Apavi, visā Latvijā

Drukāt

Ieroči, SIA, Veikals

K.Valdemāra 39/41, Daugavpils, LV-5401
makšķernieku kartes, pašaizsardzības līdzekļi, roku dzelži, gāzes baloniņi, mednieku, makšķernieku apģērbs, apavi

Ieroči, SIA

Rīgas 15, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Ieroči, makšķerēšanas piederumi, patronas, ieroču remonts, šautuve, gāzes ieroči, optikas, gāzes pistole, pistole, medību un makšķerēšanas piederumi, preces medniekiem un makšķerniekiem, pirotehnika, makšķernieku kartes, pašaizsardzības līdzekļi, roku dzelži, gāzes baloniņi, mednieku, makšķernieku apģērbs, apavi, suvenīri, ieroču

ADM Solutions, SIA, Tehniskie, industriālie gumijas un plastmasas materiāli

Tēraudlietuves 23, Rīga, LV-1026
CNC, Metālapstrāde, metāla apstrāde, detaļas, plastikātu apstrāde Tehniskā gumija, NBR, SBR, EPDM, CR, Silikons, Vitons, pārtikas gumija, loksnes, poraina gumija, gumijas šņore, gumijas profils, silikona profils, grīdu segums, segumi, gumijas grīdas segums, sporta zāles gumijas segums, gumija, fitnesa zāles segumi, zāles imitācija, zāle,

Eva, SIA

Ģertrūdes 41-5, Rīga LV-1011
Apraksts: Rīgas zinātniskā ražošanas firma "EVA" Latvijas tirgū darbojas kopš 1992. gada, uzsākot savu darbu kā formas tērpu priekšmetu (šūtie izstrādājumi, apavi, zīmotnes un emblēmas) un mīkstā inventāra ražotājs, vairumtirgotājs, mazumtirgotājs un piegādātājs. ZRF "EVA" rīcībā ir speciāli aprīkotas noliktavu telpas, preču pārvadāšanai ZRF "EVA" izmanto gan savu, gan arī nomātu autotransportu. Uzņēmumam attīstoties, pamazām tiek paplašināts preču sortiments, meklēti tiešie piegādātāji.

Radošā darbnīca LM, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Izstrādājumi:: ✓ Interjeram ✓ Galdam ✓ Apģērbam ✓ Dažādi tekstilizstrādājumi Uz stellēm austi:: ✓ Lina audumi ✓ Lina šalles ✓ Lina galdauti, salvetes un dvieļi ✓ Lina aizkari ✓ Vilnas pledi ✓ Vilnas segas ✓ Vilnas šalles

Kuldīgas Tekstils, SIA

Dzirnavu 18, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Piedāvājam:: ✓ Darba apģērbi ✓ Bērnu apģērbs ✓ Apģērbs vīriešiem ✓ Sieviešu apģērbs ✓ Apakšveļa ✓ Aizsargmaskas ✓ Krekli ✓ Bikses ✓ T-Krekli ✓ Sporta tērpi Apraksts:

SIA Kuldīgas tekstils nodarbojas ar trikotāžas apģērbu ražošanu un vairumtirdzniecību. Apģērbu eksports. Ražo dažāda veida apģērbus - apakšveļu, darba apģērbus, bērnu apģērbus u.c.

Šafrāns, interjera salons

18.novembra 12c, Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Aizkaru auduma pārdošana ✓ Aizkaru, lambrekenu, pārklāju un dekoratīvo spilvenu šūšana ✓ Skiču, mērījumu izstrāde, audumu piemeklēšana ✓ Griestu un sienu karnīzu pārdošana ✓ Aizkaru aksesuāru pārdošana Par salonu::

Interjera salons "Šafrāns" uzsāka savu darbību 1998. gadā. Šo gadu laikā uzkrātā pieredze un zināšanas ļauj apmierināt jebkura klienta visizsmalcinātākās vēlmes un ieceres. Šo gadu laikā par mūsu klientiem ir kļuvuši ne tikai cilvēki Latvijā, bet arī Šveicē, Norvēģijā, ASV, Anglijā un Vācijā. Mēs sadarbojamies ar valsts iestādēm, piedāvājam skolu, bērnudārzu un kultūras namu zāles noformējumu izstrādi. Turklāt izstrādājam un noformējam arī kafejnīcu un bāru interjerus.

Rokdarbu materiālu veikals - bāze Pērļotava

Brīvības 155 k.3, Rīga, LV-1012
Piedāvājumā viss nepieciešamais rotu izgatavošanai:: ✓ metāla un sudraba furnitūra ✓ dabīgie akmeņi ✓ koka un plastmasas pērlītes ✓ instrumenti ✓ adatas pērļošanai un vienkārši šūšanai ✓ fimo ✓ filcs ✓ dzija un adāmadatas ✓ lentas ✓ mežģīnes ✓ dāvanu maisiņi un kastītes ✓ mākslīgie ziedi ✓ rotas kāzām un ballēm

“JF Tools”, SIA, Specializēto un profesionālo instrumentu interneta veikals

Mūrmuižas 20, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Piegāde:

Piedāvājam preces saņemt noliktavā, piegādāt ar DPD starpniecību uz jums vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no DPD paku skapjiem.

Instrumentu internetveikals:

"JF Tools"- specializēto un profesionālo instrumentu un darba aprīkojuma interneta veikals - zem sava nosaukuma apvieno pasaulē atzītu kvalitāti no vadošajiem zīmoliem savā industrijā. Piedāvājam plašu klāstu Milwaukee instrumentus.

Darbam pieejam profesionāli, dinamiski un ar humoru, nodrošinot labāko servisu ar vislabāko attieksmi. Par visu visaugstāk vērtējam komunikāciju un veiksmīgu sadarbību, kopīgu mērķu sasniegšanai.

Nav tāda cilvēka, kurš zinātu visu, bet mēs rodam atbildes un meklējam labākos risinājumus Jūsu ikdienas darbiem un problēmsituācijām. Atvieglojot un uzlabojot Jūsu darba apstākļus, padarot Jūsu ikdienas darbus efektīvākus, raitākus un drošākus. Klienti novērtē mūsu servisu un apkalpošanu, mēs izprotam Jūsu vajadzības.

Veiksmīgai darba realizācijai ir divi atslēgas vārdi – laiks un kvalitāte. Mums svarīga ir Jūsu darba kvalitāte un produktivitāte, ļaujiet instrumentiem strādāt Jūsu vietā! 

Valants, SIA, Veikals

Latgales 322D-1.st., Rīga LV-1063
Mēbeles: ✓ Koka mēbeles; ✓ Mīkstās mēbeles; ✓ Moduļu mēbeles; ✓ Virtuves iekārtas; ✓ Vannasistabai; ✓ Vitrīnas; ✓ Garderobes; ✓ Bērnu mēbeles Iegāde: Preces iespējams pasūtīt internetā. Izdarīt pasūtījumu Jūs varat rakstot e-pastu vai zvanot..Pēc pasūtījuma noformēšanas, 24 stundu laikā uz Jūsu norādīto e-pasta adresi Jūs saņemsiet apstiprinājumu. Vairāk informācijas var atrast mūsu mājaslapā. Preces iespējams arī iegādāties līzingā, mums ir vairāki sadarbības partneri.

Dārzam un mājai, veikals

Baznīcas laukums 4, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Preces:

 

✓ Saimniecības preces ✓ Sadzīves ķīmija ✓ Plēves ✓ Dārza inventārs ✓ Floristikas materiāli ✓ Minerālmēsli ✓ Virtuves trauki un piederumi ✓ Darba apģērbi Dārzniecības preču veikals:

Veikals "Dārzam un mājai" piedāvā dažāda veida mēslojumus istabas un dārza augiem, dārzkopības inventāru, puķu, dārzeņu, garšaugu sēklas, dažādas saimniecības preces, floristikas materiālus. Tāpat veikalā var iegādāties darba un gumijas apavus.

Adele, veikals

Avotu 4, Liepāja LV-3401
Par veikalu:

Dziju veikalā "Adele" ir pieejamas ļoti dažādas dzijas - merino vilna, pusvilna, kokvilna, lauku vilna, lins, tambordiegi, kazlēna mohēra, ir arī specializēta dzija zīdainīšiem, kā arī jau gatavi adīti un austi izstrādājumi. Piedāvājumā ir arī Addi adāmadatas, tamboradatas, pērlītes, podziņas - bērniem, marķieri. Laipni gaidīti!

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas Instrumentu un tehnikas tirdzniecība:

Stokker ir vairāk nekā 30 gadus ilga pieredze profesionālo instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu sniegšanā. Pie mums strādā profesionāļi, kas specializējušies būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Uzņēmumā ir vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā. Pateicoties 11 Stokker centriem, mūsu profesionālā komanda, preces un pakalpojumi ir ērti sasniedzami klientiem visā Latvijā – Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Saldū, Talsos un Ventspilī.

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k.7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

DHS, SIA

Salamandras 1 k.2-8, Rīga, LV-1024
Apraksts: SIA "DHS" ir oficiālais Somijas uzņēmuma Soft Protector Oy pārstāvis Latvijā. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes inovatīvus produktus "SOFTCARE", "HYGISOFT" un "DESISOFT". Mūsdienu ķīmiskajā pasaulē arvien vairāk pieaug pieprasījums pēc produktiem, kas nesatur kaitīgus piejaukumus. Kā izplatītājs kopā ar ražotājiem, mēs esam par dabai un patērētājiem draudzīgiem produktiem un vēlamies parādīt ceļu uz tīru vidi un drošu šo produktu lietošanu.

Unika M, SIA

Brīvības 118c, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Mūsu firma nodarbojas ar mēbeļu izgatavošanu pēc pasūtījuma, izmantojot visjaunākās tehnoloģijas un materiālus – dabīgo akmeni, plastikātu, metālu, stiklu, koku, laminātu un vācu furnitūru. Mēs veicam mēbeļu izgatavošanu, piegādi un uzstādīšanu, kā arī nodrošinām garantiju noteiktajos termiņos.

Šmid Ltd., SIA

Flotes 16, Liepāja LV-3405
Darba apģērbi un apavi:

Šmid Ltd. ir darba apģērbu, darba apavu, darba cimdu un specapģērba tirdzniecību visā Latvijā un Baltijas valstīs.Uzņēmums sniedz pakalpojumus jau 18 gadus. Piedāvājam tādus produktus kā ķiveres, cimdus, aizsargapavus, kombinezonus un cita veida apģērbi, kas paredzēti darbam.Mūsu uzņēmumā Jūs atradīsiet tādus darba apģērbu zīmolus kā: 3M, HELLY HANSEN, MONITOR, SIEVI, ZEKLER, TOP SWEDE, L, BRADOR, DELTA PLUS, COFRA, GUIDE, GRIPPAZ, UVEX, PESSO, BALTIC CANVAS, FTG, GIASCO, TEXSTAR, ATG, CXS,FRISTADS, ACODE, BLAKLADER, VIKING, SIRSAFETY, KASK, CRESTO un citi.

Viktorijas aptieka, SIA

1.maija laukums 3, Varakļāni, Varakļānu nov. LV-4838
Aptieka Varakļānos:

Nederīgo zāļu utilizācija, pasūtījumu pieņemšana pa telefonu.

New Rosme, SIA, Veikals

Slimnīcas 8-2.st., Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

New Rosme kolekcijās veiksmīgi apvienojas izsmalcināts dizains un funkcionalitāte. Liela izmantojamo materiālu izvēle un rūpīgi pārdomāta katra konstrukcijas detaļa, spēj apmierināt jebkuru gaumi. New Rosme kolekcijās vienmēr atrodami lielu izmēru izstrādājumi.

Silans, SIA, Veikals

Ostas 1, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
Apraksts:

Piedāvājumā makšķerēšanas piederumi.