Aksesuāri, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

GRIF, SIA, Individuālo aizsardzības līdzekļu veikals – birojs

Latgales 361, Rīga LV-1063
Preces:: ✓ Darba cimdi ✓ Darba apavi ✓ Darba apģērbs ✓ Aizsargapģērbs ✓ Acu un sejas aizsarglīdzekļi ✓ Elpošanas aizsarglīdzekļi ✓ Dzirdes aizsarglīdzekļi ✓ Galvas aizsarglīdzekļi ✓ Norobežojumi un signāllampas ✓ Aksesuāri ✓ Pirmās palīdzības preces

GUNMARKET EU, SIA, Mednieku un makšķernieku veikals Rīgā

Latgales 243, Rīga LV-1019
Piedāvājam: Preces MEDĪBĀM, medniekiem ✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ apģērbs un apavi ✓ ekipējums, komplekti Preces MAKŠĶERĒŠANAI, makšķerniekiem ✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas ✓ apģērbs un apavi

Garmin, navigācijas veikals

Ieriķu 3, TC "Domina", Rīga, LV-1084
Auto papildierīces un aksesuāri; navigācijas sistēmas

GastroBurg, SIA

Berģi, Jaunā Līgo 31, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Par uzņēmumu:

SIA "GastroBurg" zīmols Vitrum vairāk kā 25 gadus specializējas restorānu, kafejnīcu, bāru, ēdnīcu un dažāda formāta pārtikas ražošanas uzņēmumu kompleksā aprīkošanā, kā arī ātrās ēdināšanas uzņēmumu organizēšanā. Uz šo dienu mūsu portfolio ir vairāk kā 5000 veiksmīgi realizētu objektu Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Vācijā, Dānijā, Norvēģijā, Zviedrijā, Lielbritānijā, Krievijā, Baltkrievijā un Kazahstānā. Veicot projekta izstrādi, mūsu menedžeri ievēros telpas īpatnības, Jūsu uzņēmuma individuālo specifiku, izstrādās tieši Jūsu uzņēmumam tehnoloģiskās un mārketinga rekomendācijas, apdomās ērtas darba vietas personālam un izveidos komfortablu zonu apmeklētājiem. Pareizi izvēlētais aprīkojums palīdzēs Jums dažādot ēdienkarti, samazināt izmaksas un paaugstināt konkurētspēju.Vitrum kolektīvs padarīs Jūsu ēdināšanas uzņēmumu veiksmīgu!

General Serviss, SIA, veļasmašīnu, sadzīves tehnikas remonts, visa Latvija

Ģerāniju 3, Rīga LV-1067
Autorizēts servisa centrs:

SIA "GENERAL SERVISS" ir pasaules vadošo ražotāju autorizēts servisa centrs, kas remontē produkciju tādiem zīmoliem kā Ariston, Braun, BOSCH, SONY, Stinol, Indesit, Nardi, Liebherr, Whirlpool, Dyson Siemens, Gaggenau, Gorenje, Neff, Hotpoint, Funai. Bez tam apkalpojam arī Samsung, LG, Panasonic, Aistar, Beko, Vido, Mastercook, Blomberg, Dyson, Fagor, Zemler, Jetair, Bomann, Haieri, Kenwood, DeLonghi u.c. Klientu ērtības labad veicam (sadzīves tehnikas) remontus viņu mājās. SIA "GENERAL SERVISS" ir BRAUN autorizēts servisa centrs Latvijā. BRAUN tehnikas garantijas un pēcgarantijas remonts un apkalpošana, BRAUN rezerves daļas un aksesuāri. Meistars, inženieris, tehniķis, Jūrmalā, Rīgā.

Georgijs MJ, SIA

Malta, Saules 15, Maltas pagasts, Rēzeknes nov., LV-4630

Georgs Romulis - dzintara rotaslietu veikals

Krāmu 3, Rīga, LV-1050
Apraksts: Georgs Romulis – dzintara rotaslietu veikals plašā izvēlē piedāvā dzintara izstrādājumus un rotas.

Georgs Romulis, dzintara rotu veikals

Pēc pieraksta!
Tirgoņu 17, Rīga LV-1050
rokassprādzes, dzintara kuloni, kuloniņi, dzintara krelles, dzintara kaklarotas, dzintara gredzeni, dzintara aksesuāri
1

Geste, auto apsildes un signalizācijas servisa centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Pildas 8, Rīga LV-1035
Produkti un pakalpojumi: ✓ Autonomie sildītāji automašīnām ✓ Auto pretaizdzīšanas sistēmas ✓ Sakabes (piekabes) āķi ✓ Cinkotie sakabes āķi ✓ Kruīzkontroles sistēmas ✓ Parkošanās sistēmas ✓ Komerctransporta kravas nodalījuma apdare un siltināšana ✓ Kondicionēšanas iekārtām komerctransportam ✓ Skaņas un vibrāciju slāpējoša apdare ✓ Jumta lūkas
  • 1 Auto papildierīces un aksesuāri; navigācijas sistēmas

Gitana tehniskais nodrošinājums, SIA

Ganību dambis 7 k.3, Rīga LV-1045
Instrumenti, aksesuāri , tirdzniecība, serviss, konsultācijas, rokas, elektriskie, pneimatiskie instrumenti

Gitana tehniskais nodrošinājums, SIA, Filiāle

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Instrumenti, aksesuāri, tirdzniecība, serviss, konsultācijas, rokas, elektriskie, pneimatiskie instrumenti. Abrazīvi, celtniecība, metālapstrāde, autoserviss, makita, hitachi, leister, urbji, diski, remonts, rezerves daļas, akmens apstrāde, darbarīki, frēzes, darba galdi, mērinstrumenti, ražošanas aprīkojums, pneimatika,

GoldenGaz, SIA

Dobeles šoseja 2, Jelgava, LV-3007
Pakalpojumi: ✓ Autogāze ✓ Rezerves daļas ✓ Auto noma ✓ Riepu serviss ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Elektroauto tirdzniecība Par uzņēmumu:

GoldenGaz piedāvā gāzes iekārtu uzstādīšanu, remontu un diagnostiku. Tāpat arī saviem klientiem piedāvājam auto nomu, riepu montāžu, riepu remontu u.c.

Gadu gaitā papildinot savas zināšanas, esam pilnveidojušies un saviem klientiem piedāvājam tikai kvalitatīvus pakalpojumus.

Par savu misiju uzskatām uzņēmuma attīstību, lai pilnveidotos mūsu esošie pakalpojumi un saviem klientiem varētu piedāvāt daudz ko jaunu.

Gols F1, SIA

Dzērbenes 14, Rīga, LV-1006
Furnitūra stiklam, mēbeļu furnitūra, sagataves plātnes, nojumes, stiklu nožogojumi, vannas istabas, aksesuāri

Goodwin, SIA, Žalūzijas Daugavpils

Turpinām strādāt klātienē!
Alejas 99, Daugavpils LV-5401
Mūsu produkcija:: ✓ Bīdāmās alumīnija konstrukcijas ✓ Bezrāmju konstrukcijas ✓ Nojumes ✓ Žalūzijas ✓ Moskītu tīkli Apraksts:

Visa veida žalūzijas jūsu mājai un ofisam. Liela audumu izvēle, labas cenas un termiņi. Salons piedāvā rullo, vertikālās, horizontālās, koka, plisētas, diena-nakts, romiešu un aizsargžalūzijas. Kā arī moskītu tīkli, plisēti moskītu tīkli, bīdāmās alumīnija konstrukcijas, verandu, terasu, balkonu un lodžiju iestiklošana. Nestandartu formu, izmēru konstrukcijas izgatavošana. SIA ”Goodwin” piedāvā labu kvalitāti un garantē, ka visa produkcija būs saražota no sertificētiem materiāliem. Izgatavošana pēc jūsu individuāliem izmēriem. Mūsu salonā var apskatīt visus produkcijas paraugus. Goodwin arī piedāvā pakalpojumus metālizstrādājumu pulverkrāsošanā.

Graffiti Shop, veikals

A.Čaka 117 k.1, Rīga, LV-1011
Aksesuāri , rokassprādzes., Grafiti aksesuāri . Oriģinālas grafiti krāsas, markeri. Skices marķieri, markeri.

Grant, veikals

Kauņas 7, Daugavpils, LV-5404
dīvāni, galdi, krēsli, pīti krēsli, ādas mēbeles, plaukti, galdiņi, mēbeles viesistabai, pusdienu galds, aksesuāri

Granīta pasaule LT, SIA

Skolotāju 1, Jelgava LV-3001
tirdzniecība, kapu portreti, akmens darbi, vāzes, akmens apdares materiāli, akmens krusti, bronzas aksesuāri

Granīta pasaule LT, SIA, Filiāle

Pārolaine, "Pastnieki" , Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
Granīta pieminekļi, kapu pieminekļi, kapakmeņi, futrāļi, pieminekļu izgatavošana, restaurācija, uzstādīšana, kapu labiekārtošanas darbi, kapu apmales, kapu pieminekļu izgatavošana, akmens apstrāde, kapu soli, soliņi, granīta plāksnes, tirdzniecība, kapu portreti, akmens darbi, vāzes, akmens apdares materiāli, akmens krusti, bronzas

Greensun Solar Europe, SIA

Kauguru 6, Rīga LV-1046
UZSTĀDI SAULES PANEĻUS UZŅĒMUMA PAŠPATĒRIŅAM:

Neatkarīgi no elektroenerģijas patēriņa, saules paneļi ir izdevīgs risinājums tieši uzņēmumiem, jo elektrība tiek patērēta dienas laikā, tieši tad, kad iekārtas ražo visvairāk enerģijas. Saulainās dienās ir iespējams ietaupīt pat 85%, ja ir uzstādīta saules paneļu sistēma. Mēs specializējamies uz nelielu saules parku izbūvi, sākot no 30kW un līdz 100kW sistēmām, uzstādot tās uz zemes.