Traktori, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Bevel Gear, SIA, zobratu izgatavošana

Smaidu 12a, Ulbroka, Ropažu nov.
Zobrati. Zobratu izgatavošana, ražošana. Koniskie zobrati, koniskie spirālzobrati. Koniskie hipoidālie zobrati. Zerol sazobes zobrati, (spirālveida zobi). Neortogonālie spirālzobrati. Zobratu projektēšana. Individuāli projekti. Zobratu montāža, regulēšana. Montāžas, regulēšanas pakalpojumi. Zobratu sērijveida ražošana. Zobrati

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
iekārtas, Portatīvie video atskaņotāji, Akustiskās sistēmas, Radio, Māja, dārza piederumi, Zāles pļāvēji, Traktori

SKV Group, SIA, Lāzergriešana

"Ezīši" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Metālapstrādes uzņēmums Latvijā, Metālapstrāde, CNC metāla lāzergriešana, locīšana, Metāla konstrukcijas, Metālkonstrukciju, metālkonstrukcijas izgatavošana, Augstas kvalitātes metināšanas pakalpojumi, Metināšana TIG MAG, Cauruļu locīšana, Metāla līstes, profilu izgatavošana, Margas, Trepes, Naftas tvertnes, Pārtikas ražošanas

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Auto rezerves daļas, rezerves daļas autobusiem, rezerves daļas komerctransportam, piekabju rezerves daļas, puspiekabju rezerves daļas, rezerves daļas, auto detaļas, VOLVO rezerves daļas, auto veikals, auto rezerves daļu veikals, Eiropas auto rezerves daļas, auto tirdzniecība, rezerves daļu katalogs, auto rezerves daļu katalogs, Scania

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

Inttrans, Autostiklu centrs

Garozes 2, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA “Inttrans” ir uzņēmums, kurš nodarbojas ar autostiklu mazum- un vairumtirdzniecību jau vairāk nekā 25 gadus. Jau sākotnēji par savu mērķi mēs esam izvirzījuši – kļūt par ikvienam patērētājam pieejamu auto stiklu tirgotāju un auto servisa pakalpojumu sniedzēju.

KarBul, SIA

Graudu 60, Rīga, LV-1058
Apraksts: Zāles, dārza un meža tehnikas veikals - remontdarbnīca, kas jau vairāk kā 10 gadus rūpējas par piemērotiem risinājumiem atbilstoši jūsu vēlmēm, palīdzot jums izvēlēties optimālāko dārza tehniku, kā arī apkopjot un remontējot jau iepriekš iegādātos agregātus. Pārstāvam Stihl, AL-KO, Maruyama, Pubert, Husqvarna, Stiga u.c. pasaulē pazīstamus zāles pļāvēju, trimmeru, krūmgriežu, motorzāģu, kultivatoru un zālienu robotizēto pļāvēju ražotājus. Atrodamies uz robežas starp Mārupi un Ziepniekkalnu, tāpēc viegli varam nogādāt jums nopirkto tehniku un aizbraukt pēc remontējamās tehnikas šajā apkārtnē un ne tikai, jo jūtamies pagodināti sadarboties ar mūsu klientiem visā Rīgas pilsētā, Pierīgā un Latvijā! Tehnikas veikals, lai darbs būtu atpūta!

GEOTRAKTORS, SIA

Čiekurkalna 4.šķērslīnija 9, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Geotraktors" izveidojis inovatīvu sludinājumu platformu, kura atver būvtehnikas nomu tirgu dažādu veida uzņēmumiem, kā arī samniecisko darbību veicējiem u.c. Šajā platofrmā jebkurš lietotājs var izveidot savu darba profilu, kurā viņš var izvietot sludinājumus ar savu tehniku, instrumentiem un ekipējumu nomai, norādot tā ģeolokāciju. Otrpus nomnieki var atvērt šo platformu kurā viegli un ērti var atrast visu būvtehniku un ekipējumu lokācijas uz Latvijas kartes, un izvēlēties sev tuvāko un labāko nomas pozīciju. Vēl šī platforma piedāvā pakalpojumu sniedzējiem, kā piemēram, arhitektiem, santehniķiem, elektriķiem, u.t.t. izvietot savus darba sludinājumus, lai šīs platformas lietotāji var atrast tuvāko speciālistu savā jomā. Šī platforma paredz būvniecības un darba speciālistu attīstību un pieaugumu. Mūsu mērķis ir veicināt šo tirgu attīstību, kā arī izveidot to atvērtu, ar caurspīdīgām cenām, kā arī attīstīt loģistisko pusi, lai šo būvtehniku noma un pakalpojuma sniegšana kļūtu sakārtota un pāredzama.

Greising Latvia, SIA, Metināšanas iekārtas, Automatizācija

Ganību dambis 7 k.1, Rīga LV-1045
Produkti: ✓ MMA/MIG/MAG/TIG metināšanas iekārtas ✓ plazmas griešanas iekārtas ✓ metināšanas aizsargmaskas ✓ invertortipa strāvas ģeneratori ✓ metināšanas automatizācijas risinājumi ✓ metināšanas mehanizācija ✓ nerūsējošā tērauda šuvju kodināšanas un pasivēšanas iekārtas ✓ nerūsējošā tērauda marķēšanas iekārtas

Markson, SIA, Autoserviss

Rīgas 105c, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: Autoserviss Ķekavā. Starteru un ģeneratoru diagnostika, remontdarbi.

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Mūsu misija::

1. Nodrošināt nemainīgi augstu kvalitāti. Mēs saviem klientiem garantējam godīgu servisu, nodrošinot pēc pieprasījuma piegādes atrunātā laikā.

2. Vienmēr uzņemties atbildību. Katru kravas pārvadājumu veicam precīzi un atbildīgi.

3. Pielāgoties specifiski Klienta vēlmēm. Mums svarīgs ir klients, par prioritāti nosakot katra klienta vēlmes un vajadzības.

IL 55, SIA, Dārza, celtniecības instrumentu, tehnikas, sūkņu serviss, rezerves daļas

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3c, Rīga, LV-1067
Apraksts: Celtniecību instrumentu, dārza tehnikas remonts un noma Imantā, Rīgā. SIA „IL55” piedāvā celtniecību instrumentu, dārzu tehnikas, elektroinstrumentu, kvalitatīvu remontu un apkopi, ģeneratoru, sniega pūtēju, elektroinstrumentu remontu, darbarīku labošanu, servisu.

Mežam un dārzam, veikals-serviss, SIA KM Maple

Ainažu 38a, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts: Kvalitatīvu meža un dārza tehniku, kā arī to rezerves daļas un aksesuārus. Sniedzam garantijas remontu dažādai meža un dārza tehnikai, piemēram, motorzāģi, zāles pļāvēji, trimmeri, krūmgrieži, dārza traktori. Konsultācija par katra agregāta darbību, lietošanu un apkopi. Preces var noformēt uz nomaksu.

Auto Elektronika, SIA

Jūrkalnes 12, Rīga LV-1046
Šobrīd mēs piegādājam Latvijas tirgum šādus produkcijas veidus:: ✓ apsardzes sistēmas vieglajiem un kravas automobiļiem, kā arī motocikliem - signalizācijas, imobilaizerus, papildus sensorus, sirēnas, moduļus (Tytan, Pandect, Pandora) ✓ attālinātās dzinēja iedarbināšanas sistēmas (Pandora, Fortin) ✓ parkošanās sensorus (Steelmate, Parksafe) ✓ kruīza kontroles sistēmas (Lite-On Automotive) ✓ video reģistratorus un radaru detektorus (Neoline, iRoad, Thinkware)  ✓ atpakaļskata kameras, monitorus, moduļus kameras pieslēgšanai pie oriģinālās multimediju sistēmas (Ampire, Parksafe, Cleancam, Navlinkz) ✓ auto multimediju sistēmas - monitorus, CarPlay/Android moduļus (Ampire, Maxam) ✓ diagnostikas iekārtas vieglajiem, kravas automobiļiem, lauksaimniecības un celtniecības tehnikai (Autel, Launch, Jaltest) ✓ preces auto elektriķiem – drošinātājus, vadu uzgaļus, relejus, savienojumus, izolācijas lentes u.c. (Cofan, XB Italia, Tesa, SunHold, GP batteries, u.c.)

Skaivel, SIA, Dārza tehnikas remontdarbnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Spilve, Spilves 2, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Pakalpojumi:: ✓ Dārza tehnikas remonts ✓ Būvtehnikas un celtniecības tehnikas remonts ✓ Dārza tehnikas apkope ✓ Motorzāģu apkope un remonts ✓ Elektroinstrumentu remonts ✓ Remontdarbi ✓ Instrumentu apkope Apraksts:

Pārūpējaties par savas dārza tehnikas, elektroinstrumentu apkopi! Profesionāli meistari saremontēs, veiks sezonas apkopi. Transports no/līdz remontdarbnīcai!

Kravauto, SIA

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "Kravauto" piedāvā pakalpojumus ar savu tehniku, ko iespējams arī iznomāt. Tie ir traktori, ekskavatori, autokrāni, universālie pašizgāzēji beramo un konteinera kravu pārvadāšanai celtniecības un labiekārtošanas darbu veikšanai. Kravu pārvadājumi Rīgā, Rīgas rajonā un visā Latvijā.

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Mūsu pakalpojumi: ✓ Azbests un Azbesta utilizācija ✓ Demontāža un Demontāžas darbi ✓ Metāllūžņu pieņemšana – uzpirkšana ✓ Automašīnu uzpirkšana ✓ Bezmaksas metāllūžņu izvešana Par mums: Mūsu darbības pamatprincips ir atbildība par vides aizsardzību un dažādu otrreizējo izejvielu – videi kaitīgo preču atkritumu un metāllūžņu apsaimniekošanu videi draudzīgā veidā. Veicot šo apsaimniekošanu, mūsu uzņēmums rūpējas par to drošu un videi nekaitīgu uzglabāšanu un apstrādi, līdz to nogādāšanai otrreizējai pārstrādei. Šādas darbības rezultātā mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā un vienlaikus nodrošinām apsaimniekoto materiālu nonākšanu otrreizējās pārstrādes apritē.

Būvtehnikas serviss, SIA

Ropaži, "Saulītes" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Tehnikas noma: Lai klientiem būtu iespēja pārliecināties par mūsu piedāvātās tehnikas piemērotību veicamajam darbam, atsevišķām karjeru tehnikas vienībām (pārvietojamie drupinātāji, sijātāji) varam piedāvāt ilgtermiņa nomu vai nomu ar izpirkumu. Varam vienoties arī par citu tehnikas vienību (ekskavatori, iekrāvēji) ilgtermiņa nomu (bez operatora) vai nomu ar izpirkumu.Nomas nosacījumi un noteikumi tiek pārrunāti ar katru pircēju individuāli.

Dārza Tehnika, SIA, Husqvarna veikals-serviss

Viskaļu 25, Rīga LV-1026
Apraksts:

25 gadu pieredze! SIA "Dārza Tehnika" nodarbojas ar dārza un meža tehnikas tirdzniecību, dārza tehnikas apkopi un servisu. Mūsu veikalā ir pieejami plašā klāstā meža un dārza tehnikas pazīstamāko zīmolu motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, kultivatori (dārza frēzes), celmu frēzes, dzīvžoga šķēres, lapu pūtēji, raideri, mauriņa traktori, traktori, sniega pūtēji, aeratori, zaru smalcinātāji, motori (dzinēji) un rezerves daļas. Preču piedāvājumā ir arī tehnika mežam - tā apkopei nepieciešamie piederumi un rezerves daļas.

KeraMets, SIA, Auto katalizatoru un vadu uzpircējs

Braslas 20, Rīga LV-1084
“Keramets” iepērk: ✓ nolietotas elektrotehnikas vadus, ✓ nolietotas datortehnikas vadus, ✓ vieglo automašīnu elektroinstalācijas vadus, ✓ smago automašīnu, traktoru un lauksaimniecības tehnikas, ✓ elektroinstalācijas vadus, ✓ būvju nojaukšanas procesā, būvgružu pārstrādes un šķirošanas procesā radušos vadus, ✓ sadzīves atkritumu šķirošanas procesā radušos vadus.