Auto, adresē Mārupe

Drukāt
Banner 1050x80

JH Industry, SIA, Metālapstrāde

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Metālapstrāde - ražojam/ metinam: ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Kāpņu margas un trepes ✓ Margas balkoniem ✓ Terašu konstrukcijas ✓ Metāla plauktus, skapjus, u.c. ✓ Dažādus metāla izstrādājumus pēc Jūsu vēlmēm ar dažādiem dizaina risinājumiem Pulverkrāsošana - krāsojam pēc RAL kataloga: ✓ metāla detaļas industriālajiem pasūtījumiem ✓ profilus un to izstrādājumus ✓ auto detaļas un diskus ✓ velo detaļas un moto detaļas ✓ nestandarta un cita veida detaļas

Izmēri, kurus krāsojam ir no mazākajām detaļām līdz maksimālākajiem izmēriem, krāsns izmēri 1600x4200x1600 mm  

Skrošu strūkla

✓ Visa veida metāla virsmu skrotēšana. Skrotēšanas kamerasizmēri 2200x 5900 x2300mm 

MontMet, SIA

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
SIA MontMet nodrošina dažāda veida pakalpojumus:: ✓ Metāla margu izgatavošanu ✓ TIG metināšanu ✓ Pulverkrāsošanu ✓ Detaļu karsto cinkošanu ✓ CNC virpošanu, virpotas detaļas ✓ Tīrīšanu ar smilšu strūklu, smilšstrūkla ✓ Skrošu strūkla Apraksts:

SIA "MontMet'' pēc individuāla pasūtījuma projektē un izgatavo metāla izstrādājumus, kā arī veic to montāžu. Pēc pasūtījuma nodrošinām arī karsto cinkošanu un pulverkrāsošanu. Visu savu produkciju izgatavojam pēc visaugstākajiem standartiem un, nepieciešamības gadījumā, nodrošinām arī dokumentāciju.

Izgatavojam metāla karkasus, kāpnes, margas un citus metāla izstrādājumus. Sadarbības partneris SIA MetMaster https://metmaster.lv/

DH Solutions, SIA

Tīraine, Tīraines 36, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
SIA “DH Solutions” sniedz pakalpojumus katlumāju, siltumapgādes sistēmu un siltumtīklu projektēšanā un autoruzraudzībā:

Mūsu pamatspecializācija:

✓ HVAC (apkure, ventilācija un gaisa kondicionēšana) ✓ Siltumapgādes ārējie (SAT) un iekšējie tīkli ✓ Siltummehānika (SM, TN) ✓ Būvkonstrukcijas (BK, MK, TAA) ✓ Hidrauliskie un siltuma zudumu  aprēķini

Būvuzraudzība Uzņēmums sniedz pakalpojumus siltumapgādes sistēmu un siltumtīklu būvdarbu būvuzraudzībā, ēku būvdarbu būvuzraudzībā, elektroietaišu izbūves darbu būvuzraudzībā (Spriegums: līdz 1 kV, no 1 līdz 35 kV):

✓ bezkanāla rūpnieciski izolēto pārvades un sadales siltumtīklu pārbūves un jaunās būvniecības būvuzraudzība ✓ iekšējo siltumtīklu un siltumapgādes sistēmu pārbūves un jaunās būvniecības būvuzraudzība ✓ siltumapgādes inženierbūvju pārbūves un jaunās būvniecības būvuzraudzība ✓ biomasas un dabasgāzes katlumāju būvdarbu būvuzraudzība  

Volvfix, SIA, VOLVO vieglo automašīnu rezerves daļas-autoserviss

Zeltiņu 50-52, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts: 10 gadu pieredze servisa darbiniekiem! VOLVO XC90/ S60/ S80/ XC70/ V70/ S40/ V50/S70/ lietotas rezerves daļas ar garantiju, dzinēji. Autoservisā veicam Volvo vieglo automašīnu remontdarbus no salona apdares līdz dzinēja remontam!
ZL.LV iesaka

Kudrjavceva Z., šūšanas pakalpojumi

Mārupes 19, Rīga, LV-1002
Apraksts:

Veicam visu veidu tentu izgatavošanu un labošanu, kā arī čeholu, mugursomu, pārvalku, batutu, sēdēkļu un dažādu citu pārvalku remontu, labošanu un pāršūšanu.

Tranzitserviss MN, SIA

Stīpnieku ceļš 24, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts: Autoserviss Mārupē nodarbojas ar virsbūves remontu.

Dzīvojamo treileru noma

Stīpnieku ceļš 5B, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

Ērtāk nekā teltī, lētāk nekā viesnīcā – tā varētu raksturot dzīvojamo treileri. Dzīvojamais treileris ērti izmantojams ne tikai atpūtai, bet arī darbam – celtniecībā, mežizstrādē, objektu apsardzē, tirdzniecībā utt. Galvenās priekšrocības – viegli transportēt, iespēja novietot tiešā objekta tuvumā, izmantot gāzes plīti, ledusskapi, kā arī patverties no aukstuma, lietus un vēja. Galvenā priekšrocība, ceļojot ar dzīvojamo treileri, ir neatkarība. Braucot esi noguris – vari iegriezties tuvākajā benzīntankā vai autostāvvietā un, iekāpjot treilerī, tūlīt pilnā augumā ērti izstiepties guļvietā. Ja gribi baudīt brīvdienas ar lielāku komfortu, jāsameklē kempings, kur par nelielu samaksu būs iespējams pieslēgties elektrībai, kā arī izmantot citas kempingā piedāvātās ērtības. Ja brīvdienas gribas pavadīt atsevišķi no citiem, jāsameklē kluss nostūris. Autonomā gāzes apkure, gāzes plīts un ledusskapis arī šeit jums nodrošinās komfortablu atpūtu.

ZL.LV iesaka

JustRati, SIA

Liepu aleja 15A, Babīte, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Apraksts:

Mazlietoti bērnu rati no Eiropas. Tikai izmeklētākie, kvalitatīvākie un ērtākie rati mazulim un viņa vecākiem no vadošajiem ratu ražotājiem visā pasaulē.

ZL.LV iesaka

BroPro, SIA, Kravas riepu serviss

Dzirnieku 11, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

Mēs esam kvalificēts kravas un vieglo auto riepu un disku serviss. Sertificēti darbinieki ar vairāk kā 15 gadu pieredzi labprāt sniegs konsultācijas, atbildēs uz Jūsu jautājumiem un palīdzēs izvēlēties tieši Jums piemērotāko risinājumu! Strādājam pēc klienta pasūtījuma arī ārpus darba laika!

Rev.eko, SIA

Meldriņu 35, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

SIA REV.EKO piedāvā kvalitatīvu un drošu jūras konteineru kravu piegādi uz/no jebkuras pasaules valsts, sadarbībā ar lielākajām konteineru pārvādājumu līnijām, muitas formalitāšu kārtošanu, kravu uzglabāšanu un konteineru kravu pārvadājumus pa dzelzceļu un ar autotransportu.

Transporent, SIA

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Auto noma; vieglie auto

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Lielā 2, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

Note, SIA, Riepu serviss Mārupē

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts: Autoserviss. Riepu tirdzniecība

”DCSI Serviss, SIA, DŪCIS Racing autoserviss Jaunmārupē

"Ieķi", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Pakalpojumi: ✓ Autoserviss ✓ Sporta automašīnu apkope un pārbūve ✓ Auto rezerves daļas Apraksts:

Ar automašīnām un autosportu nodarbojamies jau vairāk kā 15 gadus!

Sākotnēji prioritāte bija autosports, kas pakāpeniski pārtapa par sporta automašīnu un vēlāk arī ielas automašīnu remontu.

2015. gadā tika nodibināts jauns uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā kvalitatīvu auto remontu un individuālu pieeju.

Timberlat, SIA

Bebru 5, Brīvkalni, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Kāpēc izvēlēties jumta koka kopnes?: ✓ Atkarībā no projekta, koksnes ekonomija var sastādīt līdz pat 40%, salīdzinot ar ierastajām jumta koka konstrukcijām. ✓ Projektējot kopnes, programmatūra izskata visus iespējamos slodzes scenārijus: sniegs, vējš, jumta segums, siltinājums, iekšējā apdare u.c., tādējādi nodrošinot maksimālu konstrukcijas izturību. ✓ Ātra un ērta jumta konstrukciju montāža. ✓ Ātra montāža, padara jumta būvniecību, mazāk atkarīgu no laikapstākļiem. ✓ Laika un finanšu līdzekļu ekonomija uzstādot kopnes. ✓ Kopnes izgatavotas, izmantojot atzītas rūpnieciskas metodes un aprīkojumu. ✓ Ar jumta koka kopnēm spējam izveidot lielus laidumus bez papildus balstiem, sijām vai nesošajām iekšsienām. ✓ Jumta kopnes var izmantot gan būvējot jaunu ēku, gan atjaunojot jau esošā jumta konstrukcijas.

Avar Auto, SIA

"Gatves", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Auto tirdzniecība, autosaloni

JKD, SIA

Daugavas 28, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Autogāze, gāzes iekārtas, auto gāzes iekārtas, gāzes iekārtu uzstādīšana, auto gāze, auto gāzes uzstādīšana, , autogāzes uzstādīšana, gāzes iekārtas apkope, auto gāzes filtri, auto gāzes demontāža, gāzes iekārtas

Pārvadājumi24

Dzirnieku 16, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Transporta pakalpojumi, transporta pārvadājumi, kravu pārvadājumi, kravas auto , noliktavu pakalpojumi, , kravas pārvadājumi, auto pārvadājumi, pārvākšanās serviss, pārvietošanās serviss, pārcelšanās pakalpojumi

Inter Cars Latvija, SIA

Plieņciema 35, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
, auto kosmētika, auto krāsas, auto ķīmija, auto lampiņas, auto lampas., Auto papildierīces, auto piederumi, auto piederumu tirdzniecība, auto preces, auto rezerves daļas, auto

Latvijas propāna gāze, SIA, Auto gāzes uzpildes stacija

Kārļa Ulmaņa gatve 127, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Gāze, autogāze, auto gāze, sašķidrinātā gāze, gāzes uzpildes stacija, gāzes uzpildes stacijas, AGUS,, Sašķidrinātā naftas gāze, gāzes stacija, ašapkalpošanās gāzes uzpildes stacija SNG, auto gāze ar pēcapmaksu