Auto, adresē Balvi

Drukāt
Banner 1050x80
1

DSV Latvia, SIA, auto, jūras un avio kravu pārvadājumi

Krustpils 31, Rīga LV-1073
DSV organizācija ir sadalīta trīs nodaļās, kas kopā spēj piedāvāt pilnu pārvadājumu pakalpojumu klāstu, tādā veidā nodrošinot visu piegādes ķēdi konkrētā uzņēmumā:: ✓ Air & Sea – avio un jūras pārvadājumi ✓ Road – sauszemes pārvadājumi ar autotransportu ✓ Solutions – noliktavu un loģistikas pakalpojumi

Lai ko jums nevajadzētu aizvest – mēs to aizvedīsim neatkarīgi no tā, kur un kad jums to vajag.

  • 1 Kravu pārvadājumi: auto
2

DLL-Transports, SIA, Auto kravas no/uz Vāciju, MEGA treileru pakalpojumi

"Vēzīši", Emburga, Cieceres pagasts, Saldus nov., LV-3851
Pakalpojumi: ✓ Kravas pārvadājumi un loģistika ✓ Lielgabarīta - negabarīta pārvadājumi ✓ Mega treileru kravas pārvadājumi ✓ Būvtehnikas pakalpojumi Par uzņēmumu:

SIA DLL-Transports nodarbojas ar starptautiskiem kravu pārvadājumiem. Pārvadājam kravas pa Eiropas Savienības valstīm, no Latvijas uz Vāciju, Holandi, Belģiju, Franciju, Austriju, Itāliju un Skandināvijas valstīm. Pašlaik mūsu rīcībā ir divpadsmit kravas automašīnas, tajā skaitā divi megatreileri. No Eiropas valstīm uz Latviju piedāvājam salikto kravu pārvadāšanu un varam pārvadāt arī bīstamās kravas (ADR). Mūsu firmai ir augstas prasības par precīzu un perfekti izpildītu darbu un attieksmi pret to.

  • 2 Kravu pārvadājumi: auto
3

Loģistikas risinājumi, SIA

Buļļu 45A, Rīga, LV-1067
Apraksts:

Mēs orientējamies uz to, kas ir svarīgs mūsu klientam – ātrums, precizitāte, drošība un cena. No šiem faktoriem bieži vien ir atkarīgs tas, kādu kravu pārvadājuma veidu mēs piedāvāsim attiecīgajā situācijā.

  • 3 Kravu pārvadājumi: auto

Tako serviss, autoserviss

Stacijas 34, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Par autoservisu: Auto serviss Balvos. Kvalitatītvi automašīnas remonta pakalpojumi. Sagatavošana tehniskajai apskatei. Vieglo automašīnu apkope. Piedāvājam arī auto rezerves daļas.

Tolmets Vidzeme, SIA, Balvu metāllūžņu iepirkšanas punkts

Tehnikas 5C, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Piedāvājam: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

Automazgātava Stārķi

Abrenes 38A - 1, Viļaka, Balvu nov., LV-4583
Degvielas uzpildes stacija un veikals "Stārķi": ✓ Pārtikas preces ✓ Kafija līdzņemšanai ✓ Degvielas, naftas produktu tirdzniecība ✓ Auto mazgāšana, salona tīrīšana ✓ Auto piederumi ✓ Ir putekļu sūcēja pakalpojumi ✓ Gāzes balonu apmaiņa

Stārķi, ZS

"Starķi", Vēdenieši, Susāju pagasts, Balvu nov., LV-4584
Mežizstrāde: ✓ Cirsmu izstrādes darbi ✓ Meža atjaunošana ✓ Jaunaudžu kopšana ✓ Meža tehnikas, treilera pakalpojumi Meliorācijas pakalpojumi: ✓ Ekskavatora pakalpojumi ✓ Dīķu rakšana un tīrīšana ✓ Grāvmalu pļaušana ZS "Stārķi" Viļakā: Mūsu uzņēmums darbojas jau kopš 1993. gada, un mūsu darbības pamatvirziens ir mežizstrādes darbi, kā arī piedāvājam: ✓ naftas produktu mazumtirdzniecību, ✓ blakus uzpildes stacijai Stārķi atrodas automazgātava, kur piedāvājam auto mazgāšanu, salona tīrīšanu, ✓ pārtikas  preces, ✓ auto  preces, ✓ meliorācijas pakalpojumus.

I. Circenes Reklāmas dizains

Bērzpils 4, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Atslēgu piekariņu izgatavošana, uzlīmes uz auto , auto aplīmēšana, vizītkartes, zīmogu izgatavošana,

Balauto, SIA, auto rezerves daļu veikals Balvos

Tirgus 5, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

SIA "Balauto" piedāvā plašu auto rezerves daļu klāstu Balvos. Mūsu veikalā atradīsiet arī dažādas motociklu rezerves daļas un aksesuārus.

Evalarauto, automazgātava

Bērzpils 52, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Apraksts: Auto apstrāde ar keramisko pārklājumu Balvos. Auto pulēšana. Auto vaskošana. Pašapkalpošanās automazgātava.

TEDS Logi, filiāle

Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Samariešu atbalsts mājās

Krasta 1, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Tako autocentrs, autoserviss

Ezera 4, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Auto rezerves daļu tirdzniecība, autoveikals, auto preces pēc pasūtījuma, automašīnu elektrodiagnostika, vējstikli, auto stikli, auto vējstiklu tirdzniecība, auto vējstiklu maiņa, stiklu nomaiņa.

Gulbenes Auto-moto, SIA, Balvu filiāle

Brīvības 55, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Apraksts:

SIA "Gulbenes Auto-moto" autoskola veic jauno autovadītāju apmācību un sagatavošanu dažādām transportlīdzekļu kategorijām - motocikli A1, motocikli A2, motocikli A, vieglie auto B, vieglie auto ar piekabi BE, kravas auto B C1, kravas auto C, kravas auto ar piekabi CE, autobusi D1, 95.kods, kā arī traktortehnikai. Jaunos autovadītājus apmāca tikai profesionāli un kvalificēti instruktori.

Stārķi, degvielas uzpildes stacija, automazgātava

Abrenes 38A, Viļaka, Balvu nov., LV-4583
Degviela, degvielas uzpilde, benzīns, dīzelis, gāzes balonu apmaiņa, auto piederumi, pAŠAPKALPOŠANĀS, AUTOMAZGĀTAVA, pašapkalpošanās auto mazgāšana, kafija līdzņemšanai, pārtikas preces, ir putekļu sūcēja

BKL, SIA

Brīvības 2B, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Riepas Balvos, Auto remonts Balvi, Riepu remonts Balvi, Autoserviss Balvos, Auto rezerves daļas Balvi, Autoserviss, auto serviss, auto remonts, ritošās daļas remonts. Auto stiklu maiņa.

Auto kruīzs, SIA

Brīvības 7, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Auto remonts, apkope

3D ART, IK

Brīvības 43, Balvi, Balvu nov., LV-4501
3D printēšana, 3D modelēšana, 3D skenēšana, Autoserviss, auto remonts, apkope, datordiagnostika, Audi, , Opel, VW, Volkswagen, Mecedes, BMW, Škoda, SEAT, Chrysler auto rezerves daļas, virsbūves ģeometrijas

Auto kruīzs, SIA, Veikals

Brīvības 7, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Auto rezerves daļu tirdzniecība

BALVI AUTO, SIA

Raiņa 6, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apmācība: autovadītāju, autoskolas