Tirgi, visā Latvijā

Drukāt

MULTIPACK, SIA - iepakojuma tirdzniecība

Vētras, "Mālkalni" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Iepakojums, Vienreizējās lietošanas trauki, Atkritumu maisi, Līmlentes. Iepakojums iesaiņošana. Kartona kastes. Maisi; Maisiņi; Maisiņi ar rokturiem; Bio maisiņi; BIO atkritumu maisi. BIO vienreizējās lietošanas trauki, Vakuuma maisi; Maisiņu apdruka; Maisiņi ar apdruku; Brikešu maisi; Maisi granulām; Papīra maisiņi; Papīra maisiņi ar

DSV Latvia, SIA, auto, jūras un avio kravu pārvadājumi

Krustpils 31, Rīga LV-1073
Lielgabarīta kravu pārvadājumi, smagsvara kravu pārvadājumi, negabarīta kravu pārvadājumi, transporta, sauszemes kravu pārvadājumi, autotransporta pakalpojumi, kravu pārvadājumi. Starptautiskie, vietējie kravu pārvadājumi, ar auto transportu, salikto kravu pārvadājumi. Pilno treileru pārvadājumi no Latvijas uz Lietuvu, no Lietuvas.

Madonas novada pašvaldība

Saieta laukums 1, Madona, Madonas nov. LV-4801
Madonas novads. Madonas pašvaldība. Madona, Madonas novads. Atpūta Madonā. Tūrisms Madonas novadā. Madonas novada pilsētas svētki. Slēpošana Madonas novadā. Skandināvijas kauss - distanču slēpošanā. Smeceres sils sporta un atpūtas bāze. Starptautiskā ģitāristu sesija. Pavasara stādu tirgus "Viss dārzam". Madonas novada Jauniešu dienas.

SD-Serviss, SIA

Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi !
Avotu 67, Rīga LV-1009
Vadstatni, vadkonusi, luksofors, signālugunis, baterijas spogulis, ātrumvaļņi. Aprīkojums uz ceļiem. Mobilais luksofors. Materiāli ar ceļa marķēšanu. Mobilie luksofori. Mobilo luksoforu tirdzniecība, noma. Pārvietojamie luksofori. Stikla mikrosfēras. Luksofori, luksafors, ātrumvaļņi, ceļu satiksmes organizācija, ceļa zīmes, mobilās

Latvia Timber International, SIA

Meža 2, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi: ✓ Krāsošana ✓ Ēvelēšana ✓ Žāvēšana ✓ Impregnēšana Apraksts:

"LATVIA TIMBER INTERNATIONAL" ražo visa veida kokmateriālus no priedes, egles un lapegles, kuru pielietojums ir sākot no iepakojuma materiāla līdz pat smalkām būvdetaļām celtniecībai. Rūpējamies, lai Jūsu gaisa pilīm nepietrūktu kokmateriālu. Zāģmateriālu pārstrāde, ēvelētu un profilētu kokmateriālu piegāde Eiropas tirgiem.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

DSV Latvia, SIA, Liepājas birojs

Flotes 16, Liepāja LV-3405
DSV organizācija ir sadalīta trīs nodaļās, kas kopā spēj piedāvāt pilnu pārvadājumu pakalpojumu klāstu, tādā veidā nodrošinot visu piegādes ķēdi konkrētā uzņēmumā:: ✓ Air & Sea – avio un jūras pārvadājumi ✓ Road – sauszemes pārvadājumi ar autotransportu ✓ Solutions – noliktavu un loģistikas pakalpojumi Lai ko jums nevajadzētu aizvest – mēs to aizvedīsim neatkarīgi no tā, kur un kad jums to vajag.

REWICO Baltikum, SIA

Stūnīši, Franču 1, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Pakalpojumi: ✓ Atmuitošanas pakalpojumi; ✓ Noliktavas; ✓ Kravu pārvadājumi Piedāvājam: Organizējam kravu piegādes, ekspedīcijas pakalpojumus ar jūras konteineriem, autotransportu, gaisa transportu. Muitas un pagaidu uzglabāšanas noliktavas pakalpojumi, parastas noliktavas pakalpojumi, konsolidācijas noliktava, moderna A klases noliktava.Vietējās piegādes Rīgā un Latvijā. Piedāvājam atmuitošanas pakalpojumus, muitas brokera pakalpojumus. Piedāvājam galvojumu nodokļu nomaksai, atzītā nosūtītāja un saņēmēja atļauja, tranzīts (t.sk. no/uz robežas), imports, eksports, pieredzējušie deklaranti un brokeri.

Niedrāji MR, SIA

Ugāle, "Jaundarbnīcas" , Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par mums:

SIA "Niedrāji MR" ir viens no lielākajiem mežizstrādes uzņēmumiem Kurzemē, kas veic mežizstrādes pakalpojumus. Pērk, izstrādā mežus, cirsmas un meža īpašumus visā Latvijā, Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē, Latgalē. Sniedzam harvestera, forvardera, kokvedēja, treilera, buldozera pakalpojumus. Nodrošinām smagās, meža, komerciālās tehnikas sēžu restaurāciju, pirkstu/tapu izgatavošanu. Ražojam taras dēlīšus, šķeldu. Atrodamies Ventspils novadā, Ugāles pagastā, Ugālē. Piedāvātajos pakalpojumos iekļauta kokmateriālu sagatavošana ar harvesteru, kā arī to pievešana ar forvarderi. Piedāvājumā arī cirsmu kopšana un mežaudžu atjaunošana.

GS1 Latvija, Biedrība

Cēsu 31 k.3-9, Rīga, LV-1012
Par "GS 1 Latvija":

"GS1 Latvija" ir Latvijas nacionālā automātiskās identifikācijas organizācija - bezpeļņas, nevalstiska, brīvprātīga uzņēmumu apvienība, viena no 116 pasaules GS1 organizācijām, kas darbojas vairāk nekā 150 valstīs.

ITHAL SIA, Auto celtņa noma

Ganību dambis 25d, Rīga, LV-1005
Par uzņēmumu: ITHAL SIA nodarbojas ar augstas kvalitātes pacelšanas tehnikas nomu klientiem nepieciešamajā laikā un vietā. Tiek piedāvāti mobilie celtņi, autokrāni, ceļamkrāni, pacēlāji un autoceltņi ar celtspēju no 35 līdz pat 500 tonnām. Latvijas tirgū uzņēmums darbojas kopš 2006. gada.

DURVIS1.LV, durvju salons Rīgā

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Piedāvājumā:: ✓ Ārdurvis ✓ Iekšdurvis ✓ Rokturi ✓ Slēdzenes ✓ Cilindri ✓ Eņģes ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Durvju atdures ✓ Durvju fiksatori ✓ Durvju aizvērēji ✓ Papildus elementi ✓ Masīvkoka galdi ✓ Vertikālās žalūzijas

Kalndruvas bloks, SIA

Kākciems, "Kalndruvas" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
PIEGĀDE:

Piegāde tiek veikta ar klientu saskaņotā laikā uz norādīto adresi. Cenā ir iekļauta piegāde un izkraušana, izmantojot manipulatoru. Papildu darbi izkraušanas vietā tiek veikti pēc vienošanās. Aprēķins tiek veikts no rūpnīcas Kākciemā, Ropažu novadā abos virzienos (ja attālums līdz objektam no rūpnīcas ir 40 km, tad jāmaksā par 80 km – 96 EUR).

✓ Automašīna ar piekabi un izkraušanu - 1.20 eiro/km ✓ Viena koka paliktņa cena – 6.00 eiro. Paliktņa atgriešanas laiks ir divi mēneši. Pēc tam atgriežam tikai 50% no vērtības.

Karlsberg, SIA, reklāmas un poligrāfijas pakalpojumi

Kvalitatīvs reklāmas iepakojums
Rūpnīcas 2, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Produkcija: ✓ Reģistra mapes un mapes ✓ Materiālu paraugi ✓ Veikalu displeji ✓ Kastes un maisiņi ✓ Piezīmju bloki ✓ Koka rāmji ✓ SIGN + DISPLAY 26190194 ✓ CNC griešana (koks, akrils, kompozītmateriāli) ✓ Reklāmas stendi ✓ Digitālā lielformāta druka

HANSAS FLĪŽU TIRGUS, veikals - noliktava

Rēzeknes 5a, Rīga LV-1073

Sortimentā pieejamas aktuālākās flīžu tendences: jau iepriekšējos gados par bestselleriem kļuvušās XL un XXL izmēra flīzes, kurām pievienojušās mazo formātu metro flīzes un mozaīkflīzes, klasiskās marmora imitācijas, betona un metāla savienojuma imitācijas, ģeometriskās heksagonālās, rakstainās, kā arī reljefās 3D flīzes un vairāku sezonu garumā tik pieprasītās koka imitācijas flīzes visdažādākajos izmēros!

INTERGAZ, SIA

Vaļņu 30, Daugavpils LV-5401
Mūsu pakalpojumi: ✓ Māju apkures sistēmas ✓ Gāzes balonu piegāde ✓ Uzņēmumu gazifikācija ✓ Gāzes sildītāji terasēm Par uzņēmumu:

Kompānija "Intergaz" specializējas autonomo gāzes apgādes sistēmu projektēšanā un montāžā privātmājām un rūpniecības objektiem, kā arī nodarbojas ar sašķidrinātās gāzes vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību (gāzes balonu piegāde, autogāze, gāzes iekārtas).

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Rīgas noliktava OILTEH

Bukultu 5c, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "VA MOTORS" (OILTEH) ir PETRO-CANADA, TEXACO un MOL zīmolu eļļu un smērvielu importētājs un izplatītājs Latvijā. Latvijas eļļu un smērvielu tirgū kompānija ieņem vienu no vadošajām vietām un veic dažāda veida eļļu, smērvielu un tehnisko šķidrumu piegādes plašam vajadzību lokam gan juridiskām, gan fiziskām personām. Kompānijai ir divas filiāles reģionos – Latgales filiāle Daugavpilī un Kurzemes filiāle Saldū. Klientiem pieejamais preču klāsts ietver eļļas, smērvielas un dažāda veida tehniskos šķidrumus visu veidu transportlīdzekļiem - gan ceļu, gan bezceļu tehnikai un ražošanas iekārtām.

Galvenās uzņēmuma stiprās puses ir pieredzējuši, motivēti un profesionāli darbinieki, lieliska reputācija un produktu kvalitāte, kā arī ilggadēja pieredze tirgū. Uzņēmuma darbinieki konsultē klientus par eļļu un smērvielu pareizu izvēli un lietojumu, palīdz orientēties produktu klāstā, izvērtē katra klienta individuālo situāciju, un kopā ar klientu vienmēr tiek atrasts pareizs tehniskais risinājums. SIA "VA MOTORS" nodrošina arī eļļas monitoringa (eļļas analīzes) pakalpojumu sadarbībā ar starptautiski akreditētu laboratoriju. Populārākās produktu līnijas ir šādas: DURON, SENTRON, HYDREX, DURADRIVE, PEERLESS, PURITY, REFLO, ENDURATEX, TRAXON, SUPREME, HAVOLINE, DELO, URSA, MEROPA, GEARTEX, MULTIGEAR, TEXTRAN, COMPRESSOR, HYDRAULIC, RANDO, CAPELLA, SYNLUBE, PINNACLE, DYNAMIC, FARM, HYDRO, HYKOMOL, ULTRANS, MAKROMIL, EMOLIN, BASF, ARTECO, MOTIP, MOLYKOTE, KLUBER u.c.

ADTS, SIA

Brīvības 66, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Preču kategorijas: ✓ Kabeļi un vadi; ✓ Instrumenti; ✓ Transformatori; ✓ Metināšanas iekārtas un piederumi; ✓ Rūpnieciskie produkti; ✓ Izolācijas materiāli un marķējumi; ✓ Metināšanas materiāli; ✓ Instalācijas; ✓ Apkure un ventilācija; ✓ Metināšanas instrumenti;

Aironi, SIA, Asenizācijas pakalpojumi

Kaķasēkļa dambis 31, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Cauruļvadu skalošana līdz pat Dn 2000 ✓ CCTV videoinspekcija ✓ Tauku atsūknēšana ✓ Attīrīšanas iekārtu apsaimniekošana ✓ Avārijas dienests 00-24 ✓ Kanalizācijas atsūknēšana ✓ Aku skalošana ✓ Aku atsūknēšana ✓ Cauruļvadu remonts ✓ Aku remonts ✓ Bioloģiskā kanalizācija ✓ Lietus ūdens kanalizācija ✓ Dziļurbuma kanalizācija

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Internetveikals ✓ Noliktavu plaukti ✓ Garderobes skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Metāla plaukti Par mums: „AJ Produkter” AB ir starptautisks tiešā pasta tirdzniecības līderis Eiropā ar 40 gadu pieredzi. Koncerna pamatdarbība ir attīstīta tā, lai ikviens klients ērtā veidā varētu pasūtīt biroja, darbnīcu un noliktavu preces vienuviet, kā arī mēs spētu maksimāli ātri un ērti preces piegādāt un nodrošināt to montāžu. Ievērojot augstās zviedru kvalitātes prasības, „AJ Produkter” AB rūpnīcās saražo vidēji 40% no visām mūsu katalogos piedāvātajām precēm. Ikdienā uzsvaru liekam ne tikai uz teicamu klientu apkalpošanas servisu, pasūtot preces, tās piegādājot vai montējot, bet garantējam arī augstu preču kvalitāti, kas secīgi nodrošina mūsu piedāvāto preču ilgmūžību. Mūsu solījums – augsts apkalpošanas serviss, preces, kas atbilst augstākajām Skandināvijas kvalitātes prasībām, un spēja piedāvāt plašāko biroja, noliktavu un darbnīcu preču sortimentu vienkopus.