Vārti un žogi

Drukāt
Banner 1050x80

Olmars Grup, SIA

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
Margas, kāpnes, vārti , paceļamie vārti , atgāžamie vārti , visu veidu vārti , žogi , žogi montāža, automātiskie, vārti , domofoni, kodu atslēgas, istabas durvis.

MABOX, SIA

1905.gada 27, Liepāja LV-3401
Apdares darbu pakalpojumi, kosmētiskais remonts, renovācijas darbi, logi, durvis, vārti , žogi , montāža

Metal and Wood Constructions, IK

Liepāja LV-3416
Konteineru novietnes, gružkastes, atkritumu tvertņu novietnes, žogu stabi, vārtiņi, metāla vārti , nojumes, Konteineru novietnes, gružkastes, atkritumu tvertņu novietnes, žogu stabi, vārtiņi, metāla vārti , nojumes

Navalart, SIA

Liepājas 37b, Rīga LV-1002
Vārti žogi . Terases. Gāzes ievilkšana. Ūdensvada un kanalizācijas izbūve. Aku urbšana.
Vārti un žogs ir ēkas vizītkarte. Drošībai un ērtībai tiek piedāvāti teritoriju, garāžu un industriālie vārti, kas iedalāmi kategorijās: sekciju vārti (atverami vertikāli), rullo vārti (vārti uzrullējas pie griestiem), veramie vārti, veramie salokāmie vārti un bīdāmie vārti. Piedāvājumā arī elektromehāniskās barjeras ar vadības bloku. Savukārt žogi pieskaņojami ēkas dizainam. Koka, aluzins un metāla žogu posmi tiek stiprināti betona, metāla vai koka stabos ar vai bez pasētas. Ērti ierīkošanā ir sietveida žogi ruļļos un 3D paneļi, ko uzstāda, izmantojot atvieglotas slodzes mietiņus. Pieejami arī mobilie žogi, kas paredzēti īslaicīgai norobežošanai.