Transporta pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

Muitas brokeri - SIA Discovery Logistics

MUITAS brokeri, Atmuitošana, Muitas deklarācija🤝
Uriekstes 3-615, Rīga, LV-1005
pārvadājumi, sīkpaku piegāde, starptautiskie kravu pārvadājumi, pārvadājumi, transporta pakalpojumi ,, loģistika, transporta pakalpojumi cena, loģistikas pakalpojumi , transportēšana no Vācijas cenas, kravu

Vestnest, kravu pārvadājumi un pārvākšanās serviss

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Transporta pakalpojumi , kravu pārvadājumi, mēbeļu pārvadāšana, pārvākšanās serviss, sadzīves tehnikas, piegāde, mantu pārvadāšana Valmierā, preču piegāde, krāvēju pakalpojumi , pārvadājumi, transporta pakalpojumi

CMA CGM Latvia, SIA

Skanstes 50a, Rīga LV-1013
Transporta pakalpojumi . Kuģu kravu pārvadājumi. Ūdens transports.

Mono-Logistik, SIA, Muitas un akcīzes noliktavas

Cesvaines 15, Rīga, LV-1073
Noliktavas, noliktavu pakalpojumi , kravas, kravu pārvadājumi, glabāšana, uzglabāšana. Muita., Transporta , autotransporta pakalpojumi . Autotransports. Avio. Kravu iepakošana. Konteineri.

Experc, SIA

Braslas 22c, Rīga LV-1035
Poliju,automašīnu transportēšana uz Zviedriju, auto transportēšana, autovedējs,auto vedējs,  auto transporta , pakalpojumi , auto transports, auto treilers, auto vešana, auto treileri, auto pārvešana, automašīnu

Euro Lom, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

Jūrmalas gatve 16b, Rīga LV-1083
Metāllūžņi, metāllūžņu pirkšana, metāllūžņu iepirkšana, metallūžņu uzpirkšana, metāls, metāllūžņu pieņemšna, Metāllūžņu nodošana, Metāllūžņu savākšana. Melnais metāls, melnie metāllūžņi, dzelzs, skārds, skārda lūžņi, gabarīts, gabarīta lūžņi, negabarīts, negabarīta lūžņi, čuguns, čuguna lūžņi. Krāsainie metāllūžņi, varš, vara lūžņi,

Komanda24, SIA, Latvijā lielākais pārvākšanās serviss

Laba cena – kvalitatīvs pakalpojums – Komanda24🤝
Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
"Komanda24" nodrošina pilnu risinājumu ciklu, ātru darbu izpildi un izdevīgas cenas.: ✓ Bezmaksas konsultācijas un cenu plāna sastādīšana. ✓ Pārvākšanās serviss privātpersonām, uzņēmumiem, ražošanas uzņēmumiem un birojiem. ✓ Pārvākšanās serviss arī brīvdienās klientam izdevīgākajā laikā. ✓ Pārvākšanās serviss gan Latvijā, gan visā Eiropā. ✓ Pilns risinājumu cikls: plānošana, risinājumu izstrāde, nepieciešamās dokumentācijas kārtošana, krāvēju pakalpojumi, demontāža un montāža, mantu iepakošana, kā arī transporta pakalpojumi. ✓ Ļoti uzmanīga attieksme pret jebkuru klienta mantu, kuru nepieciešams transportēt. ✓ Izdevīgas cenas. ✓ Individuāla pieeja katrai situācijai.

Izvēloties Komanda24 pārvākšanās servisa pakalpojumus, jūs varat būt droši, ka pakalpojumus sniedz profesionāļu komanda, kurai pieejami labākie tehniskie risinājumi.

Komanda24, SIA, Furgonu, pašizgāzēju, autotorņu un mikroautobusu noma

Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
"Komanda24" - furgonu, mikroautobusu un pašizgāzēju noma.:

"Komanda24" - furgonu, pašizgāzēju, autotorņu un mikroautobusunoma. Mazlietoti auto teicamā tehniskā un vizuālā stāvoklī, ir ļoti kompakti manevrētspējīgi un vadāmi ar B kategorijas autovadītāja apliecību. Minimālais nomas termiņš 2-3 dienas.

Gosselin Mobility Baltics, SIA

Jūrkalnes 15/25, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ Mājsaimniecības mantu pārvadāšana ✓ Globāls autotransports ✓ Mājdzīvnieku pārvadājumi visā pasaulē ✓ Ceļojošās izstādes ✓ Pārcelšanās pakalpojumi vēstniecībām un diplomātiem ✓ Pārcelšanās ar bērniem Par uzņēmumu:

Personīgo mantu un iedzīves pārvietošanās pakalpojumi Baltijas valstīs, Eiropā un visā pasaulē. Biroju arhīva, mēbeļu un iekārtu pārvešana. Kravu uzglabāšana. Starptautiskais transports. Muitas formalitātes. Apdrošināšana. Pārcelšanās, pārvākšanās serviss. Moving Services. Movers. Insurance. Relocation. Pet move. Storage.

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika

Zebra Cargo, SIA, Pārcelšanās serviss

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-1053
Apraksts: Kaut arī Zebra Cargo – pārvietošanās serviss speciālisti ir dibināta 1998. gadā, mūsu komanda, kas ir uzsākuši, vada un strādā šajā kompānijā ir ar ļoti bagātu pieredzi personīgo un biroja mantu pārvadāšanas biznesā ! Iespējams, ka mūsu darbiniekiem ir visbagātākā pārvešanas pieredze, jo lielākā daļa ir tie, kas 90. gadu sākumā Latvijā sāka piedāvāt klientiem šādu pārvietošanās servisu. Zebra Cargo augstu novērtē ikvienu pārcelšanās darbu. Attieksme ir balstīta, lai pārvietošanās darba rezultātā klients saņemtu vairāk, nekā sākumā ir gaidīts. Mēs gribam patīkami pārsteigt klientus. Mēs katru pārvietošanās darbu vēlamies paveikt pēc iespējas kvalitatīvāk un labāk. Mēs uzskatām, ka kvalitāte nav piedāvājama, bet gan tai ir jābūt praktiski piegādājamai.

THERMO KING, saldēšanas iekārtas, tehniskais serviss, SIA TTE (Truck & Trailer equipment)

Mazjumpravas 47, Rīga LV-1063
"THERMO KING" un "FRIGOBLOCK" - GARANTIJAS remonts.:

Aukstumu iekārtu, saldēšanas iekārtu, kondicionieru (tai skaitā kabīnes kondicionieru), autonomās apsildes iekārtu, kravas liftu apkope un remonts. Piedāvājam visa veida kravas virsbūves un to remontu. Veicam mikroautobusu pārbūvi un termoizolāciju ierīkošanu.

Inttrans, Autostiklu centrs

Garozes 2, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA “Inttrans” ir uzņēmums, kurš nodarbojas ar autostiklu mazum- un vairumtirdzniecību jau vairāk nekā 25 gadus. Jau sākotnēji par savu mērķi mēs esam izvirzījuši – kļūt par ikvienam patērētājam pieejamu auto stiklu tirgotāju un auto servisa pakalpojumu sniedzēju.

ZL.LV iesaka

Forwarder, SIA, muitas brokeri

Uriekstes 14a, Rīga LV-1005
Mēs piedāvājam:: ✓ Muita, eksports, imports ✓ Muitas brokeri, TIR Carnet aizpildīšana, TIR Carnet noformēšana ✓ Importa, eksporta, tranzīta procedūras ✓ Kravu deklarēšana, muitošana iekšzemē, atmuitošana ✓ Muitas dokumentu noformēšana ✓ Muitas pavaddokumentu aizpildīšana un noformēšana ✓ TIR carnet, Cmr, EXA IMA noformēšana ✓ Importa, tranzīta procedūras, eksporta, tranzīta procedūras, kravu deklarācija, muitas dokumenti, muitas pavaddokumenti, tranzītkravas ✓ Klienta pārstāvība muitā

AutoRentRiga, auto noma Rīga, Jūrmala, Lidosta

Turpinām strādāt klātienē!
Zolitūdes 71b, Rīga, LV-1029
Papildus aprīkojuma noma:: ✓ bērnu sēdeklīši - no 5 EUR par nomas dienu ✓ navigācijas sistēmas ar pilnām Latvijas un Eiropas kartēm - sākot no 5 EUR par nomas dienu ✓ jumta nodalījums – divpusīgi atveramie bagāžnieki - sākot no 5 EUR par nomas dienu Pieejamo automašīnu klases: ✓ Small ✓ Compact ✓ Middle ✓ SUV, 4x4 ✓ Business ✓ Lux ✓ Minivan, 8+1 ✓ Cargo

Jaunzeltiņi, SIA

Birztalu 9, Rīga LV-1015
Apraksts:

Uzņēmums "Jaunzeltiņi" atrodas Rīgas Brīvostā, Rīgas Universālā Termināla (RUT) teritorijā un sadarbojas ar visām kuģu aģentūrām, konteineru līnijām un gandrīz visām Rīgas ostas piestātnēm. Veic kravu pārkraušanas un uzskaites pakalpojumus, tostarp kravu konteinerizēšanu, noliktavu pakalpojumus, kokmateriālu apstrādes pakalpojumus, kravu stiprināšanu un citus ar kravu apstrādi un nosūtīšanu saistītus pakalpojumus. Uzņēmuma komandai ir ilggadēja darba pieredze loģistikas, ostas un transporta pakalpojumu jomā.

"Mēs zinām, kā drošāk, ātrāk un efektīvāk pārkraut un nogādāt jūsu kravas tur, kur jūs tās vēlaties nogādāt," apstiprina uzņēmums.

ZL.LV iesaka

KL Shipping, SIA

MIERĪGI PĀRVADĀJUMI PA JŪRU UN SAUSZEMI🚢🚚🚂
Gustava Zemgala gatve 83, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ sūtījumi uz un no jebkuras vietas pasaulē (sauszemes kravu pārvadājumi, avio kravu pārvadājumi, jūras kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi) ✓ kravu apdrošināšana ✓ noliktavu pakalpojumi ✓ dzelzceļa kravu ekspidēšana ✓ muitošana ✓ pārstāvība un klientu konsultēšana loģistikas jomā

Transocean Latvia, SIA

Duntes 23a-6.st., Rīga LV-1005
Kāpēc izvēlēties Transocean?:

Klientu prasības, kā arī kuģniecības līniju piedāvātā pārvadājumu kvalitāte ir ievērojami augusi. Transocean vienmēr ir izvēlējies pārstāvēt tikai tādas kuģniecības līnijas, kuru tehniskās un pakalpojumu kvalitātes īpašības ir uzticamas un mūsdienīgas, tādējādi tās var piedāvāt klientiem, eksportētājiem un importētājiem augstākās kvalitātes transporta pakalpojumus. Transocean personāls ir ļoti pieredzējis un profesionāli augsti kvalificēts. Zināšanu līmenis tiek pastāvīgi attīstīts un papildināts, pateicoties regulāri rīkotajiem apmācības kursiem un semināriem, kurus organizē pats uzņēmums vai to pārstāvētās līnijas.

Piegādes serviss, SIA

Vienības gatve 100, Rīga, LV-1004
Kravu pārvadājumi auto, kravu pārvadājumi, auto kravas, pārvietošanās serviss, transporta pārvadājumi, Krāvēju pakalpojumi . Būvmateriālu pārvadājumi.

TIMEX, Muitas deklaranti

Ropažu 24-11, Rīga LV-1039
Apraksts: Uzņēmums piedāvā pilnu muitas formalitāšu servisu! SIA "TIMEX” piedāvā muitas procedūru un kravas pavaddokumentu noformēšanas pakalpojumus.
Veicot vietējos un starptautiskos auto, jūras, dzelzceļa un aviotransporta kravu pārvadājumus, izplatīti ir loģistikas risinājumi, kuros krava tiek nogādāta saņēmējam, kombinējot dažādus transporta veidus, ļaujot izmantot vienotu ceļazīmi (Multimodal Bill of Lading). Kombinēto pārvadājumu priekšrocība ir optimāls maršruts, īsi piegādes termiņi un ērta dokumentu noformēšana gan klientam, gan muitas kontroles punktos. Pārvadājumiem iespējams izsekot līdzi, pārliecinoties par kravas atrašanās vietu un stāvokli.