Tualetes, visā Latvijā

Drukāt

Valants, SIA, Veikals

K.Barona 40, Jelgava, LV-3001
kastes, izvelkamie krēsli, šūpuļkrēsli, dīvāni, stūra dīvāni, drēbju pakaramais, stūra plaukts, spoguļi, tualetes

Alviri, SIA, uzkopšanas serviss, tīrīšanas pakalpojumi

Smiltnieku 2, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Tualetes papīri. Vannas istabu uzkopšana, vaskošana. Vienreizējā tīrīšana. Zāles pļaušana.

Saulkrastu zobārstniecība, SIA

Ainažu 34, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Zobārsts, zobārsti, zobārstniecība, zobu implantācija, implanti, implantēšana, zobārstniecība, zobu higiēna, zobu higiēnists, mutes higiēna, zobu rentgens, ķirurģija, bērnu zobārsts, zobu labošana, labošana, plombes, plombēšana, zobu raušana, zobu ārstēšana, zobu restaurācija, stomatoloģija, stomatologs, stomatologi,

santehnikasveikals.lv, santehnikas veikals - internetveikals

Kurzemes prospekts 23, Rīga, LV-1067
vairumtirdzniecība internetā, vannas, masāžas sistēmas, dušas kabīnes, keramika, izlietnes, WC podi, tualetes

Kert, viesnīca

Hospitāļu 17, Rīga LV-1013
Viesnīca, hotelis, hoteļi, hostelis, hotel, viesnīca Rīgas centrā, viesnīca Rīgā, hotelis Rīgā, centrs, viesu nams. Semināru zāle, semināru, konferenču telpas. Numuros ir duša, tualete, kabeļtelevīzija, WiFi bezvadu internets. Tūristu naktsmītnes. Tūrisms viesnīcu rezervēšana. Lēta viesnīca. Bezmaksas autostāvvieta. Apartamenti ar

PROF security, SIA, Atslēgu SOS serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
videonovērošana, domofoni, smērviela slēdzenei, tīrīšanas līdzeklis slēdzenei, cilindru pagarinātāji, tualetes , ASSA CLIQ, Viesnīcu numuru slēdzenes, Dekoratīvā plāksne, Slēdzenes profildurvīm, Slēdzeņu piederumi, Tualetes

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Topmajas, SIA, moduļu telpu ražošana, alumīnija profili

Bieķensalas 22, Rīga LV-1004
Produkcija: Fasādes: ✓ Ventilējamās fasādes ✓ Alumīnija profili ✓ Ēku fasādes ✓ Cinkota tērauda profili Moduļu mājas: ✓ Moduļu ražošana ✓ Sanitārie moduļi ✓ Komerciālie moduļi ✓ Industriālie moduļi ✓ Celtniecības konteineri Jumtiņi: ✓ Polikarbonāta jumtiņš ✓ Nojume Fasādes kasetes

Gabro, SIA

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts: "Gabro" nodrošina pilnu dabīgā akmens apstrādes ciklu: piegādi, apstrādi un montāžu Kurzemē un Vidzemē. Piedāvājumā uz individuālu pasūtījumu tiek gatavotas virtuves galdu un darba virsmas, akmens bāra letes, akmens kāpnes, akmens palodzes, akmens kamīnu portāli, akmens skulptūras, akmens kolonnas, akmens stabi, kapu pieminekļi, kapu apmales, akmens flīzes un citi dabīgā akmens izstrādājumi. Gravējumi akmenī pēc pasūtījuma. Plašā klāstā profesionālie instrumenti akmens apstrādei. Akmens instrumenti flīzēšanai un dimanta instrumenti.

Zoopet.lv, SIA Tuvs zoopreču internetveikals

Cesvaines 10, Rīga LV-1073
Apraksts: Firma "Tuvs" dibināta 2000. gada decembrī Rīgā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle. Mūsu uzņēmums veic zoopreču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Mēs piedāvājam arī citus produktus, piemēram, Van CAT (Turcija), Eminent Pet Food (Čehija), Crystal litter silikons (Ķīna), Kauno Grūdai (Lietuva), kuri apmierinās jūsu mājdzīvniekus! Pie mums strādā profesionāļi, kas sniegs atbildes uz visiem jūsu jautājumiem un piedāvās jūsu mājdzīvniekiem labākās kvalitātes pārtiku un labas cenas. VAN CAT, PREMIUM CAT LITTER BRAND OF THE YEAR 2019.-2020. gada labākā prece pasaulē. Zoopreces ar piegādi visā Latvijā. Profesionālā suņu un kaķu barība no Vācijas.

Kauf, SIA

Ganību dambis 30b, Rīga, LV-1005
Apraksts: Saimniecības preču, higiēnas preču, kosmētikas, mazgāšanas, uzkopšanas līdzekļu vairumtirdzniecība.

AT Latvia, SIA

Brīvības 180, Rīga LV-1012
Apraksts: AT Latvia tehniskās ortopēdijas centrs ir dibināts 2001. gadā. AT Latvia koncentrējas uz funkcionālu terapiju ortopēdijā un sporta medicīnā. Plašā klāstā piedāvājam ortozes, protēzes un dažādus tehniskos palīglīdzekļus, kas nodrošinās lielāku pacienta neatkarību un atvieglos ikdienu. Ar plašu ieskatu mūsu preču un pakalpojumu klāstā varat iepazīties mūsu mājaslapā.

ZOLT, SIA

Mārupes 4, Rīga LV-1002
Apraksts:

"ZOLT" ir ātrs, lēts un zaļš risinājums kā atbrīvoties no būvgružiem un lielgabarīta atkritumiem.

Atkritumu utilizācija un pārstrāde – viens no svarīgākajiem uzdevumiem, kas ietekmē apkārtējās vides aizsardzību un cilvēka veselību. "ZOLT" savieno pakalpojumu sniedzējus ar klientiem, lai abiem būtu ērtāk.

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

Jelgavas Pils aptieka, SIA, Sadarbībā ar BENU Aptieka

Akadēmijas 2-1a, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"Jelgavas Pils Aptieka" piedāvā plašu medikamentu, aptiekas kosmētikas, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāstu. Piedāvājam ortozes un ortopēdiskās preces, vēnu zeķes un zeķu bikses. Iespējama zāļu izgatavošana uz vietas, kā arī vakcīnas. Piedāvājam arī dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālas atlaides dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm un nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana.

Neptūns, restorāns, kempinga vieta Jūrmalā

Atpūties zaļi!
Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala LV-2012
Apraksts:

Restorāns "Neptūns" ir senākais “zaļi” domājošs restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 42 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā. Pie mums plašā izvēlē atradīsiet nepelnīti piemirstus klasiskos ēdienus no Latvijas nacionālās un padomju virtuves, kā arī Eiropas virtuves ēdienus no vietējiem sezonas produktiem. Neatkarīgi no sezonas grilējam uz atvērtā grila visa gada garumā. Karstās vasaras dienās jūsu rīcībā ir terase ar nojumi, savukārt ziemas laikā restorāna zāle ar vēsturisku auru un banketu-semināru zāle ar kamīnu. Īpaši gaidīti viesi pie mums ir ģimenes ar bērniem – piedāvājam bērnu istabu, āra rotaļlaukumu, veselīgus ēdienus un izklaidējošus bērnu rītus. Atpūties “zaļi” vietā, kur pazūd steiga!

Klikshop, SIA

Rēzeknes 3a, Rīga LV-1073
Preču sortiments:

Plašs PREČU SORTIMENTS ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai, DIZAINAM. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu,DIZAINA, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Ražotājs JNF piedāvā saskaņot rokturus ar durvju apdari, piedāvājot tādas iespējas kā varš, misiņš, porcelāns, tērauds, koks, āda. Pārkāpjot savas iztēles robežas.

ALTER AL, SIA, aprīkojums invalīdiem, nomas punkts-veikals

Turpinām strādāt klātienē!
Valkas 3, Daugavpils, LV-5417
Medicīniskās, funkcionālās gultas, kruķi, spieķi, riteņkrēsli, invalīda krēsli, tualetes krēsli, rolatori

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.

Sanders, viesu nams

Ozolpils, "Zīles" , Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3133
Apraksts: Viesu nams darbojas no 2007. gada. Viesu nams atrodas 9 km no Tukuma, Rīgas - Ventspils šosejas malā Rīgas virzienā. Iespēja firmām, uzņēmējiem izmitināt savus darbiniekus (cena pēc vienošanās), pēc klientu vēlmēm nodrošinām ar 3 reizēju ēdināšanu . Uz vietas viesu namā ir iespēja iznomāt velosipēdus, vajadzības gadījuma veikt arī remontu. Pirtiņa pēc klientu vēlmēm. Pirms vēlaties izmantot viesu nama "Sanders" viesmīlību, vēlams iepriekš sazināties ar saimniekiem. Viesu nams Tukumā.