Teipošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Daizes, Neimanes, Sizovas ārstu prakse, SIA D.N.S.

Strādājam pēc pieraksta
Pulkveža Brieža 4/6, Rīga, LV-1010
Speciālisti:: ✓ Dr.Med.Ieva Daize ✓ Dr.Med.Ligita Neimane ✓ Dr.Med.Anita Sizova ✓ Dr.Med.Gunārs Seržants Mūsu prakses pakalpojumi:: ✓ Ginekologu konsultācijas un izmeklējumi ✓ Grūtnieču aprūpe ✓ Valsts apmaksāta grūtnieču aprūpe ✓ Uztura specialista konsultācijas ✓ Valsts apmaksāta grūtnieču USG ✓ Ultrasonogrāfija -ginekoloģiskā, grūtnieču ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Teipošana - grūtnieču un ginekoloģiskā ✓ Uztura speciālista konsultācijas ✓ Hialuronskābes filleru injekcijas 

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
Apraksts: Mēs piedāvājam visplašāko diagnostisko, ārstniecisko, rehabilitācijas un veselības veicināšanas pakalpojumu klāstu gan valsts nodrošināto kvotu ietvaros, gan par maksu 6 filiālēs – Ziepniekkalnā, Imantā, Iļģuciemā, Torņakalnā, Ķengaragā un Bolderājā. Vairākās mūsu filiālēs ir senas tradīcijas multiprofesionālu fizikālās un rehabilitācijas medicīnas pakalpojumu nodrošināšanā. Rehabilitācijas speciālisti piedāvā kompleksas rehabilitācijas programmas bērniem un pieaugušajiem. Ja esat apdrošināts kādā no veselības apdrošināšanas kompānijām, mūsu filiālēs saņemsiet apmaksātu pakalpojumu. Ierodoties uz vizīti pie ārsta, līdzi jāņem: apdrošināšanas polise, personu apliecinošs dokuments un speciālista nosūtījums. Mūsu sadarbības partneri: If P&C Insurance, AAS Baltikums, Ergo Life Insurance, Baltijas Apdrošināšanas nams, Compensa Life Vienna Insurance Group, Seesam.

Sertificēta Reiki speciāliste - masiere Indra Ābele

K.Valdemāra 13-86, 3.st., Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Fiziskās un enerģētiskās masāžas, ✓ Garīgā kāju un iegurņa korekcija, ✓ Reiki terapija un japāņu Reiki apmācība, ✓ Metaforiskās asociatīvās kārtis.

Masāža atslābina, uzlabo asinsriti un limfas plūsmu, tā ļaujot ķermenī atjaunoties dabiskajiem, pilnvērtīgai dzīvei nepieciešamajiem procesiem. Garīgā kāju un iegurņa korekcija maina iegurņa augstumu, skelets kļūst simetrisks, līdz ar to kāju garums - vienāds. Reiki terapija atbrīvo no nemiera un bailēm, ķermeņa un dvēseles sāpēm un atjauno organisma aizsardzības spējas. Ar metaforisko asociatīvo kāršu palīdzību iespējams ielūkoties savā iekšējā pasaulē un izprast savas vēlmes un iespējas. Savukārt interesentiem ir iespēja pašiem apgūt Reiki dziedniecības prasmes.

Pieņemšana pēc iepriekšēja pieraksta Cēsīs un ceturtdienās Rīgā.

Amalja, SIA

Tallinas 95, Rīga LV-1009
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita pakalpojumi mājās; ✓ Mājkalpotāju pakalpojumi; ✓ Masāža pakalpojumi mājās; ✓ Ārstnieciska pedikīra pakalpojumi jūsu mājās Aprūpe: Mēs piedāvājam dažāda veida pakalpojumus cilvēkiem, kuri ir gados un izjūt funkcionālus traucējumus (invaliditāte vai slimības) un pilnībā vai daļēji nevar pildīt sadzīves mājas darbus, uzturēt savu personīgo higiēnu un risināt dzīves problēmas. Katru gadījumu mēs izskatam individuāli, tādā veidā garantējot katram aizbilstamajam tam nepieciešamo aprūpi. Pateicoties milzīgai mūsu darbinieku darba pieredzei, mēs zinām, kā izveidot visērtākos apstākļus vecam vai slimam cilvēkam, lai viņš varētu justies maksimāli ērti.

Veselības centrs Medeors pluss-S, SIA

Dzirnavu 91 k.3, Rīga, LV-1011
Fizioterapeita konsultācija, rehabilitācija, ārstnieciskā masāža, ārstnieciskā vingrošana, slinga terapija, teipošana , trx, veselības vingrošana, senioru vingrošana, fizikālā terapija, elastīgo saišu terapija, limfātiskā teipošana

Medfix, SIA, medicīnas centrs

11. novembra krastmala 29, Rīga LV-1050
Medicīnas centrs:

Medicīnas centrā "Medfix" ir jauna koncepta ambulators medicīnas centrs, ar mērķi apvienot labāko, ko sniedz mūsdienu Rietumu medicīna un komplementārās medicīnas metodes, kā, piemēram, akupunktūra un ķīniešu tradicionālā medicīna. Medicīnas centrā "Medfix" iespējams saņemt dažādas terapijas saskaņotā un koordinētā veidā, risinot visdažādākās pacienta problēmas vienlaicīgi. Medicīnas centrs "Medfix" sniedz pakalpojumus latviešu, krievu, angļu valodās.

Ārstniecības iestādes kodu: 001 000009

Klīnika Dzintari, SIA, Veģetatīvās distonijas, depresijas, stresa, izdegšanas sindroma ārstēšana

Turpinām strādāt gan klātienē, gan attālināti!
Mežsargu 4/6, Jūrmala, LV-2008
Ārstēšanās soļi “Klīnikā Dzintari”:: Pieraksts rindas kārtībā uz valsts apmaksāto (tālr. +37167754811) vai maksas programmu (tālr. +37129549983), vai pa e-pastu: dzintari@dzintari.lv. Ar jums sazinoties tiks ieplānots iestāšanās datums un laiks, kad jāierodas klīnikā, līdzi ņemot nosūtījumu (valsts programmai uz "Klīniku Dzintari"), personu apliecinošu dokumentu. Ja jums būs nepieciešama nakšņošana, lūgums par to savlaicīgi informēt klīniku, lai varam veikt rezervāciju jūsu izvēlētajā sadarbības viesnīcā. Iestāšanās dienā norādītajā laikā jāierodas pie klīnikas reģistratūras. Reģistratūrā tiks noformēti atbilstoši dokumenti plānotajai programmai. Klients saņem pirmo ārsta konsultāciju, kur tiek nozīmēts viss nepieciešamais veiksmīgai ārstēšanai. Klientam tiek izstrādāts individuāls grafiks, pēc kura klients vadās turpmākajā ārstniecības laikā. Ārstniecības kursa ilgums maksas progammās 5 dienas, valsts programmā no 1 līdz 4 nedēļām. Ja nepieciešams, tiek noformēta DNL (darba nespējas lapa). Pēc ārstniecības kursa beigām visus speciālistus ir iespējams apmeklēt ambulatori.

Leader PRO, SIA, Fizioveikals

Bruņinieku 28, Rīga, LV-1011
Pie mums ir pieejams:: ✓ Rehabilitācijas preces, ✓ Rehabilitācijas inventārs, ✓ Fizioterapijas preces, ✓ Ortozes, ✓ Teipi, ✓ Līdzsvara spilveni, ✓ Masāžas ruļļi, ✓ Kinezio teipi, ✓ Sejas teipi, ✓ Līdzsvara virsmas, ✓ Līdzsvara ruļļi, ✓ Vingrošanas preces.

Activ SPA, SIA

Turpinām strādāt pēc vienošanās !
Lastādijas 42-22, Rīga LV-1050
Apraksts:

"Activ&SPA" - skaistumkopšanas un masāžas studija. Profesionāli, pieredzējuši un sertificēti speciālisti. Mēs aicinām jūs mūsdienīgi aprīkotās filiālēs, kurās valda draudzīga atmosfēra, strādā pretimnākošs personāls un tiek piedāvāts plašs pakalpojumu klāsts! Kā arī ūdens aerobikas nodarbības dažādos Rīgas rajonos un nodarbības zālē (pilates, vēderdejas, fitnesjoga).

Elīnas Putraševicas Podologa privātprakse

Ausekļa 5, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Podologa kompetencē ir problemātiskās un / vai bojājuma skartas pēdas novērtēšana, aprūpe un rehabilitācija, kas ietver pēdas apstrādi, lokālu medikamentozu pielietošanu un individuālu palīglīdzekļu izgatavošanu, pielāgošanu. Pakalpojumā izmanto autoklavētus instrumentus. Autoklāvs ir iekārta, kurā pie 121 – 134 grādiem karstā tvaikā, zem spiediena tiek sterilizēti pakalpojumā izmantojamie instrumenti. Instrumentu komplektu skaits ir pielāgots apmeklētāju daudzumam vienā dienā. Tas nozīmē, ka katram klientam ir individuāli sagatavots instrumentu komplekts. Pārējie dezinfekcijas veidi: (virsmām, iekārtām, ādai pirms un pēc manipulācijas) atbilst normatīvajiem aktiem un sanitārajām prasībam.

Ergolietas, SIA, Bērnu preču internetveikals

Ķeguma 52 k.2-19, Rīga LV-1039
Piedāvājam: ✓ Ergosomas; ✓ Slingi; ✓ UNICO dabiskā kosmētikas līnija; ✓ Mazuļa aptieciņa; ✓ Zābaciņi; ✓ Ratu aksesuāri; ✓ Dzintara krellītes; ✓ Dabīgā kaučuka knupīši; ✓ Menstruālās piltuves; ✓ Ķiršu kauliņu spilventiņi Par mums: Ergolietas.lv ir vieta, kur iegādāties preces bērniņam un visai ģimenei. Nodrošinām ātru preču piegādi, izsūtot preces ar Omniva pakomātiem vai Latvijas pasta starpniecību. Preces tiek izsūtītas katru dienu! Piedāvājam arī plašu piedāvājumu fizioterapeitiem - teipus un teipošanas palīglīdzekļus. Mūsu piedāvājumā ir ergonomiskās somas, slingi, ekoloģiski tīrīšanas līdzekļi un kosmētika. Piedāvājam pasaulē pieprasītus un populārus zīmolus, kas garantē par savu kvalitāti.

Ābele Daina - audiologopēda prakse

Slimnīcas 3, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Rehabilitācijas pakalpojumi ambulatori un pie pacienta mājās. Oro-miofunkcionālā terapija. Darbības laiks pēc pieraksta. Audiologopēds ir ārstniecības persona, kas veic pacientu komunikācijas spēju, runas/valodas, fonācijas un rīšanas traucējumu novērtēšanu, diagnostiku, korekciju, terapiju un rehabilitāciju personām jebkurā vecumā, kurām ir dažādu etioloģiju izraisīti runas, valodas (mutvārdu un rakstu valodas), balss, dzirdes un rīšanas traucējumi. Teipošana pie runas un valodas traucējumiem. Ārstniecības iestādes kods: 8402-00074

Sintijas Vasiļevskas - ārsta palīga (feldšera) prakse

Pasta 47-224c, Jelgava LV-3001
Prakse piedāvā::

Savā praksē piedāvāju konsultācijas (gan pieaugušajiem, gan bērniem), dažādas medicīniskās manipulācijas, vakcināciju, kā arī mājas vizītes. Darba laiks pielāgots vairāk dienas otrajai pusei/vakariem un brīvdienām. Mērķis - padarīt ambulatoro medicīnu pieejamāku darba aktīvajiem cilvēkiem. Individuāla pieeja katram pacientam mājīgās ārstniecības iestādes telpās Jelgavā, Pasta ielā 47 - 224C. Droši sazinies ar mani pa tālr. 25258333, e-pastu: vasilevska.sintija@gmail.com vai sociālajos tīklos, izklāsti savu medicīniskā rakstura problēmu, vajadzību! Ar lielāko prieku uzklausīšu un atradīšu, ieteikšu labāko risinājumu savas medicīniskās kompetences ietvaros!

Kopā mēs noteikti dzīvi padarīsim veselīgāku un produktīvāku!

Auramed, SIA, Veselības centrs (0100-00189)

Pieraksts uz maksas pakalpojumiem: Pirmdiena-trešdiena (8.00-19.00) Ceturdiena (9.00-12.00) BRĪDINĀJUMS : No 1.jūlija līdz 31.augustam maksas pakalpojumi netiks veikti!
Dzirciema 84a-2.st., Rīga LV-1055
Apraksts:

Veselības centrs "Auramed" piedāvā valsts apmaksātos pakalpojumus pie kvalificētiem ģimenes ārstiem O.Maļinovska, S.Sazonova, T.Geletko. Pieejami arī maksas pakalpojumi pie neirologa I.Golubevas. Speciālisti Jūs konsultēs uroloģijā, pieejama urologa konsultācija ar prostatas transrektālo ultrasonogrāfiju (TRUSI). Fizioterapeits, novērtējot Jūsu funkcionālo stāvokli, veiks masāžu, ārstniecisko vingrošanu, teipošanu. Pieejami laboratoriskie izmeklējumi, acu tonometrija, EKG, venozas un muskulāras injekcijas, vakcinācijas. Strādājam ar apdrošināšanas polisēm. Pacientu ar funkcionāliem traucējumiem (arī ratiņkrēslā) pieņemšana notiek atsevišķā pieņemšanas telpā 1.stāvā pēc pieraksta (nav pieejama speciāla tualete).

D.R., Skaistumkopšanas salons

A.Lerha-Puškaiša 6, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Pakalpojumi:: ✓ Sejas procedūras ✓ Sejas masāža ✓ Sejas tīrīšana ✓ Mikrodermabrāzija ✓ Ultraskaņas procedūras ✓ Vaksācija ✓ Make-up ✓ Ķermeņa kopšanas procedūras Par mums::

Skaistumkopšanas pakalpojumi Talsos. Mēs piedāvājam dažādas sejas procedūras, sejas masāžu, sejas tīrīšanu un citas skaistumkopšanas procedūras par pieņemamām cenām.

Ģimenes veselības prakse Hēbe, Ilvas Koškinas privātprakse, SIA

Lielā 3a-3.stāvs, Jelgava LV-3001
Par Ilvas Koškinas privātpraksi:

Ilvas Koškinas privātprakse dibināta 2007. gadā un pašlaik nodrošina ģimenes ārsta, homeopāta un podologa pakalpojumus.  Mūsu mērķis, izmantojot pārsvarā dabīgas ārstēšanas metodes, izveidot spēcīgu organismu. Sadarbojamies ar lielākajām apdrošināšanas kompānijām - ERGO, IF, BTA apdrošināšana, Seesam, Compensa Vienna Insurance Group. Ārsta praksē ir nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem, māmiņām ar ratiņiem. Ģimenes veselības praksē "''Hēbe"" iespējams saņemt fizioterapeitu Ilzes Bušas, Solvitas Ķerves, Alises Vējones - Krūmiņas, - pakalpojumus ārstniecisko vingrošanu, Handling apmācību un Bobath terapiju.Šrota terapiju skoliozes slimniekiem.

Procedūru kabinetā iespējams saņemt dažādas vakcinācijas, tai skaitā pret Covid 19, veikt Covid 19 testus, saņemt intarmuskulāras un intravenozas injekcijas,  intarvenozas sistēmas, veikt asins analīzes, elektrokardiogrammas ar kardiologa aprakstu, ausu skalošanu.Iespējams medicīnas māsas mājas vizītes un šo procedūru veikšanu mājās.

Ģimenes veselības praksē ir izveidota uzgaidīšanas telpa bērniem, kur bērni vat uzgaidīt ārsta pieņemšanu, vai jaunās māmiņas pabarot savu mazuli.

Siričenko K., fizioterapeita prakse

Kārļa Mīlenbaha 7-1, Rīga LV-1050
Fizioterapija, manuālā terapija, Kristīne Siričenko, Santa Kalvīte, kinezioloģiskā teipošana , masāža, , teipošana , teips, teipošana centrā, relaksācija, apzinātā relaksācija, masāžas, visa veida masāžas,

A.P. privātprakse, Valmieras filiāle

Diakonāta 6-2.st., Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
masāža , segmentārā masāža, banku masāža, trigerpunktu izstrāde, miofasciālā masāža, kineziooģiskā teipošana , , teipi, teipošana , teipošana Valmierā, sāpes locītavās, sāpes muskuļos, mazināt tūsku, dāvanu kartes

A.P. privātprakse, Cēsu filiāle

Gaujas 12, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
masāža, segmentārā masāža, banku masāža, trigerpunktu izstrāde Cēsis, miofasciālā masāža, kineziooģiskā teipošana , , teipi, kinezioloģiskie teipi, teipošana Cēsis, teipošana , sāpes locītavās, sāpes muskuļos, mazināt

Dr. Širova klīnika

Raiņa 9e, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Teipošana . Pretcelulīta ārstnieciskās procedūras.