Auto transportēšana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

SERVISS VLK, SIA

Rīga
Par mums: ✓ Diennakts auto palīdzība, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa, bojātu, avarējušu transporta līdzekļu evakuēšana, automašīnu transportēšana Latvijas teritorijas robežās, Baltijas valstīs un Eiropā. ✓ Palīdzēsim pārvākšanās procesā nogādāt visu, sākot ar mēbelēm, sadzīves tehniku, beidzot ar smalkām un trauslām mājokļa lietām. Piedāvājam sadzīves tehnikas uzstādīšanu, mantu iepakošanu. ✓ Parūpēsimies par lielgabarīta sadzīves priekšmetu, būvgružu, mēbeļu un citu nevajadzīgo mantu izvešanu. ✓ Transporta pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana no veikala, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā. ✓ Kurjera pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā.

Akmens Carnik, IU

Rīgas 68, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts:

Apbedīšanas pakalpojumi, bēru pakalpojumi pa visu Latviju, diennakts apbedīšanas birojs, kapu rakšana, Zārku izgatavošana, pieminekļu izgatavošana, kapu apmales, soli.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga, LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem
ZL.LV iesaka

MediSpec, SIA

Tērbatas 22/24, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Specializētais medicīnas transports. ✓ Gulošu un sēdošu cilvēku transportēšana. ✓ Transporta pakalpojumi pēc slimības vai traumas. ✓ Medicīniskā eskortēšana ✓ Pārvadājumi starp slimnīcām un citām medicīnas iestādēm. ✓ Starptautiskie transporta pakalpojumi. ✓ Tuvinieku pārvešana. ✓ Transports cilvēkiem ar paaugstinātu svaru. ✓ Transports cilvēkiem ar speciālām vajadzībām. ✓ Konsultācijas bez maksas. ✓ Gaidīšana līdz 30 minūtēm bez maksas. ✓ Palīdzēšana ar mantām. ✓ Palīdzēšana formalitāšu kārtošanai iestādēs bez maksas. ✓ Transportēšana pa stāviem. ✓ Vieta līdzbraucējiem bez maksas. ✓ Pārnesam gan sēdošus, gan gulošus cilvēkus. ✓ Rīgā transports pieejams 2 stundu laikā

bus4rent, kravas busu noma

Jāņavārtu 3, Rīga, LV-1073
Apraksts:

ESAM JŪSU RĪCĪBĀ - KRAVAS BUSU NOMA JŪSU VIETĒJIEM UN STARPTAUTISKIEMBRAUCIENIEM. PIEDĀVĀJAM DAŽĀDA VEIDA KRAVAS BUSUS, KRAVAS PASAŽIERU BUSUSUN REFRIŽERATORU NOMU, KĀ ARĪ AUTOVADĪTĀJA ĒRTĪBĀM SVARĪGĀKO NOPAPILDAPRĪKOJUMA.

Kravas busu noma ir diez gan izplatīts autotransportlīdzekļa pakalpojumuveids gadījumos, kad nepieciešams veikt kādu darba izpildi, celtniecībasmateriālu transportēšanu, privāto mantu pārvadāšanu un pat citutransportlīdzekļu transportēšanu. Nomājot kravas busu, var ietaupīt ganlaiku, gan citus resursus. Pie mums kravas busu noma ir tik vienkārša, kurair balstīta, lai jūsu darba ikdienu padarītu vienkāršāku un daudzefektīvāku. Esam izstrādājuši sistēmu, kurā jūs kravas busu varat nodot bezkontakta norādītajā datumā sev ērtākā laikā.

Esam labākā un profesionālā busu noma Latvijā, pateicoties ilggadējaipieredzei esam apguvuši visu nepieciešamo, lai spētu nodrošinātprofesionālus kravas busa nomas pakalpojumus. Piedāvājam dažādus kravasbusu transportlīdzekļus, dažādām svara un lieluma kategorijām unspecializētu aprīkojumu visām situācijām.

Heders, SIA, Filiāle

Braslas 22, Rīga, LV-1035
Apraksts: SIA Heders ir Latvijas uzņēmums ar vairāk nekā 20 gadu starptautisku pieredzi. Mums ir 4 darbības jomas- kravu pārvadājumi, auto un tehnikas transportēšana, tahogrāfi un urbšana. Mums ir svarīgi būt par jūsu uzticamiem ilgtermiņa partneriem ceļā uz jūsu labklājību. Mūsdienīgs autoparks un aprīkojums. Pieredzējusi un kompetenta komanda. Mēs esam iemantojuši vairāku simtu klientu uzticību. Mēs aicinām jūs pievienoties Heders un uzzināt par visiem ieguvumiem, kurus jūs saņemsiet, sadarbojoties ar mums.

TM Recycling, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

Silikātu 5C, Rīga, LV-1016
Mūsu pakalpojumu klāstā pieejams:: ✓ Objektu demontāža; ✓ Metāllūžņu konteineru serviss; ✓ Metāllūžņu pieņemšana; ✓ Transporta pakalpojumi; ✓ Automašīņu pieņemšana un norakstīšana; ✓ Piekabju noma. SIA "TM Recycling" vērtības:

Konkurētspējīga cenu politika, atbildība pret vidi un ilgtspējīga pieeja metāllūžņu pārstrādei - mūsu vērtības veido pamatu mūsu ilggadējām attiecībām ar klientiem. Mēs saprotam, ka katrs klients ir unikāls, tāpēc vienmēr centīsimies sniegt individuālu pieeju nestandarta situācijās. Lai uzzinātu vairāk, sazinies ar mums vai dodies uz kādu no mūsu fiziskajiem metāllūžņu nodošanas laukumiem! SIA "TM Recycling" filiāles atrodas Rīgā, Jelgavā, Ogrē, Bauskā, Dobelē, Saldū un Rumbulā.

Heders, SIA, Filiāle

Siltuma 5, Rīga, LV-1058
Tahogrāfu veikals Ziepniekkalnā. Tahogrāfs. Tahogrāfu tirdzniecība, pārbaude, uzstādīšana, remonts, sertifikācija, inspekcija, inspicēšana.

AirCenter Latvia, SIA

Dzelzavas 131C, Rīga, LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums "AirCenter Latvia" jau vairāk nekā 10 gadus nodarbojas ar vītņu kompresoru un iekārtu piegādi un apkalpošanu. Pie mums jūs vienmēr varat atrast kompresorus, kompresoru stacijas un to rezerves daļas. Esam pasaulē vadošā kompresoru ražotāja Garden Denver oficiālais pārstāvis Latvijā.

Baltic Tractor, SIA

Krustpils 4, Rīga LV-1073
Mūsu mērķis: Palīdzēt Jums atrast ne tikai piemērotāko risinājumu Jūsu vajadzībām, iegādājoties jaunu vai lietotu tehniku, bet arī vienmēr sniegt individuālu atbalstu arī nākotnē – visā tehnikas darba mūža garumā, uzturot tās darbaspēju pēc iespējas augstākā līmenī. Mēs zinām, cik liela nozīme ir kvalitatīvam tehniskajam atbalstam jebkurā darba procesā, lai netiktu samazināta darba produktivitāte un uzstādītie mērķi. Kvalitatīvu, atbildīgu un kompetentu – šādu atbalstu mēs vēlamies sniegt katram savam sadarbības partnerim. Mēs būsim gandarīti, ja varēsim Jums sniegt šādu atbalstu ceļā uz Jūsu mērķiem.

Nafta LV, SIA, Degvielas bāze

Latgales 469B, Rīga LV-1063
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

Linkerr, SIA

Annas Brigaderes 7, Rīga LV-1082
Evakuators, autoevakuators, autoevakuācija, palīdzība uz ceļa, auto transportēšana , lauksaimniecības, serviss, auto transportēšana ar treileriem.

Auto EM

Krustpils 4, Rīga, LV-1073
Auto evakuators, autoevakuators Rīga, Auto tehniskā palīdzība uz ceļa, 24h diennaktī, Rīga, auto transportēšana , Auto transportēšana ar evakuatoru, kā arī jebkuru citu kravu transportēšana , transportējam pa Rīgu, Latviju

Auto Help, SIA

Prūšu 3 k-4 - 48, Rīga, LV-1057
Auto ar piekabi transportēšana , Auto atvēršana, Auto evakuatora pakalpojumi, Auto evakuators, evakuācija, Bojātu auto evakuācija, uzglabāšana, transportēšana .

KIVauto, SIA

Putnu 59, Rīga, LV-1058
, auto transportēšana ar treileriem, bezceļa evakuācija 00-24, auto evakuatora pakalpojumi, SOS diennakts, , džipu transportēšana , mikroautobusi, busu, mikroautobusu transportēšana , auto ar piekabi, auto ar piekabi

evakuacija.lv

"Birzmaļi", Siguldas pagasts, Siguldas nov., LV-2150
treileris, nestandarta auto pārvadāšana, moto transportēšana ., pēc CSN, mikroautobusu evakuators, palīdzība uz ceļa, kemperu transportēšana , vieglo auto evakuators

Auto lukss, SIA

Jukuma Vācieša 8-52, Rīga LV-1021
evakuēšana, evakuēt, auto transportēšana , palīdzība ceļā, auto transportēšana , tehniskā palīdzība ceļā, , mikroautobusi, busu, mikroautobusu transportēšana ; auto ar piekabi, auto ar piekabi transportēšana ;

VedAuto24

Rīga
, evakuēt, auto transportēsana, palīdzība ceļā, auto transportēšana , tehniskā palīdzība ceļā, SOS., Avarījas izsaukums. auto transportēšana ar treileriem. Bezceļa evakuācija 00-24.

WebDesignRequest, SIA

Lokomotīves 70-15, Rīga, LV-1057
palīdzība, uz ceļa, uz ielas, uz šosejas, auto tehniskā palīdzība uz ceļa, auto transportēšana Latvijā, transportēšana , avarējušu automašīnu pārvietošana, avarējušu automašīnu vilkšana, diennakts auto SOS

Treilers Long, SIA

Latgales 462 k-4, Rīga LV-1063
Auto transportēšana ar treileri., Autoevakuators, auto evakuators. Auto evakuēšana, auto transportēšana ar treileri.