Valmiera, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Innats, SIA

Toma 2, Rīga LV-1003
Kuldīga, Krustpils, Madona, Ogre, Preiļi, Rēzekne, Rīga, Saldus, Sigulda, Smiltene, Talsi, Tukums, Valmiera

IunA gultņi, SIA

Kurzemes prospekts 164a, Rīga LV-1029
Gultnis – industriālie, lineārie, atbalsta, radiālie, adatu, korpusa, lodveida, slīdgultņi, stupicas, iekārtām, vieglajām, smagajām, kravas automašīnām, automašīnu, traktoriem, traktoru. Lauksaimniecības un meža tehnikai, tehnikas, kombainiem, kombainu, piekabēm, piekabju, ātrumkārbas, ātrumkārbu, transmisijas, reduktoru,

JIK autoevakuators, IK, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Ausekļa 3, Rīga LV-1010
SOS Autoevakuatora pakalpojumi Eiropa, Latvijas teritorijā: Latvija, Jelgava, Jūrmala, Valmiera , Salaspils, , Siguļi, Ropaži, Jelgava, Lilaste, Vangaži, Vecumnieki, Skulte, Vaivariņi, Silmala, Valle, Dobele, Valmiera

Jutta V, SIA

Rīgas 21, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
LED Reklāma:

Vides reklāma Valmierā, reklāmas vieta Valmierā, reklāmas ekrāns Valmierā. Vides reklāma Valmierā, reklāmas vieta Valmierā, reklāmas ekrāns Valmierā.

Liels, 17,2 kv.m. led ekrāns Valmieras galvenajā dzīslā - Rīgas ielā.

Ekrāns atrodas Rīgas ielā 21 pie autobusa pieturas un laukuma pie kinoteātra, kā arī labi redzams, sākot no 200m attāluma gājējiem un no privātā un sabiedriskā transporta, sākot no tuvākā luksofora.

Jāņa Peļņa privātprakse, IK

Asaru prospekts 61-136, Jūrmala LV-2008
Apraksts:

Podometrija - tā ir pēdu noslodzes datordiagnostika, ar kuras palīdzību ir iespējams noskaidrot ķermeņa smaguma sadalījumu uz pēdu. To veicam divos veidos - statikā un dinamikā.

Jāņa Peļņa privātprakse, IK, Filiāle

Pērnavas 62, Rīga LV-1009
Podometrija, podometrs, pēdu noslodzes diagnostika, ortopēdiskās zolītes, podometrija bērniem, statiskā podometrija, dinamiskā podometrija, podometrs Valmierā, podometrs Ogrē, podometrs Rīga, podometrs Jelgava, podometrs Jūrmala, podometrs Liepāja, podometrs Madona, podometrs Ventspils

KIVauto, SIA

Putnu 59, Rīga, LV-1058
Auto evakuators, autoevakuators, automašīnu evakuators, evakuators, autoevakuatora pakalpojumi, autoevakuācija, auto evakuācija, auto evakuēšana, diennakts autoevakuators, evakuēt, auto transportēsana, palīdzība ceļā, auto transportēšana, tehniskā palīdzība ceļā, SOS, palīdzība avārijas gadījumos, avarījas izsaukums, auto

KOOL Latvija, SIA

Bērzaunes 11a, Rīga, LV-1039
Degvielas, naftas produktu tirdzniecība

KPK, SIA, Deratizācijas, dezinsekcijas, dezinfekcijas pakalpojumi

Turpinām strādāt klātienē!
Pleskodāles 1a, Rīga LV-1046
Apraksts: Deratizācija, dezinfekcija visā Kurzemē, Rīgā, Jelgavā, Siguldā un citur Lavijā! Viens no lielākajiem deratizācijas, dezindekcijas uzņēmumiem! Vēršoties pēc palīdzības pie SIA "KPK" kvalificētajiem speciālistiem ar ilggadēju pieredzi, jūsu ieguvums būs profesionāla un operatīva grauzēju un insektu iznīcināšana ar kvalitātes garantiju un individuālu pieeju katram klientam.

Kameja, audumi, aizkari, mājas tekstils Valmierā

Rīgas 28, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Veikals - salons "Kameja" ir viens no lielākajiem auduma un mājas tekstila uzņēmumiem Vidzemē. Salons atrodas Valmierā, Cēsīs, Smiltenē, Valkā, Gulbenē, Alūksnē, Siguldā un Balvos. Veikalos pieejami dažādi aizkaru, mēbeļu un apģērbu audumi, šūšanas piederumi, dzijas, materiāli pērļošanai un rokdarbiem, tekstilizstrādājumi mājai, gatavie aizkari, aizkaru stangas un žalūzijas. Piedāvājam plaša profila dizaina pakalpojumus, aizkaru un citu tekstilmateriālu šūšanu un uzstādīšanu. Šujam mēbeļu pārklājus, baldahīnus, spilvenus, galdautus, gultas veļu u.c. izstrādājumus. Ar dizaina izveidi un šūšanu nodarbojas pieredzējuši profesionāļi, kuri katram darbam pievēršas ar lielu entuziasmu un individuālu pieeju.

Kameja, audumi, žalūziju veikals Valkā

Rīgas 22, Valka, Valkas nov. LV-4701
Aizkaru šūšana, Aizkaru dizains, Aizkaru šūšana Valmierā, Aizkari Valmierā, Audumi Valmierā, Aizkaru audumi Valmierā, Mēbeļu audumi Valmierā, Apģērbu audumi Valmierā, Žalūzijas Valmierā, Aizkaru stangas Valmierā, Rokdarbu materiāli Valmierā, Mājas tekstils Valmierā, Dzija Valmierā. Aizkari, gatavie aizkari, dienas aizkari, nakts

Kameja, audumu, žalūziju veikals Siguldā

Strēlnieku 2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Veikals - salons "Kameja" ir viens no lielākajiem auduma un mājas tekstila uzņēmumiem Vidzemē. Salons atrodas Valmierā, Cēsīs, Smiltenē, Valkā, Gulbenē, Alūksnē, Siguldā un Balvos. Veikalos pieejami dažādi aizkaru, mēbeļu un apģērbu audumi, šūšanas piederumi, dzijas, materiāli pērļošanai un rokdarbiem, tekstilizstrādājumi mājai, gatavie aizkari, aizkaru stangas un žalūzijas. Piedāvājam plaša profila dizaina pakalpojumus, aizkaru un citu tekstilmateriālu šūšanu un uzstādīšanu. Šujam mēbeļu pārklājus, baldahīnus, spilvenus, galdautus, gultas veļu u.c. izstrādājumus. Ar dizaina izveidi un šūšanu nodarbojas pieredzējuši profesionāļi, kuri katram darbam pievēršas ar lielu entuziasmu un individuālu pieeju.

Kates plates, SIA, Veikals-noliktava

Uriekstes 2a, Rīga, LV-1005
Apraksts: SIA Kates Plates mēbeļu materiālu tirgū darbojas jau kopš 1997. gada. Uzņēmuma pamatdarbības virziens ir plātņveida materiālu tirdzniecība mēbeļu ražošanai un celtniecībai. Mēs piedāvājam mēbeļu ražotājiem: skaidu plātnes, laminētas skaidu plātnes, finierētas skaidu plātnes, HDF plātnes, MDF plātnes, finierētas MDF plātnes, gruntētas MDF plātnes, MDF plātnes liektām detaļām (Fibraform), saplāksni, līmētas masīvkoka plātnes (ozols, osis, bērzs, priede, egle), ozola zāģmateriālus, AGT plātnes, apdares maliņas (dabīga koka, PVC, ABS), rorskaidu plātnes, Alpi Lignum nažfinierus, plastikātus un līmes. Celtniecības materiālu sortimentā: OSB/3 plātnes, Durelis plātnes, Clic Wall sienas paneļi un sijas.

Komanda24, SIA, Latvijā lielākais pārvākšanās serviss

Laba cena – kvalitatīvs pakalpojums – Komanda24🤝
Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
"Komanda24" nodrošina pilnu risinājumu ciklu, ātru darbu izpildi un izdevīgas cenas.: ✓ Bezmaksas konsultācijas un cenu plāna sastādīšana. ✓ Pārvākšanās serviss privātpersonām, uzņēmumiem, ražošanas uzņēmumiem un birojiem. ✓ Pārvākšanās serviss arī brīvdienās klientam izdevīgākajā laikā. ✓ Pārvākšanās serviss gan Latvijā, gan visā Eiropā. ✓ Pilns risinājumu cikls: plānošana, risinājumu izstrāde, nepieciešamās dokumentācijas kārtošana, krāvēju pakalpojumi, demontāža un montāža, mantu iepakošana, kā arī transporta pakalpojumi. ✓ Ļoti uzmanīga attieksme pret jebkuru klienta mantu, kuru nepieciešams transportēt. ✓ Izdevīgas cenas. ✓ Individuāla pieeja katrai situācijai.

Izvēloties Komanda24 pārvākšanās servisa pakalpojumus, jūs varat būt droši, ka pakalpojumus sniedz profesionāļu komanda, kurai pieejami labākie tehniskie risinājumi.

Kompānija Avotiņi, SIA, celtniecības būvmateriālu ražošana un tirdzniecība

Lielākais būvmateriālu tirgotājs Latvijā N.1
Rustēnu 1, Rīga LV-1073
Vadošais būvmateriālu ražotājs: „Kompānija Avotiņi” kļuvusi par vairāku Baltijas valstu un pasaulē vadošo BŪVMATERIĀLU ražotāju oficiālo dīleri. Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Konkas, SIA

Angāri, nojumes, pergolas, paviljoni!
Pērnavas 25, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmuma „Konkas” galvenie darbības virzieni ir angāri, nojumes, pergolas, paviljoni un to aprīkojums. Mēs izstrādājam un realizējam dažādas sarežģītības projektus.

Kristaps, frizētava

Rīgas 26, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Frizētava visai ģimenei. Manikīra un pedikīra pakalpojumi. Ķermeņa masāža.

Kurbads Ledus halle

Lidlauka 37, Rīga, LV-1063
autobusa noma cenas, autobusa noma Daugavpils, autobusa noma liepājā, autobusu noma Rīga, autobusa noma Valmiera

LBL Birojs, SIA

Biķernieku 162, Rīga LV-1079
Kuldīga, Krustpils, Madona, Ogre, Preiļi, Rēzekne, Rīga, Saldus, Sigulda, Smiltene, Talsi, Tukums, Valmiera , Sigulda, printeru remonts Smiltene, printeru remonts Talsi, printeru remonts Tukums, printeru remonts Valmiera