Tortes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Otaņķu gardumi, SIA

Dzērves 15, Liepāja LV-3411
Piedāvājam:: ✓ Saldie un sāļie cepumi ✓ Plātsmaizes ✓ Pīrādziņi ✓ Kliņģeri ✓ Kūkas ✓ Tortes

LATA, Bistro

Kuldīgas 5, Ventspils LV-3601
Apraksts: Bistro "Lata" sniedz ēdināšanas pakalpojumus Ventspils autoostā jau vairāk nekā 20 gadus. Plaša silto ēdienu, salātu, saldo, konditorejas izstrādājumu izvēle kā dienās, tā arī naktīs. Visus šos gadus strādājam diennakts režīmā. Ēdienu varam sagatavot arī līdzņemšanai. Konditorejas izstrādājumi tiek cepti uz vietas, un mūsu produkcija ir ļoti iecienīta ventspilnieku un pilsētas viesu vidū, sevišķi mūsu sklandrauši. Cepam saldos kliņģerus uz pasūtījumu. Sagatavojam arī auksto galdu uzkodas līdzņemšanai. Jau daudzus pēdējos gadus esam novērtēti ēdināšanas konkursos ar augstām vietām. Esiet laipni aicināti!

Lauku sēta Liepājā

Krūmu 62, Liepāja LV-3405
Piedāvājam:: ✓ Saldie un sāļie cepumi ✓ Plātsmaizes ✓ Pīrādziņi ✓ Kliņģeri ✓ Kūkas ✓ Tortes Par mums:: "Otaņķu gardumi" kafejnīcā iespējams iegādāties mājās ceptu maizi, raušus, smalkmaizītes un dažādu veidu cepumus, kas gatavoti no dabīgām izejvielām. Kafejnīcas "Otaņķu Gardumi" piedāvātā produkcija tiek gatavota svaiga ik dienu. Esam konditorejas izstrādājumu mājražotāji no Otaņķiem. Ražojam dažāda veida cepumus, plātsmaizes, bulciņas, kūkas, rupjmaizi, kā arī saldskābmaizi. Iespējams veikt pasūtījumus.

Demora, SIA

Salātu 9a, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Kafejnīca "Demora" Bauskā piedāvā ēdināšanas pakalpojumus gan uz vietas, gan izbraukumos. Rīkojam banketus, klājam galdus. Pie mums var iegādāties gardus konditorijas izstrādājumus, kūkas uz pasūtījuma. Piegādes cena pēc vienošanās.

Romantika, kafejnīca, konditoreja, veikals, SIA Sirds kūkas

Ozolu 3, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Piedāvājam:: ✓ Konditorejas izstrādājumi ✓ Pusdienas ✓ Vakariņas ✓ Brokastis ✓ Banketu galdu klāšana ✓ Gaļas plates ✓ Bulciņas ✓ Pīrādziņi ✓ Tortes ✓ Pīrāgi ✓ Pašu cepta maize Kafejnīca-konditoreja:

Piedāvājam konditorejas izstrādājumus uz vietas un uz pasūtījuma - kūkas, kliņģerus, smalkmaizītes, cepumus. Pusdienu piedāvājumi, banketu galdu klāšana, svinību organizēšana mūsu telpās, pieņemam pasūtījumus gaļas platēm, zivju platēm, uzkodām, salātiem.

Orange Bowling & PicaDA!, Izklaides un atpūtas komplekss

Cietokšņa 60-2.st., Daugavpils LV-5401
Apraksts:

Izklaides un atpūtas komplekss "Orange bowling & Pica DA" piedāvā jaunāko un mūsdienīgāko boulingu Daugavpilī - ar celiņiem un pasaulslavenās boulinga kompānijas Brunswick aprīkojumu. Mums ir četri jauni Eiropas Biljarda federācijas sertificēti pool galdi, vairākas neazarta spēles. Pie mums Jūs varat patīkami pavadīt laiku ģimenes un draugu lokā, nosvinēt dzimšanas dienu, noorganizēt korporatīvos pasākumus un citas svinības.

Otaņķu gardumi, kafejnīca

Klaipēdas 104c, Liepāja LV-3416
Produkti:: ✓ Saldie un sāļie cepumi ✓ Plātsmaizes ✓ Pīrādziņi ✓ Kliņģeri ✓ Kūkas ✓ Tortes Par mums:: "Otaņķu gardumi" kafejnīcā iespējams iegādāties mājās ceptu maizi, raušus, smalkmaizītes un dažādu veidu cepumus, kas gatavoti no dabīgām izejvielām. Kafejnīcas "Otaņķu Gardumi" piedāvātā produkcija tiek gatavota svaiga ik dienu. Esam konditorejas izstrādājumu mājražotāji no Otaņķiem. Ražojam dažāda veida cepumus, plātsmaizes, bulciņas, kūkas, rupjmaizi, kā arī saldskābmaizi. Iespējams veikt pasūtījumus.

MULTIPACK, SIA - iepakojuma tirdzniecība

Vētras, "Mālkalni" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Produkcija:: ✓ Iepakojumi pārtikai ✓ Vienreizējie trauki ✓ Transportēšanas iepakojums ✓ Plēves ✓ Maisiņi ✓ Papīra iepakojums ✓ Kastes un kastītes ✓ Līmlentes ✓ Kancelejas preces ✓ Saimniecības preces ✓ Iepakošanas iekārtas

Garīši, ZS

"Garīši" , Vārmes pagasts, Kuldīgas nov., LV-3333
Apraksts:

ZS "Garīši" dibināta 1995. gadā. Veiksmīga biznesa un klientu uzticības rezultātā "Garīši" ir ieņēmuši stabilu vietu starp vadošajiem skābēto un sautēto kāpostu ražotājiem Latvijā. Piegādājam savu produkciju gan vairumtirdzniecībai, gan mazumtirdzniecībai, esam gatavi sadarboties ar jebkuru klientu un atrast abpusēji izdevīgus risinājumus sadarbībai. Plašs produkcijas klāsts - vārīti un fasēti dārzeņi (bietes, burkāni, zirņi, pupiņas). Kāposti - skābēti, marinēti, sautēti, svaigi. Svaigi dārzeņi.

Kreimenīte, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Darba 44, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Par veikalu:

Ziedu veikals Talsos SIA "Kreimenīte" piedāvā ziedus, ziedu pušķus, ziedu kompozīcijas, ziedu rotājumus. Pieņemam pasūtījumus un veicam piegādi uz jūsu norādīto adresi.

Saules Kliņģeris, SIA

L.Laicena 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Konditorejas izstrādājumi pēc pasūtījuma Valmierā:

Pie mums ir iespējams pasūtīt mājas tortes, kūkas, smalkmaizītes, pīrādziņus jūsu īpašajiem pasākumiem.

 

Konditorejas izstrādājumu veikals Valmierā:

Konditorejas "Saules Kliņģeris" izstrādājumus var nopirkt veikalos "Austri" Valmierā.

Labā Virtuve, SIA

Bieķensalas 2, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Bērnu ēdināšana Konditorejas izstrādājumi: Mums garšo saldumi! Tas ir mūsu vaļasprieks, iepriecinām sevi un citus! Nevēlamies par tiem aizmirst ātrajā un saspringtajā dzīves tempā! Cepam cepumus, kūkas, tortes un citus saldus brīnumus! Jautāsiet, kur rodas iedvesma receptēm? Esam sapratuši, ka viss labais ir sen aizmirsts vecais. Receptes tiešā vārda nozīmē tiek uzietas senās pierakstu kladēs, tiekoties ar vecmeistariem, pielāgotas mūsdienu modes tendencēm konditorejas mākslā! Konditorejas izstrādājumi tiek gatavoti pēc iepriekšēja pasūtījuma!

Juvelats, SIA, Juvelierizstrādājumu salons

Bērzu 2, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Apraksts: Pērles, Majorka pērles, dabīgi un mākslīgi audzētas pērles. Zelta, apzeltīti un sudraba juvelierizstrādājumi. Sudraba krusti ar 999 zelta klājumu.

Osko, SIA

"Vilbrūži" , Piltenes pagasts, Ventspils nov. LV-3620
Par uzņēmumu:

Osko tortes, kūkas un banketi, izbraukuma banketi, kūkas un tortes uz pasūtījuma, visām dzīves situācijām un individuālām vēlmēm. Visas tortes top tikai no īstas biskvīta mīklas, dabiskā putukrējuma un ievārījuma. 

Policijas akadēmija 98, konditoreja - kafejnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 12, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Kafejnīca-konditoreja ar vairāk nekā 18 gadu pieredzi piedāvā: uz vietas gatavotus konditorejas izstrādājumus (smalkmaizītes, pīrādziņi, kliņģeri, tortes u.c.), izgatavot pasūtījumus pēc klienta vēlmēm, tematiskās svētku un kāzu tortes, banketu uzkodas, produktus ar Sierštelle sieru.

Pirocope - makšķerēšanas piederumu un pirotehnikas veikals Liepājā

Raiņa 9, Liepāja, LV-3401
Piedāvājam preces:: ✓ spiningošanai ✓ pludiņmakšķerēšanai ✓ grunts makšķerēšanai ✓ jūras copei Pirotehnika:: ✓ raķetes ✓ romiešu sveces ✓ salūtu baterijas ✓ petardes ✓ uguns strūklas ✓ brīnumsvecītes ✓ plaukšķenes ✓ dūmu sveces

Kitt, SIA

18.novembra 6, Rēzekne LV-4601
Apraksts: Makšķerēšanas piederumu centrs. Piedāvājam plašu spiningošanas aprīkojumu. Tirdzniecībā arī makšķerēšanas un jūras makšķerēšanas piederumi. Plašs klāsts pludiņmakšķerēšanai un upes makšķerēšanai.

”ĶEPA RAW FOOD” svaigbarības koncepta veikals Mežciemā

Hipokrāta 28, Rīga, LV-1079
Mūsu piedāvājums:: ✓ Svaigbarība ✓ Torte svaigēdājiem ✓ Svaigbarības bagātinātāji ✓ Dehidrēti gaļas un subproduktu produkti ✓ Dehidrēti zivju produkti ✓ Uztura bagātinātāji ✓ Veselībai ✓ Guļvieta, iemaukti ✓ Higiēna ✓ Mitrā barība, buljoni

”ĶEPA RAW FOOD” svaigbarības koncepta veikals Āgenskalnā

Nometņu 64, Rīga, LV-1002
Sabalansēta, porcionēta svaigbarība, dehidrēti, kaltēti zivju, mājlopu izstrādājumi, beziepakojuma sveramā barība, veselīgi gardumi suņiem, kaķiem, piegāde uz mājām, sūtījumi ar pakomātu, gardumi suņiem, graužamsiers suņiem, svaigbarības piedevas, (mencu gaļas milti, dārzeņu pulveris ar nātrēm, ar pienenēm) dehidrēti zivju produkti,