Tīrīšana, adresē Ziepniekkalns

Drukāt
Banner 1050x80

Friendly Service, SIA

Bauskas 67, Rīga, LV-1004
Uzkopšanas serviss

Jungheinrich Lift Truck, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
Iekrāvēji, autoiekrāvēji, pacēlāji, stabelētāji, komisionētāji, iekraušanas tehnikas tirdzniecība, noliktavu aprīkojuma tirdzniecība, noma, serviss, rezerves daļas, Jungheinrich rokas palešu ratiņi, elektriskie palešu ratiņi, hidrauliskie palešu ratiņi, palešu ratiņi, daudzvirzienu pacēlāji, Jungheinrich iekrāvēji,

KiiltoClean, SIA

Rītausmas 11b, Rīga, LV-1058
Tīrīšanas līdzekļi un dezinfekcijas līdzekļi. Horeca, pārtikas pārstrādes uzņēmumiem, viesnīcām, kafejnīcām, veļas mazgātuvēm, slimnīcām, fermām, lauksaimniecībām, veselības aprūpes iestādēm, frizētavām skaistumkopšanas saloniem. Profesionālie mazgāšanas līdzekļi. Sadzīves ķīmija. Putu mazgāšanas līdzekļi, CIP mazgāšanas

Kravauto, SIA

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
Teritorijas tīrīšana no sniega. Demontāža ar traktortehnikas palīdzību.
1

LiiR Latvia, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Uzkopšanas, tīrīšanas serviss Latvijā N.1
Latgales 322, Rīga LV-1063
UZKOPŠANAS pakalpojuma veidi:: ✓ Ikdienas uzkopšana ✓ Vienreizējā tīrīšana ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Biroju uzkopšana ✓ Lielveikalu uzkopšana ✓ Ražotņu uzkopšana ✓ Teritoriju uzkopšana Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "LiiR Latvia" ir profesionāla teritorijas, ražotņu un telpu uzkopšanas kompānija. Uzkopšanas kompānija "LiiR Latvia" piedāvā jums plašu piedāvājumu spektru profesionālās tīrīšanas jomā – birojos, tirdzniecības centros, ražotnēs, darba telpās, tajā skaitā arī dzīvokļu uzkopšanu un māju uzkopšanu. Laiks uzkopt! Mēs lepojamies ar pieredzējušiem un profesionāliem mūsu kompānijas darbiniekiem, kuri garantē perfektu uzkopšanas kvalitāti! Mūsu telpu, teritorijas, ražotņu un dzīvokļu uzkopšanas kompānija ir lieliska izvēle jūsu tīrīšanas servisa nodrošināšanai!

Marno S, SIA

Valdeķu 33, Rīga LV-1058
Auto mazgāšana, salona tīrīšana

PK Mežs, SIA

Beverīnas 24, Rīga LV-1058
PK MEŽS piedāvā: ✓ Godīgu attieksmi pret klientu ✓ Precīzu un ātru īpašuma novērtēšanu ✓ Ātru samaksu ✓ Ātru pakalpojumu kvalitāti Mēs veicam: ✓ nekustamo īpašumu pirkšanu un pārdošanu ✓ mežu apsaimniekošanu ✓ meža apsaimniekošanas projektu izstrādi ✓ mežizstrādes pakalpojumus ✓ juridiskās konsultācijas, pārstāvniecību valsts un pašvaldību institūcijās saistībā ar dokumentu noformēšanu un konsultācijām nodokļu jautājumā par darījumiem nekustamo īpašumu

Pireka, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
KIMBERLY CLARK higiēnas preces, higiēnas risinājumi, roku dvieļi, roku salvetes, tualetes papīrs, wc salvetes, putu ziepes, ziepes, roku dezinfekcija, dezinfektants, AQUARIUS, dozatori, turētāji, Airflex, Kleenex, Scott, Hostess, Slimroll, Nonstop. WYPALL, drānas slaucīšanai, bezpūku drānas, nepūkojošas salvetes, bezšķiedru.

Rīgas juvelieri, AS

Valdeķu 60 k-2, Rīga LV-1058
Par mums:

Juvelierizstrādājumi jūsu gaumē un stilā! Pārdošana, izgatavošana, remonts.

SPA servisa centrs, SIA

Ūnijas 8 k.6, Rīga, LV-1084
Baseins. Profesionāla uzstādīšana, baseinu izbūve, pilns serviss baseiniem, baseini, hidro masāžas, saunas, aksesuāri, ķīmija, tvaika pirtis, klimata kontrole, korpusi, serviss, ģimenes mājas, palīgēkas, pirtis, hidromasāžas, nojumes, koncepciju izstrāde, apkalpošana, ledus ģeneratori, programmējamās masāžas dušas, lapu savācamie

Scour, SIA

Bērzupes 6-2, Rīga, LV-1004
Dzīvokļu, dzīvokļa uzkopšana, privātmāju, mājas, veikalu, lielveikalu, rūpniecisko telpu, tīrīšana ., Paklāju tīrīšana , mazgāšana.
2

Uzkopšana un apsaimniekošana Spodre 7, SIA

Dignājas 3-7a, Rīga LV-1004
Perfekts serviss:

Uzturēties tīrā un sakoptā vidē ir daudz patīkamāk, vai ne? Uzticiet mums savu dzīvojamo vai darba telpu uzkopšanu un pretī saņemsiet perfekti izpildītu servisu jums ērtā laikā!

Apraksts:

Izvāksim atkritumus un būvgružus, novērsīsim krāsas, cementa un cita veida netīrumus, kā arī veiksim pilnīgu telpu sakārtošanu, tīrīšanu un dezinfekciju. Esam uzņēmums ar pieredzējušu un profesionālu darbinieku komandu. Palīdzēsim ikdienā un svētkos uzturēt tīru vidi gan mājās, gan darba telpās. Zvaniet, vienosimies - viss būs spodrs un tīrs!

  • 2 Uzkopšanas serviss

VALIS, Zobārstniecības klīnika Pārdaugavā

Valdeķu 25, Rīga, LV-1004
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ zobu higiēna ✓ zobu protezēšana ✓ entodontija ✓ ķirurģija ✓ implantoloģija ✓ periodontoloģija ✓ bērnu zobārstniecība ✓ zobu balināšana Priekšrocības::

Klīnikā tiek izmantotas modernākās stomatoloģijas tehnoloģijas, kas pilnībā atbilst visām starptautiskajām prasībām. Savukārt paši zobārsti regulāri papildina zināšanas un prasmes dažādos kursos kā Latvijā, tā ārpus tās. Vienlaikus, dažādu valstu labākie speciālisti no Vācijas Itālijas un Krievijas pastāvīgi viesojas klīnikā, sniedzot praktiskas sava darba demonstrācijas. Klīnika Valdeķu ielā ir izveidota, lai padarītu kvalitatīvus zobārsta un zobu higiēnista pakalpojumus vieglāk pieejamus arī Pārdaugavas iedzīvotājiem Ziepniekkalnā un Torņkalnā, kā arī Baložos, Titurgā un Mārupē.

Valdo, Firmas veikals

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
Apraksts: Vairāk nekā 25 gadus SIA „VOLDEMĀRS” piedāvā saviem klientiem tikai augstvērtīgākos un veselīgākos pārtikas produktus. Darbības laikā izveidotas Latvijā un ārpus tās atpazīstamas un novērtētas preču zīmes VALDO, TAUTAS, DRAUGU, PEPI. Mūsu firmas veikalā iespējams iegādāties mūsu firmas produktus. Augstā kvalitātē nodrošinām Latvijā un ārvalstīs audzētu graudaugu pārstrādāšanu un fasēšanu, izmantojot tirgū pieejamās jaunākās tehnoloģijas. Mēnesī piedāvājam patērētājiem līdz pat 1000 t graudaugu produkcijas ar mūsu preču zīmēm.