un vakariņas. Jūs atradīsiet plašu ēdienu sortimentu par ļoti pievilcīgām cenām: gaļas un zivju ēdienus, salātus, piedevas, desertus un dzērienus. Gaidām Jūs katru darbdienu no plkst. 8.00 līdz plkst. 17.00 un sestdienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 15.00. Pēc pasūtījuma tiek klāti viesību un bēru galdi.