Volvo, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Timberlift, SIA

Augšlīgatne, "Riekstiņi" , Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
SIA “TIMBERLIFT” LATVIJAS TIRGŪ PĀRSTĀV:: ✓ "Groeneveld-Beka" - automātiskās centrālās eļļošanas sistēmas traktortehnikai, lauksaimniecības mašīnām, būvtehnikai, transportam, industriālajām iekārtām, u.c. ✓ "GöteneUfo" - kvalitatīvs aprīkojumu frontālajiem iekrāvējiem un ekskavatoriem t.sk. kausi dažādam pielietojumam, dakšas, ātrās sakabe u.c. ✓ "Clark" - auto iekrāvēji ar celtspēju no 1,5- 8 tonnām, darbināmi ar dīzeļdegvielu, gāzi un elektrību. "Clark" noliktavas aprīkojums t.sk. mehāniskie un elektriskie palešu ratiņi, krautņotāji u.c. ✓ "Raniero" - auto iekrāvēju ražotājs, kas piedāvā elektriski darbināmus auto iekrāvējus ar celtspēju līdz 25 tonnām, piemērotus ekspluatācijai visdažādākajās tautsaimniecības nozarēm ✓ "Auer" - mežsaimniecības un lauksaimniecības tehnika, t.sk. kokmateriālu hidromanipulators trīspunktu uzkabei darbam ar traktortehniku ar jaudu no 50ZS. ✓ "Volvo" frontālo iekrāvēju serviss un remonta darbi. Piedāvājam jaunas un lietotas / atjaunotas rezerves daļas ar garantiju.

AKB-Lom, Akumulatoru iepirkšanas-izvešanas mobilais serviss

Dzelzavas 72, Rīga LV-1082
Apraksts: Nopirksim visa veida nolietotos svina akumulatorus, par labām cenām. Nodrošinām izvešanu, operatīva apmaksa! Iepērkam lietotus auto katalizatorus un keramiku no tiem, metāla katalizatorus, kvēpu filtrus. Uzņēmums ir specializējies izlietotu akumulatoru, auto katalizatoru savākšanā. Individuāla pieeja un labākās cenas! Sīkāk pa telefonu! Strādājam Rīgā, ārpus Rīgas - pēc vienošanās.

Ripo DL, SIA, Veikals

Vītolu 12, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Veikalā:: ✓ Logu tīrītāju slotiņas ✓ Auto ķīmija un kosmētika ✓ Eļļas un smērvielas ✓ Tehniskie šķidrumi ✓ Auto rezerves daļas ✓ Riepas ✓ Aksesuāri un piederumi ✓ Lukturi, spuldzes, lampiņas  ✓ Lauksaimniecības tehnikai  ✓ Mežam un dārzam  ✓ Velo un moto tehnikai  ✓ Elektronika  ✓ Audio, video tehnika  ✓ Saimniecības preces  ✓ Higiēnas preces

Ripo DL, auto rezerves daļu veikals

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
aptieciņa, bagažnieks, Audi, Volkswagen, BMW, Ford, Opel, SAAB, CHRYSLER, MITSUBISHI, MERCEDES, Mazda, VOLVO
ZL.LV iesaka

SIA “Transporent”, lietotu auto pārdošana

Viskaļu 33, Rīga LV-1026
Piedāvājumā dažādu marku automāšīnas:: ✓ Alfa Romeo ✓ Audi ✓ Bentley ✓ BMW ✓ Citroen ✓ Dacia ✓ Fiat ✓ Ford ✓ Honda ✓ Hyundai ✓ Infiniti ✓ Jaguar ✓ Jeep ✓ KIA ✓ Land Rover ✓ Lexus ✓ Maserati ✓ Mazda ✓ Mercedes-Benz ✓ MINI ✓ Mitsubishi ✓ Nissan ✓ Opel ✓ Peugeot ✓ Porsche ✓ Renault ✓ Subaru ✓ SEAT ✓ Škoda ✓ Suzuki ✓ Toyota ✓ Volkswagen ✓ Volvo

United Oils Saldus, SIA

Apvedceļš 9a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Produkti:: ✓ Eļļas ✓ Filtri ✓ Auto ķīmija ✓ Auto optika ✓ Auto aksesuāri Par mums::

Uzņēmums SIA "UNITED OILS SALDUS" dibināts 2008.gadā, kad pārsvarā tika piedāvāts tikai eļļas, filtri un tehniskie šķidrumi. Izvērtējot klientu vajadzības, ir paplašināts piedāvātais sortiments. Pie mums varat atrast visu, kas saistīts ar jebkādas tehnikas apkopi. Mūsu klienti ir ražotāji, transporta pakalpojumu sniedzēji, zemnieku saimniecības un privātpersonas. Veikalā atradīsiet ne tikai apkopes, bet arī kopšanas līdzekļus un ķīmiskos līdzekļus tehnikai. Plašā sortimentā tiek piedāvātas dažādas auto spuldzes, logu slotiņas, akumulatori, auto ķīmija un tehnisko šķidrumu absorbējošie produkti, kā arī auto drošības komplekti. Piedāvājam visa veida eļļas jebkurai tehnikai (vieglie auto, smagie auto, industriālā tehnika, dārza tehnika), ir pieejama BARDAHL un REPSOL produkcija. Optika smagajai tehnikai (VOLVO, MAN, MERCEDES, SCANIA). Vieglo automašīnu piekabju rezerves daļas. Piedāvājam akumulatoru un elektrosistēmu diagnostiku.

Bai Auto, SIA

Kaiju 2, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Mēs piedāvājam Jums jebkuras automašīnas piegādi pēc Jūsu individuāla pasūtījuma, un pēc Jūsu vēlmēm par modeli, virsbūves krāsu, dzinēja tilpumu un tipu, kā arī detalizētu papildus aprīkojuma komplektāciju. Iespējama arī automobiļu apmaiņa. Jūsu vecā automašīna var kļūt par pirmo iemaksu citas automašīnas iegādei! Auto, automašīnu tirdzniecība, noma, iznomāšana Liepājā, Kurzemē, Latvijā.

AutoRentRiga, auto noma Rīga, Jūrmala, Lidosta

Turpinām strādāt klātienē!
Zolitūdes 71b, Rīga, LV-1029
Papildus aprīkojuma noma:: ✓ bērnu sēdeklīši - no 5 EUR par nomas dienu ✓ navigācijas sistēmas ar pilnām Latvijas un Eiropas kartēm - sākot no 5 EUR par nomas dienu ✓ jumta nodalījums – divpusīgi atveramie bagāžnieki - sākot no 5 EUR par nomas dienu Pieejamo automašīnu klases: ✓ Small ✓ Compact ✓ Middle ✓ SUV, 4x4 ✓ Business ✓ Lux ✓ Minivan, 8+1 ✓ Cargo

Rēzeknes autobusu parks filiāle Autoosta Kārsava, AS

Vienības 40, Kārsava, Ludzas nov., LV-5717
Pakalpojumi:: ✓ Pasažieru pārvadājumi ✓ Autobusu noma ✓ Autoserviss ✓ Transports personām ar kustību traucējumiem ✓ Autobuss ekskursijām ✓ Autobusi pārvadājumiem Eiropā. Rēzeknes autobusu parks:

Akciju sabiedrība "Rēzeknes autobusu parks" piedāvā autobusu nomu ar šoferi, bez nobraukuma ierobežojuma, par ļoti pieejamu cenu, ar dažādu vietu skaitu, servisa un komforta līmeni atbilstoši jūsu prasībām. Mūsu komfortablie autobusi paredzēti braucieniem pa Latviju un Eiropu tūrisma ceļojumiem, lietišķiem braucieniem, kultūras pasākumu apmeklējumiem vai vienkārši izklaides braucieniem, kā arī darbinieku un skolēnu pārvadāšanai.

Balauto, SIA, auto rezerves daļu veikals Balvos

Tirgus 5, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

SIA "Balauto" piedāvā plašu auto rezerves daļu klāstu Balvos. Mūsu veikalā atradīsiet arī dažādas motociklu rezerves daļas un aksesuārus.

Būvtehnikas serviss, SIA

Ropaži, "Saulītes" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Tehnikas noma: Lai klientiem būtu iespēja pārliecināties par mūsu piedāvātās tehnikas piemērotību veicamajam darbam, atsevišķām karjeru tehnikas vienībām (pārvietojamie drupinātāji, sijātāji) varam piedāvāt ilgtermiņa nomu vai nomu ar izpirkumu. Varam vienoties arī par citu tehnikas vienību (ekskavatori, iekrāvēji) ilgtermiņa nomu (bez operatora) vai nomu ar izpirkumu.Nomas nosacījumi un noteikumi tiek pārrunāti ar katru pircēju individuāli.

DL Auto, SIA

Stacijas 1a, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Pakalpojumi: ✓ auto noma ✓ auto piekabju noma ✓ mikroautobusu noma ✓ automašīnu maiņa ✓ auto piegāde no Eiropas ✓ auto uzpirkšana ✓ auto līzings ✓ auto reģistrācija un komisija Apraksts:

SIA "DL Auto" – plašākā auto tirdzniecība Smiltenē. Uzņēmums saviem klientiem piedāvā auto piekabju nomu, auto nomu, mikroautobusu nomu. Auto piegāde no Eiropas, ir pieejams arī auto līzings.

BALTRUS, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Cesvaines 15a, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Kravas auto aksesuāri ✓ Auto ledusskapji ✓ Kafijas automāti ✓ Auto kondicionieri ✓ Auto putekļusūcēji ✓ Sēdekļu apsilde ✓ Michelin Man Volvo ✓ Riteņu aprīkojums ✓ Autoķīmija un tīrīšanas līdzekļi ✓ Aksesuāri auto vadītāja kabīnei ✓ Autovadītāju apģērbs ✓ Kravas auto apgaismojums ✓ Kravas nostiprināšana ✓ Degvielas aprīkojums

Lux - Autobusu noma, nomas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Lietuvas šoseja 3b, Jelgava, LV-3001
Nomai pieejamie transporta līdzekļi:: ✓ Mazā klase, sēdvietu skaits no 6 līdz 20 ✓ Vidējā klase, sēdvietu skaits no 23 līdz 41 ✓ Lielā klase, sēdvietu skaits no 45 un vairāk Par mums: SIA "LUX" autobusu noma piedāvā autobusu nomu (īri), kurā ietilpst 8 dažāda izmēra transportlīdzekļi. Nodrošinām tīrus, drošus transporta līdzekļus ekskursijām un izbraucieniem.

Kurbads un Ko, SIA, Auto transportēšana, pārvadāšana

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Papildus pakalpojumi: ✓ automašīnu, auto novērtēšana un inspekcija ✓ jaunu automašīnu, auto prezentēšana un sagatavošana izstādei ✓ uzņēmuma autoparka pārvaldīšana ✓ automašīnu, auto mazgāšana, tīrīšana ✓ stiklu, sēdekļu remonts, mehāniskie un virsbūves darbi ✓ komerctransporta pārbūves darbi ✓ auto apkopes un garantijas darbi

Zīle 1, SIA, automašīnu tirdzniecība

Lauku 59, Liepāja, LV-3411
Apraksts:

"ZĪLE 1" nodarbojas ar auto tirdzniecību, maiņu un iegādi ar līzingu. Automašīnu piegāde no Vācijas. Mainām, pērkam, piegādājam automobiļus. Katru mēnesi automašīnu pievedums no Vācijas. Mēs piedāvājam jums jebkuras automašīnas piegādi pēc jūsu individuāla pasūtījuma un pēc jūsu vēlmēm par modeli, virsbūves krāsu, dzinēja tilpumu un tipu, kā arī detalizētu papildus aprīkojuma komplektāciju. Pasūtot automašīnu no Vācijas vai citām Eiropas valstīm, nokārtosim pilnīgi visas formalitātes no jūsu izvēlētā auto iegādes Eiropā līdz tā reģistrācijai CSDD un TA Latvijā.

Latvijas Volvo klubs,

Ceru iela 5 – 5, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Informācija no uzņēmumu reģistra

LATVIJAS VOLVO APVIENĪBA

Ūnijas iela 24 – 82, Rīga, LV-1084
Informācija no uzņēmumu reģistra

Latvian Volvo Club,

Sila iela 1, Rīga, LV-1057
Informācija no uzņēmumu reģistra

Volvo sporta centrs

Jūrmalas gatve 78d, Rīga, LV-1029
Sporta celtnes un bāzes