Tabaka, adresē Liepāja

Drukāt

Līva, *** viesnīca

Lielā 11, Liepāja LV-3401
Restorāns, Viesnīca, Hotel, Viesnīcas, Viesnīca Liepāja, Hotel Liepāja. Viesnīcas Liepāja. Viesnīca Liepājas centrā. Fitnesa zāle. Restorāns, bārs, konferenču zāle, (70 personām). Slēgta autostāvvieta. Bezvadu interneta pieslēgums. Velo un autonomas pakalpojumi. Papildus bonusi no sadarbības partneriem, (Lielais Dzintars. Liepājas

Mūsu dārzs, veikals

Kuršu laukums 15, Liepāja, LV-3401
Sēklas: ✓ ZIEDU SĒKLAS: dālijas, ipomejas, flokši, japānas apinis, hiacinšu pupas, begonijas, asarīne, atraitnītes, balzamīnes, samtenes, asteres, gazānijas, kreses, puķu zirņi, rudbekijas, kobejas, limonijas, mārpuķītes, petūnijas, pīpenes u.c. ✓ DĀRZEŅU SĒKLAS: burkāni, arbūzi, galda bietes, galda kāļi, gurķi, kabači, kāposti, kolrābji, ķirbji, pipari, patisoni, pētersīļi, pupas, pupiņas, puravi, rāceņi, redīsi, rutki, salāti, skābenes, sīpoli, spināti, tomāti, ziedkāposti, zirņi, cigoriņi, zemenes, dilles, artišoki, melones, selerijas, baklažāni, brokoļi u.c. ✓ GARŠAUGU SĒKLAS: estragons, lapu sinepes, pupu mētra, salvija, tabaka, fenhelis, citronmelisa, baldriāns, anīss, mangolds, koriandrs, baziliks, raudene, mārdadzis, sirdsmātere, lupstājs, rūta, fizālis, gurķu mētra, izops, kaķu mētra, majorāns, piparmētra, rozmarīns, timiāns u.c.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Zemnieku 22, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

Wood Stock, kokteiļbārs

Kuģinieku 5, Liepāja, LV-3401
Par mums:

WOOD STOCK gastrobārs ir mūsdienīga vieta Liepājas sirdī, kurā viesiem tiek sniegta īpaša iespēja atklāt jaunus horizontus savām garšu kārpiņām ar ilggadīgi izstrādātām kokteiļu receptēm un gardām uzkodām. WOOD STOCK komanda viesus priecē ne tikai ar gastronomiskajām baudām, bet arī dzīvās mūzikas vakariem, ekskluzīvām meistarklasēm un aizraujošiem pasākumiem. Ideja par WOOD STOCK bāru tā izveidotājiem - Jurim Budņikovam un Rihardam Ozolniekam - radās jau 2018. gada nogalē, kad arī tika dibināts uzņēmums. Apvienojot Jura plašo pieredzi un zināšanas apkalpošanas jomā, kā arī Riharda jaunības degsmi un zināšanas par tirgus aktualitātēm un tendencēm, viņi ir kļuvuši par celmlaužiem Liepājas kokteiļu un dzērienu kultūrā. Gastrobārs savas durvis apmeklētājiem vēra 2020. gada 1. jūlijā. WOOD STOCK ir par garšām, kvalitāti, daudzveidību, atpūtu un draugiem, par labi pavadītu laiku. Par jauniem stāstiem un atmiņām!

Loms, bārs

Raiņa 13, Liepāja LV-3401
Restorāna pakalpojumi: ✓ Ēdienu piegāde ✓ Banketu serviss ✓ Telpu rezervācija ✓ Banketi izbraukumā ✓ Bēru mielasts ✓ Svētku galdi Bārs "LOMS":

Bārs "Loms" - gards ēdiens uz vietas! Bezmaksas ēdiena piegāde visā Latvijā. Telpu noma banketiem un pasākumiem. Banketu serviss uz vietas Raiņa ielā 13 un izbraukumā pie klienta. Nāc uz pusdienām! Vai pasūti - pievedīsim klāt! Vasarā iespēja nesteidzīgi baudīt ēdienus un dzērienus vasaras dārzā zem nojumes.

Pavillone De Roze

Uliha 32, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

"PAVILLON de ROZE" – kaukāzu virtuves restorāns Liepājā, izsmalcinātā un mūsdienīgā izpildījumā. Tā ir vieta, kas stāsta par Kaukāza virtuves tradīcijām, papildinot tās ar mūsdienīgām garšām un nelielu Eiropas akcenta pieskārienu.

Roze, Boutique viesnīca

Rožu 37, Liepāja LV-3401
Par mums: Boutique Hotel Roze ir vienīgā viesnīca Liepājā, kura atrodas piejūras zonas parkā, tikai 3 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Tiek piedāvāti numuriņi ar vai bez balkona, ar skatu uzparku un skaisto viesnīcas dārzu. Boutique Hotel Roze ir saglabāta unikāla 20. gadsimta sākuma atmosfēra un stils. Izrotāti griesti, apgleznotas sienas, vitrāžas - tas viss uzbur īpašu un unikālu viesnīcas atmosfēru. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Viesnīcā ir elegants restorāns, kurā var izbaudīt Eiropas. Tiek piedāvāta dārza īre kāzu svinībām un citiem pasākumiem. Viesnīcas dārzs ar elegantu koka nojumi var uzņemt no 30 viesiem (zem nojumes) līdz 120 viesiem (sēdvietas zem atklātām debesīm vai īpaši uzstādītās nojumes). Viesu rīcībā ir tējnīca, viesnīcas terase, velo noma un privāta autostāvvieta. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi.

Osteria, SIA, Kafejnīca

Kalvenes 69, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts:

Kafejnīca "Osteria" šobrīd piedāvā tikai izbraukuma ēdināšanas pakalpojumus - gardas maltītes, kāzas, bēres, dzimšanas dienas, bērnu ballītes un citi pasākumi. Piedāvājumā arī var pasūtīt maltīti līdzi ņemšanai – gan auksto, gan silto (gaļas, zivs, siera, augļu un dārzeņu plates, kūkas, salāti, smalkmaizītes). Blakus kafejnīcai ir veikals, kur varat iegādāties gan pārtikas, gan rūpniecības preces.

IQOS, veikals

Lielā 13, Liepāja, LV-3401
Tabakas izstrādājumu tirdzniecība

Cēlums, SIA

Krūmu 54, Liepāja LV-3405
Ēdināšanas uzņēmumi

Fortok, SIA

Krūmu 57-21, Liepāja LV-3405
Ēdināšanas uzņēmumi

Alko Lats, veikals

Kuršu 3, Liepāja LV-3401
Alkoholiskie dzērieni: tirdzniecība

Parka paviljons, SIA

Miķeļa Valtera 3, Liepāja LV-3401
Kafejnīcas, bāri, restorāni

Pauze K, SIA

Brīvības 9, Liepāja LV-3401
Konditorejas izstrādājumu, saldumu tirdzniecība