Traumas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

METĀLA DURVIS Baltijas durvis, SIA

Drošas un skaistas durvis 💯
A.Deglava 45, Rīga LV-1035
Finierētas, frēzētas, laminētas, stiklotas, pVC. Dakstiņi, lapenes, jumtiņi, grili. Pirts krāsnis, Bullerjan apkures krāsns. Laistīšana sistēmas. Jumtiņi. Seifi. Internetveikals, internetveikali. Siltumnīcas, siltumnīca, pulverkrāsošana. Privātmāju, Māju ieejas durvis. Durvju ražošana. Ugunsdrošas durvis. Durvju remonts, labošana.

Baltās pūces, IK

Baltā 1b-403, Rīga LV-1055
attālinātās konsultācijas, psihosomatiski traucējumi, vecāku šķiršanās, krīzes intervence, bērnības traumas

Nataļjas Ļutikovas psihologa privātprakse

Viestura 17, Daugavpils LV-5401
Apraksts:

Konsultācijas klātienē un attālināti. Sertificēta klīniskā un veselības psiholoģijā. EMDR terapeite. Jums ir piemērota mana konsultācija, ja jūs vēlaties izdzīvot un izanalizēt:

✓ Neuzticību, neuzticēšanos vai vainas izjūtu, greizsirdību pret partneri ✓ Līdzatkarīgas attiecības un, kopumā, attiecības ar citiem cilvēkiem, kolēģiem ✓ Hronisku stresu, apātiju, izdegšanu darba vietā ✓ Fizisku un emocionālu vardarbība ✓ Nedrošības sajūtu, zemu pašvērtējumu un savas vērtības izjūtas krišanos ✓ Trauksmes sajūtu, panikas uzbrukumus, depresiju ✓ Eksistenciālo krīzi (dzīves jēgas un pašrealizācijas zudumu) ✓ Fobijas un dažādas bailes, tajā skaitā, bailes uzstāties, vadīt automobili, lidot ar lidmašīnu ✓ Seksuālās dzīves problēmas ✓ Grūtības ar bērna ieņemšanu ✓ Bērnu un šoka traumas ✓ Psihosomatiku

Ozoliņa Z. ģimenes ārsta prakse

Pieņem tikai pēc pieraksta!
Rīgas 10, Aloja, Limbažu nov. LV-4064
Apraksts:

Ozoliņš Zigurds - ģimenes ārsta prakse. Veselības pārbaude, slimību diagnostika, nosūtījumi pie speciālistiem, konsultācijas.

santehnika1.lv, SIA SP Trade, dušas kabīnes, vannas, masāžas vannas

Hipokrāta 55, Rīga, LV-1079
Par mums: Santehnika1.lv - mūsdienīgs santehnikas interneta veikals. Pieejamas dušas kabīnes no visas Eiropas. Lieliska kvalitāte. Ātrākās piegādes. 24 mēnešu garantija. Bezmaksas piegāde visā Latvijā.

Veselības centrs KRIOSAUNA -160ºCRYO Pārdaugavā

Uzvaras bulvāris 10, Rīga, LV-1048
Kriosaunas ieguvumi:: ✓ liela daudzuma tauku sadedzināšana ✓ augstas sportiskās formas uzturēšana, atjaunošana pēc traumām un fiziskajām slodzēm (palielina fizisko izturību par 6 – 8%); ✓ ādas tonizēšana, uzlabošana un tūsku likvidēšana; ✓ efektīva pretcelulīta procedūra; ✓ dažādu mugurkaula slimību profilakse; ✓ būtiska sāpju sindroma samazināšana un raksturīgas sastinguma artrozes, artrīta un radikulīta samazināšana; ✓ sagatavošana lielai neiru un fiziskai slodzei; ✓ organisma kopējā tonusa paaugstināšana, sāpju sliekšņa paaugstināšana; ✓ imunitātes pastiprināšana, rūdīšana; ✓ organisma novājināto funkciju atjaunošana; ✓ stresa, hroniskā noguruma, depresijas stāvokļa noņemšana; ✓ paģiru sindroma noņemšana; ✓ asinsrites uzlabošana; ✓ normalizē centrālās nervu sistēmas darbību un nervu sistēmas veģetatīvo darbību; ✓ alerģiskā stāvokļa likvidācija (bronhiālā astma, dermīti utt.); ✓ hronisko saslimšanas gadījumu profilakse, kas saistīti ar endokrīniem un imūniem procesiem;

Psihologa Sigitas Cīrules privātprakse

Eksporta 5, Rīga, LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Psihologa konsultācijas pieaugušajiem ✓ Psihologa konsultācijas jauniešiem un bērniem ✓ Smilšu terapijas metodes izmantošana darbā ar klientiem, kuriem grūti vai neiespējami runāt par savām emocijām un sajutām Apraksts:

Psihologs. Psihologa konsultācijas. Individuālais darbs ar pieaugušajiem un bērniem. Smilšu spēles terapijas metodes praktizētāja. Smilšu spēles terapijas metodes spēj rast saikni starp apzināto un bezapziņu. Terapijas process padara iespējamu jaunu, plašāku vai dziļāku skatījumu uz notiekošo. Terapijas procesa laikā no iekšējā haosa, pakāpeniski rodas iekšējā kārtība.  Darbs ar krīzēm – personības, attiecību, situatīvām. Darbs ar depresiju, trauksmi, veģetatīvo distoniju. Psiholoģiskā konsultēšana. Personības izpēte ar Latvijas klīnisko personības testu (LKPT).  Sniedz konsultācijas gan klātienē, gan attālināti - skype, whatsapp u.c.

Konsultēju latviešu un krievu valodā.

Fizioterapijas centrs Jēkabpilī

Rīgas 129, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra-fizioterapeita prakse Pļaviņās kopš 2019. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas, HIVAMAT un FOHOW bioenergomasāžas pakalpojumus. Fizioterapijas centra komanda seko līdzi mūsdienīgām metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu labāku ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Fizioterapijas centrs Līvānos

Domes 3-103, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts: Krūmiņa Aleksandra- fizioterapeita prakse Līvānos kopš 2021. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas pakalpojumus. Fizioterapijas centra  komanda seko līdzi mūsdienīgam metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu viskvalitātīvaku ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Fizioterapijas centrs Pļaviņās

Raiņa 55, Pļaviņas, Aizkraukles nov. LV-5120
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra - fizioterapeita prakse kopš 2012. gada sniedz profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas pakalpojumus. Fizioterapijas centra komanda seko līdzi mūsdienīgām metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu viskvalitatīvāko ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Fizioterapijas centrs Rēzeknē

18.novembra 16-305, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra - fizioterapeita prakse kopš 2012. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas, TENS terapijas  un FOHOW bioenergomasāžas pakalpojumus. Fizioterapijas centra  komanda seko līdzi mūsdienīgam metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu viskvalitatīvāko ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem.

Maksima Sputaja privātprakse, IK

Rīgas 111, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Pieņemam pēc iepriekšēja pieraksta.

Māra Jākobsone, masiere

Kuršu 18-2.st., Liepāja LV-3401
Par masieri: Sertificēta masiere ar vairāk kā 20 gadu darba pieredzi. Neiroenerģētiskā kinezioloģija. Masāža ar Tibetas dziedošajiem traukiem. Ārstnieciskā masāža, klasiskā masāža, hirudoterapeite (ārstēšana ar medicīniskajām dēlēm), limfodrenāža. Darba laiks: pēc pieraksta.

Life Harmony, SIA

Gustava Zemgala gatve 71a-4, 2.st., Rīga LV-1039
Par mums:

"Life Harmony" darbojas speciālisti ar ilggadēju pieredzi un zināšanām par cilvēka ķermeni un tā atveseļošanu. Rehabilitācijas centra procedūrās tiek apvienotas dažādas medicīnas un dziedināšanas metodes no visas pasaules, piemēram, senās latviešu fitoterapijas zināšanas, Tibetas medicīna, Ajūrvēda, kā arī tiek ņemti vērā jaunākie pētījumi tradicionālās medicīnas jomā. Tas veido šī centra unikalitāti un daudzpusīgo pieeju ikkatram klientam. Mēs piedāvājam ārstnieciskās masāžas, aromamasāžas, fitoterapijas, kā arī citas spa un masāžu procedūras. Tiek sniegti profesionāli apmācību kursi, lai interesenti kļūtu par pieprasītiem meistariem!

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Veselības centrs KRIOSAUNA -160ºCRYO Purvciemā

Stirnu 10, Rīga, LV-1082
Kriosauna, krioterapija, kriomasāža, krioprocedūra, krio, celulīta samazināšanās, ādas slimību ārstēšana, seboreja, aukstuma terapija, sporta medicīna, organisma atjaunošana, ķermeņa atjaunošana, fizikālā terapija, psoriāze, rehabilitācija, notievēšanas procedūras, enerģijas atjaunošana, balsts kustību aparāta ārstēšana,

DentaVita, zobārstniecība visai ģimenei

Zobārsti- profesionāļi kuriem uzticas !
Latgales 283, Rīga LV-1063
Apraksts:

"DentaVita" - zobārstniecība Ķengaragā. Zobārsts Ķengaragā. Laipni lūdzam "Dentavita", mūsdienīgā un saulainā zobārstniecības klīnikā, kura atrodas netālu no lielākā Rīgā transporta krustceļa Dienvidu tilta, atsevišķi stāvošajā, pilnīgi renovētajā ēkā ar ērtu stāvvietu. Mēs sniedzam visa veida zobārstniecības pakalpojumus: ārstēšanas, protezēšanas, implantācijas, higiēnas un estētiskās stomatoloģijas jomā. Ja jūs vēlaties būt pārliecināti par savu smaidu un savu zobu veselību vai jums ir vajadzīga neatliekamā stomatoloģiskā palīdzība, vai jūs vienkārši meklējat drošu zobārstu savai ģimenei, mēs vienmēr atradīsim labāko risinājumu katra klienta smaidam un laikam.

Vītols un Vītols, SIA

Raiskuma 1-2.st., Rīga, LV-1006
Pakalpojumi:: ✓ Ginekologa konsultācijas ✓ Grūtnieču aprūpe ✓ Ginekoloģiska ultrasonogrāfija ✓ Ambulatora histeroskopija ✓ Laparoskopiskas operācijas ✓ Histeroskopiskas operācijas ✓ Maksts pieejas operācijas ✓ Konvenciālās operācijas

Pārventas veterinārā ambulance, IU

Turpinām strādāt klātienē!
Tārgales 48, Ventspils, LV-3602
Pakalpojumi:: ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Digitālais Rentgens ✓ Videoendoskopija ✓ Laparaskopija ✓ Artroskopija ✓ Terapija ✓ Ķirurģija Par mums: IU “Pārventas veterinārā ambulance” no 1997. gada sniedz veterinārmedicīnas pakalpojumus diagnostikā, ķirurģijā un terapijā. Klientu ērtībām ierīkota plaša uzgaidāmā zāle ar svariem, uz kuriem arī ikdienā varat sekot līdzi jūsu dzīvnieka svaram. Moderna veterinārā aptieka ar plašu zāļu un dzīvnieku barību klāstu.

Brokāne A. psihologa prakse

Brāļu Skrindu 9-3.st., Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Konsultēšana ✓ Sociālo, emocionālo un kognitīvo prasmju apgūšana, ✓ ABA terapija ✓ Aromapsiholoģija- olfaktoterapija ✓ Psiholoģiskā izpēte bērniem vecumā no 6-16 gadiem, psihologa atzinuma sagatavošana pedagoģiski medicīniskai komisijai.

Psihologs bērniem

Psihologs vecākiem

Psihologs pieaugušajiem