Auto, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Avector, SIA

Vienības gatve 82 - 11, Rīga, LV-1004
Pārvākšanās serviss, pārcelšanās serviss, pārvākšanās pakalpojumi privātpersonām, pārcelšanās serviss privātpersonām, pārvākšanās pakalpojumi uzņēmumiem, pārcelšanās serviss uzņēmumiem, biroja pārvākšanās serviss, Krāvēju pakalpojumi, Mēbeļu montāža, Pārcelšanās visā Eiropā, Smagu priekšmetu pārvietošana, Dažādu priekšmetu

Diamondts, SIA

Maija 4, Rīga, LV-1006
Kravu pārvadājumi, salikto kravu pārvadājumi, starptautiskie kravu pārvadājumi, lielgabarīta kravu pārvadājumi, avio kravu pārvadājumi, pārvākšanās un sūtījumi privātpersonām, tiešā piegāde - ekspress piegāde, kravu pārvadājumi uz Angliju, motociklu piegāde no Eiropas, motociklu transportēšana.

Transport Partners, SIA

Brīvības gatve 224B, Rīga, LV-1039
Apraksts: "Transport Partners" ir ārpakalpojumu sauszemes pārvadājumu kompānija, kas nodrošina kravu, sūtījumu piegādes pakalpojumos Latvijā un Baltijā ilgtermiņa sadarbības partneriem, kuri izvēlas samazināt savu esošo autoparku vai atteikties no tā uzturēšanas.

Latta, SIA

"Liepzari", Tārgale, Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Apraksts: SIA "Latta" piedāvā transporta pakalpojumus kravu pārvadāšanā pa Latvijas teritoriju (mēbeles nepārvadājam), sniedzam ekskavatora pakalpojumus. Kā arī nodarbojamies ar grants ceļu remontiem, sagatavojam būvobjekta 0 ciklu, darba pieredze vairāk nekā 10 gadus. Sniedzam greiderēšanas pakalpojumus un sniega tīrīšanu, pieredze šo pakalpojumu sniegšanā Ventspils novadā vairāk nekā 20 gadus. Smilts, grants piegāde.

Gerkors, IK, manipulatora pārvadājumi

Tilta 24, Rīga LV-1005
Apraksts: Kravas transporta noma, pakalpojumi. Automašīna ar celtni – manipulatoru. Smagais auto ar celtni. Mēbeļu furgons. Kravas mikroautobuss. Pārcelšanās serviss – Celtniecības materiālu, klavieru, tehnikas, mēbeļu, personīgo mantu pārvadāšana.

Smiley, SIA

Baznīcas 27/29-3, Rīga, LV-1010
Kravu pārvadājumi: auto
ZL.LV iesaka

Asi Cargo, SIA

Ziemeļu 18, Lidosta "Rīga", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-1053
Apraksts:

MŪSU REDZĒJUMS  - Izpētīt, paplašināties un profesionāli augt kravu pārvadājumu un  loģistikas nozarē. Lai piedāvātu saviem klientiem arvien labāku  kvalitāti un optimālu izmaksu pakalpojumus.  - Lai attīstītu mūsu pakalpojumus un darītu zināmu savu klātbūtni  starptautiskajā loģistikas biznesā. Lai kļūtu par jūsu partneri,  nodrošinot labākos loģistikas pakalpojumu risinājumus.

ASI CARGO Ltd ekspertu komanda parūpēsies par jūsu kravu: gaisapārvadājumi, jūras pārvadājumi, kravu pārvadājumi pa autoceļiem, imports,eksports, tranzīts vai projekti. 

MŪSU MISIJA  - Sniegt klientiem augstas kvalitātes transporta un loģistikas  pakalpojumus starptautiskā mērogā.  - Gūt peļņu, lai uzlabotu mūsu komandas profesionālo attīstību un  labklājību; tādējādi uzlabojot mūsu klientu biznesa attīstību.  - Nosakot sev augstākos kvalitātes standartus, mēs vēlamies iegūt  klientu uzticību un sasniegt rezultātus, attīstot savstarpēji izdevīgu  sadarbību un sniedzot optimālus risinājumus.

 

 

Varu AR, SIA

"Ceļmalnieki", Packules ciems, Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Apraksts:

SIA "Varu AR" ir transporta uzņēmums, kas piedāvā kravu pārvadājumus un dažādus transporta pakalpojumus Baltijā un Skandināvijā. Uzņēmums ir nodrošinājis augstas kvalitātes pakalpojumus daudzām juridiskām un fiziskām personām, piedāvājot kravu pārvadājuma pakalpojumus. Darbojamies transporta nozarē kopš 2012. gada, izpelnoties droša un stabila partnera reputāciju. Profesionālā pieredze, pārbaudīti kravas pārvadājuma maršruti, kā arī izdevīgi sadarbības līgumi ar Latvijas un ārvalstu kravu pārvadātājiem nodrošina stabilu pamatu mūsu darbam ar klientiem. Kravas tiek apdrošinātas atbilstoši CMR atbildības ietvariem. Komanda sastāv no nozares profesionāļiem, kuri spēj īstenot uzņēmuma mērķus un uzdevumus. Šo mērķu un uzdevumu veiksmīga īstenošana ir atkarīga no mūsu darbinieku pieredzes, aktivitātes un lojalitātes, kuri savā ikdienas darbā risina ar transporta pakalpojumiem saistītos jautājumus, tādējādi veidojot kompānijas vērtību sistēmu, darbinieku un sadarbības partneru labklājību.

ZL.LV iesaka

Piegādes serviss, SIA

Vienības gatve 100, Rīga, LV-1004
Kravu transporta pakalpojumi pa Latviju un uz Baltijas valstīm kopš 2006. gada!: ✓ Kravu pārvadājumi; ✓ Transports ar manipulatoru; ✓ Pilns pārvākšanās serviss; ✓ Mēbeļu un mantu pārvešana.
ZL.LV iesaka

Maho, SIA, Kravu pārvadājumi

Zaķusalas krastmala 33, Rīga, LV-1050
Apraksts: SIA “Maho” ir transporta un loģistikas uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā augstākā servisa kravu vietējos un starptautiskos pārvadājumus ar autotransportu, jūras un dzelzceļa transportu, kā arī avio transportu.

Hofo, SIA

Piltenes 6, Jūrmala LV-2011
Apraksts:

Transporta pakalpojumi no Latvijas uz Poliju / Polijas uz Latviju.

Wilde Logistics, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"WILDE Logistics" ir uzsākusi savu darbību 2010. gadā. Uzņēmumā strādā pieredzējuši un zinoši loģistikas speciālisti ar daudzu gadu pieredzi. Mēs piedāvājam pilnu loģistikas pakalpojumu klāstu, protam rast risinājumus arī nestandarta situācijās un esam radoši savā darbā. Veicam regulārus pilno un salikto sauszemes kravu pārvadājumus pēc noteikta grafika. Mums rūp katrs mūsu klients!

KADDEX, SIA

Mežkalna 5, Rīga LV-1058
Ātri un droši pārvadājumi no Rietumeiropas valstīm::

Mēs spējam novērtēt katru klientu kurš tieši mums ir uzticējis savus kravu sūtījumus. Mūsu mērķis ir veidot ilgtermiņa biznesa partnera attiecības uz kādām klienti var paļauties.

✓ Dānija ✓ Nīderlande ✓ Luksemburga ✓ Beļģija ✓ Šveice
ZL.LV iesaka

M-Gottwald, SIA

Pārvadājam bez starpniekiem - 100% mūsu autoparks!
Braslas 22, Rīga, LV-1035
Transporta un celtniecības pakalpojumi: ✓ Transporta pārvadājumi ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Vietējie kravu pārvadājumi pa Latviju ✓ Lielgabarīta kravu pārvadājumi ✓ Kravas auto ar manipulatoru noma ✓ Kravas auto noma Apraksts: Kravu pārvadājumi Rīga un Latvija. Darbs būvlaukumos: manipulatora pakalpojumi. Licence kravas komercpārvadājumiem Latvijas teritorijā. Licence starptautiskajiem kravas komercpārvadājumiem. Atļauja lielgabarīta un smagsvaru kravu pārvadājumiem.

Patrius, SIA

Bišu 8, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts:

Mūsu kompānijas galvenais darbības virziens – kombinēto kravu pārvadājumi no Baltijas valstīm uz Eiropu un atpakaļ.

Mēs veicam kravu pārvadājumus pa Eiropu, galvenokārt uz Itāliju, Austriju un Poliju u.c.

Komunāltehnika Z, SIA

Alejas 2, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

SIA "KOMUNĀLTEHNIKA Z" - transporta pakalpojumi un kravu pārvadājumi: 

✓ puspiekabes ar tentu (13,62 m); ✓ vaļējās platformas (13,62 m); ✓ pašizgāzēji MB un IVECO; ✓ Iveco, MAN ar manipulatoru; ✓ dažāda lieluma racēji, ✓ frontālie iekrāvēji: buldozers, ķēžu ekskavators, treilera pakalpojumi, autopacēlājs ar grozu 34m augstumā; ✓ negabarīta kravu pārvadājumi Baltijas valstu robežās (mazgabarīta kravas, beramās kravas).

Grants, smilts, melnzemes piegāde. Smago automašīnu remonts.

ZL.LV iesaka

Alko, SIA

"Silāres", Vidsala, Kalna pagasts, Jēkabpils nov., LV-5220
Apraksts:

SIA "Alko" jau vairāk kā 20 gadus veic kravas autotransporta pakalpojumus - kokmateriālu transporta pakalpojumus visā Latvijas teritorijā un dažādu kravu transporta pakalpojumus ES teritorijā.

Juvi, SIA

"Meldri", Rītausmas, Īslīces pagasts, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts:

Transporta kompānija SIA "JUVI", kurai ir vairāk nekā 20 gadu pieredze starptautiskajos sauszemes kravu pārvadājumos. Nodrošinām gan importa, gan eksporta kravu pārvadājumus no / uz Latviju, Lietuvu, Igauniju, Baltkrieviju, Ukrainu. Kvalitatīvas kravas automašīnas, apvienotas ar pieredzējušu autovadītāju kolektīvu, dod iespēju sniegt pakalpojumus profesionālā līmenī.

CCF Baltija, SIA

"Kargo k-1", Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Par uzņēmumu:

SIA "CCF Baltija" ir apliecinājusi sevi kā vienu no vadošajām un stabilajām kompānijām Latvijā. Mēs esam inovatīva kompānija, kas vienmēr skatās uz priekšu, kas rada jaunus interesantus projektus.

Katru dienu veicam piegādi uz vairāk nekā 2900 tirdzniecības vietām caur Baltijas valstīm. Mums ir līgumi ar visiem lielākajiem galvenajiem profiliem Lietuvā, Latvijā, Igaunijā. Mūsu klienti ir lielveikali, degvielas uzpildes stacijas, kioski, sadarbības mazumtirdzniecības arodbiedrības un grupas, pasta nodaļas un sadzīves preču veikali.

Mēs esam priecīgi, ka esam labā tempā ar mūsdienu tirdzniecības aktivitātēm. Mums ir sava interneta platforma E-CCF.LV privātajiem patērētājiem, kā arī biznesa platforma biznesa klientiem. Mēs strādājam un piedāvājam sarakstus ar lielākajiem tiešsaistes spēlētājiem 3 Baltijas valstīs, aptverot vairāk nekā 10 miljonus cilvēku.

ZL.LV iesaka

DSI Auto SIA

Višķu 15, Daugavpils, LV-5404
Kravas auto remonts, agregātu izvešana, demontāža, defektu noteikšana, cilindru bloku apskate nomaiņa