Uzkopšana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

WURTH, SIA

Lubānas 143, Rīga LV-1021
Stiprinājumi, skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda pašgriezošās enkurskrūves, collīgās pašgriezošās enkurskrūves, pašurbjošās enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves, bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu

Homestory, SIA

Brīvības 148a-2, Rīga LV-1012
Pakalpojumi: ✓ Interneta veikals ✓ Aizkaru un žalūziju izgatavošana un uzstādīšana ✓ Aizkaru ķīmiskā tīrīšana ✓ Preces mājai: mājas aromāti, sveces, mājas tekstils, uzkopšanas līdzekļi

Globe Master, SIA

A.Grīna bulvāris 15-6, Rīga, LV-1002
Apraksts: Uzņēmums SIA GLOBE MASTER nodrošina augsta līmeņa profesionālu pilnu nekustamo īpašumu pārvaldīšanas, apsaimniekošanas un nekustamo īpašumu darījumu pakalpojumu klāstu gan juridiskām, gan fiziskām personām.

 

Celten, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Esam uzņēmums ar ilgu pieredzi būvniecībā kā privātajā tā komercsektorā. Mēs palīdzēsim realizēt jūsu projektus, palīdzēsim ar materiālu izvēli un piegādi, arī ar būvgružu utilizāciju. Izstrādājam dizainprojektus, rekomendējam dizainerus. Ir laba pieredze arī lielo objektu silitnāšanas darbos, lai uzlabotu telpu energoefektivitāti. Daļu no darbiem varat redzēt Facebook grupā - Būvējam kopā. 

Oļegs Smirnovs, IDV

Tērbatas 88, Rīga LV-1001
Apraksts:

Pieredzējis būvnieks ar vairāk kā 10 gadu praksi ārpus valsts, paveiks kvalitatīvus būvniecības un remonta darbus. Kvalitāte un termiņu ievērošana. Aicinām sadarbībai!

Dr.Beinerts, SIA, Veterinārā klīnika

Ģertrūdes 101, Rīga LV-1009
Veterinārās klīnikas pakalpojumi:: ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgenoloģiskie izmeklējumi ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ķirurģija ✓ Stacionārs Par mums::

"Dr. Beinerts" uzņēmums aug un attīstās gan fiziski - struktūrvienību daudzumā, zinošu darbinieku skaitā, telpu un iekārtu apjomā -, gan atvērtībā - pret sabiedrības uzskatiem un vajadzībām, pret inovācijām un tehnoloģijām. Mēs sekojam nozares aktualitātēm, lai tajās dalītos ar savu klientu.

Svētā Jāņa palīdzība, aprūpe mājās

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ personīgā higiēna ✓ rūpes par izskatu ✓ palīdzība nomazgāties ✓ ēdināšana ✓ pārtikas, medikamentu un pirmās nepieciešamības preču iegāde ar piegādi uz mājām ✓ maksājumu veikšana ✓ telpu uzkopšana Par aprūpes māju:

Aprūpe mājās pakalpojuma mērķis ir nodrošināt pamatvajadzību apmierināšanu personām viņu dzīvesvietā, kuras objektīvu apstākļu dēļ nevar sevi aprūpēt. Pakalpojums sniedz iespēju personai dzīvot pēc iespējas neatkarīgi sev ierastajā vidē un saņemt sociālo atbalstu atbilstoši personas funkcionēšanas spēju līmenim

Oļegs Grilčuks, IDV

Rīga
Par mani:

Pieredzējis meistars, strādājis arī ārpus mūsu valsts robežām, kvalitatīvi par pieņemamām cenām veiks pilna cikla apdares darbus, kā arī citus būvniecības darbus. Sadarbībai atvērts!

Romualds Ivanovskis, IDV

Rīga
Apraksts:

Kvalificēti profesionāļi kvalitatīvi veiks Jūsu privātmājas, ofisu, dzīvokļu un citu ēku kapitālo un nelielu remontu. Pieņemamas cenas, iekļaujamies norunātajos termiņos.

Latvijas namu pārvalde, SIA

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts: SIA "Latvijas namu pārvalde" ir jauns un progresīvs uzņēmums, kas savus darbības principus balsta uz klientiem vērstā atklātā sadarbībā, piedāvajot caurskatāmu lēmumu pieņemšanas procedūru un kvalitatīvu pakalpojumu nodrošināšanu. Mūsu pamatmērķis ir sniegt Jums augstas kvalitātes pilnu īpašuma apsaimniekošanu. Tieši ekonomiskums, drošība, augsta kvalitāte ir pamatvērtības, ko nodrošinām mūsu klientiem. Uzticot sava namīpašuma apsaimniekošanu mums, Jūs varēsiet pilnvērtīgi baudīt tās priekšrocības, ko sniedz uzturēšanās sakoptā un patīkamā dzīves vidē - savās mājās.

Akmens Carnik, IU

Rīgas 68, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts:

Apbedīšanas pakalpojumi, bēru pakalpojumi pa visu Latviju, diennakts apbedīšanas birojs, kapu rakšana, Zārku izgatavošana, pieminekļu izgatavošana, kapu apmales, soli.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
Medicīnas preču veikals:: ✓ Medicīnas preču vairumtirdzniecība ✓ Medicīnas preces un instrumenti ✓ Laboratorijas preces un iekārtas ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Militārās preces ✓ Ķirurģijas preces ✓ Medicīnas apģērbs ✓ Rehabilitācijas preces ✓ Fizioterapijas preces ✓ Ergoterapijas preces ✓ Ginekoloģijas preces ✓ Zobārstniecības materiāli, preces un iekārtas ✓ Kosmētisko salonu aprīkojums un preces ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Svari un mērinstrumenti ✓ Papīrs un papīra izstrādājumi ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi

DHS, SIA

Salamandras 1 k.2-8, Rīga, LV-1024
Apraksts: SIA "DHS" ir oficiālais Somijas uzņēmuma Soft Protector Oy pārstāvis Latvijā. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes inovatīvus produktus "SOFTCARE", "HYGISOFT" un "DESISOFT". Mūsdienu ķīmiskajā pasaulē arvien vairāk pieaug pieprasījums pēc produktiem, kas nesatur kaitīgus piejaukumus. Kā izplatītājs kopā ar ražotājiem, mēs esam par dabai un patērētājiem draudzīgiem produktiem un vēlamies parādīt ceļu uz tīru vidi un drošu šo produktu lietošanu.

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas Instrumentu un tehnikas tirdzniecība:

Stokker ir vairāk nekā 30 gadus ilga pieredze profesionālo instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu sniegšanā. Pie mums strādā profesionāļi, kas specializējušies būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Uzņēmumā ir vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā. Pateicoties 11 Stokker centriem, mūsu profesionālā komanda, preces un pakalpojumi ir ērti sasniedzami klientiem visā Latvijā – Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Saldū, Talsos un Ventspilī.

Alojas novada Saimniekserviss, SIA

Rīgas 22, Aloja, Limbažu nov., LV-4064
Apraksts:

SIA "Alojas Novada Saimniekserviss" dibināta 2014. gada 11. martā ar nolūku apvienot šādus uzņēmumus un saimniecības: SIA "Alojas Komunālais Dienests" - pievienots 2015. gada 1. aprīlī, SIA "Staiceles Komunālais Uzņēmums" - pievienots 2015. gada 1. jūlijā, Brīvzemnieku un Braslavas pagastu ūdenssaimniecības - pievienotas 2015. gada 1. augustā.

Mūsu mērķis: kļūt par Jūsu labāko izvēli.

Mūsu vērtības: kvalitāte, efektivitāte, atvērtība.

Avārijas bojājumu pieteikšana pa tālr. 64031502, 26409362

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

HO Estate, SIA

"Kļavulapas" , Mārupe, Mārupes nov. LV-2167

HO Estate piedāvā telpu nomu 4 biroju centros:

✓ lielā biroju centrā Krasta Biroji Mazā Krasta iela 83, Rīga; ✓ elegantā biroju centrā Bieķensalas Biroji, Bieķensalas iela 26, Rīga; ✓ mūsdienīgā biroju centrā Neretas Biroji, Neretas iela 2 k-1 -107, Rīga; ✓ daudzveidīgā biroju centrā Graudu Biroji, Dīķa iela 44, Rīga.

2 T centrs, tīrīšanas tehnoloģiju centrs

Katlakalna 6d, Rīga LV-1073
līdzekļi un instrumenti, logu mazgāšanas instrumenti, higiēnas preces, vairumtirdzniecība, tirdzniecība, uzkopšana , viesnīcām, ģenerāltīrīšana, ikdienas uzkopšana , ekoloģiskā uzkopšana , eko uzkopšana , vaskošana, sanitāro

Tersus, SIA

Tērbatas 74, Rīga, LV-1001
Profesionāla telpu uzkopšana Rīgā, biroju uzkopšana Rīgā, biroju ģenerāltīrīšana Rīgā, ofisu uzkopšana , uzkopšana Rīgā, ikdienas biroju uzkopšana Rīgā, ofisu ikdienas uzkopšana Rīgā, noliktavu uzkopšana Rīgā