Treileru noma, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Experc, SIA

Braslas 22C, Rīga, LV-1035
Auto transportēšana, Automašīnu transportēšana, Autovedējs. Vieglo automašīnu transportēšana no Eiropas valstīm, vieglo automašīnu transportēšana uz Eiropas valstīm, vieglo automašīnu transportēšana no Anglijas,vieglo automašīnu transportēšana no Zviedrijas, vieglo automašīnu transportēšana no Holandes, vieglo automašīnu

AE24, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa

Rīga
Cenas:

Evakuatora pakalpojumu cenas Rīgas robežās

✓ Vieglie auto no 35.00 EUR ✓ Džipi no 40.00 EUR ✓ Busi no 40 EUR ✓ Traktortehnika no 40.00 EUR

Evakuācija nakts laikā (Rīga)

✓ Visiem auto veidiem pēc vienošanās

Evakuatora pakalpojumu cenas ārpus Rīgas robežām

✓ Visiem auto veidiem no 40.00 EUR (plus 0,60 par km) ✓ 100km no Rīgas 0.50 - 1.00 EUR/km + no 30.00 EUR ATKARĪBĀ NO SITUĀCIJAS (JO TĀLĀK, JO LĒTĀK)

Evakuācija nakts laikā (ārpus Rīgas) - Visiem auto veidiem pēc vienošanās. 

✓ Pakalpojumu cenās nav iekļauts PVN 21%. ✓ Neparedzētu apstākļu dēļ cenas var mainīties. ✓ Precīzas cenas var uzzināt, konsultējoties pa tālruni. Individuāla pieeja katram klientam. ✓ Ja klienta vainas dēļ evakuatoram ir jāgaida, papildus tiek pieskaitīti 20.00 EUR/h.

CRANE EXPERT, SIA

Tīruma 1, Rīga, LV-1058
Apraksts:

Autoceltņu noma un kravu pārvadājumi. "CRANE EXPERT" ir speciālistu komanda, kura, rūpējoties par drošu kravu celšanas darbu norisi, pēc klientu pieprasījuma veiks objektu apsekošanu un kravu celšanas darbu organizāciju, kā rezultātā piedāvās klientu rīcībā nepieciešamās kapacitātes kravu celšanas tehniku, to iznomājot ar operatoru, kuram ir nepieciešamās kompetences šo tehniku profesionāli vadīt. Veicam dažādu kravu, tostarp lielgabarīta un smagsvara kravu pārvadājumus un dažādu ražotāju un izlaiduma gada kravas autoceltņu un manipulatoru diagnostiku un remontu.

AutoClean, VIEGLO, SMAGO KRAVAS auto mazgāšana, auto salona tīrīšana, dezinfekcija

Akmeņu 45A, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumu kvalitāte:

AUTOCLEAN MAZGĀTAVA

Dubultefekts - ĀTRI UN TĪRI!

ĀTRAIS EĻĻAS SERVISS OGRĒ. EĻĻAS MAIŅAS, NOMAIŅA OGRĒ.

ĀTRAIS AUTO RIEPU SERVISS, RIEPU MAIŅA , RIEPU MONTĀŽA OGRĒ.

IZPŪTĒJU MAZGĀŠANA

 

Neptūns, restorāns, kempinga vieta Jūrmalā

Atpūties zaļi!
Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala LV-2012
Apraksts:

Restorāns "Neptūns" ir senākais “zaļi” domājošs restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 42 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā. Pie mums plašā izvēlē atradīsiet nepelnīti piemirstus klasiskos ēdienus no Latvijas nacionālās un padomju virtuves, kā arī Eiropas virtuves ēdienus no vietējiem sezonas produktiem. Neatkarīgi no sezonas grilējam uz atvērtā grila visa gada garumā. Karstās vasaras dienās jūsu rīcībā ir terase ar nojumi, savukārt ziemas laikā restorāna zāle ar vēsturisku auru un banketu-semināru zāle ar kamīnu. Īpaši gaidīti viesi pie mums ir ģimenes ar bērniem – piedāvājam bērnu istabu, āra rotaļlaukumu, veselīgus ēdienus un izklaidējošus bērnu rītus. Atpūties “zaļi” vietā, kur pazūd steiga!

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Mūsu misija::

1. Nodrošināt nemainīgi augstu kvalitāti. Mēs saviem klientiem garantējam godīgu servisu, nodrošinot pēc pieprasījuma piegādes atrunātā laikā.

2. Vienmēr uzņemties atbildību. Katru kravas pārvadājumu veicam precīzi un atbildīgi.

3. Pielāgoties specifiski Klienta vēlmēm. Mums svarīgs ir klients, par prioritāti nosakot katra klienta vēlmes un vajadzības.

HCT Automotive, SIA

Vienības gatve 181, Rīga LV-1058
Apraksts: Autoservisu aprīkojums, autoceltņi, personāla pacēlāji, piekabes.

Kurbads, Kravas auto serviss

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Kravas automašīnu remonts un apkope:: ✓ Automašīnas sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Ritošās daļas remonts un apkopes ✓ Agregātu remonts (reduktori, ātrumkārbas, dzinēji, sajūgi) ✓ Augstspiediena sūkņu un sprauslu remonts ✓ Hidraulikas remonts, apkopes un diagnostika ✓ Kravas automašīnu liftu remonts, apkopes un diagnostika ✓ Datordiagnostika (TEXA) ✓ Auto elektriķa pakalpojumi; ✓ Detaļu atjaunošana (metināšana, virpošana) ✓ Agregātu mazgāšana ✓ Pēc avārijas defektācija, tāmēšana un remonts, krāsošana ✓ Virsbūvju remonts un krāsošana ✓ Alumīnija metināšana ✓ Gaisa kondicionēšanas sistēmas pārbaude un uzpilde ✓ Izbraukuma remonti

JIK autoevakuators, IK, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Ausekļa 3, Rīga LV-1010
Apraksts: AUTOEVAKUATORS 24/7! Vietai nav nozīmes. Evakuēsim no jebkuras vietas, visos laikapstākļos, par draudzīgām cenām. LICENCĒTS auto evakuācijas pakalpojumu sniedzējs, auto evakuācijas APDROŠINĀŠANA, komerciālo kravu pārvadātājs. Sadarbojoties ar mums, varat aizmirst par stresu, kurš rodas, kad lai tiktu uz evakuatora ir jābrauc pa laipām ar risku, ka auto var nokrist, bamperis netiks sabojāts vai norauts, auto apakša tiek skrāpēta un bojāta, tam uzsēžoties uz evakuatora lafetes. Ar mūsu lafeti, šādi brīnumi nebūs jāpiedzīvo, viss notiks droši, ātri un saudzīgi.

Defia, SIA, Rīgas birojs

Ūnijas 18, Rīga, LV-1084
Piekabe, piekabju noma , piekabju tirdzniecība, auto piekabes, pārdod piekabi, pārdod piekabes, piekabju, , auti piekabes un treileri, treileru noma , treileru tirdzniecība, auto platformas, auto platformu noma

Neverenc, SIA

Krūzes 38A, Rīga LV-1002
Piekabes noma . Piekabes. Rakstam rēķinu, uzziņu. Rēķins, uzziņa., Autovedējpiekabes, piekabes autovedēji, piekabe, piekabju noma , auto noma , treileri, treileru noma , riepu

Eldor, SIA

Rīgas 66, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Auto noma Valmierā, Autonoma Valmierā, Piekabju noma Valmierā. Vieglo automašīnu noma Valmierā., Treileru noma Valmierā. Treileri Valmierā. Automašīnu piekabju noma Valmierā.

Transportex, SIA

Indrānu 20, Rīga LV-1012
Mikroautobusu noma , mikroautobusi, kravas mikroautobusu noma , kemperu noma 6 vietas, busu noma ., Dzīvojamie treileri, treileru noma , autonoma, kravas furgoni ar liftu, furgoni, busi, DETHLEFFS.

AB-rent, SIA

Duntes 10, Rīga, LV-1013
Treilera ( treileru ) pakalpojumi. Celtniecības tehnika. Būvtehnika., Ceļamkrāns, ceļamkrāni, ceļamkrānu, ceļamkrāna noma .

Camper Experts, SIA

Bieķensalas 36, Rīga LV-1004
Kemperi, kemperu noma , tirdzniecība, serviss, apkope, rezerves daļas., Dzīvojamo treileru serviss, remonts.

Imola, SIA

Zemes 1-1, Rīga, LV-1082
un starptautiskie kravu pārvadājumi, ar auto transportu, (transports, autotransportu) salikto kravu treileru , , būvtehnikas noma . frontālie iekrāvēji, ceļamkrāns, ekskavators, manipulators - noma .

OTPE, SIA

Skolas 21-506, Rīga, LV-1010
un starptautiskie kravu pārvadājumi ar auto transportu, (transports, autotransportu) salikto kravu treileru , , būvtehnikas noma . frontālie iekrāvēji, ceļamkrāns, ekskavators, manipulators - noma .

J.D.I. transports, SIA

Rīgas 20C, Piņķi, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
pakalpojumi, Busa transporta pakalpojumi Eiropa, Ekspress piegādes ar mikroautobusu, Kravas mikroautobusu noma , , Treileru noma , Piekabju noma , Kravu pārvadājumi ar mikroautobusu, Auto kravu pārvadājumi, Ekspress

JG Noma, SIA

Jaunciema gatve 8e, Rīga, LV-1024
Auto piekabes un treileri, kemperi

DGG31, SIA

Mūkusalas 59, Rīga, LV-1004
Piekabes, Piekabju noma , Auto piekabes, Treileri. Piekabes. Autopiekabes. Auto piekabes., Piekabju noma . RUSSO BALT piekabes. Treileri. Piekabju noma , īre remonts. Piekabju rezerves daļas.