Traktortehnikas pakalpojumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

DPFSolutions EP, SIA

Litene, Ozolu 8, Litenes pagasts, Gulbenes nov., LV-4405
čiptūnings Litene, čiptūnings Vidzemē, teicama kvalitāte, garantija,  labs serviss, čiptūninga   pakalpojumi , , profesionāls vieglo automobīļu čiptūnings Litenē,   traktortehnikas DPF mazgāšana, DPF filtru un

KRK transports, SIA

Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Autoevakuators Cēsīs, 24/7 SOS palīdzība uz ceļa Vidzemē, kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi ,

Sundin Zeme, SIA

Cēsu 19, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
pārdošana Valmiera, Ziemassvētku egļu audzētavas, skaistākās Ziemassvētku eglītes Vidzemē, traktora pakalpojumi , Valmiera, zemes rekultivācija, rekultivācijas pakalpojumi Valmierā, sakopt aizaugušu un nelīdzenu īpašumu

Dobeles ūdens, SIA

Noliktavas 5, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Ūdensapgāde, kanalizācija, ūdenssaimniecība, apsaimniekošana, asenizācija, tehnikas noma, traktortehnikas

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA

Sāremas 2, Rīga LV-1005
Hidrotehnoloģijas, Hidraulikas darbnīca, Hidrauliskā tehnika, Hidrotehnika, Lauksaimniecības tehnikas serviss, Traktortehnikas , automašīnu eļļa, Motociklu eļļa, (Elf) Sporta eļļa, Lauksaimniecības eļļa, Lauksaimniecības tehnikas eļļa, Traktortehnikas
ZL.LV iesaka

Kalnieši, ZS

Sēļi, "Kalnieši" , Valkas pagasts, Valkas nov. LV-4723
Pakalpojumi: ✓ Agro tehnika ✓ Kulšana ✓ Transports ✓ Sēšana Apraksts:

Z/S "Kalnieši" ir ģimenes uzņēmums, kas dibināts 1992. gadā un darbojas Valkas novadā. Galvenie darbības virzieni ir graudkopība, specializējoties uz rapšu, kviešu un rudzu audzēšanu. Tiek sniegti dažādi traktortehnikas pakalpojumi Vidzemē, kā arī kravas transporta pakalpojumi visā Latvijā.

AntWorks, SIA, metālapstrāde

Ķūļciems, "Pagrabs" , Ķūļciema pagasts, Talsu nov. LV-3283
Apraksts:

Metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies dažādu metāla konstrukciju, iekārtu un to elementu izgatavošanā.

EKSPERTS AE, SIA

K.Valdemāra 118, Rīga LV-1013
Vērtēšanas mērķi:: *Kredīta vai līzinga noformēšanai; *Tirgus vērtības noteikšana mantas atsavināšanas gadījumā; *Mantas novērtēšanu izsoles vajadzībām; *Mantojamās mantas novērtēšana; *Mantiskā ieguldījuma novērtēšana; *Īpašuma apdrošināšanai; *Grāmatvedības uzskaites, bilances sakārtošanai; *Īpašuma novērtēšanu pašu vajadzībām.

 

Auto vērtēšana Rīgā, Vidzemē, Eksperts A, SIA

Irbenes 14, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

T. 29418810. Auto vērtēšana, notārs, notāriem. Transportlīdzekļu vērtēšana. Kravas automašīnu novērtēšana. Piekabju, puspiekabju, traktoru, traktortehnikas, lauksaimniecības tehnikas vērtēšana. Autovērtētājs. Autovērtētāji. Autovērtējumi. Automašīnu vērtības noteikšana. Vērtēšana notāriem. Ogre, Jelgava, Sigulda, Jūrmala. Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs, uzņēmuma reģistram.

Laktro, SIA, Veikals

Raubēni, Rubeņu ceļš 60, Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3002
Apraksts: SIA "Laktro" ir viens no nozīmīgākajiem lopkopības iekārtu un inventāra tirdzniecības, servisa un apkalpošanas uzņēmumiem Kurzemē. Pateicoties teicamam tehniskajam nodrošinājumam un zinošiem servisa speciālistiem, sniedzam ātrus un kvalitatīvus pakalpojumus. Izstrādājam projektus un konsultējam lauksaimniekus piena lopkopības iekārtu, kūts būvniecības jautājumos.

Laktro, SIA, Veikals

Kuldīgas 1, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Piena lopkopības tehnikas iekārtas, slaukšanas iekārtas, kūts aprīkojums, barības piedevas, barība, lopbarības sagatavošanas materiāli, barības maisītāji- izdalītāji, kūtsmēslu izvākšanas, uzkrāšanas aprīkojums, lopkopības piederumi, piena dzesētāji, rezerves daļas, serviss, remonts. Barības piestumšanas robots.

Petplanet.lv, Zooveikals Talsos

Egļu 4, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: Dzīvnieku barība, zoo preces, dzīvnieku rotaļlietas, zivtiņu barība, grauzēju barība, papagaiļu barība, barības piedevas, zoo piederumi, konsultācijas. Radio sētas, pretriešanas kakla siksna, tālvadības dresūras sistēmas, medniekiem suņu izsekošanas ierīces. Šujam ādas dresūras mantas suņu dresēšanai. Izgatavojam izstāžu stājas trenažierus. Strādājam arī pēc individuāliem klienta pasūtījumiem.

Petplanet.lv, zooveikals

Dobeles šoseja 7, Jelgava, LV-3007
Apraksts: Dzīvnieku barība, zoo preces,dzīvnieku rotaļlietas, zivtiņu barība, grauzēju barība, papagaiļu barība, barības piedevas, zoo piederumi,konsultācijas. Radio sētas, pretriešanas kakla siksna, tālvadības dresūras sistēmas, medniekiem suņu izsekošanas ierīces, Šujam ādas dresūras mantas suņu dresēšanai. Izgatavojam izstāžu stājas trenažierus. Strādājam arī pēc individuāliem klienta pasūtījumiem.

PetPlanet.lv ZOOVEIKALS Bolderājā, Daugavgrīvā

Turpinām strādāt klātienē!
Parādes 5b, Rīga, LV-1016
Apraksts: Dzīvnieku barība, zoo preces, dzīvnieku rotaļlietas, zivtiņu barība, grauzēju barība, papagaiļu barība, barības piedevas, zoo piederumi, konsultācijas. Radio sētas, pretriešanas kakla siksna, tālvadības dresūras sistēmas, medniekiem suņu izsekošanas ierīces, Šujam ādas dresūras mantas suņu dresēšanai. Izgatavojam izstāžu stājas trenažierus. Strādājam arī pēc individuāliem klienta pasūtījumiem.

J.G. Vēres, SIA

"Dzilnas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2151
Apraksts:

"J.G. Vēres", SIA uzņēmums piedāvā mežizstrādes, meža apsaimniekošanas pakalpojumus un zāģmateriālu ražošanu.

Nērings, SIA, Autoserviss un auto rezerves daļas

NĒRINGS veikals Rīgā ❗👌
Tīraines 9a, Rīga LV-1058
Preces: ✓ Turbīnas ✓ Turbīnu rezerves daļas (CHRA jeb turbīnu kārtridži, elektronikas, ģeometrijas u.c.) ✓ Starteri ✓ Starteri tehnikai, kravas auto un motocikliem ✓ Starteru rezerves daļas (bendiki, ievilcēji, enkuri, traversi) ✓ Ģeneratori ✓ Ģeneratori traktoriem un kravas auto ✓ Ģeneratoru rezerves daļas (releji, diodes, muftas) ✓ Sprauslas ✓ Dīzeļdegvielas sūkņi ✓ Stūres mehānismi ✓ Hidrosūkņi ✓ Kondicioniera sūkņi ✓ Stūres pastiprinātāja sūkņi ✓ Kondicioniera kompresori

Voka, SIA

Celtnieku 11, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par uzņēmumu:

Dibināts 1993. gadā, SIA "Voka" ir viens no vecākajiem graudu pirmapstrādes kompleksu projektēšanas un būvniecības uzņēmumiem Latvijā. Galvenais darbības virziens ir graudu pirmapstrādes kompleksu projektēšana, būvniecība un serviss. Vokas spēks ir speciālisti ar pieredzi, kas projektus spēj pielāgot Jūsu prioritātēm, izmantojot atbilstošākā ražotāja iekārtas. Ilgstošā sadarbība ar ražotājiem no visas Eiropas ļauj izvēlēties iekārtas pēc to specifiskajām īpašībām, kas apzinātas no pieredzes. Nodarbojamies arī ar jaunu un lietotu traktoru un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību. Piedāvājam Farmtrac, JCB, Weidemann zīmola traktortehniku, Bury, Expom, Meprozet, Metaltech, Padagas, POM Augustow, Zuptor u.c. ražotāju lauksaimniecības tehniku. Uzņēmumam attīstoties, tika uzsākta visa veida metāla būvkonstrukciju ražošana – noliktavas, angāri, biroja ēkas, ražošanas ēkas, graudu pirmapstrādes ēkas. Bez būvkonstrukciju izgatavošanas Voka piedāvā arī dažādus metālapstrādes pakalpojumus.

AG Industrial, Industriālie riteņi

Visa veida industriālie riteņi un rullīši™👍
Brīvības gatve 403, Rīga, LV-1024
Kvalificēts personāls:

Uzņēmuma "AG Industrial" mērķis ir kļūt par ceļvedi Baltijas uzņēmumiem plašajā industriālo izstrādājumu pasaulē. Mums ir profesionāla un kvalificēta konsultantu komanda, kas pārzina produktu un ieteiks izstrādājumus, kas nodrošinās precīzi jums nepieciešamo funkciju, līdz ar to arī perfekti un ilgstoši kalpos.

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Kurzemes noliktava OILTEH

Kalni, "Lienes" , Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3898
Apraksts: Aicinām izmantot smērvielu un eļļu noliktavu Kurzemē!