Tiesību aizsardzība, visā Latvijā

Drukāt

Ilgvars Samiņš, zvērināts advokāts

Pils 12-2.st., Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Pārstāvība krimināllietās, civillietās, administratīvās lietās, darījumi ar nekustamo īpašumu, mantojuma lietas, darba tiesiskās attiecības, laulības šķiršana. Zvērināts advokāts Tukumā.

Incompany, SIA

Ozolzīļu 16-1, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167

Index Aureus, SIA

Artilērijas 3-25, Rīga LV-1001

Indikators, SIA

Latgales 214, Rīga LV-1019
Tehniskās pārbaudes un ekspertīze

Infoapsardze, SIA

Višķu 21m, Daugavpils, LV-5410
Apsardze: dienesti

Inita Zarkeviča, ģimenes psihologs

Rīgas 163-2.st., Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Sertificēts psihologs klīniskās un veselības psiholoģijas jomā un konsultatīvās psiholoģijas jomā, psihologa kvalifikācija un pieredze atbilst bērnu tiesību aizsardzības likuma 5.2 pantam. Sniedzu individuālas, pāra un ģimenes konsultācijas, veicu psiholoģisko izpēti, vadu atbalsta, pašizaugsmes, sociālpsiholoģisko un motivācijas treniņu grupas, sagatavoju un vadu seminārnodarbības un lekcijas par attiecību, personības attīstības un radošās pašizpausmes, apzinātības tēmām latviešu un krievu valodā. Pieņemu tikai pēc pieraksta (pirmdiena – sestdiena no 10.00 - 19.00), iespējamas arī konsultācija e-vidē.

Inko Lukss, SIA

Daugavgrīvas 60, Rīga LV-1007
Apraksts: SIA “Inko Lukss” ir stabils Latvijas mežsaimniecības nozares uzņēmums, kas darbojas kopš 1997. gada. ✓ Nodrošinām mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. ✓ Sniedzam pakalpojumu - meža zemes transformācija uz apbūves zemi. ✓ Pērkam meža zemi. ✓ Pērkam aizaugušas lauksaimniecības teritorijas. ✓ Pērkam zemi pilsētās. ✓ Piedāvajam kvalitatīvu smilti un melnzemi.

Inlat Plus, juridiskais birojs

Brīvības 40-15, 3.st., Rīga, LV-1050
valde, paraksta tiesības, lēmums, publiskais iepirkums, biedrība, civiltiesības, civilprocess, tiesa, aizsardzība

Inspectlat, SIA

Mālpils, Krasta 1, Mālpils pagasts, Siguldas nov., LV-2152

Intellectual Agency, SIA

Imantas 3B-18, Rīga LV-1067
Sertifikācija un standartizācija

Interlex, SIA

Ģimnāzijas 22, Daugavpils LV-5401
Apraksts:

Mūsu kompānija ir lielākā juridiskā kompānija Latgales reģionā. Tā juridiskos pakalpojumus sniedz jau kopš pirmās uzņēmuma pastāvēšanas dienas, jo tieši juridiskie un grāmatvedības pakalpojumi bija pirmie pakalpojumi, ko sniedzām savam pirmajam klientam.

International Center for Quality Certification-ICQC, SIA

Skolas 63-19, Jūrmala LV-2016
Akreditēta sertifikācijas institūcija Eiropas Savienībā, Produkcijas sertifikācija, CE marķējums, Produkcijas izmēģinājumi, EK tipa pārbaudes sertifikāts, Produkcijas sertifikācijas centrs, Eiropas produktu sertifikācija, Eiropas Savienības Jaunās un Globālās pieejas Direktīvas, CE marķējums, CE zīme, Sprādzienbīstamā vidē

Irēna Kibelko, zvērināts advokāts

Graudu 43A, Liepāja LV-3401
Par mani: Irēna Kibelko - zvērināta advokāte ar 30 gadu pieredzi amatā. Sirdij ļoti tuvas ir civiltiesības, bērnu un ģimenes lietas, kā arī darba tiesības. Sniedzu juridisko palīdzību (arī ar dzīvokļu apsaimniekošanu saistītiem jautājumiem), gatavoju juridiskos dokumentus Liepājā, Kurzemē un citviet Latvijā. Pārstāvu tiesā personu likumīgās intereses.

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12A, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

JZ Consulting, SIA

Kristapa Helmaņa 4, Jelgava LV-3004
Informācija no uzņēmumu reģistra