Treileri, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

DLL-Transports, SIA, Auto kravas no/uz Vāciju, MEGA treileru pakalpojumi

Emburga, "Vēzīši" , Cieceres pagasts, Saldus nov. LV-3851
Pakalpojumi: ✓ Kravas pārvadājumi un loģistika ✓ Lielgabarīta - negabarīta pārvadājumi ✓ Mega treileru kravas pārvadājumi ✓ Būvtehnikas pakalpojumi Par uzņēmumu:

SIA DLL-Transports nodarbojas ar starptautiskiem kravu pārvadājumiem. Pārvadājam kravas pa Eiropas Savienības valstīm, no Latvijas uz Vāciju, Holandi, Belģiju, Franciju, Austriju, Itāliju un Skandināvijas valstīm. Pašlaik mūsu rīcībā ir divpadsmit kravas automašīnas, tajā skaitā divi megatreileri. No Eiropas valstīm uz Latviju piedāvājam salikto kravu pārvadāšanu un varam pārvadāt arī bīstamās kravas (ADR). Mūsu firmai ir augstas prasības par precīzu un perfekti izpildītu darbu un attieksmi pret to.

Burtakas, SIA, Atpūtas komplekss, viesu nams Vidzemē

"Burtakas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Piedāvājam: ✓ Pirts ✓ Peldvietas dīķos ✓ Kubla pirts ✓ Aktīva atpūta ✓ Brauciens ar laivu ✓ Viesu nams ✓ Romantiskais namiņš diviem Atpūtas komplekss:

Laipni lūdzam ar visu ģimeni un draugu pulku brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Vārda tiešā nozīmē – velnišķīgi labi atpūsties!

CRANE EXPERT, SIA

Tīruma 1, Rīga, LV-1058
Apraksts:

Autoceltņu noma un kravu pārvadājumi. "CRANE EXPERT" ir speciālistu komanda, kura, rūpējoties par drošu kravu celšanas darbu norisi, pēc klientu pieprasījuma veiks objektu apsekošanu un kravu celšanas darbu organizāciju, kā rezultātā piedāvās klientu rīcībā nepieciešamās kapacitātes kravu celšanas tehniku, to iznomājot ar operatoru, kuram ir nepieciešamās kompetences šo tehniku profesionāli vadīt. Veicam dažādu kravu, tostarp lielgabarīta un smagsvara kravu pārvadājumus un dažādu ražotāju un izlaiduma gada kravas autoceltņu un manipulatoru diagnostiku un remontu.

Lauris Restaurant Service, Grill restorāns, ātro uzkodu treilers

Baznīcas 2b, Jūrmala, LV-2015
Apraksts: Dažādu valstu virtuves tradīciju apkopojums, izmantojot labākās vietējās un ārvalstu izejvielas Laura Aleksejeva un komandas izpildījumā. Mūsu šefpavāra Laura Aleksejeva un pavāru radošā pieeja darbam pārvērš maltīti aizraujošā garšu nokrāsu ceļojumā un ļauj būt par vienu no populārākajiem restorāniem Jūrmalā.

AutoClean, VIEGLO, SMAGO KRAVAS auto mazgāšana, auto salona tīrīšana, dezinfekcija

Akmeņu 45a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumu kvalitāte:

AUTOCLEAN MAZGĀTAVA

Dubultefekts - ĀTRI UN TĪRI!

ĀTRAIS EĻĻAS SERVISS OGRĒ. EĻĻAS MAIŅAS, NOMAIŅA OGRĒ.

ĀTRAIS AUTO RIEPU SERVISS, RIEPU MAIŅA , RIEPU MONTĀŽA OGRĒ.

IZPŪTĒJU MAZGĀŠANA

 

AKM Trans, SIA, auto transportēšana, pārvadāšana

Rumbula, Kaudzīšu 58, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
SIA AKM Trans pakalpojumi:: ✓ Automašīnu transportēšana no/uz Eiropas Savienības valstīm, Skandināviju, Baltijas un NVS valstīm ✓ Automašīnu piegāde no ražotāja vai noliktavas līdz klientam ✓ Transportējamo automašīnu apdrošināšana, izmantojot TIR Carnett un CMR apdrošināšanas ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Pilnīgu transportēšanas procesu vadīšana ✓ Maršrutu aprēķināšana pēc Map&Guide proffessional, Googlemaps un Auto route 2010 ✓ Automašīnu pirmspārdošanas sagatavošana ✓ Noliktavas pakalpojumi

Heders, SIA, kravu pārvadājumi, horizontālā urbšana, tahogrāfi

Ganību dambis 26, Rīga LV-1005
✓ Tahogrāfi. ✓ Horizontālā urbšana. ✓ Kravu pārvadājumi Eiropa, Krievija. ✓ Starptautiskie kravu pārvadājumi. ✓ Kravas auto evakuācija. ✓ Smagās tehnikas, traktoru, kombainu evakuācija. ✓ Auto treilera, auto vedēja pakalpojumi. ✓ Tahogrāfu tirdzniecība, uzstādīšana, remonts, pārbaude, sertifikācija.

Birzes, ZS

"Birzes" , Vadakstes pagasts, Saldus nov. LV-3895
Par mums:

Saimniecības pamatnodarbošanās ir lauksaimnieciskā ražošana: lopkopība un graudkopība, bez tam tā nodarbojas ar mežizstrādi un šķeldas materiāla sagatavošanu. JCB traktors, universāls iekrāvējs.

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

Autoevakuators LS Transports, SIA

Mūrmuižas 20, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi: ✓ Auto evakuatora pakalpojumi ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Autoserviss  Par uzņēmumu:

"LS transports", SIA pamatnodarbošanās ir auto evakuatora pakalpojumi 24/7 Valmierā, Vidzemē, Latvijā. Autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa. Auto SOS. Transporta pakalpojumi. Autoservisa pakalpojumi Valmierā.

Neptūns, restorāns, kempinga vieta Jūrmalā

Atpūties zaļi!
Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala LV-2012
Apraksts:

Restorāns "Neptūns" ir senākais “zaļi” domājošs restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 42 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā. Pie mums plašā izvēlē atradīsiet nepelnīti piemirstus klasiskos ēdienus no Latvijas nacionālās un padomju virtuves, kā arī Eiropas virtuves ēdienus no vietējiem sezonas produktiem. Neatkarīgi no sezonas grilējam uz atvērtā grila visa gada garumā. Karstās vasaras dienās jūsu rīcībā ir terase ar nojumi, savukārt ziemas laikā restorāna zāle ar vēsturisku auru un banketu-semināru zāle ar kamīnu. Īpaši gaidīti viesi pie mums ir ģimenes ar bērniem – piedāvājam bērnu istabu, āra rotaļlaukumu, veselīgus ēdienus un izklaidējošus bērnu rītus. Atpūties “zaļi” vietā, kur pazūd steiga!

Vecvagari M, SIA

Dzirnavu 13, Saldus, Saldus nov., LV-3801
SIA "Vecvagari M" darbības virzieni:: ✓ Mežizstrāde (sortimentu sagatavošana pievešana) ✓ Kokmateriālu pārvadājuma pakalpojums ✓ Smagsvara treilera pakalpojums ✓ Meža mašīnu remonts, metālapstrāde

Stārķi, ZS

Vēdenieši, "Starķi" , Susāju pagasts, Balvu nov. LV-4584
Mežizstrāde: ✓ Cirsmu izstrādes darbi ✓ Meža atjaunošana ✓ Jaunaudžu kopšana ✓ Meža tehnikas, treilera pakalpojumi Meliorācijas pakalpojumi: ✓ Ekskavatora pakalpojumi ✓ Dīķu rakšana un tīrīšana ✓ Grāvmalu pļaušana ZS "Stārķi" Viļakā: Mūsu uzņēmums darbojas jau kopš 1993. gada, un mūsu darbības pamatvirziens ir mežizstrādes darbi, kā arī piedāvājam: ✓ naftas produktu mazumtirdzniecību, ✓ blakus uzpildes stacijai Stārķi atrodas automazgātava, kur piedāvājam auto mazgāšanu, salona tīrīšanu, ✓ pārtikas  preces, ✓ auto  preces, ✓ meliorācijas pakalpojumus.

DZ Automeistars, SIA, Riepu serviss

Lietuvas šoseja 5, Jelgava LV-3001
Autoservisa pakalpojumi:: ✓ radiatoru noņemšana/uzstādīšana ✓ sūkņu maiņa ✓ termostata maiņa ✓ dzesēšanas šķidruma maiņa ✓ dzinēju un ātrumkārbu maiņa ✓ siksnu pievada, zobsiksnas maiņa ✓ aizdedzes sistēmas sveču maiņa ✓ dzinēja galvas blīves maiņa ✓ sajūga komplekta maiņa ✓ auto sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ auto diagnostika ✓ palīdzība uz ceļa Jelgavas robežās

Auto Evakuācijas Serviss Cēsis

Priekuļi, Raiņa 8a-1, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Apraksts: Auto Evakuācijas Serviss ir ātrs palīgs neparedzētos brīžos, lai nogādātu Jūsu auto nepieciešamajā vietā.

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produktu grupas: ✓ Asis, bremzes, stūres mehānismi ✓ Apgaismojums un elektroiekārta ✓ Ķīmiskie produkti, kopšanas līdzekļi, krāsas ✓ Pneimatikas un elektronikas detaļas ✓ Kabīnes detaļas, borta aprīkojums ✓ Automobiļa komponenti un kravas stiprināšana ✓ Atsperes, amortizatori ✓ Hidraulika ✓ Dzesēšana un kondicionēšana ✓ Motoru un un transmisijas detaļas ✓ Cisternu detaļas ✓ Darbnīcu un uzņēmumu aprīkojums ✓ Lauksaimniecībai

Radi, SIA, atpūtas viesu nams - viesnīca pie Cieceres ezera

"Radi" , Cieceres pagasts, Saldus nov., LV-3851
Kempingspie ezera, Atpūta pie ezera, Viesu nams pie ezera, Cieceres ezers, Semināri, kempings, laivas, Ūdensslēpošana, makšķerēšana, viesnīca, hotel, svinības. Sporta spēļu rīkošana. Kāzu rīkošana, kāzu svinības, kāzas. Telpas kāzām. Ēdināšana, Telšu vietas. Ģimenes svētki. Bērnu laukums. Sporta laukums. Treileru vietas, kemperu vietas.

Digi Media, SIA

Latgales 322, Rīga LV-1063
Apraksts:

"Digi Media" piedāvā plašu pakalpojumu klāstu TV, kino un reklāmas industrijas jomā, bet specializējas audiovizuālo materiālu lokalizēšanā un formatēšanā (konvertēšanā). Piedāvājam DCP, Blu-ray, DVD un HD risinājumus, tulkošanas pakalpojumus, subtitru sagatavošanu, ieskaņošanas un dublāžas pakalpojumus; video, audio un foto pakalpojumus.

ZL.LV iesaka

Dieniņas, lauku māja

Bērzciems, "Dieniņas" , Engures pagasts, Tukuma nov. LV-3113
Apraksts: Izdarības un jautrība Zvejnieku sētā „Dieniņas” ekskursantiem. Degustācija un ekskursija pie jūras un sētā. Namiņš ir restaurēts, bet tajā saglabāts viss senlaicīgais – gan mēbeles, gan iekārtojums. Protams, tajā ir arī mūsdienīgas labierīcības. Atkarībā no sezonas “Dieniņās” tiek piedāvātas kaltētas butes, karsti kūpināti luči un zuši, karsti kūpinātas butes, sīgas, mencas, reņģes, brekši, salakas, vimbas, asari, uz oglēm ceptas brētliņas un citas vietējās zivis. Tāpat tiek iepirktas un gatavotas karpas, nēģi, siļķes, skumbrijas.

Mikor, SIA

Brodi, Brīvības 2, Ābeļu pagasts, Jēkabpils nov., LV-5201
Apraksts:

SIA “MIKOR” dibināta 1992. gada 2. oktobrī. Veicam šādus darbus un pakalpojumus: ceļu būvi un ceļu uzturēšanu, ceļu būves materiālu ražošanu, beramo kravu pārvadāšanu, karjeru izstrādi. Veicam ceļu marķējuma, ceļu zīmju un barjeru montāžas darbus. Celtniecības būvdarbus. Ģeodēzisko darbu mērniecību. Tehnikas nomu un visu veidu riepu montāžu. SIA “Mikor” nodarbina vidēji 90-100 darbinieku. Mēs lepojamies ar saviem darbiniekiem, kuri spēj nodrošināt kvalitatīvu un profesionālu pieeju uzdotajiem darbiem. Mūsu kolektīvs māk labi strādāt!