Telpu noma, visā Latvijā

Drukāt

Reķu kalns, SIA

"Rēķi", Sarkaņu pagasts, Madonas nov., LV-4870
Vasaras sezonā: telšu vietas, piknika vieta, peldvieta, velosipēdu noma , (8) velo noma , laukums sporta, Slēpošana Madonā, Vidzemē. kalnu slēpošana, apvidus slēpošana, slēpošanas inventāra noma .

Rossi, SIA

Paula Lejiņa 5-41, Rīga LV-1029

Roton, SIA

Katlakalna 11 k-1, Rīga, LV-1073

Rožmalas, viesnīca, restorāns, kāzu vieta Bauskā

Nameju 2, Ceraukste, Ceraukstes pagasts, Bauskas nov., LV-3908
Pakalpojumi: ✓ Viesnīca; ✓ Restorāns; ✓ Ribbes vējdzirnavas; ✓ Telpu noma pasākumiem; ✓ Pirts; ✓ Ekskursijas. Ribbes dzirnavas:

Mēs, "Rožmalu" saimnieki, esam lauksaimnieki un vēlamies arī mūsu apmeklētājiem parādīt, kā lauksaimniecība ir attīstījusies cauri gadsimtiem, no senatnes līdz pat mūsdienu jaunajām tehnoloģijām. Esam izveidojuši Ribbes vējdzirnavās ekspozīciju “Graudu ceļš”. Novērtējam senču atstāto mantojumu - Ribbes vējdzirnavas, kuras ir ne vien mūsu, bet arī Zemgales novada lepnums un atdzīvina tā laika ainavu Bauskas novadā. Vējdzirnavu konstrukcija, to iekārtas un detaļas ir veidotas un pārbaudītas gadsimtu gaitā un ir viens no sarežģītākajiem tautas celtniecības pieminekļiem, kas saglabājis mūsu senču mantojumu un darba tikumus. Ribbes vējdzirnavas celtas pēc holandiešu tipa projekta, kas tolaik bijis raksturīgs lielām un jaudīgām vējdzirnavām. Savu nosaukumu tās ieguvušas, pateicoties pirmā īpašnieka uzvārdam – Riba. Stāsta, ka vējdzirnavu celtniecību strādnieki saņēmuši dienā vienu sieku (sieks - senlatviešu labības tilpuma mērs) graudu, bet darbu vadītājs - sudraba rubuli.

Rusan, SIA

Kārklu 2, Daugavpils, LV-5401
noma , telpu īre, telpu noma ofisiem, biroja telpas, ražošanas telpu noma , īre., noma , īre Daugavpilī, Latgalē, ražošanas telpu noma , īre Daugavpilī, Latgalē, telpu noma , īre ofisiem

Rēzeknes autobusu parks filiāle Autoosta Kārsava, AS

Vienības 40, Kārsava, Ludzas nov., LV-5717
Pakalpojumi:: ✓ Pasažieru pārvadājumi ✓ Autobusu noma ✓ Autoserviss ✓ Transports personām ar kustību traucējumiem ✓ Autobuss ekskursijām ✓ Autobusi pārvadājumiem Eiropā. Rēzeknes autobusu parks:

Akciju sabiedrība "Rēzeknes autobusu parks" piedāvā autobusu nomu ar šoferi, bez nobraukuma ierobežojuma, par ļoti pieejamu cenu, ar dažādu vietu skaitu, servisa un komforta līmeni atbilstoši jūsu prasībām. Mūsu komfortablie autobusi paredzēti braucieniem pa Latviju un Eiropu tūrisma ceļojumiem, lietišķiem braucieniem, kultūras pasākumu apmeklējumiem vai vienkārši izklaides braucieniem, kā arī darbinieku un skolēnu pārvadāšanai.

Rēzeknes autobusu parks, AS

Jupatovkas 5, Rēzekne, LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Kravas automašīnu diagnostikas centrs ✓ Riepu remonts ✓ Dīzeļmotoru diagnostika ✓ Dīzeļmotoru dūmainības tests ✓ Automazgātava ✓ Bremžu sistēmas diagnostika ✓ Bremžu stends ✓ Ritošās daļas pārbaude un remonts ✓ Auto gaismas pārbaude ✓ Automašīnu tehnisko apkopju veikšana ✓ Automašīnu sagatavošana valsts tehniskajai apskatei ✓ Autoevakuācijas pakalpojumi un palīdzība uz ceļa

Rēzeknes autobusu parks, AS, Autoserviss

Jupatovkas 5, Rēzekne, LV-4601
Lukturu regulēšana Diagnostika, Auto diagnostika Auto evakuācija, Evakuators, Telpu noma , stāvvieta,

Rīgas Dīzelis Instrumenti, AS

Ganību dambis 40, Rīga LV-1005
Ofisa telpu noma , iznomāšana, ražošanas telpu , noliktavu telpu , noma , nekustamais īpašums, teritoriju, noma .