Ziepes, visā Latvijā

Drukāt

TUSI BUSI, SIA, pasākumu organizēšana

Gaujas 34-1, Rīga, LV-1026
Pasākumu organizēšana. Bērnu ballītes. Animatori un ballīšu tēli. Radošās darbnīcas. Izbraukuma ballītes. Cukurvate. Lielie ziepju burbuļi. Burbuļšovs. Eksperimenti. Seju apgleznošana. Rīkojam izbraukumu ballītes - braucam pie jubilāra uz mājām, bērnu dārzu, kafejnīcu vai pļavu meža vidū. Sadarbojamies arī ar vairākām ballīšu vietām, kur

Deppo, SIA, saimniecības preču noliktava

Latgales 449, Rīga LV-1063
ratiņi, mopi, vīkšķi, industriālie papīra dvieļi, loksnēs, ruļļos, salvetes, tualetes papīrs, šķidrās ziepes

Kazas laukos, Skaistumkopšana, dabīgā kosmētika un personiskā aprūpe

"Lauki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
, Olīveļļas un kazas piena ziepes skaistumkopšanai, skūšanās ziepes , Baldones dūņu kazas piena ziepes , , skrubis, darvas ziepes , kanēļa, ingvera, dzērveņu, zemeņu, zīda, nātru, valriekstu, kaņepju, lavandas

Magnolica-shop.com, SIA Olivia Style internetveikals

Saulgriežu 4, Jūrmala LV-2008
Saistībā ar interneta veikala paplašināšanos, tagad jūs varat atrast arī šādus produktus::

Sadaļā skaistums un veselība: Dabīga kosmētika ar rožu eļļu un rožūdeni (krēmi, kontūras ap acīm, anti serumi, serumi, šampūni, dušas želejas, dāvanu komplekti, pludmales aizsarglīdzekļi, ziepes roku darbs, ēteriskās eļļas (eikalipts, paculija, ilang-ilang, tējas koks u.c.), aromātiskās sveces. Ļoti liela sortimenta izvēle. https://magnolica-shop.com/lv/skaistum...-veseliba/  Mājas sadaļa: Liela izvēle kokvilnas peldmēteļiem (vafelauduma, apdrukāti, ar un bez kapuces, garie un īsie); Dažādu izmēru un stilu kokvilnas dvieli (rokam, virtuvei, dušai, lieli un mazāki izmēri); Kokvilnas turbāni, Dažādu krāsu dekoratīvie spilveni, aromatizētāji skapjiem; Gultas veļa no kokvilnas (satīna). Dažāda sastāva un izmēra pledi; Segas katrai gaumei un vajadzībām.

Home & You

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga LV-1046
Apraksts:

Interneta veikals "HOME-YOU" rada unikālu atmosfēru, mainot ikdienas dzīvi ar maziem svaigiem akcentiem. Mūsu veikalā var iegādāties klasiskā un modernā stila dekoratīvas laternas svecēm, traukus, guļamistabas piederumus, bērnu preces, Ziemassvētku rotājumus, mājas, virtuves un vannas istabas piederumus, galda lampas.

Home & You

Stacijas laukums 2, TC "Origo", Rīga LV-1050
Interjera un dizaina preces:: ✓ Gultas veļas komplekti; ✓ Dvieļi; ✓ Halāti; ✓ Paklāji; ✓ Pledi; ✓ Virtuves piederumi; ✓ Galda piederumi; ✓ Galdauti; ✓ Trauki; ✓ Aizkari; ✓ Vannas istabas piederumi; ✓ Aromātiskās sveces; ✓ Pulksteņi; ✓ Lampas; ✓ Mīkstās rotaļlietas; ✓ Bērnu preces; ✓ Mājdzīvnieku aksesuāri; ✓ Ziemassvētku dāvanas; ✓ Dāvanas vīriešiem; ✓ Dāvanas sievietēm.

Home & You

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Mājas un interjera preces, Aksesuāri, Aizkari, Drēbju pakaramie. LED virtenes, gaismiņas. Mājdzīvnieku mājas. Matu stīpiņas, gumijas. Naudas maki. Piezīmju klades. Pildspalvas, zīmuļi, somas. Bērnistaba. Bērnu spilveni. Kakla spilveni. Krājkasītes. Pledi bērniem. Rotaslietu kastītes. Termofors bērniem. Ēdamistaba. Galda paliktņi.

Hards, SIA, Vidzemes/Latgales reģiona pārstāvis

Bieķensalas 19, Rīga LV-1004
Apraksts:

Darba apģērbi, darba apavi, darba aizsardzības līdzekļi, darba apģērbu tirdzniecība, darba apģērbu vairumtirdzniecība.

Hards, SIA, Kurzemes/Zemgales reģiona pārstāvis

Kuldīgas 69a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Dezinfekcijas līdzekļi rokām, ziepes , mitrās salvetes, krēmi, attīrošās pastas un attaukošanas līdzekļi

Hards, SIA, Vairumtirdzniecības noliktava - veikals

Bieķensalas 19, Rīga LV-1004
Darba cimdi, aizsardzības līdzekļi, darba apavi, darba apģērbs, noformējums ar logo. Vairumtirdzniecība. Darba cimdi, ādas cimdi, gumijas cimdi, adīti cimdi, darba jaka, puskombinezons, kombinezons. Lietus apģērbs, respiratori, gāzmaskas, aizsardzības ķiveres, cepures, aizsargbrilles, halāti, vienreizējās lietošanas apģērbs, drošības

Marusha Nord Ecosmetic

Garkalne, Nākotnes 30, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Par mums:

"MARUSHA" ir Latvijas dabīgās kosmētikas zīmols, kura produkti ir cilvēka veselībai un apkārtējai videi draudzīgi. Produktus rada, testē zīmola dibinātāja un vadītāja Marita Āboltiņa, kura ieguvusi izglītību dabīgās kosmētikas izstrādē. Produktu sastāvā ir pašu vākti Latvijas savvaļas augi, pašizgatavoti augu macerāti. Produkti ir radīti Latvijā un ir pilnīgs roku darbs. Sortimentā ir matu kopjošā kosmētika - cietie šampūni, kondicionieri un matu eļļa ar Latvijas kadiķi, kas samazina matu izkrišanu, veicina matu augšanu, dod matiem spīdumu, veselīgu izskatu. Ādas kopšanai tiek piedāvāts atjaunojošs pretgrumbu sejas serums ar augstvērtīgām eļļām un Q10, ādu barojoši un mīkstinoši ķermeņa cietie losjoni un lūpu balzami ar kliņģerīti un burkānu eļļu, kuri īpaši ieteicami sausai ādai. Piedāvājam arī ādu barojošas dabīgas ziepes ar Latvijas medu, kadiķi, smiltsērkšķi, kakao sviestu, kā arī skūšanās ziepes sausai ādai un sejas attīrošās ziepes taukainai ādai. Praktiskas un ekonomiskas ir trauku jeb saimniecības ziepes, kuras ir pilnīgi nekaitīgas un mazgā, spodrina visu – izlietnes, traukus, mēbeles, apģērbu. Jaunums ir dabīgi lina aksesuāri asins cirkulācijas uzlabošanai – tamborēti lina dušas un masāžas cimdi, sejas masāžas drāna, kā arī lina grozi. Katrs no mums ir īpašs un skaists dabas brīnums. Un tādi ir arī "MARUSHA" produkti, ko radām jums!

 

Silmachy Remedies, SIA

Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

SIA "Silmachy Remedies" ir ģimenes uzņēmums un visa SILMACHY kosmētika ir mūsu roku darbs, ko priecājamies parādīt arī jums. Mēs apbrīnojam un cienām mūsu dabu un tās resursus, tādēļ apzināti izvairāmies no plastmasas iepakojuma un piedāvājam mūsdienīgas, efektīvas kosmētikas alternatīvas, kas ir videi draudzīgas.

Amber Cosmetics, SIA

Uzānu 2, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Mūsu produkti: ✓ Sejai ✓ Ķermenim ✓ Matiem ✓ Vannai Mūsu stāsts nav tikai par kosmētiku:

Vegan Fox iedvesmo gan mūs pašus, gan citus. Ejot savu ceļu, katram ir iespēja mainīt šo pasauli, kur cienīgi dzīvo gan cilvēki, gan dzīvnieki. Kosmētikas izvēle ir tikai viens solis, kas parāda mūsu attieksmi un lietas, kas mums rūp.

Stenders, veikals

Slimnīcas 8, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Latvijā ražota kosmētika. Izbaudi prieku – palutini sevi ar karstu vannu vai jebko tīksmīgāku par ātru ielekšanu dušā – ir laiks savam laikam!

Pils Baltā 2 aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Kaņiera 13, Rīga LV-1063
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apotheka franšīze.

 

Pils Baltā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Sudrabu Edžus 10, Jelgava LV-3001
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Ortopēdiskās preces. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.

Pils Dzeltenā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Rūpniecības 77a, Jelgava LV-3008
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.

Pils Oranžā aptieka Sadarbībā ar Apotheka

K.Valdemāra 17a, Rīga LV-1010
Apraksts:

Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apkalpošana latviešu, krievu un angļu valodā. Apotheka franšīze.

Anija, SIA, Veikals

Rencēnu 10a, Rīga, LV-1073
"ANIJA" piedāvā:

BLACK SEA STARS, SOLILUG, SEA STARS, ANCHIALO – kosmētiskie līdzekļi, balstīti uz Melnās jūras sārmiem (LUGA) un Pomorie un Burgas sāls ezeru terapeitiskajiem dūņām. REFAN – smaržas un kosmētika bez parabēniem. MILANA@ –  lielisks kosmētikas piedāvājums mājām un profesionāliem. CARBONAX@ – mēs esam par tīrām un labi uzturētām automašīnām. LUSTRO@– apavu kopšanas līdzeklis. KAFIJA un TĒJA – aromatizētā kafija un brīnišķīgas tējas.

Hards, SIA

Kuldīgas 69a, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Darba aizsardzības līdzekļi, formastērpi, darba apģērbi un apavi; tirdzniecība