Transporta pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

Sigma Motors, SIA

Dīķa 44, Rīga LV-1004
Autoserviss Pārdaugavā, auto krāsošana, auto remonts un apkope, riepu serviss, auto diagnostika, Ritošās daļas, dzinēja diagnostika, remonts, Elektro sistēmu diagnostika, Pirmspirkšanas kompleksā pārbaude, Lukturu regulēšana, Auto ražotāja noteiktās apkopes, Eļļas maiņa, Siksnu maiņa, Filtru maiņa, Bremžu sistēmas, izpūtēju remonts,

Vincent RA, SIA

Zvejniekciems, Tallinas 9-20, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov., LV-2161
PVC logi, durvis, logi, Pvc logi uz vietas, Pvc logi noliktavā, lēti pvc logi, Pvc logu vairumtirdzniecība, PVC LOGI vairumtirdzniecībā, logu vairumtirdzniecības cenas, gatavi PVC logi vairumtirdzniecībā, PVC logu cenas, Lēti, Lēti logi, Plastmasas logi vairumā, labas cenas, PVC Logu bāze, PVC logu noliktava, Pvc logi un durvis, koka logi,

Solvers, SIA

Viestura 6, Jūrmala LV-2010
Transporta plūsmu izpēte, prognozēšana, transporta plūsmu prognozēšana, transporta sistēmu plānošana, uzskaites plānu izstrāde, signālu plānu izstrāde, citi ceļu projektēšanas pakalpojumi , projektēšana,

TM Recycling, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

Silikātu 5C, Rīga, LV-1016
Mūsu pakalpojumu klāstā pieejams:: ✓ Objektu demontāža; ✓ Metāllūžņu konteineru serviss; ✓ Metāllūžņu pieņemšana; ✓ Transporta pakalpojumi; ✓ Automašīņu pieņemšana un norakstīšana; ✓ Piekabju noma. SIA "TM Recycling" vērtības:

Konkurētspējīga cenu politika, atbildība pret vidi un ilgtspējīga pieeja metāllūžņu pārstrādei - mūsu vērtības veido pamatu mūsu ilggadējām attiecībām ar klientiem. Mēs saprotam, ka katrs klients ir unikāls, tāpēc vienmēr centīsimies sniegt individuālu pieeju nestandarta situācijās. Lai uzzinātu vairāk, sazinies ar mums vai dodies uz kādu no mūsu fiziskajiem metāllūžņu nodošanas laukumiem! SIA "TM Recycling" filiāles atrodas Rīgā, Jelgavā, Ogrē, Bauskā, Dobelē, Saldū un Rumbulā.

Mizar, SIA

Braslas 20-110, Rīga LV-1084
Apraksts: Rezerves daļu piegāde dzelzceļa un kuģu transporta dzinējiem/ motoriem.

Avesco Rent, SIA

Krasta 83, Rīga LV-1003
Apraksts:

Mēs apzināmies laika nozīmīgumu ikdienā, kad ātri jāsasniedz rezultāti uzņēmējdarbībā un jāiegūst kvalitāte jebkurā aspektā. Gadu gaitā gūtā pieredze ir palīdzējusi mums izveidot pasaules līmeņa klientu servisu, kas jums palīdzēs jebkurā brīdī, kad tas nepieciešams! Mēs būsim tavs būvniecības pasaules draugs un palīdzēsim tev kopā ar mums realizēt savu projektu! No projekta sākuma līdz tā noslēgumam mēs būsim tev blakus, lai atbildētu uz visiem taviem jautājumiem un panāktu, lai viss noritētu, kā plānots. Darām kopā! Mūsu celtniecības tehnikas nomas klāstā pieejami ekskavatori, iekrāvēji, teleskopiskie un universālie iekrāvēji, buldozeri un blīvētāji, kā arī ģeneratori.

Latvijas Biznesa gada pārskats

Pērses 9/11-5.st., Rīga, LV-1011
Apraksts: Izdevumā Latvijas biznesa gada pārskats ir apkopota informācija par Latvijas „Top uzņēmumiem” un to apgrozījumu. Veiksmīgāko uzņēmēju un nozaru ekspertu atziņas, sniedzot pārskatu par esošo uzņēmējdarbības situāciju, iezīmējot nākotnes tirgus tendences.

HO Estate, SIA

"Kļavulapas" , Mārupe, Mārupes nov. LV-2167

HO Estate piedāvā telpu nomu 4 biroju centros:

✓ lielā biroju centrā Krasta Biroji Mazā Krasta iela 83, Rīga; ✓ elegantā biroju centrā Bieķensalas Biroji, Bieķensalas iela 26, Rīga; ✓ mūsdienīgā biroju centrā Neretas Biroji, Neretas iela 2 k-1 -107, Rīga; ✓ daudzveidīgā biroju centrā Graudu Biroji, Dīķa iela 44, Rīga.

Genarts, SIA, Autoserviss un automazgātava

Gunāra Astras 2B, Rīga, LV-1084
Pakalpojumi:: ✓ Auto mazgāšana ar rokām ✓ Automātiskā mazgātava ✓ Autoserviss (auto remonta darbi, riepu un disku remonts, montāža, balansēšana, disku valcēšana, ritošās daļas, dzinēju, sajūga, bremžu sistēmas, izpūtēju remonts) ✓ Akumulatoru tirdzniecība Par mums: „Genarts” autoserviss, automazgātava, riepu serviss Purvciemā, Rīgā.

JIK autoevakuators, IK, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Ausekļa 3, Rīga LV-1010
Apraksts: AUTOEVAKUATORS 24/7! Vietai nav nozīmes. Evakuēsim no jebkuras vietas, visos laikapstākļos, par draudzīgām cenām. LICENCĒTS auto evakuācijas pakalpojumu sniedzējs, auto evakuācijas APDROŠINĀŠANA, komerciālo kravu pārvadātājs. Sadarbojoties ar mums, varat aizmirst par stresu, kurš rodas, kad lai tiktu uz evakuatora ir jābrauc pa laipām ar risku, ka auto var nokrist, bamperis netiks sabojāts vai norauts, auto apakša tiek skrāpēta un bojāta, tam uzsēžoties uz evakuatora lafetes. Ar mūsu lafeti, šādi brīnumi nebūs jāpiedzīvo, viss notiks droši, ātri un saudzīgi.

Nafta LV, SIA, Degvielas bāze

Latgales 469B, Rīga LV-1063
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

Hidrotehnika, SIA, kravas auto serviss

Dzirkaļu 39, Rīga LV-1057
Darbības sfēras:: ✓ Visu veidu kravas automašīnu serviss un remonts ✓ Meža tehnikas rezerves daļu piegāde un remonts ✓ Betona pumpēšanas iekārtu pārdošana un remonts ✓ Ceļu uzturēšanas tehnikas pārdošana un remonts ✓ Hidraulisko elementu pārdošana un uzstādīšana

”DCSI Serviss, SIA, DŪCIS Racing autoserviss Jaunmārupē

"Ieķi", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Pakalpojumi: ✓ Autoserviss ✓ Sporta automašīnu apkope un pārbūve ✓ Auto rezerves daļas Apraksts:

Ar automašīnām un autosportu nodarbojamies jau vairāk kā 15 gadus!

Sākotnēji prioritāte bija autosports, kas pakāpeniski pārtapa par sporta automašīnu un vēlāk arī ielas automašīnu remontu.

2015. gadā tika nodibināts jauns uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā kvalitatīvu auto remontu un individuālu pieeju.

Sēme CB, SIA

Cesvaines 9, Rīga LV-1073
Apraksts: Asfaltbetona seguma atjaunošanas darbi. Ūdensapgādes, kanalizācijas un gāzes apgādes sistēmu būvmontāža, remonts un renovācija. Ceļu, ielu remonts, laukumu izbūve un teritorijas labiekārtošana. Ceļu satiksmes drošības organizēšana ceļu remontdarbu veikšanas laikā, pagaidu ceļa zīmju izvietošana.

Kalve Kandavā, SIA, Transporta pakalpojumi

Lapu 5, Kandava, Tukuma nov., LV-3120
Evakuatora, transporta , ekskavatora, mini ekskavatora, urbšanas, pašizgāzēja pakalpojumi , auto evakuācija

Thomas, SIA

Valērijas Seiles 14, Rīga LV-1019
Transporta pakalpojumi Latvija, transporta pakalpojumi Igaunija, transporta pakalpojumi Lietuva, transporta , pakalpojumi Baltijas valstis, transporta pakalpojumi Zviedrija, transporta pakalpojumi Skandināvija,

Pārvadājumi24

Dzirnieku 16, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Transporta pakalpojumi , transporta pārvadājumi, kravu pārvadājumi, kravas auto, noliktavu pakalpojumi , , kravas pārvadājumi, auto pārvadājumi, pārvākšanās serviss, pārvietošanās serviss, pārcelšanās pakalpojumi

Kalve Kandavā, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Pauzera 3, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apbedīšanas pakalpojumi , metālkalumi, akmens izstrādājumi, dārza un telpu dekori, dekori, teritoriju, labiekārtošana, ekskavators, ekskavatora pakalpojumi , transporta pakalpojumi , metālapstrāde.

Kalve Kandavā, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Rīgas 25, Sabile, Talsu nov. LV-3294
Apbedīšanas pakalpojumi, metālkalumi, akmens izstrādājumi, dārza un telpu dekori, dekori, teritoriju labiekārtošana, ekskavators, ekskavatora pakalpojumi, transporta pakalpojumi, metālapstrāde.

Glaube, SIA

Daugavgrīvas 93-60, Rīga LV-1007
Labiekārtošanas darbi, zemes darbi, apzaļumošana, transporta pakalpojumi , kravu pašizgāzēji, treilera, pakalpojumi , ekskavators, ekskavatora noma, riteņu ekskavators, kāpurķēžu ekskavators.
Veicot vietējos un starptautiskos auto, jūras, dzelzceļa un aviotransporta kravu pārvadājumus, izplatīti ir loģistikas risinājumi, kuros krava tiek nogādāta saņēmējam, kombinējot dažādus transporta veidus, ļaujot izmantot vienotu ceļazīmi (Multimodal Bill of Lading). Kombinēto pārvadājumu priekšrocība ir optimāls maršruts, īsi piegādes termiņi un ērta dokumentu noformēšana gan klientam, gan muitas kontroles punktos. Pārvadājumiem iespējams izsekot līdzi, pārliecinoties par kravas atrašanās vietu un stāvokli.