Aksesuāri, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Seneko, SIA

Lēdmanes 6, Ogre, Ogres nov., LV-5001
kauss, sijāšanas kauss, kauss, sijātājs, drupinātājs, satvērējs, greiferis, frēze, rezerves daļas, aksesuāri

Bora NC, SIA

Brīvības gatve 193a, Rīga, LV-1039
instrumentu remonts BOSCH, Skil, Dremel, Makita, REBIR, elektroinstrumentu piederumi, elektroinstrumentu aksesuāri
ZL.LV iesaka

Fit & Healthy, SIA

Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
vitamīni, garšaugi, aromātiskās sveces, ķermeņa kopšana, fitoterapija, minerāļi, sporta apģērbs, sporta aksesuāri

Jēkabsonu autodaļu veikals

Brīvības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
ķīmija, auto krāsas, krievu instrumenti, auto diski, auto riepas, auto veikals Dobelē, filtri, auto aksesuāri

santehnika1.lv, SIA SP Trade, dušas kabīnes, vannas, masāžas vannas

Hipokrāta 55, Rīga, LV-1079
WC vāki, dvieļu žāvētāji, boileri, jaucējkrāni, maisītāji, aeratori, dušas komplekti, vannas istabu aksesuāri , istabu mēbeļu tirdzniecība, krēsli, virtuves izlietnes, spoguļi, vannasistabas mēbeles, vannasistabas aksesuāri

akcijaspreces.lv, SIA SP Trade, dušas kabīnes, vannas, masāžas vannas

Hipokrāta 51, Rīga LV-1079
Santehnika, Santehnikas veikals, Santehnikas tirdzniecība. Santehnika, santehnikas interneta veikals, internetveikals, internetveikali, e-veikals, tirdzniecība internetā, santehnikas tirdzniecība, santehnikas vairumtirdzniecība, vairumtirdzniecība internetā, ūdens maisītāji, tualetes podi, akrila vannas, metāla vannas,

Krasts A, SIA, Universālveikals Saulkrastos

Ainažu 20-2.st., Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Apģērbi, bērnu, zīdaiņu, sieviešu, vīriešu, apavi, jostas, somas, aksesuāri , bižutērija, cimdi, zeķes

Ratu depo, veikals

K.Valdemāra 3, Liepāja, LV-3401
Ratu Depo, kombinētie rati, pastaigu rati, ratu aksesuāri , lietussargi, lietus plēves, riepas un kameras, , autosēdeklīši, autokrēsliņi, mēbeles un to aksesuāri , ligzdiņas, pakavi, bērnu drošība, bērnu drošībai

Nela Gems, veikals

Avotu 1, Rīga, LV-1011
Swarovski, rotaslietas, aksesuāri , auskari, rokassprādzes, aproces, brošas, kaklarotas, gravējumi, medaljons

GG Trade, SIA, Karogu pasaule

Miera 105, Rīga LV-1013
Produkcija:: ✓ Kompānijas karogi ✓ Valstu karogi ✓ Pludmales karogi ✓ Pilsētu karogi ✓ Karogu masti ✓ Roll Up stendi ✓ Galda karodziņi ✓ Stabu karogi ✓ Papīra karodziņi ✓ Auto karodziņi ✓ Aksesuāri

Ženēva, SIA, JET pulksteņu veikals, Tērbatas ielā

Tērbatas 9/11, Rīga LV-1011
Apraksts:

Veikalu tīkla "Ženēva" īpašnieks ir Latvijas firma SIA "JET", kas ir dibināta 1989. gadā. Esam slaveno Šveices pulksteņu marku - Longines, Rado, Tissot, Edox, P.Balmain, Certina, Candino un citu - autorizēts izplatītājs Latvijā. Pateicoties pulksteņu un juvelierizstrādājumu zīmoliem, jūs noteikti atradīsiet piemērotāko zīmolu vai dizainu. Zīmolu klāsts, kas tiek piedāvāts veikalos "Ženēva", ir - sākot no jauneklīgiem un moderniem juvelierizstrādājumiem līdz augstākās klases pulksteņiem un pazīstamiem luksusa klases juvelierizstrādājumu zīmoliem.

Ženēva, pulksteņu servisa-remonta centrs, Lāčplēša ielā 48

Lāčplēša 48, Rīga LV-1011
Apraksts:

Veikalu tīkla "Ženēva" īpašnieks ir Latvijas firma SIA "JET", kas ir dibināta 1989. gadā. Esam slaveno Šveices pulksteņu marku - Longines, Rado, Tissot, Edox, P.Balmain, Certina, Candino un citu - autorizēts izplatītājs Latvijā. Pateicoties pulksteņu un juvelierizstrādājumu zīmoliem, jūs noteikti atradīsiet piemērotāko zīmolu vai dizainu. Zīmolu klāsts, kas tiek piedāvāts veikalos "Ženēva" ir - sākot no jauneklīgiem un moderniem juvelierizstrādājumiem līdz augstākās klases pulksteņiem un pazīstamiem luksusa klases juvelierizstrādājumu zīmoliem.

JET, SIA, Biroja tehnikas salons

Lāčplēša 87f, Rīga LV-1011
Apraksts:

SIA "JET" ir autorizēts Fellowes produkcijas izplatītājs Latvijā kopš 1997.gada. Kā arī kopš 1993.gada ir oficiāls Ricoh kopēšanas tehnikas izplatītājs Latvijā. Fellowes biroja tehnika ietver laminatorus, giljotīnas, papīra smalcinātājus, plašu izejmateriālu klāstu: vākus, spirāles, laminēšanas plēves, kā arī datoru aksesuārus, ergonomisko produktus, tīrīšanas līdzekļus un arhivēšanas sistēmas. Ricoh / Nashuatec kopētāji ietver digitālās daudzfunkcionālās ierīces, digitālos kopētājus, lielformāta un pilnkrāsu kopētājus un printerus, interaktīvās tāfeles.

Antspils, SIA

Arodu 15-10, Daugavpils LV-5404
Skudru kolonijas uzturēšanas priekšrocības: ✓ Viegli uzturēt ✓ Aizņem maz laika ✓ Iemāca bērniem saudzēt dabu un būt atbildīgiem ✓ Neizraisa alerģijas ✓ Nesmaržo ✓ Netrokšņo ✓ Nekož ✓ Zemas izmaksas Apraksts:

"Antspils" ir lielākais skudru internetveikals Latvijā. Piēdāvājam lielu skudru fermu klāstu un sniedzam garantiju gan uz skudrām, gan uz drošu preces piegādi.

Deizia, SIA

Piņķi, Pīlādžu 4, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Galvenie darbības virzieni:

Uzņēmuma darbības pamatvirzieni ir sieviešu un bērnu apģērba šūšana un labošana.  Mūsu galvenais princips - kvalitatīva apģērba šūšana! Šujam apģērbu arī pēc individuāliem pasūtījumiem gan bērniem, gan sievietēm.

Papildu pakalpojumi: Aksesuāru izgatavošana no auduma (šalles, somiņas, jostas u.c); Rotu izgatavošanu no sīkpērlītēm un citiem materiāliem. 

SETAUTO, SIA, lietotas auto rezerves daļas

Institūta 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Auto rezerves daļas:

Auto rezerves daļu veikals darbojas jau vairāk nekā piecus gadus, kuru laikā esam izveidojuši ciešu un uzticamu sadarbību ar individuāliem auto īpašniekiem un auto servisiem. Daudzi mūsu klienti pasūta auto daļas pa tālruni. Ar prieku paziņojam, ka sākam atbalstīt 3+ ģimenes karti (daudzbērnu ģimenes karte)! Mēs palīdzēsim jums ietaupīt un nepārmaksāt daudzbērnu ģimenēm ( 3+ ). Atlaides tiek piešķirtas individuāli.

SIA "SETAUTO" piedāvā iegādāties no mūsu plaša automašīnu rezerves daļu klāsta Jums nepieciešamo par pieņemamu cenu.

Noraga_s, SIA, ziedu salons Jūrmalā

Turpinām strādāt klātienē!
Dubultu prospekts 18, Jūrmala LV-2015
Piedāvājumā:: ✓ Ziedu tirdzniecība ✓ Ziedu pušķi un kompozīcijas ✓ Kāzu un pasākumu dekorēšana ✓ Suvenīri un dāvanas ✓ Telpaugi un stādi ✓ Bēru izstrādājumi ✓ Baloni Par mums:

Mājīgs ziedu namiņš Jūrmalā, Dubultos, kas savus klientus priecē jau vairāk kā 20 gadus. Visu gadu plašs ziedu piedāvājums. No pavasara līdz rudens beigām arī daudzpusīgs stādu piedāvājums. Vienmēr atsaucīgas un profesionālas floristes. Pēc pasūtījuma izgatavojam ziedu pušķus, kompozīcijas, veidojam bēru izstrādājumus, dekorējam kāzas un citus svētkus, apkalpojam uzņēmumus un birojus. Piedāvājumā balonu dekorācijas un hēlija baloni. Veicam piegādes Jūrmalā, Rīgā, Pierīgā, kā arī pēc pieprasījuma - pa visu Latviju. Esam atvērti īstenot visdažādākās jūsu radošās ieceres, jo šis nav darbs, bet mīlestība pret to, ko darām!

Home & You

Stacijas laukums 2, TC "Origo", Rīga LV-1050
Interjera un dizaina preces:: ✓ Gultas veļas komplekti; ✓ Dvieļi; ✓ Halāti; ✓ Paklāji; ✓ Pledi; ✓ Virtuves piederumi; ✓ Galda piederumi; ✓ Galdauti; ✓ Trauki; ✓ Aizkari; ✓ Vannas istabas piederumi; ✓ Aromātiskās sveces; ✓ Pulksteņi; ✓ Lampas; ✓ Mīkstās rotaļlietas; ✓ Bērnu preces; ✓ Mājdzīvnieku aksesuāri; ✓ Ziemassvētku dāvanas; ✓ Dāvanas vīriešiem; ✓ Dāvanas sievietēm.

Home & You

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga LV-1046
Apraksts:

Interneta veikals "HOME-YOU" rada unikālu atmosfēru, mainot ikdienas dzīvi ar maziem svaigiem akcentiem. Mūsu veikalā var iegādāties klasiskā un modernā stila dekoratīvas laternas svecēm, traukus, guļamistabas piederumus, bērnu preces, Ziemassvētku rotājumus, mājas, virtuves un vannas istabas piederumus, galda lampas.

Logi Durvis, SIA, Filiāle

Lielā Ezera 5, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Pakalpojumi: ✓ Meistara klātienes konsultācija/ mērījums pirms darījuma uzsākšanas ✓ Precīzu tāmes sastādīšanu ✓ Veco konstrukciju demontāža ✓ Jauno logu kvalitatīva montāža ( ar, bez hidroizolācijas lentām) ✓ Logu aiļu apdare ar reģipsi vai apmetumu un siltināšanu –pelēkā apdare ✓ Logu aiļu apdare ar stūrīšiem , sietu , špaktelēšanu ,slīpēšanu , krāsošanu – baltā apdare ✓ Būvgružu izvešana un utilizācija. ✓ Garantijas apkalpošana. ✓ Pēcgarantijas serviss.