TOYOTA, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

Auto ritms, SIA, Auto remonts Pārdaugavā

Turpinām strādāt klātienē!
Jelgavas 66, Rīga LV-1004
MERCEDES, Mini, NISSAN, Opel, Peugeot, PORSCHE, RENAULT, Rover, SAAB, SEAT, SKODA, Smart, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA
  • 1 Auto remonts, apkope
2

ART Autocentrs, SIA, Autoserviss Pļavniekos

Riteņu ģeometrija uz 3D HOFMANN stenda!
Lubānas 82, Rīga LV-1073
MITSUBISHI, NISSAN, Opel, Peugeot, PORSCHE, RENAULT, Rover, SAAB, SEAT, Škoda, Smart, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA
  • 2 Auto remonts, apkope
3

SKA Auto Latvia, SIA, vieglo auto, mikroautobusu autoserviss

Vējstūru 41, Rīga LV-1063
Autoserviss Rīgā, Rumbulā, Ritošās daļas remonts RĪGĀ, Automašīnas dzinēja remonts, Auto dzinēju kapitālais remonts, dzinēja kapitālais remonts, Mikroautobusu remonts, Automašīnas tehniskā apkope, bremžu sistēmas remonts, Kondicionieru remonts, Riepu maiņa, nomaiņa, Motoru remonts, Auto diagnostika, Savirze, Ģeneratoru remonts,
  • 3 Auto remonts, apkope
4

Diesel Test, SIA

Institūta 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
KIA, LANDROVER, Mazda, MERCEDES, MITSUBISHI, NISSAN, Opel, Peugeot, RENAULT, SAAB, SKODA, SanYong, TOYOTA
  • 4 Auto remonts, apkope

Amserv Motors, SIA

Krasta 3, Rīga LV-1003
Apraksts:

Amserv Grupa – viens no lielākajiem automašīnu tirdzniecības un apkalpošanas uzņēmumiem Baltijā, dibināts 1992. gadā. Amserv nodarbojas ar jaunu un lietotu automašīnu tirdzniecību, apkopi, remontu un auto daļu pārdošanu. Amserv Grupa – tie kopumā ir 9 autocentri Latvijā un Igaunijā. Latvijā Amserv Grupas uzņēmumi pārdod un apkalpo četru zīmolu automašīnas: Lexus, Toyota, Peugeot un Opel. Latvijā darbojas 5 autocentri: Lexus Rīga Krasta, Amserv Motors Toyota, Amserv Krasta Peugeot, Amserv Krasta Opel un Amserv Liepāja.

Nitram, SIA, auto radiatoru servisa centrs

Lubānas 133, Rīga, LV-1021
Saviem klientiem piedāvājam:: ✓ radiatorus vieglajiem auto; ✓ radiatorus smagajiem auto un lauksaimniecības tehnikai; ✓ radiatorus stacionārajām iekārtām; ✓ radiatorus vilcieniem un lidmašīnām, kā arī nestandarta tehnikai; ✓ radiatoru remontu; ✓ radiatorus pēc individuāla pasūtījuma; ✓ detaļu izgatavošanu pēc individuāla pasūtījuma; ✓ visu ar radiatoriem saistīto darbu veikšanu.

VRV Motors, autoserviss, VOLVO rezerves daļu serviss

Tīraine, Vecozolu 101, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167

Plaša atpazīstamība Baltijas tirgos. Protam rast risinājumu sarežģītākajās situācijās!

Par mums::

Jau 20 gadu pieredze! Volvo automašīnu serviss. Volvo automašīnu pēcgarantijas serviss. Volvo automašīnu rezerves daļas. Sadarbībā ar vadošajām apdrošināšanas kompānijām.

Apse, SIA, Autoserviss, auto rezerves daļas Cēsīs

Rīgas 88, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:

Autoserviss Cēsīs

✓ Veicam auto remontu fiziskām un juridiskām personām. Motoru diagnostika. Auto apkope. Metināšana. Tehniskās apskates iziešana Cēsīs.

Auto rezerves daļas

✓ Auto rezerves daļas vieglajām un kravas automašīnām Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Siguldā, Valkā, Smiltenē un Vidzemē. Veicam piegādi.

Ārējās inženierkomunikācijas

✓ Izbūvējam saimniecisko kanalizāciju, attīrīšanas iekārtas, infiltrācijas laukus, lietus kanalizāciju, ūdensvadu Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Ēku iekšējās inženierkomunikācijas

✓ Izbūvējam un apkalpojam apkures sistēmas; ventilācijas sistēmas; karstā, aukstā un ugunsdzēšanas ūdens apgādes sistēmas; kanalizāciju un santehniku Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Ekskavatoru pakalpojumi

✓ Ekskavatori, ekskavatori ar operatoru Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Kravas pašizgāzēju pakalpojumi

✓ Kravas pašizgāzēji 6 m3, 8 m3 Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Xenum.LV, autoserviss Purvciemā\Pļavniekos

Lielvārdes 136, Rīga, LV-1082
Par autoservisu:

Autoserviss Xenum.LV Purvciemā sniedz dažādus auto remonta un apkopes pakalpojumus - piedāvājam visu no virsbūves remonta līdz dzinēju labošanai. Mēs strādājam visu diennakti, tādēļ, lai veiktu operatīvu automašīnu remontu un lai jums nebūtu jāgaida, kamēr autoserviss atvērsies.

Autokontinents, SIA Ogus, serviss, rezerves daļas, kondicionieru uzpilde un remonts, Cēsīs

Turpinām strādāt klātienē!
Uzvaras bulvāris 40, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Autoserviss un rezerves daļu veikals ''Autokontinents'' atrodas Cēsīs, Uzvaras bulvārī 40. Mūsu darbība ir saistīta ar auto apkopi, remontu un rezerves daļu tirdzniecību. Sagatavojam automašīnas tehniskajai apskatei - ritošās daļas pārbaude un amortizatoru un bremžu stends. Veicam tehniskās apkopes, izmantojot augstākās kvalitātes Castrol eļļas un Hengst filtriem. Piedāvājam auto diagnostiku ar Launch un Bosch iekārtām, kā arī auto elektriķis veic vadības bloku remontu, maiņu un programmēšanu. Vadu instalācijas, komforta ierīču remonts. Piedāvājam kvēpu filtru tīrīšanu un diagnostiku. Autokondicionieru uzpilde, diagnostika un remonts. Kondicionieris ir noderīgs ne tikai vasarā, bet arī ziemā, kad nepieciešamas sauss gaiss, lai logi nesvīstu. Veicam savirzes regulēšanu ar lāzera Hunter stendu. Montējam riepas ar modernu Bosch montāžas iekārtu, kas aprīkota ar papildkāju drošai zemprofilu riepu montāžai, kā arī aprīkots ar plastmasas aizsargiem.

AGS, SIA, motoru remonts, kloķvārpstu slīpēšana

A.Kronvalda 40 k.3, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts:

Motoru kapitālais remonts, kloķvārpstu slīpēšana, sadales vārpstu slīpēšana, bloku izvirpošana, alumīnija metināšana, Cēsīs, Limbažos, Valmierā, Valkā, Smiltenē, Gulbenē, Madonā, Balvos, Rēzeknē, Daugavpilī, Vidzemē, Zemgalē, Latgalē.

ReCar X, SIA, autoserviss Pļavnieki

Piedrujas 28, Rīga LV-1073
Autoserviss piedāvā šādus pakalpojumus:: ✓ Automašīnu remonts ✓ Automobiļu sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Riepu maiņa ✓ Eļļas maiņa ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Virsbūves remonts ✓ Dzinēja remonts ✓ Mikroautobusu remonts Pļavniekos ✓ BMW, WV, AUDI, TOYOTA, VOLVO tehniskā apkope Pļavnieki

Autoserviss Auto Centrs Rencēnu, Valeroniks, SIA

Meirānu 6, Rīga, LV-1073
Autoserviss Auto centrs Rencēnu pakalpojumi:: ✓ Sagatavošana tehniskajai apkopei ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Riepu serviss: montāža, balansēšana ✓ Savirzes un sagāzuma regulēšana ✓ Ritošās daļas un piekares remonts ✓ Datordiagnostika ✓ Kondicioniera uzpilde un remonts ✓ Signalizāciju un imobilaizeru uzstādīšana ✓ Starteru un ģeneratoru remonts ✓ Auto elektriķis ✓ Ātrumkārbu remonts ✓ Dzinēju remonts ✓ Bremžu pārbaude uz stenda ✓ Izplūdes gāzu (atgāzu) mērījumi

Autoserviss 4U, SIA Auto Pluss

Spīķeru 19/23, Liepāja, LV-3401
Par uzņēmumu:

Autoserviss Liepājā, kurš nebaidās dot savam darbam 12 mēnešu garantiju!  Sertificēti un pieredzes bagāti speciālisti.  Palīdzam mūsu klientiem kopš 2011. gada.  Zvani un piesaki arī savu auto!

Kurland Auto, SIA, Autoserviss - veikals Talsos

Zvirgzdi, "Rietumi" , Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Kurland auto ir autoserviss Talsos, kas piedāvā plašu klāstu ar auto remonta un apkopes pakalpojumiem. Mēs nodrošinam visus servisus - no virsbūves darbiem līdz dzinēja remontam. Mūsu speciālisti detalizēti konsultēs Jūs par visiem jautājumiem, kas attiecas uz Jūsu automobiļa remontu un apkopi, kā arī piemeklēs Jums vispieņemamāko cenu remonta darbiem un rezerves daļām un piemēros patīkamu draugu atlaidi. Mēs saskaņosim ar Jums ērtāko autocentra apmeklējuma laiku un personīgi sagaidīsim Jūs mūsu servisā. Piedāvājam arī autoevakuatora pakalpojumus Talsos un apkārtnē. Mēs informēsim Jūs un saskaņosim ar Jums visus jautājumus, kuri radīsies remonta vai apkopes procesa gaitā, kā arī paziņosim Jums par darbu izpildes noslēgšanu un saskaņosim ar Jums laiku, kad Jums būs ērti saņemt automobili.

ANK Alliance, SIA

K.Barona 130 k.9, Rīga LV-1012
Apraksts: Uzņēmums nodarbojas ar benzīna un dīzeļa dzinēju remontu - vieglajiem auto, komerctransportam, kravas transportam un lauksaimniecības tehnikai. Dzinēja lokālais un kapitālais remonts. Dzinēja bloka kloķvārpstas sēdvietu remonts, gilzēšana, honēšana, slīpēšana, kloķvārpstas remonts, dzinēja galvas remonts. Dzinēja galvas sprauslu vietu remonts, vadīklu nomaiņa, vārstu noslīpēšana. Garantija uz paveiktajiem darbiem. Remontējam : Audi, BMW, Chrysler, Citroen, Daf, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Man, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Toyota, Volkswagen, Volvo, Scania, Bobcat, Caterpillar, JCB, Isuzu, Komatsu, Liebherr, Neoplan, Daewoo markas dzinējus.
ZL.LV iesaka

Travertss, SIA, vieglo automašīnu, kravas auto, mikroautobusu autoserviss

Lizuma 1 k.16, Rīga LV-1006
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Auto signalizācijas uzstādīšana ✓ Auto signalizācijas remonts ✓ Motoru remonts ✓ Elektromotoru remonts ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Kondicionieru remonts ✓ Kravas auto remonts, serviss ✓ Mikroautobusu remonts, serviss ✓ Virsbūves remonts ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Riepu balansēšana ✓ Auto krāsošana ✓ Auto diagnostika

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15a, Rīga LV-1004
Apraksts: Autoserviss Ziepniekkalnā. Auto metināšanas darbi, savirzes regulēšana.

Autovilma, autoserviss

Krustpils 71, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu: "Autovilma" ir autoserviss Rīgā, Krustpils ielā 71, kas nodarbojas ar automašīnu remontu un sagatavošanu tehniskajai apskatei. Klientiem tiek piedāvāts dzinēju remonts, metināšana un savirzes regulēšana, kā arī auto elektriķa pakalpojumi, bremžu stends un citi pakalpojumi. Nepieciešamības gadījumā, klienti tiek bez maksas aizvesti no mūsu autoservisa, bet pēc remonta – atvesti uz servisu. Cenas pieņemamas visiem.

Car Point, SIA

Viskaļu 20, Rīga, LV-1026
Apraksts: Autoserviss Automeistars.lv. Rīgā, Viskaļu ielā 20. Vieglo automašīnu, mikroautobusu serviss, kā arī autoevakuatora pakalpojumi. Automeistars.lv sniedz plašu remonta pakalpojumu klāstu vieglajām automašīnām un mikroautobusiem. Mūsu autoservisā ir daudzveidīgs darba un speciālo instrumentu aprīkojums, kurš visu laiku tiek papildināts, tādējādi paplašinot pakalpojumu sortimentu un uzlabojot darba kvalitāti.