Vārti un žogi

Drukāt
Banner 1050x80

Albi Group, SIA

A.Pormaļa 57, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Svarīgākās sadaļas:: ✓ Metāla tirdzniecība ✓ Metāla konstrukciju ražošana ✓ Vārti, žogi, stabi, vārtu automātika ✓ Ceļu būves tehnikas noma ✓ Bruģēšanas un celtniecības darbi, tāmēšana ✓ Kanalizācijas izbūves darbi ✓ PVC logi, metāla durvis, žalūzijas, garāžu vārti
ZL.LV iesaka

Tehnodizains, SIA

Ulbroka, Radiostacijas 17, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Mūsu produkcija:: ✓ LUMON bezrāmja balkonu un terašu iestiklojums; ✓ Alumīnija konstrukciju izgatavošana; ✓ Dormakaba pārstāvniecība; ✓ Entrematic-Ditec automātika vārtiem; ✓ Durvju automātika; ✓ Stikla margas; ✓ Stikla dušas kabīnes, furnitūra, blīvējumi; ✓ Furnitūra stikla durvīm.

abc.lv, Būvniecības nozares medijs

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Būvniecības nozares vadošais interneta medijs www.abc.lv:

Vērtīgi padomi ikvienam, kas būvē, remontē, labo un restaurē, aktuālās būvizmaksas, nozares jaunumi un speciālistu saraksti, kā arī informācija par vairāk nekā 25 000 būvniecības jomas uzņēmumu. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā abc.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Palmer Group, SIA, Lāzergriešana

Lejupes 6, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Mūsu pakalpojumi: ✓ Melnā tērauda, nerūsējoša tērauda, alumīnija CNC lāzergriešana ✓ Metāla konstrukciju savienojumi ✓ Metāla izstrādājumu un detaļu lāzergriešana ✓ Metināto konstrukciju izgatavošana ✓ Detaļu izgatavošana uz programmvadības darbagaldiem ✓ Metāla detaļu ražošana vairumā ✓ Lokšņu materiālu lāzergriešana ✓ Metāla dizaina elementu ražošana ✓ Metāla apstrāde pēc individuālā pasūtījuma ✓ Metāla detaļu locīšana ✓ MIG MAG metināšana ✓ TIG metināšana

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Metāla konstrukciju, mēbeļu un elementu izgatavošana pēc pasūtījuma:

Mēbeles un konstrukcijas biznesam - noliktavām, veikaliem, saloniem, frizētavām, trenažieru zālēm, autoservisiem, birojiem un lauksaimniecībai un citiem. Mēbeles un konstrukcijas mājai - interjeram, virtuves iekārtām, atdalošas starpsienas, veramas un bīdāmas, stiklotas sienas, durvis, žogi, vārti, sētas, bīdāmi un verami vārti, auto nojumes, nojumes, margas, terašu konstrukcījas un pamatnes. dārza mēbeles, šupoles, taciņu atdalošas metāla malas, dārza laistīšanas statīvi, personalizēti grilli, dizaina uzgunskura vieta.

SB UN PARTNERI, SIA, Durvju un logu furnitūra

Arhitektūras sastāvdaļa 🏰
Piedrujas 7A, Rīga, LV-1073
Sortiments: Plašs būvkalumu klāsts ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Kalndruvas bloks, SIA

Kākciems, "Kalndruvas" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
PIEGĀDE:

Piegāde tiek veikta ar klientu saskaņotā laikā uz norādīto adresi. Cenā ir iekļauta piegāde un izkraušana, izmantojot manipulatoru. Papildu darbi izkraušanas vietā tiek veikti pēc vienošanās. Aprēķins tiek veikts no rūpnīcas Kākciemā, Ropažu novadā abos virzienos (ja attālums līdz objektam no rūpnīcas ir 40 km, tad jāmaksā par 80 km – 96 EUR).

✓ Automašīna ar piekabi un izkraušanu - 1.20 eiro/km ✓ Viena koka paliktņa cena – 6.00 eiro. Paliktņa atgriešanas laiks ir divi mēneši. Pēc tam atgriežam tikai 50% no vērtības.

ERBO, SIA

Baznīcas laukums 9, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Pakalpojumi:: ✓ Būvniecības darbi ✓ Labiekārtošanas darbi ✓ Saliekamo skursteņu montāža ✓ Tāmēšanas pakalpojumi ✓ Konsultācijas Apraksts:

Būvuzņēmuma ERBO pakalpojumi: būvniecība - dzīvojamo un nedzīvojamo ēku būvniecība, rekonstrukcija, remonts; jumtu rekonstrukcija, seguma nomaiņa, remonts; fasāžu atjaunošana, siltināšana, apdare; saliekamo skursteņu montāža; labiekārtošanas darbi - bruģēšanas darbi; akmeņu, dolomīta, ķieģeļu mūrēšana; sētu, žogu uzstādīšana un montāža; tāmēšanas pakalpojumi; konsultācijas.

Darba materiāli, SIA, būvmateriālu interneta veikals

Lokomotīves 26, Rīga, LV-1057
Būvmateriālu tirdzniecība un vairumtirdzniecība:: ✓ Celtniecības bloki ✓ Siltumizolācijas materiāli ✓ Koksnes plāksnes ✓ Cementa loksnes ✓ Celtniecības plēves ✓ Fasādes siltināšanas materiāli ✓ Sausie maisījumi ✓ Dūmvadi ✓ Ģipškartons – profili ✓ Armatūras, betonēšanas piederumi ✓ Būvķīmija ✓ Instrumenti ✓ Darba aizsardzības preces ✓ Skrūves, naglas, stiprinājumi ✓ Jumta segumi ✓ Griesti, kāpnes, logi

RL būves, SIA

"Prērija" , Kokneses pagasts, Aizkraukles nov., LV-5113
Apraksts:

Piedāvājam visa veida celtniecības pakalpojumus no pamatiem līdz jumtam. Santehnikas, ūdensvada, kanalizācijas, apkures uzstādīšana un ierīkošana. Galdniecības pakalpojumi. Skārdnieku darbi. Dekoratīvie metāla žogi, vārti, margas. Strādājam gan ar juridiskām, gan fiziskām personām.

Baltic Color, SIA, pulverkrāsošana, skrošu strūkla, smilšu strūkla

Lēdurgas 3, Rīga LV-1034
SIA "BALTIC COLOR" (BCW) ir "CONSUS", Polija, pulverkrāsas ražotāja pārstāvis Latvijas teritorijā.:

Skrošstrūklošana – augsti efektīva un neaizstājama metāla virsmas apstrādes tehnoloģija pirms pulverkrāsošanas veikšanas. Skrošstrūklošana norit īpašā kamerā. (Detaļas maksimālais izmērs – 9000x3500x3000 mm). Skrotis, padotas ar 8 bāru spiedienu caur gaisa abrazīvās strūklas spraugu, kas vērsta uz detaļas virsmu, ļauj likvidēt veco krāsu, dažādus netīrumus un pārklājumus, pasargāt pret rūsu. Piešķirt virsmai nepieciešamo raupjumu pirms pulvera pārklājuma uzklāšanas, aizsargā pret plāvu, nolīdzina nelīdzenumus, matē metāla virsmu, likvidē oksīda plēves no metāla pirms metināšanas darbu veikšanas. Skrošstrūklošanas apstrāde ļauj veikt pilnīgu metāla attīrīšanu un piešķir raupjumu, kas nodrošina labu saķeri starp metālu un pulvera pārklājumu. Tostarp skrošstrūklošana nostiprina metāla kristālisko režģi. Tas kļūst daudz izturīgāks un mazāk uzņēmīgāks. Mēs varam piedāvāt visizdevīgākās cenas tieši jums. Iespējama piegāde.

Arco Color Latvija, SIA

Rīgas 115c, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Apraksts:

"Arco Color Latvija" piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Līdz ar modernāko pulverkrāsošanas tehnoloģiju no mūsu Eiropas partneriem esam ieguvuši arī milzu pieredzi un zināšanas pulverkrāsošanas jomā, kas ļauj mums nodrošināt augstākās kvalitātes pakalpojumu. Iekārtas īpaši projektētas, balstoties uz 20 gadu pieredzi krāsošanas tehnoloģiju jomā. Inovatīvās iekārtas un īpaši apmācīts personāls ļauj efektīvi samazināt ražošanas termiņus un nodrošināt augstu pakalpojuma kvalitāti.

Kalme 4, SIA, Veikals

Ezermalas 9, Liepāja, LV-3401
Piedāvājam:: ✓ Skrūves ✓ Stiprinājumi ✓ Instrumenti ✓ Celtniecības materiāli ✓ Būvķīmija ✓ Atbalsta riteņi ✓ Līmlentes ✓ Mēbeļu furnitūra Apraksts:

"Kalme 4" - 21 gada pieredze ātrā un individuālā klientu apkalpošanā. Sortiments - vairāk nekā 15 000 preču pozīciju. Nodrošina produktu kvalitāti un plašas iespējas pasūtījumiem. Skrūves, furnitūra, kniedes, naglas, eņģes, celtniecības stiprinājumi, jumtu segumi, bīdāmās sistēmas, troses, virves, siltumizolācijas materiāli Liepājā. Būvmateriāli, būvniecības materiāli Liepāja. Preču piegādes veicam uz jebkuru adresi visā Latvijas teritorijā.

Gelacks, SIA, Pulverkrāsošana, smilšu strūkla

Rāmuļu 8, Rīga LV-1005
Apraksts: Gelacks ir Metālapstrādes uzņēmums Latvijā. Mūsu piedāvājumā: Metāla detaļu pulverkrāsošana, cinkošana. Virsmu pretkorozijas apstrāde. Metālkonstrukciju abrazīvā tīrīšana, krāsošana. Smilšu strūkla. Skrošu strūkla. Auto disku, rāmju, detaļu atjaunošana, restaurācija. Transporta pakalpojumi.

Skava M, metālizstrādājumu darbnīca

Kursīšu 22, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Metālkalumi: vārti , logu restes, margas, žogi , gaismas ķermeņi, galdi, kamīnpiederumi, kamīnrestes, eņģes

Techno ABC, SIA

Miera 30, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Apraksts: "TECHNO ABC" darbības galvenais virziens ir metālapstrāde, metāla būvkonstrukciju izgatavošana. Izgatavojam visu veidu metāla būvkonstrukcijas, būvkonstrukciju detaļas, komponentes un citus metāla izstrādājumus. Kvalitātes sertifikāts CE EN 1090-2+A1:2011.

CVS, Elektromontāžas darbi

"Gruntnieki" , Laidzes pagasts, Talsu nov. LV-3280
Apraksts: Elektromontāža, elektroapgādes tīklu projektēšana, izbūve, celtniecība. Darbi, apdares darbi, būvniecība, zibens aizsardzība, noliktavu celtniecība Talsos, Talsi, Kurzeme, Latvija.

WOOD Board&Color, kokmateriāli, gatavi lietošanai, no idejas līdz realizācijai.

Brīvības gatve 202, Rīga LV-1039
Piedāvājumā:: ✓ Dēļi ✓ Dedzināti ✓ Ūdensizturīgi ✓ Birstēti ✓ Krāsoti ✓ Tonēti Par mums::

Visu veidu kokmateriālu sagatavošana montāžai objektā. Dēļu četrpusēja apdare (krāsojot, lazējot, eļļojot, vaskojot, dedzinot). Sienas un fasādes paneļu izgatavošana no projekta līdz montāžai objektā. Ēku fasāžu tonālie un teksturālie risinājumi. Koka būvkonstrukciju materiālu un stiprinājumu tirdzniecība, to risinājumi.

Klikshop, SIA

Rēzeknes 3a, Rīga LV-1073
Preču sortiments:

Plašs PREČU SORTIMENTS ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai, DIZAINAM. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu,DIZAINA, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Ražotājs JNF piedāvā saskaņot rokturus ar durvju apdari, piedāvājot tādas iespējas kā varš, misiņš, porcelāns, tērauds, koks, āda. Pārkāpjot savas iztēles robežas.

ZL.LV iesaka

SKV Group, SIA, Lāzergriešana

"Ezīši" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
CNC metālapstrāde pēc individuāla pasūtījuma:

LĀZERGRIEŠANA:

✓ Strukturālas detaļas ✓ Metāla profili ✓ Caurules

CNC LOCĪŠANA:

✓ Metāla līstes ✓ Metāla profili ✓ Cauruļu locīšana

METINĀŠANA:

✓ Augstas kvalitātes metināšana ✓ TIG MAG ✓ MAG

RASĒŠANA:

✓ Tāmes sastādīšana 2 dienu laikā ✓ Ražošanas izmaksas ✓ Testa paraugs ✓ Preces kvalitātes atbilstības specifikācija

 

Vārti un žogs ir ēkas vizītkarte. Drošībai un ērtībai tiek piedāvāti teritoriju, garāžu un industriālie vārti, kas iedalāmi kategorijās: sekciju vārti (atverami vertikāli), rullo vārti (vārti uzrullējas pie griestiem), veramie vārti, veramie salokāmie vārti un bīdāmie vārti. Piedāvājumā arī elektromehāniskās barjeras ar vadības bloku. Savukārt žogi pieskaņojami ēkas dizainam. Koka, aluzins un metāla žogu posmi tiek stiprināti betona, metāla vai koka stabos ar vai bez pasētas. Ērti ierīkošanā ir sietveida žogi ruļļos un 3D paneļi, ko uzstāda, izmantojot atvieglotas slodzes mietiņus. Pieejami arī mobilie žogi, kas paredzēti īslaicīgai norobežošanai.