Apmācība, adresē Rēzekne

Drukāt
Banner 1050x80

LV nodokļi, SIA

Dārzu 18, Rēzekne, LV-4601
Sertificēts nodokļu konsultants. Juridiskie pakalpojumi, VID nodokļu konsultācijas, konsultācijas nodokļu jautājumos, likumos, nodokļu plānošana, likumi. Finanšu konsultācijas, finanšu analīze, finanšu plānošana. Grāmatvedības pakalpojumi, Revīzija, audits, audits Rēzeknē, Ludza, Daugavpils, Krāslava, Preiļi. Zvērināts revidents.

Ozolaine, izglītības un atpūtas biedrība

"Jānīši", Balbiši, Ozolaines pagasts, Rēzeknes nov., LV-4633
Apraksts:

Izglītības un atpūtas biedrība „OZOLAINE” ir dibināta 2007. gada 7. novembrī, struktūrvienība - Profesionālās izglītības centrs „IDEJA” 2011. gada 22. februārī.

Tālākizglītības centra „IDEJA” mērķis ir īstenot profesionālās tālākizglītības, profesionālās pilnveides un neformālās izglītības programmas. Lai nodrošinātu iedzīvotāju iespēju paaugstināt profesionālās izglītības līmeni, apgūt jaunu profesiju vai apgūt darba tirgū aktuālās pamata prasmes, izglītības centrs piedāvā dažādas izglītības programmas, ar kurām var iepazīties mūsu mājas lapā.

Mūsu darbības panākumu pamatā ir kvalitatīvi organizēta un īstenota apmācība, augsti kvalificēti un pieredzējuši pedagogi, kā arī pozitīva un radoša izglītības vide. Rezultāts- profesionāls, konkurētspējīgs darbinieks un apmierināts darba devējs. 

Fizioterapijas centrs Rēzeknē

18. novembra 16 - 305, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra - fizioterapeita prakse kopš 2012. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas, TENS terapijas  un FOHOW bioenergomasāžas pakalpojumus. Fizioterapijas centra  komanda seko līdzi mūsdienīgam metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu viskvalitatīvāko ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem.

INTRAC Latvija, SIA, Rēzeknes filiāle

Meža 1, Rēzekne LV-4601
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.

Mācību centrs Austrumi, SIA, Filiāle

N. Rancāna 23, Rēzekne LV-4601
Bezdarbnieku apmācība , kupona apmācība , kuponu apmācība , pieaugušo neformālā izglītība, kursi, apmācība , Apmācība , ēku celtnieks, būvstrādnieks, remont atslēdznieks.

Austrumvidzeme, SIA, Rēzeknes nodaļa

Latgales 20, Rēzekne, LV-4601
Datorkursi: darba aizsardzība, ugunsdrošība, valodu kursi: vācu, angļu, valsts valoda; bezdarbnieku apmācība , , bezdarbnieku apmācība ar kuponiem, kuponu apmācība , Rēzekne, neformālā profesionālā un mūžizglītība

Mācību centrs Austrumi, SIA

N. Rancāna 23A, Rēzekne, LV-4601
Bezdarbnieku apmācība , kupona apmācība , kuponu apmācība , pieaugušo neformālā izglītība, kursi, apmācība

LoDe, izglītības un inovāciju centrs

Atbrīvošanas aleja 130, Rēzekne, LV-4601
Kursi Latgalē, Apmācība Latgalē, Kuponu kursi Latgalē, Bezdarbnieku kursi Latgalē, Pieaugušo izglītība, lietvedības kursi, vecmeitu ballītes, meistarklases dzimšanas dienām, pieaugušo neformālā izglītība, kursi, apmācība

Ideja, profesionālās izglītības centrs

Dārzu 23, Rēzekne, LV-4601
, daiļdārza plānošana, datorapmācība, latviešu valodas kursi, angļu valoda, vācu valoda, izglītība, apmācība , Kuponu kursi, kuponu apmācība , kursi floristika, kursi daiļdārza plānošanā, kursi datoru, kursi datorapmācība

Rēzeknes reģionālais datorcentrs

Kosmonautu 6, Rēzekne, LV-4604
Apmācība: datorzinību

AAA, IK

Varoņu 25, Rēzekne LV-4604
Apmācība: autovadītāju, autoskolas

Attīstības Studija Rēzeknē

Jupatovkas 3, Rēzekne LV-4601
Apmācība: dažādi

ASRE, SIA

Jupatovkas 3, Rēzekne LV-4601
Informācija no uzņēmumu reģistra