Traktori, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

NT Grup, SIA, metāla konstrukciju ražošana

Kurzemes prospekts 3d, Rīga, LV-1067
Metāla konstrukciju izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma. Metāla angāru, fermu ražošana, krāsošana un montāža. Lauksaimniecības tehnikas traktorvilkmes puspiekabes, cietā organiskā mēslojuma izkliedētāji, šķidrā organiskā mēslojuma izkliedētāji - mucas, puspiekabes pašizgāzējs, meža piekabes, platformas Izgatavošana.

AFI, SIA, Motoreļļas

Ciemupe, Daugavpils 1a, Ogresgala pagasts, Ogres nov., LV-5041
Eļļas, benzīna izturīgās šļaukas, PVC šļaukas, PVC trubas, blīvgumija,blīvgumijas, transportiera lentas. Bultskrūves, Skrūves, Autoķīmija. Auto piedevas. O-RING, gumijas gredzeni. Vācu eļļas, OEST, Hexol, eļļas, smērvielas vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība, motoreļļas, transmisijas eļļas, centrālās smēres, augstām slodzēm

Rats, SIA, Metālapstrādes darbnīca Sauleskalnā

Sauleskalns, Kārļa 3, Bērzaunes pagasts, Madonas nov. LV-4853
Metālapstrāde, Metālizstrādājumu ražošana. Metināšanas darbi. Lauksaimniecības tehnikas remonts, rezerves daļu atjaunošana, izgatavošana. Rats darbnīcās Sauleskalnā. Traktortehnikas remonts. Dārza inventārs, dārza inventāra izgatavošana, mājai un dārzam. Dārzkopības inventārs. Dārza darbarīki zemes apstrādei. Dārza darbarīku

Tīrumi S, SIA, Lauksaimniecības tehnika, serviss, remonts

Emburga, Bērzāju 3-1, Cieceres pagasts, Saldus nov. LV-3851
Apraksts: Uzņēmums Tīrumi S kompetencē VALTRA lauksaimniecības tehnikas remonts un apkope, servisa pakalpojumi. Kā arī izbraukuma servisa pakalpojumi. Mobilais lauksaimniecības tehnikas remonta serviss. Izbraucam pie klienta. Diagnostika. Mūsu pakalpojumi: Valtra lauksaimniecības tehnika, Valtra lauksaimniecības tehnikas remonts, Valtra lauksaimniecības tehnikas apkope, Valtra lauksaimniecības tehnikas diagnostika, Valtra lauksaimniecības traktori.

Agro-Kamarde, SIA

Uzvara, "Grantes" , Gailīšu pagasts, Bauskas nov., LV-3931
Apraksts: Minerālmēslu izstrāde. Labības sēšana.

Baltic Agro Machinery, SIA, Tehnikas tirdzniecības un servisa centrs Rīgā

Tīraines 15, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās, mežizstrādes un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Mūsu speciālisti ir pieredzējuši un palīdzēs atrast vislabāko risinājumu!

Leroko, SIA

Turpinām strādāt!
Ēdoles 54a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: „Leroko” – Lauksaimniecības tehnikas un rezerves daļu tirdzniecība. Automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība. Piegādes, garantijas, konsultācijas. Celtniecības un būvniecības pakalpojumi. Uz vietas plašā klāstā traktori, kombaini, meža tehnika, arkli, augsnes apstrādes tehnika, piekabes, riepas u.c. Plašā klāstā lietotas rezerves daļas traktoriem.

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Precīzi svari – obligāta prasība vairākās nozarēs:: Lai arī šķiet, ka pāris gramu neko daudz nenozīmē, tomēr ir nozares, kurās ir jāievēro rūpīga precizitāte. Pāris gramu neprecizitāte varētu šķist tāds sīkums, bet iedomājieties, ja, pērkot recepšu medikamentus, jums pateiktu, ka aktīvās vielas daudzums kapsulā nav precīzi zināms? Ministru kabineta noteikumi Nr. 210 "Neautomātisko svaru atbilstības novērtēšanas noteikumi" nosaka nozares, kurās ir obligāti jāizmanto tikai verificēti svari. Tirdzniecībā un ražošanā verificēti svari ir obligāti jāizmanto masas noteikšanai komercdarījumos un maksas aprēķinam tirdzniecībā un preču fasēšanā. Medicīnā un farmācijā kalibrēti svari ir jāizmanto masas noteikšanai, lai pagatavotu zāles pēc receptes, medicīnisko izmeklējumu un farmācijas laboratorijās, kā arī ķermeņa masas noteikšanai ārstniecībā, lai novērtētu un novērotu pacientu fizisko attīstību, diagnosticētu slimību un noteiktu ārstēšanu.

RITO R, riepu centrs un lauksaimniecības tehnikas laukums Madonā

Rūpniecības 45, Madona, Madonas nov. LV-4801
Jauna lauksaimniecības tehnika, lietota lauksaimniecības tehnika, traktori , jaunu traktoru tirdzniecība

Barkavas arodi, LPKS, graudu pirmapstrādes komplekss

Barkava, "Dzirnavas" , Barkavas pagasts, Madonas nov. LV-4834
Apraksts: GRAUDI, GRAUDU UZPIRKŠANA, MINERĀLMĒSLU TIRDZNIECĪBA

AgroLatvija - dārza un meža tehnikas eksperti

Raubēni, Meža ceļš 2, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3002
GATAVS DARBAM PROGRAMMA:

"AGROLATVIJA" saviem klientiem piedāvā iegādāties visa veida dārza tehniku jau sagatavotu darbam! Tas nozīmē, ka pirkuma piegādes brīdī, Jūs to saņemsiet jau ar dzinēja eļļu līmenī un degvielu bākā!

PĒC GARANTIJAS SERVISS:

Dārza un meža tehnika kas iegādāta "AGROLATVIJA" tiek nodrošināta ar pēc garantijas servisu un tehnikas pirms sezonas apkopēm!

EJ Trans, SIA, traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori

traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori
Rumbula, Maskavas 503, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2121
Mūsu tehnika:: ✓ Frontālie iekrāvēji ✓ Riteņu ekskavatori ✓ Kāpurķēžu ekskavatori ✓ Grunts veltņi ✓ Artikulētie pašizgāzēji ✓ Mini ekskavatori ✓ u.c. Pārdodam zemesgabalus savrupmāju būvniecībai ekskluzīvā rajonā:

Ogres salā zemesgabalu tirdzniecības 1. kārta ir veiksmīgi noslēgusies! Esam priecīgi, ka mūsu klienti izvēlējušies šo vietu savām jaunajām mājām. Šobrīd veicam visus nepieciešamos darbus, lai varētu uzsākt zemesgabalu tirdzniecības 2. kārtu - turpat blakus. Informēsim par 2. kārtas sākumu mūsu mājaslapā, kā arī Facebook.

GM Engineering, SIA, industriālās tehnikas dzinēju remonts, serviss

Akmeņu 41, Ogre, Ogres nov. LV-5001
GM Engineering SERVISA pakalpojumi :: ✓ Industriālās tehnikas apkopes ✓ Industriālās tehnikas kapitālais remonts ✓ Traktortehnikas remonts ✓ Ekskavatoru remonts ✓ Buldozeru remonts ✓ Frontālo iekrāvēju remonts ✓ Asfaltēšanas tehnikas remonts ✓ Hidraulisko sūkņu remonts (Bosch Rexroth hidrauliskie sūkņi un citi) ✓ Dīzeļdzinēju remonts ✓ Dzinēju diagnostikas, hidraulikas, elektroiekārtu un ritošās daļas diagnostika ✓ Rezerves daļu iegādi, tirdzniecību ✓ Mobilais izbraukuma serviss, remonts pie klienta visā Latvijā, Baltijā

INTRAC Latvija, SIA, Saldus filiāle

"Rīgas-Liepājas šoseja 97" , Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.

Sormeks montāžas

"Muižzemnieki" , Zirņu pagasts, Saldus nov. LV-3801

Šobrīd piedāvājam ventilatorus, ventilācijas, gaisa dzesēšanas, gaisa sildīšanas, mikroklimata regulēšanas iekārtas un profesionālu LED apgaismojumu lauksaimniecības un industriālajos objektos. Kā arī piedāvājam saules paneļu iegādi un montāžu, sākot ar mājsaimniecībām un beidzot ar ražotnēm un saules parkiem.

Laja, SIA, Veikals

Rūpniecības 49a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Lauksaimniecības tehnika Madonā. Jaunas un lietotas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība. Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas rezerves daļas. Sējmašīnas, ecēšas, miglotāji. Traktoru piekabes, puspiekabes, mēslu ārdītāji. Siena sagatavošanas tehnika. Siena preses tirdzniecība, siena ruļļu ietinēji. Traktoru remonts, traktoru rezerves daļas. Sagatavojam piedāvājumus un piegādājam tehniku Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) ietvaros.

VEIPRO, SIA svari un svaru remonts

Zāļu 4, Rīga, LV-1004
Produkti::

• Svari un svēršanas sistēmas • Tehnikā iebūvējamas svēršanas sistēmas • Beramkravu svēršana • Svēršanas automatizācijas risinājumi • Svaru komponentes • Auto svari • Svari bunkuriem un tvertnēm • Industriālie svari

Pakalpojumi::

• Svaru remonts un apkalpošana • Svaru remonts • Verificēšana un kalibrēšana • Nestandarta svaru ražošana un uzstādīšana

Hidrotehnika, SIA, kravas auto serviss

Dzirkaļu 39, Rīga LV-1057
Darbības sfēras:: ✓ Visu veidu kravas automašīnu serviss un remonts ✓ Meža tehnikas rezerves daļu piegāde un remonts ✓ Betona pumpēšanas iekārtu pārdošana un remonts ✓ Ceļu uzturēšanas tehnikas pārdošana un remonts ✓ Hidraulisko elementu pārdošana un uzstādīšana

Nērings, SIA, Autoserviss un auto rezerves daļas

STARTERI⚙ĢENERATORI🚗TURBĪNAS🚀 SPRAUSLAS🛠👍
Silmaču 64, Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
Preces: ✓ Turbīnas ✓ Turbīnu rezerves daļas (CHRA jeb turbīnu kārtridži, elektronikas, ģeometrijas u.c.) ✓ Starteri ✓ Starteri tehnikai, kravas auto un motocikliem ✓ Starteru rezerves daļas (bendiki, ievilcēji, enkuri, traversi) ✓ Ģeneratori ✓ Ģeneratori traktoriem un kravas auto ✓ Ģeneratoru rezerves daļas (releji, diodes, muftas) ✓ Sprauslas ✓ Dīzeļdegvielas sūkņi ✓ Stūres mehānismi ✓ Hidrosūkņi ✓ Kondicioniera sūkņi ✓ Stūres pastiprinātāja sūkņi ✓ Kondicioniera kompresori

Merrem Industriplasts, SIA Plastmasas un gumijas materiālu, detaļu veikals - noliktava

Patversmes 21, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Plākšņu zāģēšana garenvirzienā un šķērsvirzienā ✓ Apaļstieņu un cauruļu zāģēšana nepieciešamajos izmēros ✓ Ēvelēšana, frēzēšana un urbšana ✓ Materiālu piegāde klientiem ✓ Plastmasas konstrukciju metināšana ✓ Gumijas izstrādājumu izgatavošana no gumijas loksnēm ✓ Konsultācijas, palīdzība materiālu izvēlē