Abrazīvie materiāli, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Ventspils LV-3602
aizsardzība, Drošības jostas sistēma, Ādas aizsardzība un pirmā palīdzība, Atslēdznieku vīles, borfrēzes, Abrazīvie , materiāli , Slīpēšanas diski, stiepļu birstes, metāla sukas, Zāģu asmeņi, zāģu rāmji, precīzās slīpēšanas

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Liepāja LV-3416
Metālapstrādes rokas instrumenti. Hoffmann Group. Metālapstrādes instrumenti. Metālapstrādes darbgaldi. Metāla griešanas un urbšanas darbarīki. Mērinstrumenti. Slīpēšanas darbarīki. Rokas darbarīki. Darbnīcu iekārtas. GARANT. HOLEX. MITUTOYO. Pneimatiskie instrumenti. ATLAS COPCO. Zāģlentes RONTGEN, Knipex, Kukko, Mahr,

MRT, SIA

Rencēnu 7b, Rīga, LV-1073
Vairumtirdzniecība:: ✓ Elektromateriāli - galvenais SIA "MRT" vairumtirdzniecības virziens. Plašs zemsprieguma elektromateriālu klāsts no atpazīstamiem ražotājiem - Hager, ETI, SCAME, Elektro-Plast, SEZ, Zamel, Chint, Malpro, UNI-T u.c. ✓ Citas preces - papildus elektromateriāliem, vairumtirdzniecībā piedāvājam arī tādas preču grupas kā abrazīvie materiāli, instrumenti, mājai un dārzam, mēbeļu furnitūra, saimniecības preces, sports, tūrisms un atpūta. Plašs zemsprieguma elektromateriālu klāsts. Slēdži, kontaktligzdas, rozetes, Rūpnieciskās kontaktligzdas un kontaktligzdu bloki. Apgaismojums, lampas, gaismekļi, LED spuldzes, lampas, LED apgaismojums, kabeļi, pagarinātāji, automātika, sadales skapji. Darba instrumenti. Instalācija un to piederumi. 95% no mājaslapā redzamajām precēm ir pieejamas uz vietas mūsu noliktavā.

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22c, Rīga LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus

Baltic Bullet Liner, SIA, Poliuretāna virsmu apstrāde

Andrejostas 17, Rīga, LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Aizsargpārklājums transportlīdzekļiem ✓ Aizsargpārklājums vides objektiem ✓ Poliuretāna lietojums militāriem mērķiem ✓ Industriālie aizsargpārklājumi ✓ Putuplasta izstrādājumi Izsmidzināms poliuretāna pārklājums:

"Baltic Bullet Liner" kā uzņēmums pastāv jau no 2013. gada, toties uzņēmuma darbības pirmsākumi meklējami 2007. gadā, kad Latvijā ienāca un tika apgūta poliuretāna tehnoloģija/tās sniegtās priekšrocības. Uzņēmuma īpašnieks gadu gaitā apguva poliuretāna klāšanas tehnoloģiju un šobrīd, saglabājot nemainīgu uzņēmuma profesionāļu sastāvu, ir spējīgs nodrošināt augstākās kvalitātes poliuretāna pārklājumu jebkurām virsmām, priekšmetiem un objektiem. Baltic Bullet Liner gadu gaitā ir izvērsis savu darbību, piedāvājot poliuretāna pārklājumus ne tikai transporta līdzekļiem, bet arī grīdu segumiem, dekoriem, dizaina elementiem un vēl daudz citiem priekšmetiem un risinājumiem. Kā jaunākais darbības virziens, ko piedāvā uzņēmums, ir CNC putuplasta griešana, īstenojot dažādākās klientu vēlmes, papildus piedāvājot pārklāt radītos objektus ar aizsargājošo vai dekoratīvo poliuretāna slāni.

Klinta, SIA

Brīvības gatve 208a, Rīga, LV-1039
Pie uzņēmuma iespējams iegādāties::

SHERWIN WILLIAMS, SAMES KREMLIN, FLEX-TRIM, MAKOR materiālus un iekārtas koksnes profesionālai apdarei. Sniegsim konsultācijas, kā pareizi un profesionāli izgatavot izstrādājumu ne tikai vienā eksemplārā, bet arī ieteiksim piemērotāko risinājumu lielām ražošanas organizācijām.

Prometal Group, SIA

Vidzemes 5a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
PROMETAL darbības sfēras:: ✓ Metālapstrāde ✓ Lāzergriešana ✓ Cietmetāla griešana ✓ Cauruļu lāzergriešana ✓ Hidroabrazīvā griešana ✓ CNC locīšana ✓ Mehāniskā apstrāde ✓ Metāla valcēšana Apraksts:

"Prometal Group" sniedz CNC lāzergriešanas pakalpojumus. Lāzergriešanas tehnoloģija ļauj izgriezt jebkuras konfigurācijas detaļas no lokšņu tērauda ar ļoti augstu precizitāti. Piedāvājam cauruļu lāzergriešanu ar TRUMPF TUBEMATIC. Ar cauruļu lāzergriešanas tehnoloģiju iespējams nogriezt caurules jebkurā leņķī, sagatavot caurules metināšanai un izgriezt dažādas ģeometrijas caurumus. Ar hidroabrazīvās griešanas palīdzību var sagriezt praktiski jebkuru materiālu biezumā līdz 150mm. Izplatītākie ir dažādas plastmasas, gumijas, titāns, varš, misiņš, granīts, stikls. TIG un MIG metināšana, metāla locīšana, CNC frēzēšana, CNC virpošana, urbšana, vītņošana, pulverkrāsošana un slapjā krāsošana, valcēšana, komplektēšanas pakalpojumi.

AG Industrial, Industriālās šļūtenes

Brīvības gatve 403, Rīga, LV-1024
Savienojumi::

* Camlock savienojumi * DIN 11851 savinojumi pārtikas rūpniecībai * STORZ savienojumi * TANK WAGON savienojumi * Ātrie savienojumi

Palīgmateriāli::

* Gumijas loksnes * Blīvauklas * PTFE lentes un materiāli * Blīvslēga blīvējumi

Industriālās šļūtenes::

* Ūdens šļūtenes * Gaisa šļūtenes * Pārtikas produktu šļūtenes * Ventilācijas šļūtenes * Šļūtenes pneimotransportam * Naftas produktu šļūtenes * Ķimikāliju šļūtenes * Tvaika šļūtenes * Šļūtenes betonam * Šļūtenes abrazīviem materiāliem * Smilšu strūklas šļūtenes * Šļūtenes krāsošanai * Šļūtenes ielu tīrīšanas iekārtām * Silikona šļūtenes

SEVES, dimanta urbšana, dimanta zāģēšana

Saulkrastu 2, Rīga LV-1026
Piedāvājam:: ✓ Dimanta urbšana ✓ Dimanta zāģēšana ✓ Pāļu ciršana ✓ Dimanta urbji ✓ Dimanta diski ✓ Abrazīvie diski ✓ Dimanta urbju remonts Apraksts:

Esam mūsdienīgs un intensīvi augošs uzņēmums, kurā tiek izmantotas moderno tehnoloģiju iespējas. Īpašu nozīmi uzņēmums pievērš darbu kvalitātei. Mūsu firmas speciālisti garantē izpildāmo pasūtījumu precizitāti un kvalitāti. Par to liecina mūsu stabilā pozīcija Latvijas tirgū, pastāvīgā sadarbība ar lielākajām celtniecības firmām. Dimanta urbšanas un zāģēšanas pakalpojumi. Urbšana būvkonstrukcijās. Zāģēšanas un urbšanas darbi ar dimanta instrumentiem, restaurācija, akmens apstrādes instrumenti. Augsti kvalificēti urbšanas un zāģēšanas darbi.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

Tehnicolor, SIA

Jaunā Ostmala 1, Liepāja LV-3401
Apraksts: TEHNICOLOR - modernākais auto krāsu, virsbūves materiālu un instrumentu veikals Liepājā. Vienuviet piedāvājam visplašāko populārāko ražotāju produktu klāstu. Auto krāsas. Auto krāsu tonēšana. Industriālās krāsas. Auto virsbūves remonta materiāli. Auto krāsošanas instrumenti un iekārtas. Auto špaktele. Auto pulēšanas materiāli. Izdevīgas cenas noslēdzot līgumu. Laipni gaidīti!

„AJ Blasters”, strūklošanas pakalpojumi

Vītoliņi, "Industriālais parks" , Valgundes pagasts, Jelgavas nov., LV-3017
Apraksts: Mēs piedāvājam kompleksu pakalpojumu klāstu visā Latvijā: novērtēt, izjaukt, apstrādāt, notīrīt, sametināt, sagatavot, nokrāsot, salikt.

Multi Servis, SIA

Stacijas 129r, Daugavpils LV-5401
Auto remonta materiāli:

SIA “Multi Servis” specializējas tehnisko eļļu, autotransporta eļļu, dzesēšanas šķidrumu, stiklu tīrāmo līdzekļu, autoķīmijas un autokrāsu vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā. SIA “Multi Servis” saviem klientiem piedāvā visdažādākos auto remonta materiālus: krāsas, lakas, cietinātājus, šķīdinātājus, špakteles, gruntis un fillerus, dažādus krāsu aerosolus, pretkorozijas līdzekļus un universālas smērvielas, līmes un hermētiķus, līmlentes, slīppapīrus un abrazīvos materiālus, pulēšanas pastas un ripas, auto kosmētiku, instrumentus un servisa aprīkojumu.

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.
ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA, Metināšanas iekārtas un materiāli

Jelgavas 36, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

AF Epo, SIA

Baltā 1b, Rīga LV-1055
Par uzņēmumu:

Vairāk kā 10 gadu pieredze industriālo grīdu remontā, ieklāšanā un industriālo zonu marķēšanā. Viegli kopjamas, pašizlīdzinošanas grīdas, neslīdoši/gludi smilšu masas un dekoratīvo čipsu klājumi. Bezmaksas objekta apskate un tāmes sastādīšana.

EMCO paklāji

Latgales 256A-3.stāvs, Rīga LV-1063
EMCO paklāji priekšrocības:: ✓ apstādina līdz 90% ielas netīrumu ✓ ļauj ietaupīt līdz 65% izdevumu telpu uzkopšanai ✓ pagarina kalpošanas ilgumu un saglabā pievilcīgu grīdas segumu ārējo izskatu ✓ samazina putekļu daudzumu gaisā ✓ izslēdz paslīdēšanas risku ✓ samazina uzkopšanas biežumu 2 – 3 reizes ✓ gaumīgs interjera priekšmets

Būvlietas, veikals

Baznīcas laukums 15, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Makita tirdzniecība, Makita veikals, Makita remonts, Makita rezerves daļas, instrumenti, darbarīki, abrazīvie , materiāli , smilšpapīrs, skrūves, naglas, instrumenti, darbarīki, celtniecības instrumenti, rokas instrumenti

Makita Tehnikas Centrs

V.Baloža 11, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Nodrošinām: MAKITA instrumentu garantijas un pēcgarantijas servisu, instrumentu un to aksesuāru piegādi visā Latvijā, pastāvīgā sortimentā veikalā Valmierā: vairāk kā 250 instrumenti un to komplekti; vairāk kā 200 instrumentu piederumi. Veikals Valmierā ar plašāko instrumentu un to piederumu klāstu Baltijā.