Uzkopšana

Drukāt
Banner 1050x80

Baltijas Ceļdaris, SIA

Mazjumpravas 3, Rīga LV-1063
Bruģēšana, bruģēšanas darbi, stāvlaukumu bruģēšana, stāvlaukuma, trotuāra bruģēšana, gājēju celiņa projektēšana, gājēju celiņa ieklāšana, gājēju celiņa bruģēšana, celiņu bruģēšana, celiņu izveidošana, izveidošana, bruģa ieklāšana, bruģis, teritoriju, teritorijas labiekārtošana, apsaimniekošana, teritorijas apsaimniekošana,

Gelacks, SIA, Pulverkrāsošana, smilšu strūkla

Rāmuļu 8, Rīga LV-1005
Smilšu strūkla, strūklošana, metālapstrāde, pulverkrāsošana, smilšustrūkla, smilšstrūklas, metāla detaļu krāsošana, cinkošana ar pulvercinku. Virsmu pretkorozijas apstrāde, aizsardzība, abrazīvā tīrīšana. Detaļu atjaunošana ar smilšu strūklu. Disku atjaunošana, krāsošana. Māju fasāžu tīrīšana ar smilšstrūklu. Metināšana,

BG Cranes, SIA, Būvniecības kompānija

Rīga
keramzīta, keraterm mūra darbi, Jumiķu darbi, Ūdens un kanalizācijas darbi, Teritorijas, telpu uzkopšana, uzkopšanas

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
pārklājums, aizsargslānis pret grafiti, dārza mēbeļu mazgāšana, soliņu tīrīšana, notīrīt bruģi cena, uzkopšanas , serviss , jumtu darbi lielā augstumā, tīrīšanas serviss lielā augstumā.

TAMIAR, SIA, Sniega tīrīšana ar traktoru

Lubānas 8, Rīga LV-1019
Sniega tīrīšana no ceļiem, ieejām, ietves, piebraucamā ceļa, teritorijas, autostāvvietā. Sniega tīrīšana no jumta, jumtiem. Droša sniega tīrīšana. Sniega tīrīšana Rīgā, Ķengarags, Purvciems, Mežciems, Jugla. Sniega tīrīšana labas cenas. Labiekārtošana, apzaļumošana, sniega tīrīšana, zāles pļaušana, teritorijas uzkopšana, pagalma

MINT Textile Management, pieņemšanas punkts

Strēlnieku 2, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Pakalpojumi: ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓  emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)

MINT Textile Management VEIKALS UN PAKALPOJUMU CENTRS

Piedrujas 7, Rīga, LV-1073
Pakalpojumi.: ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓ emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)

Deppo, SIA, saimniecības preču noliktava

Latgales 449, Rīga LV-1063
Apraksts: Profesionālās saimniecības preces. Profesionāli uzkopšanas līdzekļi, tirdzniecība, vairumtirdzniecība.

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Kādas ir galvenās industriālā alpīnisma priekšrocības?:

Industriālais alpīnisms ar savu darbības veidu spēj nodrošina ātru un optimālu darbu. Ir iespēja bez sastatnēm, paaugstinājumiem, speciālām mašīnām pārvietoties telpā, lai aizsniegtu nepieciešamās vietas. Industriālais alpīnisms nodrošina arī to, ka brigāde var strādāt grūti pieejamās vietās, kur celtniecības tehnika nevar piekļūt, jo traucē būvju elementi, celtnes, komunikācijas vai  arī pacēlāja izmantošana pasūtītājam ir par dārgu. Industriālais alpīnisms sniedz to, ka ļoti ātri, pēc neilgas sagatavošanās un darba zonas norobežošanas, var uzsākt darbu ar minimālu laika patēriņu un tāpēc ekonomiskāk. Bieži vien daļu darbu augstumā izpildīt ar citiem paņēmieniem nav iespējams vai arī ir nerentabli. Industriālais alpīnisms ir darbs īpašos apstākļos, kas prasa noteiktas prasmes un zināšanas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 143 Darba aizsardzības prasības strādājot augstumā industriālais alpīnisms ir darbs iekārtā stāvoklī, kurā nodarbinātais par primāro drošības līdzekli, lai piekļūtu darba vietai, pozicionētu darba vietu vai nolaistos, izmanto virvi vai citus stiprinājumus, izveidojot fiksētu darba vietu augstumā. Industriālais alpīnisms ir darbību kopums, kur dažādu saimniecisku darbu izpildei tiek izmantotas un pielāgotas alpīnisma un klinšu kāpšanas tehnika un speciālais inventārs (ekipējums) . Tas plaši tiek pielietots veicot dažādus būvniecības un montāžas darbus ēkas, augstceltnēs, torņos, tiltos u.c.

ZL.LV iesaka

Best Clean, SIA IMG Trading

Artilērijas 40 k.2-20, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Best Clean" – labākā mēbeļu ķīmiskā tīrīšana Rīgā, kas garantē augstu kvalitāti un doto uzdevumu ātru izpildi. Mēs strādājam ar itāļu tehniku, kas ir labākā pasaulē, un pašiem dārgākajiem mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļiem (ASV). Piedāvājam arī mēbeļu, matraču un paklāju žāvēšanu turpat jūsu dzīvesvietā. Profesionāli speciālisti izdarīs savu darbu ātri, kvalitatīvi un ar garantiju. Bet ķīmiskās tīrīšanas cenas jūs patīkami pārsteigs.

Rev.eko, SIA

Meldriņu 35, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA REV.EKO piedāvā kvalitatīvu un drošu jūras konteineru kravu piegādi uz/no jebkuras pasaules valsts, sadarbībā ar lielākajām konteineru pārvādājumu līnijām, muitas formalitāšu kārtošanu, kravu uzglabāšanu un konteineru kravu pārvadājumus pa dzelzceļu un ar autotransportu.

AKTIS, SIA, Deratizācija, dezinsekcija Rīgā, Vidzeme

Latgales 65-49, Rīga LV-1003
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Peļu, žurku un grauzēju iznīcināšana. Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana. Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā. Dezinsekcija ✓ Skudru, blakšu, prusaku, tarakānu, lapseņu, mušu, pārtikas kožu apkarošana Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā.

Uldis Bērzkalns, individuālā darba veicējs

Rīga
Apraksts:

Pieredzējis meistars ar darba stāžu vairāk kā 30 gadi ar savu būvbrigādi veic mūrēšanas, apmešanas, flīzēšanas, reģipša montāžas, demontāžas darbus. Visus darbus uzrauga būvinženieris ar darba pieredzi Viduseiropas, Ziemeļeiropas un arī Dienvideiropas valstīs. Kvalitāte paveiktajam darbam!

EMCO paklāji

Latgales 256A-3.stāvs, Rīga LV-1063
EMCO paklāji priekšrocības:: ✓ apstādina līdz 90% ielas netīrumu ✓ ļauj ietaupīt līdz 65% izdevumu telpu uzkopšanai ✓ pagarina kalpošanas ilgumu un saglabā pievilcīgu grīdas segumu ārējo izskatu ✓ samazina putekļu daudzumu gaisā ✓ izslēdz paslīdēšanas risku ✓ samazina uzkopšanas biežumu 2 – 3 reizes ✓ gaumīgs interjera priekšmets

Kosters, SIA

Turpinām strādāt klātienē, attālināta konsultācija
Brīvības gatve 441a, Rīga LV-1024
Lai padarītu klientu iepirkšanos vienkāršāku un ērtāku, piedāvājam izmantot interneta veikalu koveikals.lv - izdariet pasūtījumu, izvēlieties vēlamo apmaksas un piegādes veidu un saņemiet savu jauno pirkumu maksimāli ātri. Piedāvajam preces saņemt birojā, piegādāt uz Jūsu vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no piegādes punktiem. Norēķināties varēsiet pēc izvēles - pie mums birojā skaidrā naudā vai ar bankas karti, vai arī internetbankā.

Antalis, AS

Rumbula, Granīta 17, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2119
Sortiments:

Mūsu sortiments ir nepārtrauktā attīstībā – sekojot līdzi tirgus tendencēm, cenšamies būt elastīgi un piedāvāt mūsu klientiem arvien jaunus un interesantākus produktus. Produktu sortimenta vidējais artikulu skaits sniedzas jau trijos tūkstošos – mūsu klientiem ir, ko izvēlēties! Mūsu produktu klāstā ir pasaulē atzītu ražotāju populāri un kvalitatīvu produktu tēlu ieguvuši zīmoli – Data Copy, Pioneer, HP, Kaskad, Image, Bong, Conqueror, Keyakolor, Curious Collection, Galerie Art, tom&otto, Scandia 2000 Smooth, Scandia 2000, Cyclus, Invercote, Smurfit, Munken, Arctic Volume, Winter, Fasson, Avery Graphics, Epson, Serla, Lambi, Katrin.

Arkada Serviss, SIA, instrumentu darbnīca, veikals

Kārļa Mīlenbaha 16A, Rīga LV-1050
Par uzņēmumu:

"Arkada serviss" piedāvājumā - Rebir, Alko, Stiga instrumentu noma, garantijas remonts. Celtniecības tehnikas instrumentu noma, remonts. Celtniecības tehnikas, instrumentu pēcgarantijas remonts, apkalpošana. Dārza tehnikas noma, remonts.

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Internetveikals ✓ Noliktavu plaukti ✓ Garderobes skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Metāla plaukti Par mums: „AJ Produkter” AB ir starptautisks tiešā pasta tirdzniecības līderis Eiropā ar 40 gadu pieredzi. Koncerna pamatdarbība ir attīstīta tā, lai ikviens klients ērtā veidā varētu pasūtīt biroja, darbnīcu un noliktavu preces vienuviet, kā arī mēs spētu maksimāli ātri un ērti preces piegādāt un nodrošināt to montāžu. Ievērojot augstās zviedru kvalitātes prasības, „AJ Produkter” AB rūpnīcās saražo vidēji 40% no visām mūsu katalogos piedāvātajām precēm. Ikdienā uzsvaru liekam ne tikai uz teicamu klientu apkalpošanas servisu, pasūtot preces, tās piegādājot vai montējot, bet garantējam arī augstu preču kvalitāti, kas secīgi nodrošina mūsu piedāvāto preču ilgmūžību. Mūsu solījums – augsts apkalpošanas serviss, preces, kas atbilst augstākajām Skandināvijas kvalitātes prasībām, un spēja piedāvāt plašāko biroja, noliktavu un darbnīcu preču sortimentu vienkopus.

ITLA.LV, SIA, Ražošana un tirdzniecība

Latgales 244, Rīga LV-1063
Produkcija:: ✓ Profesionālie dezinfekcijas līdzekļi forAsept ✓ Pretsēnīšu, pretbakteriālie līdzekļi forA ✓ Medicīniskās zeķes forA ✓ Kompresijas zeķes un zeķubikses Avicenum ✓ Profesionālās kompresijas sporta zeķes ROYAL BAY ✓ Sieviešu zeķes un zeķubikses ✓ Ārstnieciski-profilaktiskās mutes dobuma kopšanas līdzekļi Albadent ✓ Kosmētikas līdzekļi ✓ Kosmētikas līnijas (zīmoli) ✓ Līdzekļi pret odiem un ērcēm ANTI-GNUS ✓ Līdzekļi dzīvniekiem Zoosept ✓ Jostas un stājas korektori

EXTRA saimnieks, SIA, Nekustamā īpašuma apkalpošana, pārvaldīšana

Sēļu 10, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Galvenie pakalpojumi:: ✓ Nekustamā īpašuma, pārvaldīšana - personīgais pārvaldnieks ✓ Dzīvojamo māju  ēku apkalpošana, uzturēšana, sakopšana ✓ Telpu, teritoriju ikdienas uzkopšana, mazgāšanas darbi ✓ Inženiertehniskais serviss un remontdarbi ✓ Ikdienas uzkopšanas darbi ✓ Zāles pļaušana ✓ Lapu savākšana ✓ Apzaļumošana un labiekārtošana ✓ Jumtu, notekreņu tīrīšana ✓ Logu un fasādes mazgāšana ✓ Teritoriju, apbūves gabalu, ēku teritorijas sakopšana ✓ Būvlaukumu zemes darbi, pēc remonta uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Santehniķis, elektriķis 24/7, santehniķa pakalpojumi, elektriķa pakalpojumi ✓ Avārijas dienests 24/7 ✓ Dezinfekcija ✓ Energoefektivitātes risinājumi, ieteikumi
Uzkopšanas servisi arvien paplašina pieejamo pakalpojumu klāstu. Dzīvojamo telpu, biroju, lielveikalu, ražošanas telpu un noliktavu ikdienas uzkopšana un ģenerāltīrīšana, ko veic profesionāļi, pieejama dažādās cenu kategorijās. Ļoti noderīgs ir arī piedāvājums palīdzēt uzkopt telpas un teritoriju pēc būvdarbiem, remonta vai pasākumiem. Mazāk ierasti ir fasāžu, jumtu, notekcauruļu un bruģa tīrīšanas pakalpojumi, jahtu un kuteru uzkopšana. Nozare nodrošina arī uzkopšanas speciālistu apmācības.