Topi, visā Latvijā

Drukāt

Pastnieka māja, restorāns

F.Brīvzemnieka 53, Liepāja LV-3401
Restorāns, restorāns Liepājā, restorāni, restorāns Vecliepājā, restorāni Vecliepājā, vecpilsēta, ēdināšana, ēdināšanas uzņēmums, ēdināšanas uzņēmumi, galdu klāšana, bankets, banketu, izbraukuma bankets, izbraukuma banketi, apkalpojam banketus, bārs, bāri, svinības, jubilejas, pasākumi, mielasti, mielasts, vakariņas, ēdienu

Tip Top Telefons, veikals-darbnīca

Siena 8, Liepāja, LV-3401
Telefons, mobilais telefons. Telefoni Liepājā, mobilie telefoni, telefonu remonts, remonts, planšetdatori, planšetu remonts, planšetdatoru remonts, lādētāji, telefonu lādētāji, akumulatori, maciņi, telefonu maciņi, GPS, navigācijas, videoreģistratori, navigācijas remonts, Gps remonts, videoreģistratoru remonts, LED spuldzes.

RIGA CAR RENT, auto noma Rīgā

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Auto noma, Auto noma Rīgā, Auto noma lidostā Rīga, Vieglo auto noma, Jaunu mašīnu noma, Īstermiņa auto noma, Ilgtermiņa auto noma, Transfērs, Lēta auto noma, Auto nomas cenas, Auto īre, Autonoma, Car rental riga, Car rental services, Car rental RIX, Auto noma Rīgā lidostā, Vieglās automašīnas, Mikroautobusi, Ekonomiskās, biznesa, apvidus, luksusa

Apavu darbnīca Tip-Top, Atslēgu pievīlēšana Valmiera

Stacijas 26, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apavu remonts. Apavu remonts Valmierā. Apavu piegāde no klienta uz darbnīcu un atpakaļ Valmierā. Apavu remontdarbnīca Valmierā. Somu remonts. Apavu renovācija. Atslēgas, slēdzenes, atslēgu izgatavošana, atslēgu pievīlēšana. Atslēgu izgatavošana dzīvokļiem, automašīnām. Slēdzeņu nomaiņa, ielikšana Valmiera. Valmierā. Mēbeļu

Keramserviss, SIA

Podnieku 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Iekārtas metāla rūdīšanai, normalizēšanai, kausēšanai un atlaidināšanai, Krāsns keramikas apdedzināšanai, Krāsns stikla kausēšanai, Žāvēšanas kamera, Elektrodu žāvskapis, Pulverkrāsošanas kamera, Termoiekārtu rezerves detaļu piegāde un izgatavošana, Nestandarta iekārtu izgatavošana, Konsultācijas termoapstrādes iekārtu

Nomadic Homes, SIA - glempings, vigvamu ražošana un noma, SUP, telšu un aprīkojuma noma, piedzīvojumu tūrisms

"Kadiķi" , Vītiņu pagasts, Dobeles nov. LV-3721
Vigvami, vigvams, vigvamu noma, roku darbs, darināts Tavam kempingam vai atpūtas vietai, Tavam pasākumam, brīvdabas koncertam vai festivālam, novadu svētkiem vai kāzām, nometnei, radošai darbnīcai, meistarklasei vai piemājas saimniecībai un mini zoo. Atpūta divatā. Bērnu vigvami, teltis, telts. Glempinga teltis, telts. Atpūtā dabā, saskaņā

Krasts A, SIA, Universālveikals Saulkrastos

Ainažu 20-2.st., Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
bērni, sieviešu, vīriešu preces, bižutērija, rotaslietas, brilles, adījumi, kleitas, kostīmi, žaketes, topi

Triko, Salons

Liepājas 7, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Piedāvājam::

Šeit Jums ir iespēja iegādāties kvalitatīvus apģērbus no Latvijas ražotāja "Magnolica". Šeit varēsiet iegādāties arī Latvijā ražotu kokvilnas satīna gultas veļu. Piedāvājam pasūtīt gultas veļu Jums vajadzīgajos izmēros, krāsās un komplektācijās! Dažādu izmēru un krāsu frotē dvieļi, priekšauti, virtuves dvieļi. Piedāvājam arī igauņu ražotāja "Friends Textile" apakšveļu, Igaunijā ražotas segas un spilvenus. Poļu firmas "Wadima" sieviešu, vīriešu un bērnu apakšveļa, nakts veļa, halāti. Piedāvājumā - kleitas, svārki, bikses, topi, tunikas, blūzes, džemperi, bītlenes. Atradīsiet sev piemērotu peldkostīmu vai peldbikses no firmas "Maris" un Latvijas ražotāja "Diva Sharm". Piedāvājam arī firmu "Loretta", "Diva Sharm" un "ValmirA" krūšturus ar un bez kauliņa, plašā izmēru diapazonā no 75 līdz 120.

Magnolica-shop.com, SIA Olivia Style internetveikals

Saulgriežu 4, Jūrmala LV-2008
Mūsu pakalpojumi atšķiras:: ✓ mēs esam ražotāji; ✓ drēbes no trikotāžas un tekstilizstrādājumiem; ✓ liela sortimenta izvele; ✓ dažādas krāsas; ✓ ražotāja garantija; ✓ modeļi, kas lieliski pieguļ figūrai; ✓ mazi, vidēji, lieli izmēri; ✓ individuala pieeja katram klientam; 100% precizitāte pasūtījumu izpildē. Lielāka izvēle un visas akcijas pieejamas tikai interneta veikalā! WWW.MAGNOLICA-SHOP.COM 

API Sūti.lv, SIA, kurjerpasts

Mālu 28, Rīga, LV-1058
Mēs piedāvājam:: ✓ avio pārvadājumus ✓ sauszemes pārvadājumus ✓ salikto kravu pārvadājumus ✓ noliktavas pakalpojumus ✓ iepakojumu un iepakošanu ✓ ērtu sūtījumu formēšanu un iespēju importēt sūtījumu datus no excel ✓ paaugstinātu atbildību ✓ brokera pakalpojumus ✓ importēt preces no Eiropas, Āzijas, ASV un citām pasaules valstīm

Deizia, SIA

Piņķi, Pīlādžu 4, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Galvenie darbības virzieni:

Uzņēmuma darbības pamatvirzieni ir sieviešu un bērnu apģērba šūšana un labošana.  Mūsu galvenais princips - kvalitatīva apģērba šūšana! Šujam apģērbu arī pēc individuāliem pasūtījumiem gan bērniem, gan sievietēm.

Papildu pakalpojumi: Aksesuāru izgatavošana no auduma (šalles, somiņas, jostas u.c); Rotu izgatavošanu no sīkpērlītēm un citiem materiāliem. 

Normand Enterprises, SIA, logi, durvis, ražotne

Avotu 4c, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Apraksts: Logi un durvis - ražoti Saldū Latvijā! Uzņēmums Saldus pilsētā, sadarbojoties ar vācu kvalitātes zīmolu Rehau, ražo plastikāta logus un durvis. Šobrīd uzņēmums piedāvā arī koka paneļu māju ražošanu, RAU-PVC un RAU-FIPRO profila logu izgatavošanu, RAU-PVC un RAU-FIPRO profila durvju izgatavošanu, koka paneļu māju/koka karkasa māju izgatavošanu un uzstādīšanu.

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

Kids Top Cars, SIA Kids World

Dārzaugļu 1b, Rīga LV-1012
Apraksts:

SIA “Kids World” darbojas kopš 2018. gada un ir lielākais bērnu elektromobiļu piegādātājs Latvijā. Mēs piedāvājam stabilu pēcpārdošanas atbalstu un pilnu rezerves daļu klāstu visiem mūsu automobiļiem. Mūsu importētajām automašīnām ir visi nepieciešamie drošības sertifikāti, kas atbilst Eiropas Savienības standartiem. Šos augstas kvalitātes produktus izgatavo licencēti un sertificēti inženieri, kas būvē īstus automobiļus saskaņā ar automašīnu ražotāja vadlīnijām. Tātad mēs zinām, ka mēs piedāvājam Jums augstas kvalitātes modeļus, kas ir aprīkoti ar visām iespējamām ekstrām budžeta cenu klasē. Mēs esam pārliecināti, ka mūsu elektomobiļu klāsts atbilst visām prasībām par labāko cenu un labākajā kvalitātē.

O!Bistro, kafejnīca

Brīvības 164, Liepāja LV-3401
Piegāde:

Privātpersonām pakalpojums pieejams tikai Liepājas pilsētas teritorijā;

Juridiskās personas apkalpojam Liepājā un ārpus tās, pēc iepriekš vienošanās;  

Ēdiens līdzņemšanai, piegāde, uzņēmumu ēdināšana

Apraksts:

Atrodamies veikala K-SENUKAI telpās. Kafejnīca “O!Bistro” nodrošina kvalitatīvu pusdienu piedāvājumu, sniedzot plašu izvēli karstajiem, aukstajiem un saldajiem ēdieniem. Par fiksētu cenu pieejams komplekso pusdienu piedāvājums “Sātīgais” un “Veselīgais”. Pusdieno uz vietas vai pasūti ēdiena piegādi, zvanot uz 63431717.  Pasūtījumus pieņemam 9:00 - 14:00.

O!Bistro, kafejnīca

Apvedceļš 5, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Kafejnīca "O!Bistro" Saldus  nodrošina kvalitatīvu brokastu, pusdienu un vakariņu piedāvājumu, sniedzot plašu izvēli karstajiem, aukstajiem un saldajiem ēdieniem. Pēc mūsdienu tendencēm izveidots sabalansēts komplekso pusdienu piedāvājumu “Sātīgais” un “Veselīgais”. Kafejnīcas telpas ērti piemērotas ģimenēm un autobraucējiem, kas izmanto Liepāja - Rīga autoceļu.

KŪP bbq, kafejnīca

Atmodas bulvāris 6a, Liepāja LV-3414

"Kūp BBQ" strādā pēc pieprasījuma banketos, pasākumos un festivālos.

Ēdiens līdzņemšanai Wolt pakalpojumos.

Apraksts:

"KŪP BBQ" brīvdabas kafejnīca un bārs atrodas kultūrvietā "Atmodas Dārzs". "Kūp BBQ" ir vieta, kur brīvā atmosfērā var nogaršot sātīgus gaļas ēdienus ar piedevām. Mūsu ēdienkarte ir balstīta uz autentisko bārbekjū ēdiena pagatavošanas procesu. Mūsu gaļa ir lēni kūpināta un gatavināta, tādējādi nezaudējot sulīgumu.

Piedāvājam banketu sortimentu, galdu klāšanu, dalību ar pārvietojamo “food truck” festivālos, pasākumos, publiskās un privātās svinībās.

Kafejnīca darbojas vasaras sezonā, pirmdienā un otrdienā atpūšamies! Izbraukuma banketus nodrošinām visu gadu!

ZL.LV iesaka

Scooters.lv, SIA

Emīlijas Benjamiņas 14, Rīga LV-1050
Apraksts:

Visu moto marku, rolleru un skuteru rezerves daļas, tūnings. Mūsu veikals strādā kopš 2008 gada.

Building House, SIA, hidroizolācijas darbi

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

"Building House" nodarbojas ar dažāda veida poliuretāna siltumizolāciju un hidroizolāciju. Siltinām un hidroizolējam māju bēniņus, jumtus, pamatus, grīdas, ārsienas un jebkuru citu virsmu. Veicam darbus gan lielos un apjomīgos objektos, gan mazākās dzīvojamās mājās. Mūsu darba procesā izmantojam Spānijā ražoto sertificēto un kvalitatīvo Tecnopol produkciju. Tecnopol ir kvalitatīva un videi maksimāli draudzīga poliuretāna un poliurīnvielas produktu līnija, kura nodrošina siltumizolāciju un hidroizolāciju ar augstu mehānisko un ķīmisko noturību. Vairāk informācijas par mūsu produktiem un to lietošanu atradīsiet mūsu mājaslapā.

WATERPROOFING BALTIC, SIA, hidroizolācijas materiāli

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

Mēs esam oficiālais spāņu rūpnīcas "Tecnopol" pārstāvis. Mūsu specializācija - poliuretāna hidroizolācija (bezšuvju pārklājums) un siltināšana, izmantojot poliuretāna putas dažādās objektu virsmās. Mēs piedāvājam hidroizolācijas, aizsardzības, siltumizolācijas un grīdas segumu sistēmas un materiālus, kurus var izmantot lieliem un maziem celtniecībasobjektiem. Pie mums var iegādāties poliuretāna gruntis, poliuretāna un poliurīnvielas hidroizolācijas membrānas, poliuretāna siltumizolācijas putas, grīdas bezšuvju segumus un pārklājumu aizsargslāņus.

Plašāka informācija ir atrodama mūsu mājaslapā: https://tecnopol.lv/lv/catalog/desmopol