A, adresē Sigulda

Drukāt
Banner 1050x80

Labiprodukti.lv

Ragana, Tirgus 1, Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

"Labiprodukti.lv" interneta veikalā ir iespēja iegādāties augstvērtīgus, olbaltumvielām bagātus, šķiedrvielām saistītus, pārsvarā bez glutēna produktus, katrai gaumei piemērotus.

Mūsu misija ir nodrošināt Jūs (klientus) ar labākajiem pārtikas un nākotnē arī nepārtikas produktiem, kuru atlasa mūsu ekspertu komanda (pārtikas tehnologi, ražotāji, produktu izstrādātāji, uztura speciālisti un veselīgā dzīves veida fanāti) izvēlas labākos no pieejamākiem produktiem tieši Jūsu labsaatai, kas atrodami mūsu mājas lapā.

Mēs izvēlamies augstvērtīgus, sabalansētus un ilgstspējīgus produktus organismam, kas ļaus tam produktīvi un pareizi funkcionēt.

Raksti sadaļā mēs atlasīsim jaunākos un svarīgākos rakstus par veselīgus dzīvesveidu un uztura zinātni, kam droši varēsiet sekot mūsu Facebook, Instegram kontos zem labiprodukti.lv  un protams mūsu mājas lapā.

Uzņēmuma galvenais uzsvars ir piedāvāt klientiem produktus par labāko cenu, un tas iespējams, pērkot vairāk par izdevīgāku cenu!

Mūsu darbības moto: Izvēlies labāko! Pērc vairāk, maksā mazāk!

Siguldas maiznieks, SIA, Konditorejas cehs

Mālpils 4, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Produkcija:: ✓ Cepumi ar karameļu garšu ✓ Cepumi "Mājas" ar riekstiem ✓ Svētku kēkss ar sukādēm un rozīnēm ✓ Kēkss ar rozīnēm ✓ Kēkss ar žāvētiem augļiem ✓ Vafeles ar balto glazūru ✓ Vafeles ar brūno glazūru ✓ Rīvmaize (kviešu) ✓ Saldās vafeles ✓ Sausiņi ar vanilīnu ✓ Sausiņi ar rozīnēm ✓ Mini sausiņi ar rozīnēm ✓ Mini sausiņi ar vanilīnu ✓ Cepumi "Minūtīte" ✓ Cepumu "Izlase" ✓ Cepumi "Mājas" ar sezamu ✓ Cepumi "Mājas" ar magonēm ✓ Auzu pārslu cepumi ar saulespuķu sēkliņām ✓ Cepumi "Mājas" ✓ Auzu pārslu cepumi ✓ Auzu pārslu cepumi ar rozīnēm

Vīnogu stādaudzētava Skāduļi

"Skāduļi", Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Z/S "Skāduļi": augstvērtīgi, ražīgi un izturīgi Siguldā audzēti vīnogu stādi. Vīnogu stādi, vīnogu stādu audzēšana. Konsultācijas vīnogu stādu audzēšanā. Aktinīdiju stādi, konsultācijas aktinīdiju stādu audzēšanā. Vīnogu dārza izveides procesā, pareizi izvēloties stādus, Jūs balvā iegūsiet aromātiskas ogas. Kvalitatīvi stādi kļūs par veiksmes avotu šajā lietā un dos iespēju izaudzēt savas neatkārtojamās un garšīgās vīnogas. "Skāduļu" saimniecībā ar stādu audzēšanu nodarbojas īsti profesionāļi ar ievērojamu pieredzi.

Alse Dental, SIA

Raiņa 5A - 2, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Pakalpojumi:: ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu protezēšana ✓ Zobu higiēna ✓ Zobārsta konsultācijas ✓ Zobu rentgens Par klīniku::

"ALSE DENTAL" jauna, perspektīva zobārstniecība pašā Siguldas centrā. Piedāvājam zobārstniecības un zobu higiēnas pakalpojumus, kā arī zobu protezēšanas pakalpojumus. Gaidīsim Jūs ciemos!

ECSOEN, SIA

Krišjāņa Valdemāra 1A, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Galvenie pakalpojumi:

Paliekošie siltināti monolīta betona veidņi (ar siltumizolāciju), veidņi lentveida pamatiem, veidņi plātņveida pamatiem, veidņi cokolstāva izbūvei, veidņi sienu celtniecībai. Ēku būvniecība, izmantojot ICF materiālu. Tipveida projekti (ēka projektēta ar ICF kā celtniecības pamatmateriālu), arhitekta pakalpojumi (projektiem, izmantojot ICF materiālu).

Firma Krimulda, izbraukuma tirdzniecība

Sunīši , Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

Mūsu uzņēmums piedāvā lieliskus galda klājumus ar tikpat lieliskiem ēdieniem. Mums ir plaša pieredze galdu klāšanā lielākajās Rīgas un Latvijas viesību zālēs, viesu namos, viesnīcās, kultūras namos, privātajās un citās sabiedriskajās vietās. Klājam galdus ne tikai telpās. Sadarbība ar vietējo produktu ražotājiem, kā arī paši audzējam ekoloģiski tīru produkciju. Svinībām piedāvājam galda klājumus, kuros ir aukstais, kā arī siltais galds, kas ir iespējami gan sēdgalda, gan stāvgalda veidā. Piedāvājam no dabīgiem produktiem gatavotas kāzu tortes.

Fix Auto, SIA, Autoserviss Sigulda

"Jaunsiljēkas", Siguldas pagasts, Siguldas nov., LV-2150
Riteņu ģeometrija uz 3D stenda. Ritošās daļas remonts, apkope. Riepu maiņa, remonts. Savirze. Savirzes stends. Lukturu regulēšana. Autoserviss, autoremonts. Auto remonts Sigulda. Riepu serviss Sigulda. Auto remonts, apkope.

ZD Pols, SIA

Inčukalns, Rožu 17, Inčukalna pagasts, Siguldas nov. LV-2141
Pakalpojumi: ✓ Topogrāfiskā uzmērīšana ✓ Izpildmērījumi ✓ Inženierģeodēzija Par uzņēmumu:

Uzņēmums "ZD Pols", SIA ir samērā jauns un mazs, bāzēts Siguldas novada Inčukalnā. To vada sertificēts mērnieks Uldis Mūriņš. Darba pieredze man ir jau no 2001. gada gan Latvijā, gan, ārzemēs. Sertifikāts “Ģeodēziskajos darbos” no 2012. gada. Galvenais darbības reģions ir novadi ap Rīgu, Jūrmala, Vidzeme, Zemgale, bet varu aizbraukt arī tālāk.

Kvalitāte par saprātīgu cenu ikvienam!

Juris Vuškāns, IDV

Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Kamīnmeistars ar vairāk kā 30 gadu darba stāžu piedāvā kamīnu izbūvi. Kvalitatīvs darbs, iekļaujos noteiktajos izpildes termiņos. Sadarbojos ar vairākiem Latvijas kamīnsaloniem, plaša materiālu izvēle (Thermaw, Grenaisol, Skamol). Apdares veidošanai izmantoju marmoru, granītu, oniksu. Aicinu sadarbībai!

Sandis Stepiņš, IDV

Sidgunda , Mālpils pagasts, Siguldas nov. LV-2152
Apraksts:

Pieredzējuši profesionāļi pēc pasūtījuma zāģē zāģmateriālu līdz 13m, skaldām lapu koku malku, zāģējam ar mobilo lentzāģi. Zāģējam Siguldā un izbraucam pēc klientu vajadzības uz Eiropas valstīm. Veicam arī galdnieku darbus - unikālas sekcijas, žurnālgaldiņi, izturīgas koka kastes. Viss no Latvijas koka. Cenas zemas! Strādājam visu gadu. 

ZL.LV iesaka

SmartCoffee Serviss, SIA

"Siljēkas 1", Siguldas pagasts, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts: Kafijas automātu apkope, remonts, noma un tirdzniecība. Izbraukuma tirdzniecība. Kafijas auto pārbūve.

Pauls Wood, SIA

Meistaru 3A - 3, Ragana, Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

Pārdodam kokmateriālus, ir pieejami regulāri, pieejami dēļi un brusas. Varam izzāģēt jebkuru izmēru pēc jūsu vēlmēm, sazāģēsim jūsu apaļkoku pēc jūsu vēlamajiem izmēriem. Atrodamies Siguldas novadā, Raganā. Varam sarunāt arī mūsu transportu par atsevišķu samaksu.

ZL.LV iesaka

Atslēgu serviss, Arņa Ozoliņa individuālais darbs

Rūdolfa Blaumaņa 2, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts:

Atslēgu serviss nodarbojas ar atslēgu izgatavošanu. Piedāvājam arī diennakts SOS servisu - durvju atvēršanu steidzamās situācijās, uzrādot derīgu dokumentu. Nodrošinām durvju un slēdzeņu atvēršanu un signalizācijas atbloķēšanu.

Dabas laboratorija

Dārza 29A, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts:

"DABLAB" ir pagaidām vēl maza, bet nozīmīga apvienība. Mūs raksturo sports, veselīgs uzturs un pozitīvs skats uz dzīvi! Augsim kopā, sasniedzot savus mērķus: mēs - gatavojot labāko no dabas jums, jūs - saņemot mūsu produktus!

"Dabas laboratorija" ražo augstvērtīgas aukstā spieduma sulas ar izsmalcinātāmgaršām.

Šādi iegūtas sulas var saukt par dzīvām, jo tās ir nepasterizētas un nav paautas papildus apstrādei, tādējādi maksimāli saglabājot vitamīnus, minerālvielas un vērtīgos enzīmus. Sulas ir bez mākslīgām piedevām, gaas pastiprinātājiem, tās netiek atšķaidītas ar ūdeni. Sulas tiek pildītas 0,33 l pudelēs, kur katras sulu pudeles saražošanai tiek izmantots vairāk nekā puskilograms augļu, ogu, dārzeņu un zaļumu.

Aukstā spieduma sulu iegūšanas metode augļus un dārzeņus nevis sagriežar asmeņiem, bet pilnībā izspiež (presējot), tādējādi iegūstot augstvērtīgu produktu. Dzerot sulas ikdienā, var uzlabot pašsajūtu, vielmaiņu, ādas izskatu. Kopumā uzlabojas vispārējais veselības stāvoklis, jo tiek saņemti dabīgi vitamīni, kas stiprina imūnsistēmu un aizsargā organismu.

Augstvērtīgi iegūta sula ir kā labākais “fast food” cilvēka organismam. Uzsūcoties dažu minūšu laikā, tiek saņemta ātra, dabīga un īsta palīdzība praktiski jebkurā situācijā. Dabas Laboratorijas piedāvātajās sulās un šotiņos veselīgais mijas ar garšīgo. Katra sula un šotiņš sniedz baudījumu gaas kārpiņām, tajā pašā laikā nodrošinot visu nepieciešamo organismam. Diena ir laba, ja sākas ar DABLAB!

Svētku salūts

Tiks atvērts 2024.g. decembrī
Pils 11, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
NOSVINI SKAISTI!:

Piedāvājam plašu pirotehnikas klāstu un draudzīgas cenas. Ieskaties SĪLIS E-VEIKALĀ www.silisveikals.lv

AG Wood, SIA

Pils 13A, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Piedāvājam:

Mēbeles mājas labiekārtošanai un biroja praktiskumam. Mēbeļu komponenti un interjera elementi. Ozola, bērza, priedes, dižskābaa, kā arī MDF, KSP un lamināta materiāli ar dažādām apdarēm un īpašībām, iepakoti kastēs nosūtīšanai klientam. Virtuves mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, izgatavošana un uzstādīšana.

Izgatavojam dažadu veidu mazu koku formu izstrādājumus no masīvkoka.

Piemēram salvešu riņķus, dažādus dekorus ar lina aukliņu, dāvanu kastes kā arī piedāvājam dekoru apdruku vai gravēšanu.

ZĀĢMATERIĀLI.

Bērza koksnes ēvelētas vai neēvelētas sagataves, kas sastāv no fiksēta vai garumā audzēta garuma; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

IEKŠTELPU MATERIĀLI.

Ozola, oša, dižskābaa, priedes un apses koksnes līmēti pakāpieni un palodzes, kuru malas ir iespējamas ar rundējumu, kā arī roku balsti un reliņi. Pakāpieni no veselām vai garumā audzētām sagatavēm; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

Priedes koksnes logu apdares paneļi, kājlīstes, durvju apdares līstes.

Produktus iespējams nokrāsot ar ūdens bāzes krāsu.

KURINĀMAIS.

Kvalitatīva alkšņa un bērza koksnes kamīnmalka.

Ingara Ozolnieka metālapstrādes darbnīca

"Krimuldas Pakalni", Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Metālapstrādes pakalpojumi: ✓ Virpošana un frēzēšana ✓ Urbšana ✓ Griešana ✓ Ēvelēšana ✓ Slīpēšana ✓ Metināšana ✓ Lodēšana ✓ Locīšana ✓ Kniedēšana ✓ Vītņu griešana

Livo Art, SIA

Miera 20, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts: Mūsu darbinieki ieguvuši ilggadēju pieredzi akmens apstrādē un ir sava aroda profesionāļi. Un, izmantojot mūsu tehniskās iespējas, varam piedāvāt daudzveidīgus akmens izstrādājumus. Kapu pieminekļi, apmales, kapakmeņi, pieminekļu, apmaļu, granīta, kapakmeņu izgatavošana, tirdzniecība, pasūtīšana Rīgā, Siguldā, Lapmežciemā.

Zoobums, veikals

Ventas 1, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Raksti: Zoo veikals Aizkrauklē ✓ Zoo veikals, preces dzīvniekiem, kaķu un suņu barība. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Daugavpilī ✓ Ērtība ir vērtība. Labākā barība Daugavpilī. Fasēta un sverama. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Cēsīs ✓ Dzīvnieku, kaķu un suņu barība Cēsīs. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Jēkabpilī ✓ Mājdzīvnieku, dzīvnieku, kaķu un suņu barība. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Koknesē ✓ Preces dzīvniekiem, zoo preces. Suņu, kaķu un dzīvnieku barība. Dzīvnieku aksesuāri

AIROK, SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Pašapkalpošanās punkts

Lauku 3, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Piedāvājumā:: ✓ gāzes, gāzes iekārtas ✓ detaļas gāzes iekārtām ✓ individuālie aizsardzības līdzekļi ✓ metināšanas iekārtas un piederumi ✓ aerosoli ✓ balonu ratiņi u.c.