Treileru noma, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Garants LZ, SIA

Tārgale, "Vējrozes" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
ekskavators, ekskavators ar riteņiem, Katapilors, grāvju tīrīšana, rakšana, zemes darbi, rakšanas darbi, noma , Kanalizācijas rakšana, grāvju rakšana, rakšanas darbu pakalpojumi, ekskavatoru pakalpojumi, ekskavatora noma

Tolmets Vidzeme, SIA, Cēsu metāllūžņu iepirkšanas punkts

Rūpniecības 17, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Tolmets. Tolmets Vidzeme. Tolmets Cēsis, Valmiera, Limbaži, Valka, Rūjiena, Smiltene, Gulbene, Balvi, Salacgrīva, Madona, Alūksne. Metāllūžņi, metāllūžņu pirkšana, metāllūžņu uzpirkšana, metāllūžņu iepirkšana. Metāllūžņu izvešana, aizvešana, rūpniecisko atgriezumu, tehnikas utilizācija, elektrotehnikas, datortehnikas

WEEKAMPER, SIA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
Jumta telts, IKamper jumta teltis, telts uz auto jumta, telts uz mašīnas jumta, jumta telts noma , kemperi, Rīga, kemperi, izīrē kemperi, angļu kemperi, kemperis noma , kemperu tirdzniecība, kemperis, auto kemperi

Ugo Auto, SIA, KOGEL OFICIĀLAIS DĪLERS, KOGEL PĀRSTĀVNIECĪBA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
, komerctransporta tirdzniecība, piekabju noma , piekabes noma , gardīne, auto tirdzniecība, automašīnu, , kravas busu noma , kravas mikroautobusu noma , kravas automašīnas, kravas auto tirdzniecība, kravas automašīna

Niedrāji MR, SIA

Ugāle, "Jaundarbnīcas" , Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Mežizstrāde, mežsaimniecība, meža īpašumu pirkšana, meža cirsmu pirkšana, metālapstrāde. Pērk mežus, pērk cirsmas, forvardera pakalpojumi, metāla rezerves daļu restaurācija. Izstrādāti meži, Meži, Mežu pirkšana, Pērk mežus, Mežs, Mežu pirkšana, pērk mežus, mežs, izstrādāt mežus, daļēji izstrādāti meži, pērk mežu, mežu īpašumu pirkšana,

Rezerve, Autocentrs, auto serviss

Esiet laipni gaidīti pie mums klātienē!
Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
gāzes uzstādīšana uz auto, auto stiklu remonts, tehniskā apkope un diagnostika, pilna servisa auto noma

MTE, SIA, Meliorācija, ceļu būve un uzturēšana, būvtehnikas pakalpojumi

Saules 67, Madona, Madonas nov., LV-4801
Būvtehnika Madonā, Karjeru izstrāde, minerālmateriālu sagatavošana, grants, karjeru izstrādes tehnikas noma

Leana, SIA kemperu noma

Rūpniecības 39, Jelgava LV-3008
Kemperi, kemperu noma , kempera noma , komfortabls kemperis, ērts kemperis, luksusa kemperis, luksusa, auto noma , ceļojumi, īre, elektro velosipēdu noma , sadzīves ķīmija, atšķaidītāji, skābes, antifrīzs,

Aleksis M, SIA, pārvietojamās biotualetes

Spilves 22, Rīga LV-1055
tualete uz piekabes, tualetes kabīnes ar roku mazgājamo ierīci, tualetes kabīnes ar izlietni, biotualetes noma , Mobilais žogs, pārvietojamais žogs, mobilā žoga noma , mobilā žoga pasākumiem, mobilā žoga piegāde, žogs

AE24, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa

Rīga
Cenas:

Evakuatora pakalpojumu cenas Rīgas robežās

✓ Vieglie auto no 35.00 EUR ✓ Džipi no 40.00 EUR ✓ Busi no 40 EUR ✓ Traktortehnika no 40.00 EUR

Evakuācija nakts laikā (Rīga)

✓ Visiem auto veidiem pēc vienošanās

Evakuatora pakalpojumu cenas ārpus Rīgas robežām

✓ Visiem auto veidiem no 40.00 EUR (plus 0,60 par km) ✓ 100km no Rīgas 0.50 - 1.00 EUR/km + no 30.00 EUR ATKARĪBĀ NO SITUĀCIJAS (JO TĀLĀK, JO LĒTĀK)

Evakuācija nakts laikā (ārpus Rīgas) - Visiem auto veidiem pēc vienošanās. 

✓ Pakalpojumu cenās nav iekļauts PVN 21%. ✓ Neparedzētu apstākļu dēļ cenas var mainīties. ✓ Precīzas cenas var uzzināt, konsultējoties pa tālruni. Individuāla pieeja katram klientam. ✓ Ja klienta vainas dēļ evakuatoram ir jāgaida, papildus tiek pieskaitīti 20.00 EUR/h.

Baltic Bullet Liner, SIA, Poliuretāna virsmu apstrāde

Andrejostas 17, Rīga, LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Aizsargpārklājums transportlīdzekļiem ✓ Aizsargpārklājums vides objektiem ✓ Poliuretāna lietojums militāriem mērķiem ✓ Industriālie aizsargpārklājumi ✓ Putuplasta izstrādājumi Izsmidzināms poliuretāna pārklājums:

"Baltic Bullet Liner" kā uzņēmums pastāv jau no 2013. gada, toties uzņēmuma darbības pirmsākumi meklējami 2007. gadā, kad Latvijā ienāca un tika apgūta poliuretāna tehnoloģija/tās sniegtās priekšrocības. Uzņēmuma īpašnieks gadu gaitā apguva poliuretāna klāšanas tehnoloģiju un šobrīd, saglabājot nemainīgu uzņēmuma profesionāļu sastāvu, ir spējīgs nodrošināt augstākās kvalitātes poliuretāna pārklājumu jebkurām virsmām, priekšmetiem un objektiem. Baltic Bullet Liner gadu gaitā ir izvērsis savu darbību, piedāvājot poliuretāna pārklājumus ne tikai transporta līdzekļiem, bet arī grīdu segumiem, dekoriem, dizaina elementiem un vēl daudz citiem priekšmetiem un risinājumiem. Kā jaunākais darbības virziens, ko piedāvā uzņēmums, ir CNC putuplasta griešana, īstenojot dažādākās klientu vēlmes, papildus piedāvājot pārklāt radītos objektus ar aizsargājošo vai dekoratīvo poliuretāna slāni.

Burtakas, SIA, Atpūtas komplekss, viesu nams Vidzemē

"Burtakas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Piedāvājam: ✓ Pirts ✓ Peldvietas dīķos ✓ Kubla pirts ✓ Aktīva atpūta ✓ Brauciens ar laivu ✓ Viesu nams ✓ Romantiskais namiņš diviem Atpūtas komplekss:

Laipni lūdzam ar visu ģimeni un draugu pulku brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Vārda tiešā nozīmē – velnišķīgi labi atpūsties!

CRANE EXPERT, SIA

Tīruma 1, Rīga, LV-1058
Apraksts:

Autoceltņu noma un kravu pārvadājumi. "CRANE EXPERT" ir speciālistu komanda, kura, rūpējoties par drošu kravu celšanas darbu norisi, pēc klientu pieprasījuma veiks objektu apsekošanu un kravu celšanas darbu organizāciju, kā rezultātā piedāvās klientu rīcībā nepieciešamās kapacitātes kravu celšanas tehniku, to iznomājot ar operatoru, kuram ir nepieciešamās kompetences šo tehniku profesionāli vadīt. Veicam dažādu kravu, tostarp lielgabarīta un smagsvara kravu pārvadājumus un dažādu ražotāju un izlaiduma gada kravas autoceltņu un manipulatoru diagnostiku un remontu.

AutoClean, VIEGLO, SMAGO KRAVAS auto mazgāšana, auto salona tīrīšana, dezinfekcija

Akmeņu 45a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumu kvalitāte:

AUTOCLEAN MAZGĀTAVA

Dubultefekts - ĀTRI UN TĪRI!

ĀTRAIS EĻĻAS SERVISS OGRĒ. EĻĻAS MAIŅAS, NOMAIŅA OGRĒ.

ĀTRAIS AUTO RIEPU SERVISS, RIEPU MAIŅA , RIEPU MONTĀŽA OGRĒ.

IZPŪTĒJU MAZGĀŠANA

 

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

Neptūns, restorāns, kempinga vieta Jūrmalā

Atpūties zaļi!
Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala LV-2012
Apraksts:

Restorāns "Neptūns" ir senākais “zaļi” domājošs restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 42 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā. Pie mums plašā izvēlē atradīsiet nepelnīti piemirstus klasiskos ēdienus no Latvijas nacionālās un padomju virtuves, kā arī Eiropas virtuves ēdienus no vietējiem sezonas produktiem. Neatkarīgi no sezonas grilējam uz atvērtā grila visa gada garumā. Karstās vasaras dienās jūsu rīcībā ir terase ar nojumi, savukārt ziemas laikā restorāna zāle ar vēsturisku auru un banketu-semināru zāle ar kamīnu. Īpaši gaidīti viesi pie mums ir ģimenes ar bērniem – piedāvājam bērnu istabu, āra rotaļlaukumu, veselīgus ēdienus un izklaidējošus bērnu rītus. Atpūties “zaļi” vietā, kur pazūd steiga!

Solinna, IK, Piekabju noma

Kurzemes 57, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts:

”Solinna” IK nodarbojas ar vieglo automašīnu piekabju nomu. Nomājam dažādas vieglo automašīnu piekabes, auto vedamos treilerus, cieto sakabi. Papildus dodam arī štropes kravas nostiprināšanai un pārejas, ja nepieciešams. Piekabes iespējams saņemt un atdot arī brīvdienās un pēc darba laika (iepriekš piezvanot). Piekabes lūdzam rezervēt savlaicīgi.

Radi, SIA, atpūtas viesu nams - viesnīca pie Cieceres ezera

"Radi" , Cieceres pagasts, Saldus nov., LV-3851
Treileru vietas, kemperu vietas. Peldvieta. Labiekārtotas istabas viesu mājā, namā., Telpu noma . Sporta spēles. Semināri, pasākumi, semināru, konferenču telpas. Korporatīvie pasākumi.

Mikor, SIA

Brodi, Brīvības 2, Ābeļu pagasts, Jēkabpils nov., LV-5201
Apraksts:

SIA “MIKOR” dibināta 1992. gada 2. oktobrī. Veicam šādus darbus un pakalpojumus: ceļu būvi un ceļu uzturēšanu, ceļu būves materiālu ražošanu, beramo kravu pārvadāšanu, karjeru izstrādi. Veicam ceļu marķējuma, ceļu zīmju un barjeru montāžas darbus. Celtniecības būvdarbus. Ģeodēzisko darbu mērniecību. Tehnikas nomu un visu veidu riepu montāžu. SIA “Mikor” nodarbina vidēji 90-100 darbinieku. Mēs lepojamies ar saviem darbiniekiem, kuri spēj nodrošināt kvalitatīvu un profesionālu pieeju uzdotajiem darbiem. Mūsu kolektīvs māk labi strādāt!

Res-Met, SIA

Esam atvērti un strādājam.
Krautuves 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

"Res-Met", mūsdienīgi materiālu otrreizējās izmantošanas pakalpojumi uzņēmumiem, metāli, rūpniecības izejvielas, demontāžas pakalpojumi, būvgružu otrreizēja izmantošana, elektroiekārtu un elektronikas otrreizējā izmantošana, materiālu otrreizējas izmantošanas pakalpojumi (RE-USE) konteineri un transporta, treileru pakalpojumi. Privātpersonām nojaukšanas un izjaukšanas pakalpojumi, transportlīdzekļi, akumulatori un baterijas.