Ugunsdzēsības un ugunsaizsardzības līdzekļi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

BUS Latvija UD, SIA

"Silmači" , Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov., LV-4054
Ugunsdzēsības un ugunsaizsardzības līdzekļi

Izlat, SIA

A.Deglava 82, Rīga LV-1035
Apsardze: aizsargierīces, sistēmas, videonovērošana, dienesti, firmas, pakalpojumi, Ugunsdzēsības un , ugunsaizsardzības līdzekļi .

AP-Help, SIA

Spilve, Bišu 3, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Ugunsdrošības un apsardzes signalizācija. Zemējums un zibens aizsardzība. Ugunsdzēsības kāpnes., Ugunsdzēsības un ugunsaizsardzības līdzekļi . Ugunsdzēšamie aparāti. Ugunsdzēsības inventārs.

US & L, SIA

Brīvības 72 k.2-10, Rīga LV-1011
sistēmas, sprinkler, sprinkleri sprinkleru, putas, ugunsdzēsības sūkņu automātika, gāze, dūmu novadīšana, iekārtas, ugunsdzēšanas iekārtas, ugunsdzēsības aprīkojums, ugunsdzēšanas aprīkojums, novec 1230, fm

Fire Security, SIA

Lubānas 66, Rīga LV-1073
ugunsdrošība, ugunsaizsardzība, ugunsdrošs, ugunsnelaime, aerosols, ģenerators, detektors, līdzeklis, līdzekļi

SP Leģions, SIA

Slokas 48a, Rīga, LV-1007
Vājstrāvas tīkli, ugunsaizsardzības , ugunsdzēsība līdzekļi , aprīkojums., Ugunsdzēsības aprīkojuma nodošana ekspluatācijā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam.

SP Leģions, SIA, Filiāle

Lienes 16/18, Jūrmala LV-2015
Apsardzes firmas Rīgā. Telpu un teritoriju fiziskā apsardze. Ofisa, biroju, biroja, tirdzniecības, ražošanas un noliktavu telpu, privātīpašuma un citu teritoriju, kā arī masu pasākumu un privātpersonu fizisko apsardzi. Operatīvās reaģēšanas ekipāža izsaukums. Personīgā drošība, miesassargs, miesassargi. Apsardze, drošība, sargāt,