Apmācība, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

INNOVA, Privātā vidusskola Rīgas centrā

Krišjāņa Barona 130, Rīga, LV-1012
Privātā vidusskola INNOVA, Rīgas centrā, Rīgā, Attīstošās apmācības, sagatavošana skolai, Attīstošā apmācība , centrs, Attīstības pedagoģijas un psiholoģijas centrs, izglītības centri, Vidējā izglītība, Pulciņi, Apmācība

Arho medicīnas serviss, SIA, Filiāle

Blaumaņa 11/13-14, 5.st., Rīga, LV-1011
Medicīniskā palīdzība, ambulatorā, medicīniskā palīdzība, rehabilitācija. Ārstnieciskā masāža, (masāžas). Ārstnieciskā vingrošana. Slinga terapija. Fizioterapija. Zīdaiņu vingrošana, masāža. Bobata terapija. Fizioterapeita konsultācija, (konsultācijas). Neiroloģija. Ārstnieciskā teipošana. Medicīniskie pakalpojumi. Darba

Astroselena, SIA, Izglītības centrs

Avotu 7-3, Rīga LV-1011
Apraksts: Astroloģija Rīgā. Numeroloģija Rīgā. Klasiskā astroloģija pēc Mihaila Levina. Maskavas Astroloģijas akadēmija. Apmācības, kursi.

Lieliska dāvana, SIA

Bērzaunes 7, Rīga, LV-1039
Piedāvājam: ✓ Dāvanu kartes; ✓ Dāvanu komplekti; ✓ Elektroniskie dāvanu čeki; Dāvanas: Pie mums varēsiet atrast dāvanu jebkuram saņēmējam - sievietei, vīrietim, bērniem, pārim, pat grupai! Piedāvājam gan aktīvu atpūtu visdažādākajās vietās, gan arī piemērotu dāvanu jebkuriem svētkiem. Dāvanu karte – lieliska izeja, kad Jūs pārsteidz nesagatavotu vai kad dāvana ir steidzīgi nepieciešama. Katra dāvanu karte ir atšķirīga un īpaša. Vienas no tām ir ievietotas greznā aploksnē, citas - tā kā apsveikuma kartiņa, kuru atverot, var ierakstīt savu apsveikumu vai vēlējumu.

Forevent.lv, skaņas, gaismas, skatuves tehnikas noma

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68A, Rīga, LV-1007
Mēs piedāvājam:: ✓ Pasākumu tehniskais nodrošinājums ✓ Skaņas tehnikas noma ✓ Gaismas tehnikas noma ✓ Specefektu noma ✓ Skatuves konstrukciju noma ✓ Papīra (tyvek) aproces ✓ Plastikāta aproces ✓ Auduma aproces ✓ Silikona aproces ✓ UV ķermeņa krāsas ✓ UV sejas krāsas ✓ Spīdumi sejai ✓ Trokšņu slāpējošās austiņas bērniem ✓ Dezinfekcijas aparāti

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Grīziņkalnā

Vārnu 11, Rīga LV-1009
Katru dienu tiek ievērots noteikts dienas ritms:: ✓ 7:30-8:20 Ierašanās ✓ 8:30-9:00 Brokastis ✓ 9:00-10:00 Rotaļnodarbības ✓ 10:00-11:30 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā ✓ 11:30-12:00 Pusdienlaiks ✓ 12:00-15:00 Saldo sapnīšu laiks ✓ 15:00-15:30 Ceļamies, klājam gultas un ģērbjamies ✓ 15:30-16:00 Launags ✓ 16:00-17:00 Rotaļnodarbības ✓ 17:30-19:00 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Teikā

Raunas 64, Rīga LV-1039
attīstošas rotaļas, bērnu dārzs, pirmsskolas izglītība, tuvumā parks, bērnu pieskatīšana, angļu valodas apmācība

Latvijas Kredītu centrs, SIA

Lāčplēša 20A, Rīga LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ Naudas aizdevums juridiskām personām ✓ Kredīts uzņēmumiem bez ķīlas  ✓ Kredīts uzņēmumiem ✓ Investīciju kredīts ✓ Īpašnieka aizdevums uzņēmumam ✓ Kredītu apvienošana  ✓ Parādu apvienošana saimnieciskās darbības veicējiem ✓ Auto līzings saimnieciskās darbības veicējiem

LatInSoft, SIA, filiāle Rīga

Baltā 1B - 202, Rīga, LV-1055
LatInSoft piedāvātie risinājumi balstās uz kompleksas pieejas:: ✓ mūsu izstrādātajām profesionālajām grāmatvedības uzskaites un uzņēmuma vadības programmām GrinS® ✓ mūsu piegādātās IT infrastruktūras risinājumiem ✓ profesionālas un kvalitatīvas apmācības pakalpojumiem ✓ programmētāju, konsultantu, tehnisko speciālistu un menedžeru prasmēm un pieredzi

Alegria, vēderdejas, flamenko, eksotisko deju studija Rīgas centrā

Visvalža 9, Rīga LV-1050
Vēderdejas IESĀCĒJIEM, FLAMENCO iesācējiem:

DEJU Centrs "Alegria" ir vieta, kur jebkurš interesents (deju kursi IESĀCĒJIEM, deju apmācības IESĀCĒJIEM) var apgūt populāras dejas kā flamenko, vēderdejas, Dienvidindijas klasiskās dejas Bharata Natyam stilu, čigānu (Romu) dejas un Bolivudas stila dejas. Sniedzam deju priekšnesumus Jūsu pasākumos, festivālos, sarīkojumos, liela mēroga pilsētu svētkos u.c.  Sazināties varat arī pa e-pastu: ilze.alegria@inbox.lv; alegria.ilze@gmail.com; WhatsApp: 29453434

building.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Būvniecības nozares interneta medijs www.building.lv:

Šeit atrodams Latvijā lielākais būvniecības nozares forums jomas entuziastiem un profesionāļiem, kur ik dienas noris aktīvas diskusijas, iespējams saņemt atbildes uz jautājumiem un sniegt vērtīgus padomus. Portālā atrodami profesionāļu padomu un ieteikumi, nozares jaunumi, kā arī aktīvo nozares uzņēmumu saraksts un kontaktinformācija. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā building.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Pilseta24.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Pilsētu informācijas portālu tīkls:

Pilsētu informācijas portālu tīklā Pilseta24.lv ietilpst 31 Latvijas pilsētas portāli. Šeit iespējams uzzināt konkrētā reģiona aktivitātes, iepazīties ar vietām un objektiem, ko vērts aplūkot, kā arī atrast sev nepieciešamo preci vai pakalpojumu, meklējot to noteiktā pilsētā vai tās apkaimē. Izmantojot karti, iespējams ērti izveidot tūrisma maršrutu, ieplānojot ne vien apskates vietas, bet arī to, kur nakšņot vai ieturēt maltīti. Ja esi uzņēmuma īpašnieks - tava mērķauditorija ir portālā Pilseta24.lv. Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību konkrētā reģionā vai visā Latvijā!

ZL.LV iesaka

Paus Konsults, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Paus Konsults - Profesionāli risinājumi parādu piedziņā!:

Vadošais parādu ārpustiesas piedziņas uzņēmums Latvijā ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi! 

Paus Konsults ir viens no pieredzējušākajiem parāda atgūšanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu sadarbības partneri ir lielākās Latvijas kredītiestādes, finanšu institūcijas, telekomunikāciju uzņēmumi, komunālo, apsaimniekošanas un energoapgādes pakalpojumu sniedzēji, ārstniecības iestādes, u.c. nozaru uzņēmumi. Esam elastīgi, ņemot vērā parādu specifiku un klientu vēlmes, atgūstam parādus ar lielāko efektivitāti, atrodam individuālu pieeju katram klientam. Pret saviem pienākumiem izturamies rūpīgi, ar vislielāko atbildības sajūtu, uzdotos darbus izpildām profesionāli, ievērojot spēkā esošo normatīvo aktu un vispārpieņemto ētikas normu prasības.

Transocean Latvia, SIA

Duntes 23A - 6.st., Rīga, LV-1005
Kāpēc izvēlēties Transocean?:

Klientu prasības, kā arī kuģniecības līniju piedāvātā pārvadājumu kvalitāte ir ievērojami augusi. Transocean vienmēr ir izvēlējies pārstāvēt tikai tādas kuģniecības līnijas, kuru tehniskās un pakalpojumu kvalitātes īpašības ir uzticamas un mūsdienīgas, tādējādi tās var piedāvāt klientiem, eksportētājiem un importētājiem augstākās kvalitātes transporta pakalpojumus. Transocean personāls ir ļoti pieredzējis un profesionāli augsti kvalificēts. Zināšanu līmenis tiek pastāvīgi attīstīts un papildināts, pateicoties regulāri rīkotajiem apmācības kursiem un semināriem, kurus organizē pats uzņēmums vai to pārstāvētās līnijas.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Mobilizing, SIA, Nedzirdīgo autoskola

Graudu 68, Rīga LV-1058
4 soļi līdz braukšanas apliecībai: ✓ Piesakies apmācībā ✓ Apmeklē nodarbības ✓ Nokārto eksāmenu ✓ Tiesības kabatā Apmācību laiki:

Apmācības notiek darba dienu vakaros no 18:00-22:05. Sestdienās no 9:00-13:05. Autoskola Mobilizing nāk pretī saviem kursantiem un nepieciešamības gadījumā piedāvā arī jauktu apmācību grafiku, nodrošinot maksimālu apmācības laiku pieejamību.

Rīgas 75. vidusskola

Ogres 9, Rīga LV-1019
Apraksts:

Rīgas 75. vidusskola akreditēta līdz 2025. gada 10. janvārim. Skolas programmas akreditētas līdz 2025. gada 10. janvārim. Vispārējā pamata un vidējā izglītība Rīgā, mazākumtautību programmas.

Vilevi, SIA, Darba drošības uzņēmums

Graudu 29A, Rīga, LV-1058
SIA "Vilevi" pakalpojumi:: ✓ Darba aizsardzība ✓ Ugunsdrošība ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope ✓ Personas datu aizsardzība ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Elektroinstalācijas mērījumi ✓ Foto pakalpojumi SIA "Vilevi" Interneta veikalā iespējams iegādāties:: ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdzēsības aparāti ✓ Dažādas preces

Vilevi, SIA, darba drošība Latgales filiāle

Rīgas 22A, Daugavpils, LV-5401
Maksas juridiskās konsultācijas darba likumdošanā darba devējiem un darba ņēmējiem. Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, uzturēšana. Darba vides riska, (risku) novērtēšana, mērījumi. Darba drošība Daugavpilī, Rēzeknē, Krāslavā, Viļānos, Balvos. Darba aizsardzība Daugavpilī, Rēzeknē, Krāslavā, Viļānos, Balvos. Ugunsdrošība