Vārti

Drukāt
Banner 1050x80

RP BŪVE, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
RP WOOD gatavais šķīdums ir šķidrs preparāts ar aizsargiedarbību pret insektiem, kokgrauzējiem, sēnītēm, kas bojā koku pretsausā puve, pelējumu, lai aizsargātu koka elementus un celtnes, jumta un ēkas konstrukcijas, iekštelpās un ārā Profesionāla profilaktiska aizsardzība kokam. Plaša spektra profesionāls, koncentrēts un ilgstošas

AP metals, SIA

Jaunolaine , Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Metāla konstrukcijas, metālapstrāde, vārti , žogi, metāla vārti , metāla žogi, kāpnes, metāla kāpnes,, balkonu margas, margas, trepes, 3D žogs, automātiskie vārti , automātisko vārtu uzstādīšana, vārti ar

Kamil Pluss, SIA, Būvmateriālu-santehnikas veikals Varakļānos

Daugavpils 2, Varakļāni, Varakļānu nov. LV-4838
Būvmateriāli Varakļānos. Būvmateriālu veikals Varakļānos. Santehnika Varkļānos, Viļānos, Murmastienē, Stirnienē, Kokaros, Stirnienē, Dekšārē, Barkavā, Atašienē, Lubānā. Metāla jumti Varakļānos, jumts, jumti, jumtu materiāli, jumtu papildmateriāli, SHINGLAS bitumena dakstiņi, materiāli plakanajiem jumtiem, lēzenajiem jumtiem

Bruģis AA, SIA

Dundagas 7-48, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Labiekārtošana apzaļumošana, labiekārtošana, apzaļumošana. Koku kopšana, dižstādi, zāliena ierīkošana, puķu dobju ierīkošana. Bruģēšana Kurzemē, bruģa ieklāšana, labiekārtošana Kurzemē. Bruģēšana, zemes darbi, ceļu būve, laukuma būve, zeme, bruģis, teritorijas labiekārtošana, apzaļumošana, bruģakmens, labiekārtošanas pakalpojumi,

Oļegs Grilčuks, IDV

Rīga
Dzīvokļu remonts, ēku remonts, tāmēšana, apdares darbi, sienu apdare, sienu apmešana, sienu krāsošana, grīdu ieklāšana, grīdu remonts, lamināta ieklāšana, parketa slīpēšana, santehnikas darbi, flīzēšana, griestu ieklāšana, griestu remonts, ūdensapgāde, kanalizācijas remonts, celtniecības darbi, būvniecība, bruģēšana, asfaltēšana,

Fenikss-Ko, SIA, Metāla kalšana

Ulbroka, Acones 16, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Pakalpojumi: ✓ Metāla žogi ✓ Metāla vārti ✓ Metāla margas ✓ Metāla trepes ✓ Metāla lustru restaurēšana ✓ Metāla lējumi ✓ Metāla izstrādājumi ✓ Metālapstrāde Par mums:

Firma savas darbības laikā ir uzkrājusi lielu praktisko pieredzi. Mūsu darbus var apskatīt daudzās Latvijas pilsētās un ciemos, kā arī Igaunijā, Tallinā, Krievijā. Sadarbojamies ar daudzām lielām celtniecības firmām Latvijā, tādām kā SIA "RE&RE", "RBS SKALS", "Mūsu māja", "VELVE", "Montāžnieks-D", "RRB" u.c., kā arī darbojamies privātajā sektorā. Mūsu darbus var apskatīt: Vācu vēstniecība Tallinā, Mazā Ģilde Rīgā, ASV vēstniecība Rīgā, Baltkrievijas vēstniecība Rīgā, Franču vēstniecība Rīgā, viesnīca "Latvija", "Bergs", uzņēmums "Latvijas Balzams", Latvijas Banka, Nacionālais Teātris Rīgā, Ķīpsalas dzīvojamais rajons, Tirdzniecības centrs "Berga Bazārs", Centrālā dzelzceļa stacija Rīgā un citās vietās.

ZL.LV iesaka

Logu darbnīca, SIA, Logu, vārtu ražošana

Druva, J. Rozentāla 1-10, Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Par uzņēmumu:

SIA "Logu Darbnīca" nodarbojas ar dažādu tipu logu izgatavošanu Kurzemē. Specializējamies alumīnija logu ražošanā. Ražojam arī garāžu vārtus un nožogojuma materiālus. Strādājam visā Latvijā.

TEDS Logi, filiāle

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS Logi, filiāle

Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "Teds logi" - durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aroma difuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, PVC logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.

SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību. Polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Relock, SIA

Raiņa 10, Rēzekne LV-4601
Piedāvājam:: ✓ PVC logus, durvis, balkona risinājumus, bīdāmās sistēmas; ✓  Koka logus, ārdurvis, iekšdurvis, izgatavojam nestandarta, individualus pasūtījumus; ✓   Alumīnija logus, durvis, starpsienas; ✓  Garāžas sekcijveida vārtus, industriālos, RollMatic vārtus; ✓ Tērauda, alumīnija ieejas durvis privātmājai; ✓   Ugunsdrošās tērauda, alumīnija konstrukcijas; ✓  Žalūzijas.

MMOM, SIA - KOKA MODUĻU MĀJU ražošana, tirdzniecība, būvniecība, uzstādīšana

"Priedes" , Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov. LV-2160
Visa veida būvniecības pakalpojumi:: ✓ projekta izstrāde, ✓ arhitekta pakalpojumi, ✓ 3D modelēšana, ✓ restaurācija, ✓ pilna cikla būvniecība, ✓ pamatu izveide, ✓ apkures sistēmu izbūve, ✓ logu un durvju montāža, ✓ iekšdarbi, ✓ ārdarbi, ✓ mājokļa iekārtošana

Yourhouse, SIA

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Uzņēmums piedāvā::

* Visa veida pamatu būvniecība * Koka karkasu un paneļu māju montāžu * Jumta konstrukcijas montāža * Jumta seguma montāža * Logu, durvju montāža un apdare * Ēku arējā apdare, koks, metāls, betona vai cita materiāla plāksnes * Elektroinstalācija * Kanalizācija * Ventilācija * Apkures sistēma * Ēku iekšējā apdare * Žogi, sētas, vārti * Teritorijas labiekārtošana un apzaļumošana

Bokšas, Logi un durvis Valka

Rīgas 17, Valka, Valkas nov., LV-4701
Piedāvājam:: ✓ Logus ✓ Durvis ✓ Paceļamos garāžu vārtus

Uzņēmuma pamatmērķis ir nodrošināt klientus ar labāko cenas un kvalitātes attiecību tirgū.

Apraksts:

Mēs cenšamies nodrošināt jums labākos logus un durvis, un mēs uzskatām, ka katrai detaļai ir nozīme. Tāpēc mēs cenšamies nodrošināt kvalitāti un precizitāti visā procesā – sākot no tā, ka ir viegli atrast pareizo produktu, līdz savlaicīgai piegādei, uzmanīgam atbalstam un logiem, ar kuriem jūs varat rēķināties gadiem ilgi. Jo mums katrs projekts ir personisks.

Bokšas, Logi un durvis Smiltene

Baznīcas laukums 9, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Durvis, logi Valmiera. Durvis. Logi. Logi un durvis. Stikla paketes. Plastmasas logi. PVC logi. Koka logi. Koka durvis. Durvju, logu montāža, uzstādīšana. Plastikāta logi. Logu tirdzniecība, projektēšana, izgatavošana. Vitrīnas. Pakešlogi. Ziemas dārzi. Balkoni. Lodžijas. Palodzes. PVC, plastikāta, plastmasas,

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Artisans Group" ir 2013. gadā izveidota sertificēta celtniecības darbu kompānija, ar īpašu specializāciju būvobjektu vadības menedžmentā, objektu renovācijā un interjeru izbūvē. Kompānijas kodolu veido 5 būvniecības nozarē strādājoši speciālisti ar vairāk kā 15 gadu darba pieredzi būvniecības nozarē, kā arī atbalsta personāls, profesionāļi ar lielu darba pieredzi dažāda profila būvju celtniecībā un remontā. Tas garantē augstu darba kvalitāti, īpašu pieeju katra klienta vajadzībām un būves specifikai, kā arī adekvātus projektu īstenošanas termiņus.

MVS Project, SIA

Ogresgals, Liepu 42, Ogresgala pagasts, Ogres nov., LV-5041
Apraksts: SIA "MVS Project" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar dažāda veida nožogojumu un vārtu tirdzniecību, ražošanu un uzstādīšanu. Pateicoties gadu gaitā uzkrātajai pieredzei, mēs spējam saviem klientiem piedāvāt vispiemērotāko risinājumu viņu ideju īstenošanai. Vārtu un žogu uzstādīšanu veicam visā Latvijā.

Ailo Build, SIA

Atmodas 17, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts:

Būvniecības pakalpojumi. Remontdarbi. Profesionalitāte, individuāla pieeja klientam un pakalpojuma kvalitāte. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Sazinies ar mums!

Good Steel, SIA

Atlantijas 23 k.1, Rīga, LV-1015
Apraksts:

Esam metālapstrādes un metāla izstrādājumu ražošanas uzņēmums ar 100% Latvijas kapitālu. Esam lepni apvienot pieredzi, jaunākās tehnoloģijas un augstākos kvalitātes standartus. Izgatavojam dažāda veida metāla konstrukcijas, arvien audzējot pakalpojumu klāstu. Garantējam individuālu un profesionālu pieeju Jūsu risinājuma projektam no plānošanas līdz pat uzstādīšanai, kā arī pēcapkalpošanas posmā.

Tiek piedāvāti teritoriju, garāžu un industriālie vārti, kas savukārt iedalāmi kategorijās: sekciju vārti (atverami vertikāli), rullo vārti (vārti uzrullējas pie griestiem), veramie vārti, veramie salokāmie vārti un bīdāmie vārti. Vārtiem iespējams uzstādīt automātiku. Piedāvājumā arī elektromehāniskās barjeras ar vadības bloku. Papildus iespējas: drošības kontroles sistēmas un vārtu serviss.